..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-28, 09:54   #4231
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Cytat:
Napisane przez agaaata Pokaż wiadomość
PriVativ - przeczytalam niedawno ze zastosowalas po tych Twoich dniach grzeszenia jakas hebatke przeczyszczajaca.. czy moglabys mi podac nazwe czego stosujesz? bo mam problem, od poczatku diety, czyli 4 dzien nic kompletnie ze mnie nie wychodzi, jem duzo i zdrowo, bez grzechow, ale to wszystko zostaje i brzuch mi rosnie i sie okropnie ciezko czuje.. jadlam juz siemie lniane ( jejku, ile tego wczoraj wchlonelam, na zimno i goraco, bez gryzienia oczywiscie), pilam 2 dni temu herbatke figura, ale chyba zmienili sklad, bo kiedy zaraz nastepnego dnia dzialalo, nawet mnie budzilo w nocy.. i pisalo na opakowaniu, ze mozna tylko i wylacznie 1 torebke dziennie, i zeby nie przekraczac tej dawki.. teraz piszą zeby pic 3x dziennie przez jakis czas... no sie zalamalam bo chcialam natychmiastowy efekt :/
a tu nic, jestem na diecie, a brzuch mi rosnie :/ zawsze juz po 3 pierwszych dniach byl plasciutki a teraz lipa
mam dokladnie to samo! wzielam nawet 2 xenny extra przedwczoraj wieczorem i NIC! dopiero jak wczoraj zgrzeszylam i zjadlam chleb to dzis rano to wszystko ze mnie wyszlo i czuje sie lzej. ja jednak jestem za jednorazowa xenna extra, moze na mnie podzialalo po prostu pozniej, ale jesli to jednak ten chleb tak zadzialal to moze o blonnik chodzi?
kiedys pilam taka herbatke, ktora byla w 3 pudelkach, spalanie, oczyszczanie i stabilizacja czy jakos tak. jak pilam to spalanie w czasie roznych diet to nigdy nie mialam problemu z zaparciem, wiec polecam. i chyba zaraz pojde i kupie bo widze, ze inaczej to nie da rady...

Cytat:
Napisane przez glizdka Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki wstałam z takim cudownym humorkiem zjadłam na śniadanko omleta który wyszedł mega puszysty pierwszy raz w życiu a to dzięki waszym radom na omleta położyłam uduszone pieczarki ze szpinakiem i serkiem topionym light i zawinełam jak naleśnik było pyszka zjadłam 2/3 i strasznie się najadłam a taki piękny wyszedł ze chciałam zrobić zdjęcie i wam wkleić ale aparat został u TŻ i po omlecie poszłam do pracy i mój dobry humor prysł jak bańka mydlana
w pracy szef zrobił mi awanture o jakąś pierdołe i dlatego że wsatł lewą nogą i teraz siedze i umieram z nerwów i plakać mi się chce i opadłam całkowicie z sił jest mi źle i okropnie
biedactwo... faceci to jednak potrafia zepsuc humor biednym kobietom, no! eh, nie przejmuj sie, moze ma jakis meski kryzys, problemy z potencja, moze baby mu brak? nie daj sie!
Stary 2008-02-28, 09:54   #4232
Wiolka525
Rozeznanie

[quote=Ahcak;6725860
Zrób jak chcesz, albo kontynuuj i obserwuj jak zachowuje sie Twój organizm, czy masz napady głodu, i nic nie spada, bo to będzie znaczyło, że insulina szaleje, albo teraz zrób sobie jakieś 2 dni I fazy na unormowanie, tak prewencyjnie [/quote]
Kontynuuję II fazę, jesli do końca tygodnia waga nie drgnie wrócę na chwilke na I. Dziekuję i pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
mi znikł całkowicie. A miałąm naprawde duzo...pisałam juz...az takie dołki mi sie robiły.... ;/ a teraz nic a nic. Napewno pomoze ten zel. A peeling co do takiej skory to niewiem musila bs poczytac w necie.
Przywróciłaś mi wiarę w to, że po podjęciu starań można przegonić kalalfior z nóżek i nie tylko

Cytat:
Napisane przez Agneska Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki,

