Mamy listopadowe 2018 - część IV - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-25, 13:12   #4231
freya_ka
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV

Dews ja też bieduje. Trochę się boję jak to będzie, bo wczoraj wzięłam zasiłek za 22 dni zwolnienia we wrześniu, a następne zwolnienie dostarczę jak wyjdę że szpitala, a od dostarczenia mają 30 dni na październik zostaje nam jedna pensja.

Agata
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 13:16   #4232
dews
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freya_ka Pokaż wiadomość
Dews ja też bieduje. Trochę się boję jak to będzie, bo wczoraj wzięłam zasiłek za 22 dni zwolnienia we wrześniu, a następne zwolnienie dostarczę jak wyjdę że szpitala, a od dostarczenia mają 30 dni na październik zostaje nam jedna pensja.
Mi jedna pensja zostaje na rok macierzynskiego Tzn przez 9 miesiecy bede miala jakis smieszny zasilek, plus moge pracowac z domu, jesli bede chciala, ale wiadomo, ze to bedzie tylko kilka godzin tygodniowo

Dziewczyny ale wam zazdroszcze, mozecie sobie pojsc i sprawdzic, czy juz cos sie dzieje.. W uk nikt mi szyjki ani razu nie sprawdzil, dowiem sie ze rodze jak mi wody odejda, albo dostane skurczy a i wtedy mam dopiero przyejchac do szpitala jak skurcze beda mniej wiecej co 5 min
dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 13:43   #4233
jajoanka
Zakorzenienie

Laskiiii!! Wlasnie przyjechal kurier z lozeczkiem! Ale sie jaram! Wieczorem robie porzadki w szafie i w lozku, zeby namowic meza na skrecanie. Musze miec tam lepsze dojscie do swoich szpargalow

Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka
jajoanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 13:48   #4234
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość
Laskiiii!! Wlasnie przyjechal kurier z lozeczkiem! Ale sie jaram! Wieczorem robie porzadki w szafie i w lozku, zeby namowic meza na skrecanie. Musze miec tam lepsze dojscie do swoich szpargalow

Super z łóżeczkiem mieszkanie jest od razu przytulniejsze moim zdaniem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
AnetaErr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 13:59   #4235
justyna_fli
Zadomowienie

Hej widze o cwiczeniach było. Ja ostatnio nie cwiczylam nic ani nie stosowalam diety, samo wszystko spadło i figura wrocila do normy. Ciekawe czy tym razem tez bede mieć tyle szczęścia ze skora nie wiem jak bedzie, ostatnio rozstępów nie mialam a teraz jakieś delikatne zauważyłam ale tez nie jestem pewna o co kaman bo widze lekko rozowe ale większość jest białych? Jakby starych ale na bank ich nie mialam wcześniej

Ja tez juz wszystko szykuje, chce miec to z głowy. Wczoraj wypralam wózek, dzis ogarnelam łóżeczko jeszcze tydzień dwa i skończę wszystko mam nadzieję. Potem bede odpoczywac i chce wywolac wszystkie zdjęcia starszego synka zeby byc na bieżąco jak sie urodzi młodszy

Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 14:06   #4236
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Rowniez slyszalam, ze bezdotykowe sie nie sprawdzaja i kupilam elektryczny

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Slucham sobie wlasnie mamy ginekolog i zapowiada na wrzesien serie okolo 5-7 artykułów na temat szczepien dzieci i kobiet w ciazy. Bardzo mnie to cieszy, chetnie o nich poczytam.

Plus wrzucila do sklepu zestwy ciuszkow dla noworodkow a u mnie jeszcze tydzien do wyplaty i biduje

Właśnie kupiłam ten zestaw, dorzuciłam te pieluchy tetrowe i segregator dziecięcy. Takie zakupy
Stary 2018-09-25, 14:07   #4237
dews
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Hej widze o cwiczeniach było. Ja ostatnio nie cwiczylam nic ani nie stosowalam diety, samo wszystko spadło i figura wrocila do normy. Ciekawe czy tym razem tez bede mieć tyle szczęścia ze skora nie wiem jak bedzie, ostatnio rozstępów nie mialam a teraz jakieś delikatne zauważyłam ale tez nie jestem pewna o co kaman bo widze lekko rozowe ale większość jest białych? Jakby starych ale na bank ich nie mialam wcześniej

