![]() |
#4231 |
BAN stały
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Konto usunięte
|
po piwie to glupio
![]() ja z moim nie gadalam pisalam chwileczke tylko a jak skonczy prace dopiero popiszemy jakos |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Przyczajenie
|
witam
![]() nie czytałam całego wątku,spojrzałam tylko na tytuł i przyciągnął moją uwagę ![]() chcę tylko napisać,że moja mama poznała mojego ojczyma n a czacie,są małżeństwem od siedmiu lat, mam trzy-i-pol-letniego brata i wszyscy są w sumie szczęśliwi ![]() raz kozie śmierć,trzeba probowac,moze to ten jedyny ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wlasnie zapomnialam wam napsiac ze pislam kiedys chyba wspominalam ze z takim G. z Londynu i on pisial do mnie na gg gadalismy przez koma....itd...I teraz sie przestalo dzywac i podjeclam decyzje ze z nim zrywam kontakt i zerowlan napsilam mu na n-k i czuje sie z tym lepiej....bylo fajnie przez 2 miesiace....a pozniej tak sobie...znalam sie z nim przez 5 miesiecy i 2 ty.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Konto usunięte
|
a ja wlasniezaczelam wykreslac dni z kalendarza
![]() nadzieja matka glupich, poczekam do konca listopada ![]() ![]() dam rade..[?] chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
![]() no i poszło... spotkałam się z nim ![]() stanął na wprost mnie i patrzył jak zbity pies ze łzami w oczach... chciał mnie dotknąć, złapać za rękę, przytulić ale nie mogłam.. w ogóle nie mogłam na niego patrzeć- odwracałam głowę w drugą stronę. Miałam ochotę się do niego przytulić, tak bardzo chciałam usłyszeć że już będzie dobrze ale z drugiej strony miałam ochotę go uderzyć i wykrzyczeć mu w twarz co on robi?! że jest potworem i że tak strasznie mnie skrzywdził zostawiając bez słowa... Usłyszałam to wszystko a nawet więcej niż chciałam. Kocha strasznie, tęsknił potwornie, twierdzi że nie wyobraża sobie życia z kimś innym... że ma strasznego kaca moralnego i ogromne wyrzuty sumienia że tak mnie zostawił... i że gdybym nie dała mu szansy to chyba by się powiesił. Nie mogę bez niego żyć, jestem od niego uzależniona i nawet jeśli ma być dobrze tylko 2 miesiące to muszę z nim być te 2 miesiące bo wiem że to będą kolejne najpiękniejsze 2 miesiące w moim życiu które mogę przeżyć tylko z nim. |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no więc życzę Ci aby to nie były 2 miesiące lecz całe piękne życie z tym Tż. trzymam kciuki by wszystko się Ci ułożyło... powodzenia ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i ja i ja chce by tak bylo z panem nr 1...ze jednak tęskni.... (wybaczcie, ale zapomnieć nie potrafię) coś czuję dziwnego w serduchu, jakby jeszcze coś się miało przydarzyć NAM..
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justynaanna... trzymam kciuki za Was ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() teraz i pewnie przez najbliższych kilka tygodni będzie sobie wchodzić do ... z wazeliną ![]() ![]() aż mi lepiej się dziś wstawało i tak jakoś lekko na serduszku... zjadłabym go teraz ![]() jak zobaczyłam tą jego minę... jak on prosił ![]() ale muszę być twarda i nie mogę znowu pozwolić żeby wlazł mi na glowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Konto usunięte
|
justyna super
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- a mi napisal wczoraj ze "jak wroc e do polski to juz nie bede chcial tu wracac, nie ma po co, dosc juz UK mam. I sie smieje ze cierpliwosc poplaca i czy slyszalam takie powiedzenia ze cierpliwosc jest cnota ![]() a wiec postanowione. CZEKAM. ale nie wiem co zrobic z tym kolesiem od wesela?! nie znam go. ale nie wie jak to mam potraktowac teraz w koncu isc czy nie, spotkac sie poznac czy nie[?] |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Raczkowanie
|
no super, super
![]() ale wiecie jak sie boje ze znowu coś się może stać tak mi z nim dobrze ![]() tylko on ma ten cholerny charakterek i zawsze jego musi być na wierzchu- to wlasnie jest glowny problem ale przyznał się do winy wiec jest ok no coz dziewczynki tak juz mamy że my się przyzwyczajamy a faceci wyznają zasadę tego kwiatu jest pół światu |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem ze swoim Ukochanym JUż ponad 7 miesięcy i ostatnio tez mielismy sprzeczke i jak czytam Twój post to widzę swoje emocje... ja tez z jednej strony chciałam sie przytulić, dotknać go i pocałowac a z drugiej czułam dystans.. tez widziałam mine zbitego psa.. strach w oczach.. zdenerwowanie itp i wiedziałam, że musimy zapomniec o tym potknięciu i isć dalej RAZEM... z każdym miesiacem dniem jest czasem trudniej - mamy okazje zobaczyc siebie w wielu sytuacjach, dotrzeć swoje charakterki a to trudna sprawa.. ale wierze ze jak obie strony tego chcą to jest to możliwe ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Raczkowanie
|
Witam
Tak właśnie przypadkiem trafiłam na ten wątek ! Musze powiedzieć, że właśnie przez Internet a właściwie przez gadu -gadu poznałam się z moim narzeczonym ![]() ![]()
#4248 |
Przyczajenie
|
Ja swojego chłopaka spotkałam własnie na czacie. Obecnie jestesmy już prawie 6 lat razem, ale to nie znaczy że tak jest w każdym przypadku, jednak warto spróbować i być nadzwyczaj ostrożnym, bo nie zawsze ta kochana osoba z internetu okazuję się taka naprawde.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kacha-to zostaje ci czekanie..... ![]() Ja dzisaj w miescie bylam......i nawet fajnie bylo....Pogoda extra tak cieplutko...hehe ![]() ![]() A mnie dzisaj Gardlo boli.... ![]() ![]() Musze wam powiedziec ze P.wczoraj mnie zaskoczyl.... ![]() ![]() Gdyz wczoraj w nocy okolo 24 okazalo sie ze z moim Dziadkiem jest zle ze znow jestw szpitalu w stanie krytycznym ze mam podejrzenie zapalenia pluc i zapalenie pęcheza... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że Twój dziadek wróci do zdrowia... wiem co możesz czuć bo w moim życiu dziadek odgrywał bardzo wielką rolę... i jak zachorował tak poważnie to serce mi pękało aż... aaa no i niestety ale choroba wygrała.... dlatego życzę by Twój dziadek wracał do zdrowia szybciutko... a co do tego Twojego P. to widać, że chłopina wrażliwy jak pocieszał przez smski... i to mu się chwali... ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Konto usunięte
|
jenny ja dziaziusia stracilam tez w tym roku 26maja
![]() nadal sie ozbiera cnie moge mieszkal z nami ![]() tak brak mi go ![]() walczyk i meczyl sie ale za pozno bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ide pogadac z P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Konto usunięte
|
i odebral
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Konto usunięte
|
to fajnie chyba co nie
![]() ile razy sie spotkaliscie?> ile sie znacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Konto usunięte
|
to tak jak ja, ale ja znam 3 tyg Emisia :d
a tez sie bujnęłam widzisz glupia ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Konto usunięte
|
Emil
![]() Emiś ![]() ![]() ![]() pisze z nim na skype wlasnie z pracy wraca |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.