Jestem już sobie po basenie, koktajlu białkowym i garści orzechów włoskich Muszę coś jednak wymyślić na obiad i nie mam zielonego pojęcia co Najgorsze jest jak ja teraz jem co innego i TŻ co innego - podwójna robota No ale cóż zrobić jak nie mogę jeść tego co moja chudzinka TŻ to trzeba się namęczyć. Zaraz coś będę musiała wymyślić
Podwojna robota....skąd ja to znam. Moje Kochanie nie wytrzyma na SB

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
hej Dziewczynki, ja dzis sie zważyłam i kolejny kilogram mniej i centymetr na brzuchu
niestety ale uda to masakra tylko 1 cm na jednym a drugie bez zmian, ehhh.....czemu mi z nich szybciej nie spada dobijają mnie te moje wstętne udziorka ide sobie coś ładnego na pznokietkach namalowac to może mi sie lepiej zrobi
pozdrawiam
Gratulacje, zobaczysz że z czasem i uda skapitulują
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Aha i ma któraś z Was problem z rozstępami bo mi sie zaczynają robić, mimo, że nawilzam skóre. I jak sobie radzicie?? ja już wszystkie możliwe wątki na wizażu przeczytałam i normalnie zgłupiałam
Niestety ten problem nie jest mi obcy...Dermatolog powiedział mi, że naturalne blondynki mają skóre 50 % bardziej podatną na rozstępy. Czegoś jest znacznie mniej w skórze, chyba kolagenu i elastyny. Gdybym wiedziała to wcześniej od najmłodszych lat starałabym sie zapobiegać rozstępom. W takim programie na Tvn Style kobiety testowały kosmetyki na rozstępy i wygrał Palmers (widziałam na allegro). Sam jeszcze nie próbowałam ale mam zamiar...Pozdrówka

Serdecznie gratuluję wszystkim Plażowiczkom, którer widzą efekty plażowania. Miłego i sympatycznego dnia. Do wieczorka.paaaa
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 10:01   #4233
201803260919
BAN stały

PriVativ - a kupujesz tę herbatke w aptece czy w sklepie? nawet firma Ci sie nie kojarzy? aha, i te panie sa grube czy chude ? :P dzieki za pomoc, rozejrze sie za tym specyfikiem

Shilpa - prawda, ze teraz ta figura jest do bani teraz? nie wiem, czy pilas ją wczesniej, ja od 2 lat juz nie pilam (bo wczesniej to przez kilka lat czesto stosowalam), ostatnio sobie kupilam znowu i nic, a wczesniej to dzialala nawet az za bardzo.. wiec jestem zawiedziona ;/ dzisiaj mialam juz miec plaski brzuch :/ a tu taki baniak wystający, jakbym nic tylko chleb bialy od paru dni jadla..

dziewczyny! a tak a'propos @ ja wiedzialam ze hormony kobiece sie jakos komunikuja i wyczuwaja, ze jak np kilka kobiet mieszka razem - wtedy rownoczesnie maja okres, z roznica 1 -3 dni... ale zeby tak przez forum internetowe to sie dzialo???!!! hihi za duzo tu siedzicie
ale nie zmieniajcie tego
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 10:06   #4234
201803260919
BAN stały

blonndee - no wlasnie, tez myslalam ze to o blonnik moze chodzic.. racja, ostatnio malo jadlam warzyw bo sie pokonczyly. wlasnie dlatego dzisiaj zaczelam z rana od 2 kapsulek blonnika + wielka salatka warzywna, w ktorej krolowala kapusta pekinska i papryka. wiec mam nadzieje ze cos sie ruszy.. tylko zeby nie wieczorem.. ale jak cos to bede poszukiwac tej 'herbaty w czerwonym opakowaniu z dwoma paniami'
Stary 2008-02-28, 10:08   #4235
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

dziękuję wam blonndee i agatko (moja imienniczka ) hihi podniosłyście mnie troszkę na duchu bo tak w pracy to jedyne co mogłam to wyjść na zaplecze popłakać chwilke i rzucić kubkiem o ściane (potłukł się w drobny pyłek a taki był fajny ale teraz chociaż mam powód żeby kupić sobie fajniejszy dla poprawy nastroju kochane jesteście dziewczynki juz mi troszkę lepiej
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 10:14   #4236
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

Cytat:
blonndee - no wlasnie, tez myslalam ze to o blonnik moze chodzic.. racja, ostatnio malo jadlam warzyw bo sie pokonczyly. wlasnie dlatego dzisiaj zaczelam z rana od 2 kapsulek blonnika + wielka salatka warzywna, w ktorej krolowala kapusta pekinska i papryka. wiec mam nadzieje ze cos sie ruszy.. tylko zeby nie wieczorem.. ale jak cos to bede poszukiwac tej 'herbaty w czerwonym opakowaniu z dwoma paniami'
a na mnie to żadne takie rzeczy nie działają ile tego w życiu sie nabrałam i to w wielokrotnie więkrzych dawkach niż wskazane i co??? i NIC!! a tu ostatnio kupiłam czekoladę mleczną musiałam taką z wedla w białym papierku 0% cukru i zjadłam prawie całą tabliczkę i taką za przeproszeniem srakunie miałam przez caaałą noc że ło matko!!!! to chyba jedyna rzecz przeczyszczająca jaka na mnie skutkuje co prawda pisało n aopakowaniu ze spożycie większej ilości tej czekolady moze powodować rozwolnienie ale znając moją reakcję na takie rzeczy nie przejełam si i pochłonełam całąąąą i ..... WC...WC....WC
Stary 2008-02-28, 10:16   #4237
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
jak ja kocham takie kobiece komunikacje jak facet idzie do sklepu to musie miec konkretna nazwe bo inaczej sie pogubi a my pojdziemy, namotamy ['no bo chodzi mi o taka herbatke, wie pani, na przeczyszczenie, to opakowanie to czerwone jest. o, i sa na nim panie, jedna gruba jedna chuda!'], opiszemy wszystko co sie da po za nazwa i i tak porozumiemy sie i wyjdziemy z tym, czego szukalysmy magia kobiecej wspolnoty
Cytat:
dziękuję wam blonndee i agatko (moja imienniczka ) hihi podniosłyście mnie troszkę na duchu bo tak w pracy to jedyne co mogłam to wyjść na zaplecze popłakać chwilke i rzucić kubkiem o ściane (potłukł się w drobny pyłek a taki był fajny ale teraz chociaż mam powód żeby kupić sobie fajniejszy dla poprawy nastroju kochane jesteście dziewczynki juz mi troszkę lepiej
oj oj oj, szkoda kubka na jakiegos palanta z problemami!! to kup sobie taki jakis sliczny, my ci duchowo pomozemy wybrac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 10:19   #4238
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
a na mnie to żadne takie rzeczy nie działają ile tego w życiu sie nabrałam i to w wielokrotnie więkrzych dawkach niż wskazane i co??? i NIC!! a tu ostatnio kupiłam czekoladę mleczną musiałam taką z wedla w białym papierku 0% cukru i zjadłam prawie całą tabliczkę i taką za przeproszeniem srakunie miałam przez caaałą noc że ło matko!!!! to chyba jedyna rzecz przeczyszczająca jaka na mnie skutkuje co prawda pisało n aopakowaniu ze spożycie większej ilości tej czekolady moze powodować rozwolnienie ale znając moją reakcję na takie rzeczy nie przejełam si i pochłonełam całąąąą i ..... WC...WC....WC
nie da sie ukryc, ze smaczniejszy i przyjemniejszy sposob niz chociazby xenna ty to masz farta, przeczyszcza cie czekolada
mam kolege, ktory tak ma: ma MEGArozwolnienie po czekoladzie i kawie. ta choroba to sie szczawnica chyba nazywala
Stary 2008-02-28, 10:44   #4239
k_asiaczek
Zadomowienie

ale się już dzisiaj napisałyście, ja wstałam niedawno bo zajęcia popołudniu to chociaż troszkę się wyśpię

na śniadanko tradycyjnie omlet ale tym razem wymieszałam tuńczyka z serkiem krówki śmieszki i dałam jako nadzienie tylko kurde 2 widelce mi do śmieci wpadły to nie wiem czy to znaczyło, że mam nie jeść a takie pycha było

aż się głupio czuje jak wszystkie grzeszycie a ja nie
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 10:44   #4240
kala2505
Zakorzenienie

Do PRIVATIV: na której fazie dietki jesteś i ile już schudłaś?? Wczoraj czytałam na stronach o SB że NAPOJE z kofeiną są zabronione ale nie było nic napisane że sama kofeina jest. Pozdrawiam i życzę miłego dnia także z góry dziękuję za odpowiedź. Może ktoś będzie inny wiedział jak to w końcu jest. Chyba będe musiała sobie przewodnik jakiś kupić :p
kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 10:52   #4241
PriVativ
Zadomowienie

agaaata wiesz na herbacie sa 2 panie jedna grubsza druga chudsza:P i kupuje ja w aptece bo tylko sa tam chyba pisze naz niej red slim tea

kala2505 wiesz ja od dzis znoiwu jestem na I bo zaprzepascilam efekty i nie dotrwalam do II na amym koncu zaczelan jesc

Ale dziewczyny jest juz prawie 12 a ja po przekasce juz bez gzrechow a tyle smnakolykow sie do mnie usmiecha w lodowce le ja pokazuje im środkowego palca i biore swoje przyjazne dioetce:P oby tak do wieczora:P
Stary 2008-02-28, 10:57   #4242
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:

kala2505 wiesz ja od dzis znoiwu jestem na I bo zaprzepascilam efekty i nie dotrwalam do II na amym koncu zaczelan jesc
A jak byłaś na Ifazie to ile schudłaś??
kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 11:13   #4243
asiol
Rozeznanie

Cytat:
a tyle smnakolykow sie do mnie usmiecha w lodowce le ja pokazuje im środkowego palca i biore swoje przyjazne dioetce:P oby tak do wieczora:P

hyhy
a pewnie Ci chodzi o tą herbatkę - moja mam ją stosuje...

dziewczyny nie boicie sie stosować tych herbatek przeczyszczających?
mi się wydaje, że po takic cudach to się organizm przyzwyczaja i rzleniwia i jest co raz gorzej
może lepiej spróbować naturalny błonnik wcinać lub siemię lniane?
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 11:18   #4244
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość

hyhy

mi się wydaje, że po takic cudach to się organizm przyzwyczaja i rzleniwia i jest co raz gorzej
Ja nie stosuję i stosowac nie będę, właśnie z wymienionych przez Ciebie względów... naprawdę lepiej kontrolować i modyfikować własną dietę tak, aby była zdrowa i odpowiednia, niż sie faszerować takimi cudami...

p.s.
Elianka pisała swojego czasu, że jej mama się tym faszerowała i dobrze z jej układem pokarmowym nie jest
Stary 2008-02-28, 11:18   #4245
201803260919
BAN stały

PriVativ - zapomnialam, jeszcze jedno pytanko - ile ta herbatka kosztuje? mam nadzieje ze mega droga nie bedzie.. bo jak sie zbierze do kupy te wszystkie wspomagacze odchudzania, to masakryczna suma wychodzi

ostatnio postanowilam wziac sie za jakis ruch:
dzisiaj otworzylam sezon rolkowy rano.. z tym ze to byl blad.. wialo jak cholera, uszy mnie okropnie bolaly jak dojezdzalam do celu.. taki zimny wiatr brrr... ale coz, poczekam na cieplejszy i codziennie bede jezdzic na bloniach ktore mam zaraz obok mieszkanka
ostatnio tez juz 2 razy bylam na basenie - a to nowosc dla mnie bo od 10 lat nie bylam - czyli od momentu kiedy pierwszy raz w kompleksy popadlam. Juz zapomnialam jakie to przyjemne tylko ze nie umiem pod woda plywac bo mi sie woda do nosa wlewa chyba sobie musze zatyczke do nosa sprawic..

i przekonalam sie do solarium! jednak opalone cielsko wyglada o wiele fajniej niz biale megacielisko wiec polecam, zwlaszcza teraz, jak niedlugo bedzie mozna porozbieranym chodzic w cieple dni

a co do dzisiajeszego jedzonka, to juz zjadlam druga czesc salatki z kapusty pekinskiej i dodatkow, chyba znowu ten blonnik jeszcze lykne
i pije mega wielki kubek mocnej zielonej herbaty imbirowej
nie poddam sie
czwarty dzien idzie do tej pory bez grzechów!
wracam do domu dopiero na swieta wiec wtedy ma mnie nikt nie poznac, jaka to ja piekna i szczupla jestem hehe
Stary 2008-02-28, 11:28   #4246
onaella
Zakorzenienie

hej Dziewczynki
ja właśnie kończe jeść śniadanie i chyba sie przjeadłam. Po raz pierwszy w życiu przejadłam sie sałatką! ale jaka pyszna mi wyszła, robiłam ja może z 10 minut, a zrobilam z pekińskiej, pomidora, papryki czerwonej i żółtej i serka feta light
A teraz jak uda mi sie podnieść z łóżka to idę kawusie sobie zrobię
a i dzis wiczorem robię po raz pierwszy piling z kawy
pozdrawiam i miłego dnia!

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 11:30   #4247
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość

hyhy

ledwo wchodze na watek a juz mnie atakuje wielka herbata z dwiema w/w babami!! o lol, zaraz umre ze smiechu
Cytat:
ostatnio postanowilam wziac sie za jakis ruch:
dzisiaj otworzylam sezon rolkowy rano.. z tym ze to byl blad.. wialo jak cholera, uszy mnie okropnie bolaly jak dojezdzalam do celu.. taki zimny wiatr brrr... ale coz, poczekam na cieplejszy i codziennie bede jezdzic na bloniach ktore mam zaraz obok mieszkanka
tez juz bylam na rolkach, w poniedzialek wieczorkiem. ale pogoda byla calkiem ciepla, sucha i z leciutkim wietrzykiem. mmm, bylo bosko! rolki to super sprawa! niby sie nie zmeczylam, a nastepnego dnia takie zakwasy, ze looo
tyle, ze ja nogi mam szczuple a to glownie na to idzie...
Stary 2008-02-28, 11:33   #4248
Camarilla
Zakorzenienie

te herbatki przyzwyczajaja- naprawde. Albo np ziółka lisc senesu. Pozniej organizm sie przyzwyczaja i bez takiej herbatki nie ma mowy o wyproznianiu. Ja kupilam zielona z czerwona cktóra powinna przyspieszyc przemiane materii ale ciezko mi sie ja pije- jest mało smaczna. W te wszystkie slim figury i takie tam nie wierze. Jak nie ejstem na diecie nie mam problemów z przemiana materii. Chleb, kawa, normalny obiadek i kibelek murowany. Teraz- hm juz dawno nei byłam w wc. Sama zaczelam sie zastanawiac co jest nie tak. Jem warzywa, jem białko, czasem troche tłuszczu, orzechy, pestki dyni ale tutaj nic z tego. Nie wiem czy to problem do zmartwienia czy raczej sie nie rpzejmowac i czekac na 2 faze ktora bedzie za 3 dni i moze wtedy sie to unormuje. Nie czuje sie jednak przy tym jakos specjalnie ciezka.

Agataaa- tez mam taki plan zeby mnie nie poznali Byłam w domu koło 10 lutego- a tu pojawie sie 20 marca- a dietke zaczelam 15 wiec mysle ze troche ich zaskocze Ty na pewno tez- trzymam za to mocno kciuki- na pewno doda Ci to sił

Na sniadanko omlet z twarozkiem duzo wody a teraz kąpiel i peeling kawowy- mm uwielbiam to
Zastanawiam sie czy pomaga on cos wyszczuplic cialo- a nawte jak nie to siwetnie nawilza. Dziewczyny stosujecie jakies kremy wyszczuplajace, przyrzadu do masazu które waszym zdaniem daja rezultaty?

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 11:35   #4249
dorinka30
Zakorzenienie

Dziewczyny ja stosuję COLON C jest przynajmniej zdrowy i bezpieczny dla jelit, można nawet stosować go profilaktycznie I jest bardzo łagodny, nie jak coniektóre herbatki
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 11:53   #4250
201803260919
BAN stały

Camarilla - dzieki ja za Ciebie tez trzymam kciuki czyli razem przechodzimy metamorfoze

dorinka30 - ja wlasnie potrzebuje czegos jednorazowego i bardzo drastycznego.. wiec ten colon c to jednak chyba nie zadzaiala na mnie..
ja nie chce stosowac takich srodkow czesto, juz kiedys sie tak wpakowalam ze po 6 takich przeczyszczajacych mocno pilam dziennie, prawie wrzodow dostalam - ale bylam mloda i glupia.. teraz potrzebuje tak raz a dobrze, bo juz chyba za duzo tego we mnie siedzi :/

wlasnie zjadlam mała kromke chelba bardzo cimnego z ziarnami - moze to wina braku wegli.. zrobilam to tylko z rozsadku, i dla proby czy to cos zmieni.. a nie ze grzesze bo nie moge wytrzymac

Edytowane przez 201803260919
Czas edycji: 2008-02-28 o 11:55 Powód: dopisek
Stary 2008-02-28, 12:01   #4251
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
wlasnie zjadlam mała kromke chelba bardzo cimnego z ziarnami - moze to wina braku wegli.. zrobilam to tylko z rozsadku, i dla proby czy to cos zmieni.. a nie ze grzesze bo nie moge wytrzymac
to daj znac czy po tym udalo ci sie zawitac w wc. bo jesli tak to moja teoria, ze chlebowe weglowodany czy cos w tym stylu maja na to najlepszy wplyw, jest sluszna
Stary 2008-02-28, 12:05   #4252
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

dorinka30 - ja wlasnie potrzebuje czegos jednorazowego i bardzo drastycznego.. wiec ten colon c to jednak chyba nie zadzaiala na mnie..
ja nie chce stosowac takich srodkow czesto, juz kiedys sie tak wpakowalam ze po 6 takich przeczyszczajacych mocno pilam dziennie, prawie wrzodow dostalam - ale bylam mloda i glupia.. teraz potrzebuje tak raz a dobrze, bo juz chyba za duzo tego we mnie siedzi :/

Agaaata to w takim razie kup XENNE EXTRA- skoro jednorazowo potrzebujesz czegoś mocnego- ja zastosowałam jakiś miesiąc temu 2 tabletki i pomogło bardzo wtedy - cena małego op. w aptece 6 zł.
Stary 2008-02-28, 12:07   #4253
PriVativ
Zadomowienie

agataa herbata kosztuje jakos 4 zl ciut wiecej czasem ciut mniej zalezy w ktorej aptece.

Co do picia tych herbat to ja mam je na zas, nie pijam ich regularnie no tez uwazam ze sie nie powinno ale raz na jakis czas to chyba niezaszkodzi. Ostatnio zarlam to sobie ja pilam chyba 2 razy, Ale juz ja gleboiko schowalam bo mi nie bedzie potzrebna

wlasnie popijam sobie herbatke zielona,i czekam na obiadek bedzie piers z kurczaka w przyprawach pokrojona w kawałki i do tego ogorek kiszony albo kalafior albo sałatka z pomidorów

narazie sie trzymam jakos to chyba widok wczoraj wieczorem wlusterku tak mnie zmobilizowal az myslalan ze waze juz z 57 kilo ale naszczescie az tak zle nie ejst . Tyle ile mam wpisane tyle jest. A mam nadzieje ze jak dietka bedzie bez gzrechow to teraz mi spadnie na niej ze 5 kiloprzez cale 2 tygodnie. AAA dziewczyny, mam zamir skonsultowac sie z psychologiem. Byc moze te moje napady niekontrolowane to wina dawnej bulimi.... Byc moze rozmowa jakos an mnie wplynie.....wkoncu musze cos z tym zrobic bo za kazdym razem bede popadac w takie ataki i zapzrepasczzac swoje efekty a lato niedlugo,.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 12:27   #4254
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
AAA dziewczyny, mam zamir skonsultowac sie z psychologiem. Byc moze te moje napady niekontrolowane to wina dawnej bulimi.... Byc moze rozmowa jakos an mnie wplynie.....wkoncu musze cos z tym zrobic bo za kazdym razem bede popadac w takie ataki i zapzrepasczzac swoje efekty a lato niedlugo,.....
tez cierpialam na ta niechlubna przypadlosc mam do dzis patrzy na mnie dziwnie jak sie zblizam do lodowki albo do herbatek i lekow przeczyszczajacych.
myslalam o odwiedzeniu psychologa, tyle ze zawiodlam sie juz na paru i powatpiewam w ich kompetencje nieadekwatne do ceny za wizyte ale psycholog psychologowi nierowny...
Stary 2008-02-28, 12:38   #4255
201803260919
BAN stały

dorinko - niestety xenna z tego co pamietam wogole nie rusza mojego organizmu. ale dziekuje za rade

nie wiem co sie stalo, bo nigdy takich problemow nie mialam.. ale coz, zyc nie umierac

glizdka, widze, ze jestes obecna na forum - jak humorek? lepiej? mam nadzieje ze poczulas powera ktorego Ci telepatycznie przesylalysmy i nie dalas sie wiecej

jejkuu... jaka ja jestem.. rozpisalam sie dzisiaj, pierwszy raz tak szaleje na forum.. a to wszystko dlatego ze MUSZE sie uczyc, i to bardzo duzo
tez tak macie ze tysiac roznych rzeczy sobie znajdziecie byleby od obowiazku nauki uciec?
Stary 2008-02-28, 13:02   #4256
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
dorinko - niestety xenna z tego co pamietam wogole nie rusza mojego organizmu. ale dziekuje za rade
Jesteś pewna- XENNA EXTRA ? Może zwykła XENNA to się zgodzę ale ta ? na mnie zwykła w ogóle nie działa.
Ja tez nigdy nie miałam problemów tego typu, ale od czsów SB mam, więc to chyba niestety negatywny wpływ diety
Stary 2008-02-28, 13:11   #4257
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
nie da sie ukryc, ze smaczniejszy i przyjemniejszy sposob niz chociazby xenna ty to masz farta, przeczyszcza cie czekolada
mam kolege, ktory tak ma: ma MEGArozwolnienie po czekoladzie i kawie. ta choroba to sie szczawnica chyba nazywala

eeej noooo ja nie jestem chyba choraaa hihihi

k_asiaczek to dobrze ze cociaz ty nie grzeszysz hihihi świeć przykładem

Camarilla ja jak nie jestem na diecie to nawet 8 razy chodzę do kibelka (po tacie to mam) a teraz na pierwsze fazie tez duuużo rzadziej więc to chyba normalne przy tej diecie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 13:13   #4258
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

glizdka, widze, ze jestes obecna na forum - jak humorek? lepiej? mam nadzieje ze poczulas powera ktorego Ci telepatycznie przesylalysmy i nie dalas sie wiecej

jejkuu... jaka ja jestem.. rozpisalam sie dzisiaj, pierwszy raz tak szaleje na forum.. a to wszystko dlatego ze MUSZE sie uczyc, i to bardzo duzo
tez tak macie ze tysiac roznych rzeczy sobie znajdziecie byleby od obowiazku nauki uciec? [/quote]

chyba poczułam jest duuużo lepiej nawet chyba powrócił mi poranny suuuuperowy humor
Stary 2008-02-28, 13:17   #4259
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
eeej noooo ja nie jestem chyba choraaa hihihi
nie no, napewno nie swoja droga to cholernie rzadki przypadek. ale rozwala mnie ta nazwa ale za przeproszeniem srac po czekoladzie to chyba nie jest takie zle...
Stary 2008-02-28, 13:28   #4260
cukiereczeQ
Rozeznanie

dzis jak narazie malo zjadlam bo jeszcze po wczoraj nie czuje sie najlepiej
Ś: male jajko+ malusienki plaster lososia+ mniej jak pol malej lyzeczki majonezu
II Ś : jogurt nat light
O: porcja kapusniaku

jak potem zglodnieje to jeszcze raz zjem kapusniak bo ma malo kcal i jest pyszny a na kolacje serek homo z wiorkami mniam

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości