|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Cytat:
dokladnie tym bardziej ,że HM to sieciówka skierowana raczej do mlodych a skad mlodzi mają miec 200 na żakiet czy 100 na byle prosty sweterek. dział dziecięcy tez ceny powalają ,dzinsy za ponad 100 zł ?i to na 1 sezon bo dzieciak rośnie. Córka kupuje czasami cos na wyprzedażach. Bielizna owszem fajna ale rozmiarowka tragiczna jeśli chodzi o staniki
|
|
|
|
|
#4232 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i pogody...Cytat:
A tak w ogóle, to witam po weekendzie - byliśmy wczoraj na basenie z Nadią...jak dla mnie to super jestem zachwycona...rano sprawdziliśmy na stronie ile jest wolnych miejsc i wsiedliśmy do samochodu...a po 16 to było zajętych 511 miejsc a wolnych -11 ![]() ale mi brzuch już urósł, jestem w szoku...
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2010-07-19 o 12:53 |
||
|
|
|
#4233 |
|
Wtajemniczenie
|
Osobiście rzadko kupuje coś w H&M, chociaż jestem częstym bywalcem. Zawsze oglądam coś na wizażu, a jak pójdę do sklepu, to niestety nie wszystko wygląda tak ładnie jak na zdjęciach
|
|
|
|
#4234 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny mam pytanie czy któraś z was wie coś na temat firmy Protrombin Sp z o.o. ?? Bo w środę jestem umówiona na rozmowę o prace na przedstawiciela handlowego i tam pomyślałam, że może ktoś będzie coś wiedział na temat tej firmy
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
W zg ?
|
|
|
|
#4236 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Kiedyś udało mi się upolowac w HM spodnie ze 129zł na 10 zł! wzięlam 2 pary bardzo fajne!Cytat:
ale słyszalam, że generalnie to słabo z rozmiarami u nich. Ostatnio zraziłam się do majtek. Kupiłam kilka par stringów i niestety bardzo niewygodne:/ Nie znam.
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też drobno biuściasta ale mi obwody sa za duże no i fiszbiny żle mi się kończą.Byłam dzisiaj u gina ,nie stwierdził nic niepokojącego ,jesli chce to mam iśc do polikliniki do onkologa. Już kilka lat temu bylam u onkologa ,który stwierdził,ze mam taka budowę piersi i skłonnosc do wszelakich włókniaków -po karmieniu mi się tak porobiło. Dla spokojności zamierzam pójśc do onkologa ale juz na spokojnie i bez paniki. Moj gin ma nowy gabinet ,bardzo fajny,nowoczesny ,super drzwi ma i monitor dla leżącej pacjentki na scianie co by mogla zobaczyc co lekarz widzi na usg
Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-07-20 o 16:50 |
|
|
|
|
#4238 |
|
Raczkowanie
|
to jak by firma która realizuje zadania dla TPSA Orange etc
|
#4239 |
|
|
Paula do kogo chodzisz?
Kurcze, muszę się wybrac, ale ciągle to odkładam bo zawsze coś ważniejszego jest do załatwienia
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
google nic nie wypluwa na ten temat a i tez nie slyszalm o takiej firmie w zg. Cytat:
chodze do Lacha na podgórną . Ja też odkładałam az mnie przycisnęło ,za pol roku kolejna wizyta bo idę wymienic spiralę. |
|
|
|
|
#4241 | |
|
|
Cytat:
Jak już się zdecyduję w końcu łaskawie wybrać to zwróćę się po namiary teleadresowe
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4242 |
|
Rozeznanie
|
Paula78 jak chcesz to mogę Ci polecić Panią onkolog z polikliniki do której ja chodzę, świetna babka i zna się na rzeczy
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
dziś byłam na rozmowie zapowiada się ciekawie. Praca jest do salonu TPS-A po msc-y jak by przy szkoleniu sprawdzeniu (:
osoby po tym msc-u są dzielone na tak zwane koszyki zarobków,czekam na przesłaniu umowy i zapoznanie się z nią.
|
#4244 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4246 |
|
Rozeznanie
|
witam,
czy wiecie cos na temat studiow podyplomowych na UZ kierunek- Logopedia z terapią pedagogiczną?? Intensywnie sie zastanawiam nad tym kierunkiem ale nie wiem czy dam sobie radę. Poza tym nie mam przygotowania pedagogicznego, a np. w Lesznie wymagana jest to przygotowanie pedagog. na tym ierunku studiow. Jestem po licencjacie z edukacji artystycznej w zakresie sztuk plastycznych oraz po pedagogice resocjalizacyjnej (mgr). Bede wdzieczna za wszelkie informacje. pozdrawiam
|
|
#4247 | |
|
|
Cytat:
ale nam się pogoda zepsuła, tak rano lało że się z rynny przelwała woda. Okropna zmiana
|
|
|
#4248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda tylko, że na łikend, bo planowałam pojechac do rodziców na działeczkę...Jutro tez tak ma byc, a w niedziele bez deszczu ale chłodno (18 st. C). Jak w przyszłym tygodniu będzie chłodniej, to może wreszcie do lumpa sobie skoczę
|
|
#4249 |
|
Raczkowanie
|
ja prawdę mówiąc lubię upały, jakoś nie narzekam kiedy jest gorąco
![]() a burza nad ranem to mnie obudziła, już na szczęście u nas nie pada mam tylko nadzieję, że w nd nie będzie padać, bo wybieram się na festiwal piosenki rosyjskiej ![]() idzie ktoś? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam znajomych, którzy to pokończyli i mają średnie opinie... Ktoś stwierdził że jeśli studiować logopedię, to wszędzie tylko nie na UZ. |
|
|
|
|
#4252 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wypoczynek udany i pogoda byla bardzo słoneczna Wczoraj tylko sie zepsuła i padało, ale juz wyjezdzalismy wiec szkoda nie było ![]() A na basen teraz tez sie wybiore slyszalam same pozytywne opinie i jestem ciekawa ![]() z brzuszkiem super !! ) Cytat:
![]() Ja mam piersi gruczołowe i zanim poszłam pierwszy raz do gina to panikowałam ciagle, ze cos tam mam ;// a sie okazało, ze to taka budowa i tez moge miec sklonnosc do guzkow, wlokiakow czy torbieli ;/ Fajnie z tym monitorem na scianie ![]() ja u swojego gina patrze sie w ekran i on mi mowi co tam gdzie jest ) ja jeszcze mojej cytologii nie odebralam z konca kwietnia, ale jakby cos było nie tak to by zadzwonili, wiec sie nie martwie. Szkoda, ze tak deszczowo jest ;(( nie lubie deszczuu
|
|
|
#4253 |
|
|
Witajcie
Rebush oglądałam festiwal t tv, muszę przyznać że był całkeim fajny także na żywo w ogóle pewnie super
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też oglądałam festiwal i żałuję, że nie kupiłam biletów - bardzo mi się podobało, na Dereszowską głosowałam, ale Włodarczyk tez mi się podobała
natomiast Wet Fingers się wdłg. mnie, nie popisali - nie widziałam w tym żadnej pracy...nawet nie miksowali na żywo, a ta laska to śpiewała czasem na żywo, natomiast wokal i tak z płyty leciał oprócz tego...
|
#4255 |
|
Raczkowanie
|
witam
rzeczywiście festiwal był udany, bardzo mi się podobało całe szczęście, że wcześniej się wypadało i pogoda była nawet ok ja głosowałam na Magdę Femme i Anię Dereszowską, nie sądziłam, że ona tak potrafi śpiewać, myślę że wygrała zasłużenie ![]() amfiteatr był zapełniony, a wiele osób stało jeszcze przed wejściem, ale z braku biletów nie weszli ja na szczęście kupiłam bilety 2 dni przed
|
|
|
|
#4256 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Zaskoczyła mnie też Włodarczyk, nigdy nie śledziłam jej kariery i nie oglądałam programów w których śpiewała. Super się zaprezentowała
|
|
|
#4257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja byłam na basenie już trzy razy. Nie żałuje ani jednego, za każdym razem się z TŻtem dobrze bawie. Basen jest świetny i gdyby było taniej to chodziłabym codziennie, tak samo jak do kina ![]() Rebushnik ja też uwielbiam upały 25 stopni to dla mnie zimno i zawsze w taką pogode mam ze sobą jakąś ciepłą bluzeczke, jak są 32 stopnie to moge powiedzieć, że jest mi ciepło. Chyba nigdy nie było mi "za gorąco".
|
|
#4258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem w 13 tc Jutro mam w Nowej Soli badania prenatalne, zlecił je gin, bo niby po moim poronieniu są wskazane, troche się martwię...Na następnej wizycie poznamy prawdopodobnie już płec ![]() Poza tym jestem drugi miesiąc na zwolnieniu, ale za miesiąc wracam do pracy...okazało się, że w ciąży na zwolnieniu mam niższą pensję niż wcześniej, ponieważ podstawa z której naliczają 100% na zwolnieniu w ciąży, jest liczona za zeszły rok (bez trzynastki i z pensji przed podwyżką-sporą), a to dlatego, że w tym roku nie miałam 3-miesięcznej przerwy bez zwolnienia chorobowego...niestety tak się złożyło - poroniłam pod koniec stycznia i do 2 lutego miałam zwolnienie...potem w marcu rozchorowałam się...a jak już zaszłam kolejny raz w ciążę, to w ostatnim tygodniu czerwca zaczęłam plamic, poszłam więc na tydzien zwolnienia żeby wypocząc i wrócic do pracy, ale gin kazał iśc na miesięczne zwolnienie...w sumie, jeśli w tym czerwcu wzięłabym zamiast tygodniowego zwolnienia, urlop, to miałabym 3 miesiące bez zwolnienia i wysoką podstawę...ale cóż...teraz muszę na trzy miechy wrócic do pracy, żeby w ostatnich miesiącach ciąży i na macierzyńskim zarabiac więcej - kasa przy dziecku na pewno się przyda... Poza tym jesteśmy z Tżtem na etapie wymyślania imienia...po długich rozmowach i sporach stanęło na: Adrian/Julian/Piotr/Grzegorz lub Dominika/Dagmara/Helena/Alicja
|
|
#4259 |
|
Rozeznanie
|
O, przynajmniej konkretnie opisałaś co u Ciebie. Jeszcze raz gratuluje. Z imion, które wymieniłaś bardzo podoba mi się Alicja, a z męskich Adrian
Zawsze Adrian mi się taki męski wydawał Szkoda, że musisz iść do pracy, ale rzeczywiście lepiej iść, żeby później więcej dostawać, bo przy dziecku grosz się każden liczy. Będziecie kupywać ubranka czy macie od kogo je dostać?
|
#4260 |
|
Wtajemniczenie
|
częśc już kupuję od jakiegoś czasu - czasem w lumpku coś trafię, czasem na wyprzedażach jakiś, moja mama też już kupuje...z tego co wiem-ma już tego sporo. Poza tym kuzynka Tżta ostatnio powiedziała nam, że ma dla nas sporo ciuszków po swoim synku, a i dziewczęce w razie czego się u niej znajdą (od jej szwagierki), dostaniemy też od niej fotelik-bujaczek z Fisher Price (prezent od nas dla jej synka na chrzciny, ale już mały wyrósł z tego) i fotelik do karmienia...W sumie mam sporo kuzynek, które mają dzieci w wieku przedszkolnym lub młodsze, więc pewnie jeszcze coś dostaniemy....
Nawet ciążowe ciuszki dostanę - od siostry mojej bratowej, nie będę musiała wszystkiego kupowac, tym bardziej, że ona też rodziła zimą, więc i kurtka na zimę będzie i jeansy...ale mimo wszystko sama też co nieco kupię, może w lumpie coś trafię, no i mam troszkę ciuchów z czasów gdy byłam trochę większa, zostawiłam na wszelki wypadek i teraz się przydadzą
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

A przy tym w czasie wyprzedazy jest niedroga