|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
kiedys pilam taka herbatke, ktora byla w 3 pudelkach, spalanie, oczyszczanie i stabilizacja czy jakos tak. jak pilam to spalanie w czasie roznych diet to nigdy nie mialam problemu z zaparciem, wiec polecam. i chyba zaraz pojde i kupie bo widze, ze inaczej to nie da rady... Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||||
Rozeznanie
|
[quote=Ahcak;6725860
Zrób jak chcesz, albo kontynuuj i obserwuj jak zachowuje sie Twój organizm, czy masz napady głodu, i nic nie spada, bo to będzie znaczyło, że insulina szaleje, albo teraz zrób sobie jakieś 2 dni I fazy na unormowanie, tak prewencyjnie ![]() ![]() Kontynuuję II fazę, jesli do końca tygodnia waga nie drgnie wrócę na chwilke na I. Dziekuję i pozdrawiam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Serdecznie gratuluję wszystkim Plażowiczkom, którer widzą efekty plażowania. Miłego i sympatycznego dnia. Do wieczorka.paaaa |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
BAN stały
|
PriVativ - a kupujesz tę herbatke w aptece czy w sklepie? nawet firma Ci sie nie kojarzy?
![]() ![]() Shilpa - prawda, ze teraz ta figura jest do bani teraz? nie wiem, czy pilas ją wczesniej, ja od 2 lat juz nie pilam (bo wczesniej to przez kilka lat czesto stosowalam), ostatnio sobie kupilam znowu i nic, a wczesniej to dzialala nawet az za bardzo.. wiec jestem zawiedziona ;/ dzisiaj mialam juz miec plaski brzuch :/ a tu taki baniak wystający, jakbym nic tylko chleb bialy od paru dni jadla.. dziewczyny! a tak a'propos @ ![]() ![]() ![]() ale nie zmieniajcie tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
BAN stały
|
blonndee - no wlasnie, tez myslalam ze to o blonnik moze chodzic.. racja, ostatnio malo jadlam warzyw bo sie pokonczyly. wlasnie dlatego dzisiaj zaczelam z rana od 2 kapsulek blonnika + wielka salatka warzywna, w ktorej krolowala kapusta pekinska i papryka. wiec mam nadzieje ze cos sie ruszy.. tylko zeby nie wieczorem.. ale jak cos to bede poszukiwac tej 'herbaty w czerwonym opakowaniu z dwoma paniami'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
BAN stały
|
dziękuję wam blonndee i agatko (moja imienniczka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mam kolege, ktory tak ma: ma MEGArozwolnienie po czekoladzie i kawie. ta choroba to sie szczawnica chyba nazywala ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
ale się już dzisiaj napisałyście, ja wstałam niedawno bo zajęcia popołudniu to chociaż troszkę się wyśpię
![]() na śniadanko tradycyjnie omlet ale tym razem wymieszałam tuńczyka z serkiem krówki śmieszki i dałam jako nadzienie ![]() ![]() aż się głupio czuje jak wszystkie grzeszycie a ja nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Do PRIVATIV: na której fazie dietki jesteś i ile już schudłaś?? Wczoraj czytałam na stronach o SB że NAPOJE z kofeiną są zabronione ale nie było nic napisane że sama kofeina jest. Pozdrawiam i życzę miłego dnia także z góry dziękuję za odpowiedź. Może ktoś będzie inny wiedział jak to w końcu jest. Chyba będe musiała sobie przewodnik jakiś kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zadomowienie
|
agaaata wiesz na herbacie sa 2 panie jedna grubsza druga chudsza:P i kupuje ja w aptece bo tylko sa tam
![]() ![]() kala2505 wiesz ja od dzis znoiwu jestem na I bo zaprzepascilam efekty i nie dotrwalam do II na amym koncu zaczelan jesc ![]() Ale dziewczyny jest juz prawie 12 a ja po przekasce juz ![]() ![]()
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() hyhy a pewnie Ci chodzi o tą herbatkę - moja mam ją stosuje... ![]() dziewczyny nie boicie sie stosować tych herbatek przeczyszczających? mi się wydaje, że po takic cudach to się organizm przyzwyczaja i rzleniwia i jest co raz gorzej może lepiej spróbować naturalny błonnik wcinać lub siemię lniane? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. Elianka pisała swojego czasu, że jej mama się tym faszerowała i dobrze z jej układem pokarmowym nie jest ![]()
![]() |
#4245 |
BAN stały
|
PriVativ - zapomnialam, jeszcze jedno pytanko - ile ta herbatka kosztuje? mam nadzieje ze mega droga nie bedzie.. bo jak sie zbierze do kupy te wszystkie wspomagacze odchudzania, to masakryczna suma wychodzi
ostatnio postanowilam wziac sie za jakis ruch: dzisiaj otworzylam sezon rolkowy rano.. z tym ze to byl blad.. wialo jak cholera, uszy mnie okropnie bolaly jak dojezdzalam do celu.. taki zimny wiatr brrr... ale coz, poczekam na cieplejszy i codziennie bede jezdzic na bloniach ktore mam zaraz obok mieszkanka ![]() ostatnio tez juz 2 razy bylam na basenie - a to nowosc dla mnie bo od 10 lat nie bylam - czyli od momentu kiedy pierwszy raz w kompleksy popadlam. Juz zapomnialam jakie to przyjemne ![]() ![]() i przekonalam sie do solarium! jednak opalone cielsko wyglada o wiele fajniej niz biale megacielisko ![]() ![]() a co do dzisiajeszego jedzonka, to juz zjadlam druga czesc salatki z kapusty pekinskiej i dodatkow, chyba znowu ten blonnik jeszcze lykne i pije mega wielki kubek mocnej zielonej herbaty imbirowej ![]() nie poddam sie czwarty dzien idzie ![]() ![]() wracam do domu dopiero na swieta wiec wtedy ma mnie nikt nie poznac, jaka to ja piekna i szczupla jestem hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki
![]() ja właśnie kończe jeść śniadanie i chyba sie przjeadłam. Po raz pierwszy w życiu przejadłam sie sałatką! ale jaka pyszna mi wyszła, robiłam ja może z 10 minut, a zrobilam z pekińskiej, pomidora, papryki czerwonej i żółtej i serka feta light ![]() A teraz jak uda mi sie podnieść z łóżka to idę kawusie sobie zrobię ![]() a i dzis wiczorem robię po raz pierwszy piling z kawy ![]() pozdrawiam i miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tyle, ze ja nogi mam szczuple a to glownie na to idzie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
te herbatki przyzwyczajaja- naprawde. Albo np ziółka lisc senesu. Pozniej organizm sie przyzwyczaja i bez takiej herbatki nie ma mowy o wyproznianiu. Ja kupilam zielona z czerwona cktóra powinna przyspieszyc przemiane materii ale ciezko mi sie ja pije- jest mało smaczna. W te wszystkie slim figury i takie tam nie wierze. Jak nie ejstem na diecie nie mam problemów z przemiana materii. Chleb, kawa, normalny obiadek i kibelek murowany. Teraz- hm juz dawno nei byłam w wc. Sama zaczelam sie zastanawiac co jest nie tak. Jem warzywa, jem białko, czasem troche tłuszczu, orzechy, pestki dyni ale tutaj nic z tego. Nie wiem czy to problem do zmartwienia czy raczej sie nie rpzejmowac i czekac na 2 faze ktora bedzie za 3 dni i moze wtedy sie to unormuje. Nie czuje sie jednak przy tym jakos specjalnie ciezka.
Agataaa- tez mam taki plan zeby mnie nie poznali ![]() ![]() ![]() Na sniadanko omlet z twarozkiem duzo wody a teraz kąpiel i peeling kawowy- mm uwielbiam to ![]() Zastanawiam sie czy pomaga on cos wyszczuplic cialo- a nawte jak nie to siwetnie nawilza. Dziewczyny stosujecie jakies kremy wyszczuplajace, przyrzadu do masazu które waszym zdaniem daja rezultaty? |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja stosuję COLON C jest przynajmniej zdrowy i bezpieczny dla jelit, można nawet stosować go profilaktycznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
BAN stały
|
Camarilla - dzieki
![]() ![]() ![]() dorinka30 - ja wlasnie potrzebuje czegos jednorazowego i bardzo drastycznego.. wiec ten colon c to jednak chyba nie zadzaiala na mnie.. ja nie chce stosowac takich srodkow czesto, juz kiedys sie tak wpakowalam ze po 6 takich przeczyszczajacych mocno pilam dziennie, prawie wrzodow dostalam - ale bylam mloda i glupia.. teraz potrzebuje tak raz a dobrze, bo juz chyba za duzo tego we mnie siedzi :/ wlasnie zjadlam mała kromke chelba bardzo cimnego z ziarnami - moze to wina braku wegli.. zrobilam to tylko z rozsadku, i dla proby czy to cos zmieni.. a nie ze grzesze bo nie moge wytrzymac ![]() Edytowane przez 201803260919 Czas edycji: 2008-02-28 o 11:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zadomowienie
|
agataa herbata kosztuje jakos 4 zl ciut wiecej czasem ciut mniej zalezy w ktorej aptece.
Co do picia tych herbat to ja mam je na zas, nie pijam ich regularnie no tez uwazam ze sie nie powinno ale raz na jakis czas to chyba niezaszkodzi. Ostatnio zarlam to sobie ja pilam chyba 2 razy, Ale juz ja gleboiko schowalam bo mi nie bedzie potzrebna ![]() wlasnie popijam sobie herbatke zielona,i czekam na obiadek ![]() ![]() narazie sie trzymam jakos ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myslalam o odwiedzeniu psychologa, tyle ze zawiodlam sie juz na paru i powatpiewam w ich kompetencje nieadekwatne do ceny za wizyte ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
BAN stały
|
dorinko - niestety xenna z tego co pamietam wogole nie rusza mojego organizmu. ale dziekuje za rade
![]() nie wiem co sie stalo, bo nigdy takich problemow nie mialam.. ale coz, zyc nie umierac ![]() glizdka, widze, ze jestes obecna na forum - jak humorek? lepiej? mam nadzieje ze poczulas powera ktorego Ci telepatycznie przesylalysmy i nie dalas sie wiecej ![]() jejkuu... jaka ja jestem.. rozpisalam sie dzisiaj, pierwszy raz tak szaleje na forum.. a to wszystko dlatego ze MUSZE sie uczyc, i to bardzo duzo tez tak macie ze tysiac roznych rzeczy sobie znajdziecie byleby od obowiazku nauki uciec? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez nigdy nie miałam problemów tego typu, ale od czsów SB mam, więc to chyba niestety negatywny wpływ diety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
BAN stały
|
Cytat:
eeej noooo ![]() ![]() k_asiaczek to dobrze ze cociaz ty nie grzeszysz hihihi świeć przykładem ![]() Camarilla ja jak nie jestem na diecie to nawet 8 razy chodzę do kibelka (po tacie to mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
BAN stały
|
glizdka, widze, ze jestes obecna na forum - jak humorek? lepiej? mam nadzieje ze poczulas powera ktorego Ci telepatycznie przesylalysmy i nie dalas sie wiecej
![]() jejkuu... jaka ja jestem.. rozpisalam sie dzisiaj, pierwszy raz tak szaleje na forum.. a to wszystko dlatego ze MUSZE sie uczyc, i to bardzo duzo tez tak macie ze tysiac roznych rzeczy sobie znajdziecie byleby od obowiazku nauki uciec? ![]() chyba poczułam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Wtajemniczenie
|
nie no, napewno nie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4260 |
Rozeznanie
|
dzis jak narazie malo zjadlam bo jeszcze po wczoraj nie czuje sie najlepiej
Ś: male jajko+ malusienki plaster lososia+ mniej jak pol malej lyzeczki majonezu II Ś : jogurt nat light O: porcja kapusniaku jak potem zglodnieje to jeszcze raz zjem kapusniak bo ma malo kcal i jest pyszny ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.