Ja tez juz wszystko szykuje, chce miec to z głowy. Wczoraj wypralam wózek, dzis ogarnelam łóżeczko jeszcze tydzień dwa i skończę wszystko mam nadzieję. Potem bede odpoczywac i chce wywolac wszystkie zdjęcia starszego synka zeby byc na bieżąco jak sie urodzi młodszy

Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
Justyna_fli ja mam troche z okresu dojrzewania i one nigdy nie byly rozowe, od razu sie zrobily biale, tez nie wiem jakim cudem
dews jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-25, 16:35   #4238
ewka_mewka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
. licze tez ze tak jak w poprzedniej ciąży pas poporodowy czynil cuda tak i w tej bedzie niezastapiony

Smileska, a ile dni po cc założyłaś ten pas poporodowy?

Cytat:
Moje plany wyglądają mniej więcej tak ze w niedlugim czasie po porodzie planuje ściągnąć mleko (o ile bede w ogole karmic piersia) i zaczne od ulubionego wina, potem drink z whisky, a na koniec drink z wódką orzechową 🤣 TZ ma się zająć małym tej nocy. Przewiduje ze skoncze nad kiblem, ale coz po takim czasie reset wskazany. A po takiej zaiaszczej nocy wracam spowrotem do cwiczen i treningow 🤣

Też mam taki plan. I może nie tak ambitny jak ty, bo mam ochotę wypić 2 zimne piwa . Mam nadzieję, że tym sposobem uda mi się uniknąć kaca.

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Ej wiecie że ta moja teściowa ma focha na mnie ? Bo jak w ogóle mogłam powiedzieć że na co kretynowi tv jak na laptopa ! Boże Boże jak żyć ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Witaj w klubie. Moja teściwa jest obrażona na mnie i na tż, bo w niedzielę nie poszliśmy z jej ukochanym synkiem do kościoła. I w ogóle źle się nim zajmujemy: nie prowadzimy za rączkę na rozmowy o pracę, sam musi chodzić po wielkim mieście, nikt mu nie gotuje, a on tak bardzo tęskni za prawdziwym domowym obiadem. Cierpi tu u nas strasznie i sam musi sobie radzić. A ma tylko 40 lat . So sorry. Dzwoniła do mnie pare razy, żeby robić mi wyrzuty, więc nie odbieram od tej kobiety telefonów. Tżtowi mocno utrudnia kontakt z synem.

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
nie pracuje zostalam z mala w domu, teraz chodzi do przedszkola na 3.5 h dziennie wiec ni jak nie dalabym rady pracowac.. mysle ze za rok bede szukac pracy jak juz mlody podrosnie

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

fiole dopiero sprawdzilam ze masz tp kilka dni przede mna nie bede kulac sie sama

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
Sylwia, ja też mam termin na koniec listopada . Nie jesteś sama!

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Podziwiam za spokój niby jeszcze 2 m-ce Ci zostały, ale nigdy nie wiadomo jak się potoczą..
Ja jestem gotowa, tylko torby strasznie nie chce mi się pakować, bo nie chce iść do szpitala

Pytnko: jakie termometry macie dla maluchów? W domu mam taki bezdotykowe do czoła, ale zastanawiam się nad Braunem do uszka. A jak u Was?

Bezdotykowy microlife

ewka_mewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 16:38   #4239
sara3008
Zakorzenienie

W mojej lasagne makaron na wierzchu był twardy... Czemu? Polalam na wierzchu beszamelem i posypalam serem..

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 16:39   #4240
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Ale czemu dzwoni do Ciebie jak może do Twojego TŻ ? Przecież to on jest jej synem a Ty synowa
Ja nie wiem te teściowe ostro przesadzają .
Ja wytoczę cięższe działo, zacznę po prostu informować jak jest starszego syna jej, liczę że może on ma jakiś wpływ na nią.. zobaczymy mój mnie popiera w tym pomyśle.

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 16:46   #4241
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
W mojej lasagne makaron na wierzchu był twardy... Czemu? Polalam na wierzchu beszamelem i posypalam serem..

Jesli Cie to pocieszy to mi np. zawsze spieka sie rogi :-P

Moze za malo sosu? Albo za szybko zdjelas folie i za dlugo pieklas bez przykrycia? Nastepnym razem na pewno wyjdzie idealna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-25, 16:46   #4242
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:

Wyglada na zbyt mało sosu na gorze ewidentnie. Może był na tyle rzadki, ze jak polałas to spłynął cały na dół?
Stary 2018-09-25, 16:47   #4243
Karolkowa_86
Zakorzenienie

No właśnie być może za wcześnie sciagnelas folie, nie martw się ;-) wyjdzie

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-25, 16:48   #4244
sara3008
Zakorzenienie

Dzięki, następnym razem poleje więcej sosu folie zdjęłam jakoś 10 minut przed końcem, za długo?

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 16:48   #4245
ewka_mewka
Zadomowienie

Cytat:
Ale czemu dzwoni do Ciebie jak może do Twojego TŻ ? Przecież to on jest jej synem a Ty synowa
Ja nie wiem te teściowe ostro przesadzają .
Ja wytoczę cięższe działo, zacznę po prostu informować jak jest starszego syna jej, liczę że może on ma jakiś wpływ na nią.. zobaczymy mój mnie popiera w tym pomyśle.

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Po pierwsze chce mu utrudnić kontakt z synkiem. Od ponad tygodnia tż nie miał możliwości z nim porozmawiać. A matka wydzwania codziennie do szwagra i to szwagier rozmawia z synkiem tżta.

Poza tym teściowa próbuje mną manipulować: tżtem nie jest tak łatwo. Wydaje jej się pewnie, że jak coś mi powie to ja to przekaze tżtowi i dzięki temu zadziała. Taka strategia.

ewka_mewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 16:49   #4246
Karolkowa_86
Zakorzenienie

No to wygląda że za mało sosu i tyle ;-) spokojnie nic się nie stało

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-25, 16:49   #4247
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, następnym razem poleje więcej sosu folie zdjęłam jakoś 10 minut przed końcem, za długo?

Trudno powiedziec, bo duzo zalezy od piekarnika.

W sumie chodzi o to, by ser sie stopil i troche zarumienil, wiec to moze byc chwila Metoda prob i bledow dojdziesz do perfekcji

Stary 2018-09-25, 16:50   #4248
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Właśnie kupiłam ten zestaw, dorzuciłam te pieluchy tetrowe i segregator dziecięcy. Takie zakupy
Pieluchy i segregator są i na mojej liście tylko czekają na lepsze czasy

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 16:50   #4249
smileska
Zadomowienie

Ewcia zaraz po tym jak zdjęła mi polozna szwy, czyli jakos na 7 dzien po CC ... owszem na początku zakładanie pasa i zdejmowanie go to były tortury (byl naciagany, nie byl rozpinany) ale szybko sie nauczyłam jak go wlozyc zeby nie draznic rany.

Ślub cywilny 11.12.2010
Ślub kościelny 09.09.2017
Syn w drodze
smileska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 16:50   #4250
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Pieluchy i segregator są i na mojej liście tylko czekają na lepsze czasy

To jakies magiczne pieluchy? Kupa w nich nie smierdzi czy co? XD

Stary 2018-09-25, 16:54   #4251
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka_mewka Pokaż wiadomość
Po pierwsze chce mu utrudnić kontakt z synkiem. Od ponad tygodnia tż nie miał możliwości z nim porozmawiać. A matka wydzwania codziennie do szwagra i to szwagier rozmawia z synkiem tżta.

Poza tym teściowa próbuje mną manipulować: tżtem nie jest tak łatwo. Wydaje jej się pewnie, że jak coś mi powie to ja to przekaze tżtowi i dzięki temu zadziała. Taka strategia.

Ja mam dość patrzenia jak ona wsadza wszystko w dupę temu gówniarzowi, a nas nawet nie zapytała się czy mamy kasę na łóżeczko na rzeczy do szpitala nic. Zapatrzona w gnoja jak sroka w złoto. A mnie to denerwuje. Mój musiał sam na wszystko zarobić, a ten ma łatwo bo wszystko dostaje na tacy. A na tym życie nie polega, bo ja nie mam zamiaru się później męczyć.
Czy nie mam racji ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-25, 17:01   #4252
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość
To jakies magiczne pieluchy? Kupa w nich nie smierdzi czy co? XD

ale to tetrowe, nie na kupę

Po prostu podobno bardzo dobrej jakości materiał, a i cena nie taka zła

Stary 2018-09-25, 17:08   #4253
smileska
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam dość patrzenia jak ona wsadza wszystko w dupę temu gówniarzowi, a nas nawet nie zapytała się czy mamy kasę na łóżeczko na rzeczy do szpitala nic. Zapatrzona w gnoja jak sroka w złoto. A mnie to denerwuje. Mój musiał sam na wszystko zarobić, a ten ma łatwo bo wszystko dostaje na tacy. A na tym życie nie polega, bo ja nie mam zamiaru się później męczyć.
Czy nie mam racji ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karola ja juz kiedys pisalam co sądzę na temat Twojego szwagra, tesciowej i wspólnego mieszkania z Nimi. Rozumiem ale pojąć nie mogę. My od rodzicow TZ nie chcemy nic. Tak samo mojemu nalezy sie wszystko jak Twojemu ale moj TZ jest za dumny na to zeby upominac sie o cokolwiek. Dal sobie spokoj i postanowil juz dawno temu ze wszystko w zyciu osiagnie sam. Drze łacha z brata, i przestal sie juz w☠☠☠☠iac ze mu rodzice pod ryj wszystko pchają. On od nich nie chce "zaplutego" grosza. Matce wprost powiedzial ze niech darmozjada ogarnie bo po ich smierci on mu nawet złotówki nie da, mieszkania sie zrzeka i go nic nie obchodzi. Ale moj TZ to ham i ostatnio sie matki zapytal czy sobie kwatere juz wykupiła bo on do interesu dokladac nie zamierza (tak jak oni nigdy jemu nie pomogli) ...

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-09-25, 17:10   #4254
fioleciasto
Zakorzenienie

Karolkowa, ja myślę tak samo, jak Smileska. Nie mogę patrzeć na to, jak się męczycie z teściową, szwagrem i całą tą relacją. Ciągle nerwy przez nich tracisz, mi by życia było szkoda. Odciąć się, wyprowadzić i zająć się własną rodziną

Stary 2018-09-25, 17:11   #4255
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Karola ja juz kiedys pisalam co sądzę na temat Twojego szwagra, tesciowej i wspólnego mieszkania z Nimi. Rozumiem ale pojąć nie mogę. My od rodzicow TZ nie chcemy nic. Tak samo mojemu nalezy sie wszystko jak Twojemu ale moj TZ jest za dumny na to zeby upominac sie o cokolwiek. Dal sobie spokoj i postanowil juz dawno temu ze wszystko w zyciu osiagnie sam. Drze łacha z brata, i przestal sie juz wiac ze mu rodzice pod ryj wszystko pchają. On od nich nie chce "zaplutego" grosza. Matce wprost powiedzial ze niech darmozjada ogarnie bo po ich smierci on mu nawet złotówki nie da, mieszkania sie zrzeka i go nic nie obchodzi. Ale moj TZ to ham i ostatnio sie matki zapytal czy sobie kwatere juz wykupiła bo on do interesu dokladac nie zamierza (tak jak oni nigdy jemu nie pomogli) ...

Brawo dla Twojego TŻ!

Stary 2018-09-25, 17:11   #4256
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Tak tak znam Twoje zdanie
I mój nic od nie chce, ale tak samo jest ich synem jak ten gówniarz.
Haha ale Twój TŻ dobry tekst dał do mamy możesz go pochwalić ode mnie

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-25, 17:16   #4257
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
A ja się po prostu boję, żeby się u was nie skończyło jak u mojej mamy.. Babcia kazała im robić górę i zrobili dach, okna i zaczęli robić poddasze, a wtedy babcia ich wypieprzyła z domu z 4 małych dzieci.. Nie zobaczyli za to ani grosza.. Teraz po śmierci babci mama chce spłaty tego co wtedy włożyła i zrzeknie się praw do domu to zrobili z niej najgorsza, że chce "okraść i skrzywdzic" najmłodszego synka pupilka, który wszystko miał podane na tacy..

Stary 2018-09-25, 17:16   #4258
smileska
Zadomowienie

Cytat:

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Piszesz ze nic od niej nie chce ale jednak caly czas w oczy Was kuje zachowanie brata i matki. Nic nie chce ale tez nie poszliscie na swoje, w pelni sie nie usamodzielniliscie tylko kątem u teściów gdzie atmosferę macie taka jaka macie bo twierdzisz ze ten dom nalezy sie tak samo Twojemu TZ jak i jego bratu .... wiec nie do końca jest tak jak mowisz.
Dla mnie mieszkanie z tesciami to najgorsza z mozliwych opcji a dodatek w postaci szwagra to juz w ogole katastrofa.

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Stary 2018-09-25, 17:26   #4259
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Wiecie to jest tak, że mój wychodzi z założenia że po 1 to też jego dom on na ustępstwa nie pójdzie po 2 po co wynajmować i płacić jak tu groszowe sprawy płacimy a po 3 za dużo już poszło na naszą stronę kasy.
A mnie telepie, serio jak na niego patrze jak nic nie robi, jak się snuje po domu jak smród po gaciach.
Jak widzę że co nie powie teściowej to święte makabra, owinął ją sobie w okolicy palca a ona nic złego w tym nie widzi .
W☠☠☠☠ilam się wczoraj i powiedziałam mojemu że dalej tak być nie może. Wytoczę to działo i gówno mnie obchodzi czy będzie się odzywać czy nie. Dla mnie to chora sytuacja, ja od 16 roku życia zarabiam na siebie i żyje a on ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Ciebie by nie kłuło widząc że my sami musieliśmy dojść do wszystkiego do choćby takiego wyglądu naszej strony domu a on ma wszystko za darmo ? Nie skalal się żadna praca!
Mój tą stronę domu ma całe życie i miał się wyprowadzić ? Skoro ona cały czas mu powtarzała że to jego? To uwierzył, uzbieraliśmy na ślub, później remont teraz znowu a on akcje będzie robił że mój mu dom kradnie no bez jaj.

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Piszesz ze nic od niej nie chce ale jednak caly czas w oczy Was kuje zachowanie brata i matki. Nic nie chce ale tez nie poszliscie na swoje, w pelni sie nie usamodzielniliscie tylko kątem u teściów gdzie atmosferę macie taka jaka macie bo twierdzisz ze ten dom nalezy sie tak samo Twojemu TZ jak i jego bratu .... wiec nie do końca jest tak jak mowisz.
Dla mnie mieszkanie z tesciami to najgorsza z mozliwych opcji a dodatek w postaci szwagra to juz w ogole katastrofa.

My jesteśmy samodzielni, zarabiamy samo na siebie, remont też robiliśmy z naszej kasy na pół z teściami więc chyba tak jednak do końca nie samodzielni nie jesteśmy. Plus cały czas idzie kasa na dom, więc nie wiem czy jesteśmy nie samodzielni skoro sami się utrzymujemy. Różnica między nim a nami jest taka że my pracujemy zarabiamy i odkładamy kasę jak coś wyskoczy a on jak pasożyt patrzy na teściów i mu życie płynie .
Nie sądzę że jestem nie samodzielna

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-09-25, 17:26   #4260
smileska
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie to jest tak, że mój wychodzi z założenia że po 1 to też jego dom on na ustępstwa nie pójdzie po 2 po co wynajmować i płacić jak tu groszowe sprawy płacimy a po 3 za dużo już poszło na naszą stronę kasy.
A mnie telepie, serio jak na niego patrze jak nic nie robi, jak się snuje po domu jak smród po gaciach.
Jak widzę że co nie powie teściowej to święte makabra, owinął ją sobie w okolicy palca a ona nic złego w tym nie widzi .
Wilam się wczoraj i powiedziałam mojemu że dalej tak być nie może. Wytoczę to działo i gówno mnie obchodzi czy będzie się odzywać czy nie. Dla mnie to chora sytuacja, ja od 16 roku życia zarabiam na siebie i żyje a on ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Należy mu sie dom bo co? Bo synem ich jest? I co z tego? Męczyć sie cale zycie bo sie nalezy, dla mnie to troche niepoważne. Chodzisz w☠☠☠☠iasz i wcale nie bedzie lepiej tylko gorzej. Karola jak dla mnie to szczerze? Ty masz tam gowno do gadania i wręcz Twoje zachowanie jest nie na miejscu. Po pierwsze rodzice TZ żyją i to Ty mieszkasz u nich kątem a nie oni u Ciebie. I matka Twojego męża w swoim wlasnym domu moze wszystko to jest jej dom i jak zechce to moze sobie na środku rozpalic ognisko i z Twoim szwagrem tanczyc na golasa ... po drugie ten dom dopoki zyja rodzice nie jest Wasz i to ze pakujecie w niego swoje pieniądze to guzik zmienia. Dopoki nie macie aktu notarialnego to tak naprawde topisz pieniądze i nie wiesz co Cie czeka w przyszlosci ...

Ślub cywilny 11.12.2010
Syn w drodze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości