![]() |
#4231 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Anita7 ojej to miałaś akcję. Dobrze, że już w porządku. Ale krwotok mówili skąd? Możliwe żeby przy cesarce coś źle oczyścili?
Trzymam kciuki żeby się udało karmienie tak jak byś chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zadomowienie
|
Anita, dużo zdrówka. Odciagasz pokarm dla małego?
Daj znają jaka jest diagnoza. Esor jak Ty się czujesz? Ja po wizycie, moja szyjka ma dalej 2,3 cm a mały głowę bardzo nisko. Waży jakoś koło 3200 ale moja ginekolog to nie umie usg robić więc nie do końca jej wierze ![]() Kolejna wizyta za tydzień w środę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ciągle tylko meile z przeprosinami. [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7301253 1]Ojej bidulko ![]() ![]() Jezu jeszcze jedna osoba zapyta mnie "jak sie czujesz" "jeszcze nie rodzisz" lub "Maja szaleje?" To bede zabijać łyżeczka!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Uff u mnie nikt nie pyta o to czy już rodzę, ale jak się czuje są jeszcze w porządku ![]() ![]() Cytat:
![]() Nowy kolor na wiosnę to jest to. Chciałabym wypróbować te K lips z Lovely ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zadomowienie
|
Melka moze cielista kredke do oczu na linie wodną? Ta z max factor jest bardzo fajna, ladnie "otwiera" oko
![]() ![]()
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potem leżą nieużywane ![]() A jakiś puder jasnym odcieniu ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zadomowienie
|
Ja sie jeszcze zastanawiam nad tym zestawem do brwi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...jazu-brwi.html
![]()
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Kupiłam ostatnio na promocji, bo czytałam dobre opinie ![]() ![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To zazdroszczę... U mnie non stop te same osoby pytają i juz w ogole Nie odpisuje... Teraz znowu dostałam wiadomość czy moje dziecko wychodzi w koncu czy jeszcze ma Zamiar byc w brzuchu - chyba im podam numer telefonu do Majki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7301253 1]
Jezu jeszcze jedna osoba zapyta mnie "jak sie czujesz" "jeszcze nie rodzisz" lub "Maja szaleje?" To bede zabijać łyżeczka!!!![/QUOTE] Łyżeczka to najskuteczniejsze narzędzie zbrodni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wizytę mam za tydzień i już się nie mogę doczekać ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są róże niezniszczalne. Udało mi się wykończyć do cna tylko jeden. Na ostatniej promocji kupiłam taki fajny żywy róż i nie widać ubytku, a używam codziennie. Cudowne są ❤️ [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7301497 1]To zazdroszczę... U mnie non stop te same osoby pytają i juz w ogole Nie odpisuje... Teraz znowu dostałam wiadomość czy moje dziecko wychodzi w koncu czy jeszcze ma Zamiar byc w brzuchu - chyba im podam numer telefonu do Majki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też bym nie odpisywała na pytania czy już urodziłam. Mam wrażenie że moja rodzina i znajomi mają wrażenie że ja mam jeszcze mnóstwo czasu do porodu więc nie zwracają mi tyłka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O nowościach Wibo nie słyszałam ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby 3 razy dziennie te same osoby nie pytały o samopoczucie to ok :p Mam 2 tyg do terminu a 2 tyg moge przenosić czyli teoretycznie miesiac (oby nie!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Przez to wszystko zjadłam pol ptasiego mleczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zadomowienie
|
A ja nie wiem czy wytrzymam te dwa tygodnie, kręgosłup woła o pomstę do nieba, na pęcherz uciska głowa małego, ciężko jak cholera, schylic się nie można.. rany boskie..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Wtajemniczenie
ski
|
Co to za zdjęcie przystojniaka na głównej??? 😁😁😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Aktor, który grał główną rolę w serialu Grimm. Niestety, skończyli mi na 6. sezonie
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Wtajemniczenie
|
Camomile
![]() ![]() ![]() Wczoraj dzwoniłam do dwóch najlepszych koleżanek, tak sobie pogadać, i każda odbierała i z przerażeniem pytała: "rodzisz już???!!!" A jakieś cześć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wkładają!? Jeny to mnie musiał chyba cały wsadzić...potem mnie cisnęło na 2 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
Esor, super że tak szybko poszło. Fajnie to opisałaś, ja właśnie nie wiem czego bardziej się boje samego CC czy wkłucia do znieczulenia, no i ten cewnik tez jakoś mnie przeraża trochę. Super se takie fajne wiadomości od siostry i o Hani, teraz tylko nabrać sił i fruu do domciu. Wracajcie szybko do sił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Tak. Dokładnie ten. Przez kalafior ciążowy zapominam nazw
![]() A z nowości mam już bananowy puder i jest bardzo fajny. Tylko trzeba uważać bo jest żółty ![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7301756 1]Gdyby 3 razy dziennie te same osoby nie pytały o samopoczucie to ok ![]() Mam 2 tyg do terminu a 2 tyg moge przenosić czyli teoretycznie miesiac (oby nie!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Przez to wszystko zjadłam pol ptasiego mleczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ile razy można pytać o to samo?! Zjadłabym teraz ptasie mleczko. Cytat:
I ja nie wiem jak Effpe szaleje z spacerami , ale ja muszę dokonać dziennego wyboru czy chce iść a) na pocztę bo oczywiście AWIZO b) do biedry po zakupy c) spacer z koleżanką. Odpowiedź jest tylko jedna na więcej chodzenia nie mam sił. Sprzątam w domu na tury, obiady tak samo. Mam już tego serdecznie dość. Ale jutro poprawie sobie humor zakupami w rossmanie ❤️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Miałam brać tylko to, co niezbędne, a jednak i tak lista się tak rozrosła, że..
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7301253 1]Ojej bidulko
![]() ![]() Jezu jeszcze jedna osoba zapyta mnie "jak sie czujesz" "jeszcze nie rodzisz" lub "Maja szaleje?" To bede zabijać łyżeczka!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mam to samo, dziś myślałam ze mamę opierniczę za te pytania! Ona w ogóle jakoś panikuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Zadomowienie
|
Hej hej 😀
Ja już w domku po wizycie. Szyjka nadal 2,8cm , żadnych zmian, zero rozwarcia. Malutka ma się dobrze i pięknie rośnie, na ostatniej wizycie 1830g a na ten moment 35tc i 2500g. Mojej ginekolog niestety nie ma bo urodziła, także mam wizyty z jej zastępcą, taki dziwny koleś ale do przeżycia 😀 pobrał mi GBS z pochwy i odbytu, nic strasznego. Aa i dwoma osobnymi patyczkami. Kolejna wizyta za dwa tygodnie i od razu będę mieć ktg. Ale mnie zgaga chwyciła.. co za cholerstwo!! Ania - Nie martw się, trening czyni mistrza! 😀 dojdziesz do wprawy i będziesz jeszcze lepiej sprzątać niż mąż. Esor - Blizną się nie martw kochana ![]() ![]() Gratulacje dla siostry! A Hania to już duuża dzielna dziewczynka ![]() Anita - Ojej ale przeżycia.. najważniejsze, że już Cie oczyścili a teraz będzie tylko lepiej! Jutro Cie wypuszcza do domku ![]() Jeśli chodzi o karmienie to nie poddawaj się, uda się to się uda a jeśli nie to trudno, trzymam kciuki. Moze potrzebujecie więcej czasu. Bez względu na wszystko każda z Nas jest bądź będzie najwspanialszą mamusia! Karolek śliczne imię ♡ Marta - My zamawialiśmy bebetto i po tygodniu był do odebrania ale dopiero pod koniec kwietnia pojedziemy po niego ze względu na brak miejsca 😀 Może faktycznie mają problem akurat z tym materiałem co wybrałaś, spokojnie lada dzień bedzie do odbioru. Milutek - Super zakupy! Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona ☺ Bunnybe - Wow super ta torba!! 😍 i faktycznie praktycznie identiko jak skip hop. Cena miodzio! Koniecznie daj znać jak z jakością i wykonaniem ![]() CamomileS - Supcio, że wizyta udana! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo ja jestem nienormalna to chodze na długie spacery hahaha :p cały tydzien chodze tylko po tz na stacje a w weekend nadrabiam hahah ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ale jak mam wstać z lozka, obrócić sie to czuje sie jak słoń... Dźwig by sie przydał :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Rozeznanie
|
Anitko, kurczę to mało fajnie się poukładały sprawy, powiedzieli Ci dlaczego ten krwotok? Źle wyczyścili przy CC?
Mojej koleżance zostawili łożysko ale to przy porodzie naturalnym. Dostała temperatury i gorączki w domu, skończyło się powrotem do szpitala i czyszczeniem. Do tej pory zachodzę w głowę jak do tego mogło dojść, położna chyba niedoświadczona. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie tak brzuch rozpiera czesto, jak sie stawia, niefajne uczucie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja bylam dzisiaj na kontroli, tego lekarza nie bylo i przyjela mnie mloda lekarka, bardzo fajna. Zbadala mnie tez 'recznie' i szyjka zamknieta i dluga narazie ![]() W ogole mam dzisiaj caly dzien skurcze, a raczej stawianie sie brzucha, nawet dosc regularne, ale nie sa bolesne, a raczej nieprzyjemne-czuje w momencie skurczu, ze gorzej mi sie oddycha i mnie wlasnie rozpiera w calym brzuchu.
![]() |
#4258 |
Rozeznanie
|
Anita, współczuję takich przeżyć!Oby już było w porzadku 😙
Przy cc najbardziej obawiam się tego cewnika. Kiedyś musialam mieć założony na ponad tydzień. Jedna wielka masakra. Non stop to parcie. Aż takie było okropne, że z tej rozpaczy chodziłam normalnie sikać do wc ![]() Ja też polecam ten puder Bananowy z Wibo, bardzo fajnie nadaje się pod cienie pod oczami jako utrwalacz na korektor. Nie podkreśla suchych skórek i nie przesusza. Róż i rozświetlacz z Lovely są okej. Pomadki z konturówką K lips z Lovely warte uwagi, szczególnie kolor Neutral. Talusia, a jak nazywa się lekarz do którego teraz chodzisz? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Rozeznanie
|
Melka, jak chcesz miec - 55% to musza byc trzy rozne rzeczy, a jak - 49% to ile chcesz rzeczy i jakich.
Anita, dobrze, ze krwotok opanowany, wracaj szybko do sil. Marta, u mnie nie maja jeszcze tych nowych pudrow z wibo na sklepie. Sa na zapleczu, ale jeszcze nie w sprzedaży. Gratuluje wizyt, piekbie dzieciaczki rosna. ![]() Co do gbs, to u mnie jeden patyczek i tylko posmyrane po wierzchu wyzej i nizej. Ja juz zlozylam i oplacilam zamowienie w rossmanie, nie wyobrazam sobie stac w tym tlumie z wielkim brzuchem..:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz zamowilam i oplacilam 😁 po doswiadczeniu z Lidlem - o nieee. Brzydki sen mialam i obudzilam sie na plecach 😬 maly sie rozbrykal na szczescie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.