Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-20, 18:36   #4231
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Witam ja juz po wizycie u lekarza.....no i znamy płec ale moze zaczne od poczatku, ze wszystko jest OK, lozysko sie podniosło jest wysoko, ilosc wod jest prawidłowa, wielkosc malucha tez prawidłowa, mowilam lekarzowi o tym twardnieniu brzucha przewaznie wieczorem, pytal czy to czesto i czy odczuwam bol, mowie ze nie czesto i kuło tylko 1 raz i ze zazwyczaj pomaga polozenie sie i jak jest bol to nospa, powiedzial ze prawidlowo ze jak bedzie sie tak dzialo i nie jest to czesto to mam brac nospe i lozko bo pewnie za duzo chodze i to dlatego tak macica sie napina tak na wieczor zawsze, kazał mi wiecej lezec a jak beda mocne bole brzucha i skorcze to wtedy do niego, pytałam rowniez o ten wymaz na czystosc pochwy, powiedzial ze dopuki nic mnie nie boli to nic nie trzeba robic a drożdżaki ma co 3 osoba i one nikomu i niczemu nie szkodzą! Ale jesli bardzo chce to badanie to oszem moze mi zrobic jak i bardzo wiele innych niepotrzebnych badan za ktore tylko duzo kasy strace.... moje badania wyszły idealnie a badania ktore mam zrobic teraz to tylko jakis posiew z moczu! wiecie moze na co to jest? no a teraz ta magiczna płec pamietacie jak pisałam wam o moim snie dotyczacym płci? ze sniło mi się jakies 2 m-ce temu co maluch ma miedzy nogami? no to sen sie sprawdził w 100% jak ktos to pamieta to juz wie co maluch kryje miedzy nogami
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 18:41   #4232
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość

Teraz NAJWAZNIESZE dzis dowiedzialam sie co kryje sie w moim brzuszku...

Jest to Dziewczynka jest prze kochana i taka slodziutka i shy.. cama mamusia hehe.

Tazke dolaczam do grona tych ktore walcza aby zenstki gatunek przetwrwal nam nie wymarl

PS teraz czekamy na wiesci od dziewczyn ktore dzis tez maja usg.
gratuluje dziewczynki!

Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość

tak więc mamy Adrianka ale się cieszę;]
nie będę tu już zamieszczać zdjęcia gdzie widać na pierwszy rzut oka sisiorka naszego chłopczyka, ale uwierzcie mi od razu można rozpoznać.
ale ci fajnie.... chlopczyk... Gratulacje !

Cytat:

ok, to zamieszczę zdjęcie (zaznaczone kursorem)
jak ktoś poczuje się zdegustowany to prosze przymknąć oczka
haha jak sie syn kiedys dowie, ze na wizazu bylo zdjecie jego ptaszka i to jeszcze ze strzalka, jakby ktos nie widzial, to sie ucieszy
Niemniej jednak - nie ma sie czego wstydzic, okazaly ten twoj synek haha Sliczny.

Juleczka

Maleństwo

spicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 18:48   #4233
Anvi
Raczkowanie

buziaczek tak mi się coś przypomina że chyba facet ci się śnił i mówiłaś że masz fajny różowy śpiworek to jak się sprawdzi to nie będziesz mogła używać Ale czy ja na dobry post trafiłam No to co tam się kryje?
Anvi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 18:52   #4234
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez Anvi Pokaż wiadomość
buziaczek tak mi się coś przypomina że chyba facet ci się śnił i mówiłaś że masz fajny różowy śpiworek to jak się sprawdzi to nie będziesz mogła używać Ale czy ja na dobry post trafiłam No to co tam się kryje?

dobrze pamietasz moj maluch ma miedzy nogami sisiaka! Co było bardzo dobrze widac na kilku ujeciach, czyli mamy kolejnego faceta, moze w majowo czerwcowych beda sie sypac dziewczynki, ktoras przepowiedziala kiedys ze ja bede miala chlopaka a Zanka dziewczynke i jak narazie trafiła zobaczymy co Zance wyjdzie a ten spiworek rozowy narazie zostanie bo jest nowiutki a nie oplaca mi sie kupowac czegos na 1 m-c ale zobaczymy pod koniec moze cos kupie w innym kolorze
Stary 2008-10-20, 19:02   #4235
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

buziaczek gratuluje chlopca!

Juleczka

Maleństwo

Stary 2008-10-20, 19:05   #4236
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Powiedzialam mojemu ze po kazdej wizycie u lekarza musi cos dodatkowo kupic maluchowi pytał czy moze kupic autko kupilismy 2 pary bodziakow w realu 2-pak taniutkie bo za 9,99 2 pary chcielismy czapeczke kupic w smyku za 10 zł ale stwierdzilismy ze kupimy te bodziaki a czapeczki nastepnym razem wklejam zdjecie, ja juz dawno je chcialam ale nie wiedzialam jakie kolory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2231.jpg (51,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2008-10-20, 19:11   #4237
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anvi Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie!
raspberry - Cudownie!! Gratulacje!! Opijamy radosne nowiny (soczkiem oczywiście!)

mmm...a to z takim kremikiem w środku? Bo ja podobne kupuje w Lidlu...ech...mniam...ja ostatnio zaczęłam się słodkim opychać

A tak wogóle to ja też już po usg Dzidziak okropnie się wiercił i szalał (i tak ma cały czas, ciągle mi się tam rozbija po brzuchu...). Wszystko wydaje sie być w porzadku, nogi długaśne wyszły... No i już mniej więcej wiemy kto tam mieszka (nie ma 100% pewności bo sie strasznie wiercil, ale...) .... podpowiedź? A proszę bardzo:
Witaj Anvi Gratuluje synka a ubranka sa przecudowne
Teraz to sie tych kawalerow narobilo beda mialy nasze male w czym wybierac hihi

tak, cos podobnego mozna dostac w Lidlu maja taki bialy krem w srodku

Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
gratuluje dziewczynki!

Dziekuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 19:15   #4238
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

fajniutkie body, napewno sie synkowi spodobaja
Bylam w sobote w sklepie dla ciezarnych znowu, tym razem po pidzamke do szpitala. Zdecydowalam sie na koszule nocna, tylko wlasnie nie wiem, czy wziac z dlugim rekawem czy na ramiaczkach. Obie sa w komplecie ze szlafroczkami i obie sa przystosowane do karmienia piersia, tylko wlasnie nie wiem.... Pomyslalam, ze poczekam do przyszlego tygodnia, w ta niedziele ide na wycieczke po oddziale polozniczym, gdzie bede rodzic, to zobacze jaka temperatura jest. Bo ja zwykle straszny zmarzluch jestem, ale w tej ciazy mi cieplutko jest, wiec nie wiem, jak to jest po porodzie. Czy ktoras z was zaczyna powoli sie pakowac (przynajmniej w myslach) do szpitala?

Juleczka

Maleństwo

Stary 2008-10-20, 19:23   #4239
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Bylam w sobote w sklepie dla ciezarnych znowu, tym razem po pidzamke do szpitala. Zdecydowalam sie na koszule nocna, tylko wlasnie nie wiem, czy wziac z dlugim rekawem czy na ramiaczkach. Obie sa w komplecie ze szlafroczkami i obie sa przystosowane do karmienia piersia, tylko wlasnie nie wiem.... Pomyslalam, ze poczekam do przyszlego tygodnia, w ta niedziele ide na wycieczke po oddziale polozniczym, gdzie bede rodzic, to zobacze jaka temperatura jest. Bo ja zwykle straszny zmarzluch jestem, ale w tej ciazy mi cieplutko jest, wiec nie wiem, jak to jest po porodzie. Czy ktoras z was zaczyna powoli sie pakowac (przynajmniej w myslach) do szpitala?
To zalezy jaka u was pogoda jest w marcu bo u nas jest ziiimmmaaa wiec ja pewnie kupie z krotkim lub długim rekawem i gruby szlafrok, ale na chwile obecna skupiam sie na wyprawce dla malucha a o swojej pomysle gdzies pod koniec stycznia albo 12 stycznia mam urodziny wiec kaze sobie kupic na prezent koszule i szlafrok
Stary 2008-10-20, 19:24   #4240
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

ewccik, Amazonia23, Spicegirl dziękuję
jeżeli którąś pominęłam to z góry przepraszam

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
Zanko,wiesz co?jeśli tak mocno czujesz ze faktycznie bedzie chłopiec to może coś w tym jest??

Raspberry jak teraz tak myślę sobie to nie mogłaś mieć chłopca,przecież tak Ci teraz podchodzi słodkie,nie?
no chyba ja jestem zaprzeczeniem - w domu kończę trzeci słoik miodu + jeden słoik w pracy (też już dno widać...) a tu chłopczyk
Cytat:

haha jak sie syn kiedys dowie, ze na wizazu bylo zdjecie jego ptaszka i to jeszcze ze strzalka, jakby ktos nie widzial, to sie ucieszy
Niemniej jednak - nie ma sie czego wstydzic, okazaly ten twoj synek haha Sliczny.
też o tym pomyślałam....hehe, a co tam, nie przyznam mu się
Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
dobrze pamietasz moj maluch ma miedzy nogami sisiaka! Co było bardzo dobrze widac na kilku ujeciach, czyli mamy kolejnego faceta, moze w majowo czerwcowych beda sie sypac dziewczynki, ktoras przepowiedziala kiedys ze ja bede miala chlopaka a Zanka dziewczynke i jak narazie trafiła zobaczymy co Zance wyjdzie a ten spiworek rozowy narazie zostanie bo jest nowiutki a nie oplaca mi sie kupowac czegos na 1 m-c ale zobaczymy pod koniec moze cos kupie w innym kolorze
gratulacjekolejny koleżka dla mojego syneczka
ja też zaczynam crazować na punkcie zakupów i tak dzisiaj już kupiłam kilka ubranek w sklepie (zaraz zrobię zdjęcia) i zamówiłam na allegro taki kombinezonik
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=459269792

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 19:26   #4241
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
To zalezy jaka u was pogoda jest w marcu bo u nas jest ziiimmmaaa wiec ja pewnie kupie z krotkim lub długim rekawem i gruby szlafrok, ale na chwile obecna skupiam sie na wyprawce dla malucha a o swojej pomysle gdzies pod koniec stycznia albo 12 stycznia mam urodziny wiec kaze sobie kupic na prezent koszule i szlafrok
No wlasnie u nas tez jest zimno... ale nie wiem, jak w szpitalu. Wiem, ze wy zbieracie wyprawki dla bobasow, ja nie jestem egoistyczna matka, tylko po prostu dla dziecka autentycznie wszystko mam. Wiec chociaz sobie cos na ta okazje chce kupic

Juleczka

Maleństwo

Stary 2008-10-20, 19:29   #4242
Anvi
Raczkowanie

jej, ale nam się chłopaków ujawniło Niecierpliwie czekam na resztę mamuś na wątku, ciekawe jak wyjdzie w końcowym rozliczniu
Anvi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 19:29   #4243
Amazonia23
Zakorzenienie

Anvi i buziaczek gratuluję chłopców
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 19:34   #4244
Amazonia23
Zakorzenienie

Kurcze ja to chyba będe ostatnia dopiero 14 tydzien wiec pewnie jeszcze sobie poczekam...:/
Stary 2008-10-20, 19:36   #4245
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
Kurcze ja to chyba będe ostatnia dopiero 14 tydzien wiec pewnie jeszcze sobie poczekam...:/
Spokojnie, napewno nie ostatnia kiedy masz nastepne usg?
Stary 2008-10-20, 19:40   #4246
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Cytat:
ja właśnie jak kupowałam dzisiaj ubrania dla bobasa to tak doszłam do wniosku, ze trochę bez sensu będzie na dłuższą metę kupowanie bez konkretnej listy - później się okaże, że mam np 10 pajaców a np ani jednego body....no i przy okazji musze się zorientować co dla mnie bedzię potrzebne bo szczerze to nie mam pojęcia...
Cytat:
No wlasnie u nas tez jest zimno... ale nie wiem, jak w szpitalu. Wiem, ze wy zbieracie wyprawki dla bobasow, ja nie jestem egoistyczna matka, tylko po prostu dla dziecka autentycznie wszystko mam. Wiec chociaz sobie cos na ta okazje chce kupic
wcale nie jesteś egoistyczna tylko zdrowo myśląca, jeżeli masz już ciuszki to po co kupować.
Wczoraj moja koleżanka urodziła no i mówi, że tragedia...strasznie się ocierpiała, nawet dzisiaj jeszcze...no i tu podpowiedź - do szpitala najlepiej dwie koszule nocne - bo jej druga była potrzebna i mąż jej kupił chyba XXXXXXL....a bobasek śliczny-takie maleństwo bezbronne..

Stary 2008-10-20, 19:42   #4247
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Tak Wam zazdroszczę,że już wiecie co miszka pod waszymi serduszkami gratuluje wszystkim A ja jutro idę do lekarza w końcu z tą infekcją,boje sie czekać do czwartku,poza tym mysle że te laukocyty zwiększone w moczu to wina właśnie infekcji,więc nie ma na co czekać.Tylko że mój lekarz nie ma już miejsc na jutro,dopiero na 30.10. mi zaproponowali szok po prostu,takie kolejki.Idę więc do jego koleżanki z gabinetu,ciekawe jaka jest.miłego wieczorku.
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 19:54   #4248
emzeta
Zadomowienie

Anvi, buziaczekk, gratuluje kawalerow!

Ubranka wszystkie sliczne, szczegolnie ten kombinezon z misiem mnie powalil

Szczesliwa, trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze!

Co do tych koszul to u nas nawet pisza zeby wziac dwie, a jedna na porod to taka zeby nie bylo szkoda wyrzucic po...

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 19:56   #4249
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Moja przyjaciółka jak rodziła to dokładnie tak jak mówi emzeta, jedna na poród, żeby nie było jej szkoda, druga do karmienia, wygodna
Dziękuje za kciuki,jutro dam znac co i jak.
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 19:59   #4250
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, napewno nie ostatnia kiedy masz nastepne usg?

29.10 to będzie 15 tyd i 2 dn ale to raczej za wczesnie a chciałabym juz moje zakupy ukierunkować...:p
Stary 2008-10-20, 20:05   #4251
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
29.10 to będzie 15 tyd i 2 dn ale to raczej za wczesnie a chciałabym juz moje zakupy ukierunkować...:p

ja teraz jestem w 16tyg 3 dni i wszystko juz bylo bardzo jasne i wyraznie, takze trzymam kciuki aby cos tam widac byloi maly nie byl niesmialy i pokazal co tam ma
Stary 2008-10-20, 20:09   #4252
Judy_21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatha_c Pokaż wiadomość
Na koniec wklejam spostrzeżenia na temat macierzyństwa, dla poprawy humoru i nabrania dystansu

-Ciąża
Cobre, gdzies to już kiedyś czytała, ale nadal dobre
Cytat:
Jest to Dziewczynka jest prze kochana i taka slodziutka i shy.. cama mamusia hehe.
Cytat:
hehe;]a co, podrażnię się troszkę

nasza Nikolka ma sisiorka;]

tak więc mamy Adrianka ale się cieszę;]
Super!!!!! Gratulacje !!!!!!
Cytat:
ok, to zamieszczę zdjęcie (zaznaczone kursorem)
jak ktoś poczuje się zdegustowany to prosze przymknąć oczka
A zdjęcie rewelacja Jak pisała Jastiniada, lepiej żeby mały o tym się nie dowiedział w przyszłości
Cytat:
Napisane przez Kika83 Pokaż wiadomość
Oj wiem coś o tym strasznie mnie też łapią skurcze ale nie biore magnezu może faktycznie sobie kupię bo ból w nocy jest okropny
No to co magnez łykać, czy co??? Bo ja też zaczyna mieć...
Cytat:
Nie chcę nic mówić, ale to ja byłam w 50% na razie miałm rację
Rasperbery też chciałam obstawić, ale byście mnie zakrzyczały... ale wiem, że dobrze obstawiałam tak po cichutku
Cytat:
no chyba ja jestem zaprzeczeniem - w domu kończę trzeci słoik miodu + jeden słoik w pracy (też już dno widać...) a tu chłopczyk
Nie chcę nic krakać (znowu) ale słodkie to raczej na chłopaka
Cytat:
Napisane przez emzeta Pokaż wiadomość
Co do tych koszul to u nas nawet pisza zeby wziac dwie, a jedna na porod to taka zeby nie bylo szkoda wyrzucic po...
Wiecie, a ja rodziłam w szpitalnej, takiej rozciętej z tyłu, tylko na sznureczki, to nie wiem.... a teraz dostałam wykaz co trzeba zabrać i tam też jest napisane, że dwie ... to nie wiem..

WDF

93...83...73...70...65...63

-28 kg

Judy_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 20:18   #4253
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
ja teraz jestem w 16tyg 3 dni i wszystko juz bylo bardzo jasne i wyraznie, takze trzymam kciuki aby cos tam widac byloi maly nie byl niesmialy i pokazal co tam ma

Dzięki zobaczymy co mi wyfika maluszek za tydzień tymczasem szperam sobie po allegro i znalazłam fajną karuzele z projektorem...

http://www.allegro.pl/item459189889_...tor_pilot.html

i fajną wyprawkę

http://www.allegro.pl/item459237596_...noworodka.html
Stary 2008-10-20, 20:32   #4254
SoNeRa
Zakorzenienie

wow no to dużo z nas już zna płeć gratuluję córeczek i synków - super
Ja dziś po pierwszym dniu pracy dobrze się czuję ale pewnie to dlatego że to pierwszy dzień po urlopie - dziś mamy 1 rocznicę ślubu ale jesteśmy tak padnięci po tym powrocie do Anglii(poszliśmy dziś spać o 3 a wróciliśmy o 2 rano )więc zaraz zmykam spać bo mężulek już śpi
Stary 2008-10-20, 20:44   #4255
SoNeRa
Zakorzenienie

a i teraz doczytałam Rasberry co to za ciasteczka z Sainsburego?i skąd je masz w Niemczech?
Stary 2008-10-20, 20:51   #4256
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Tak Wam zazdroszczę,że już wiecie co miszka pod waszymi serduszkami gratuluje wszystkim A ja jutro idę do lekarza w końcu z tą infekcją,boje sie czekać do czwartku,poza tym mysle że te laukocyty zwiększone w moczu to wina właśnie infekcji,więc nie ma na co czekać.Tylko że mój lekarz nie ma już miejsc na jutro,dopiero na 30.10. mi zaproponowali szok po prostu,takie kolejki.Idę więc do jego koleżanki z gabinetu,ciekawe jaka jest.miłego wieczorku.
mi też wyszły leukocyty w moczu - przez zapalenie , lekarz powiedział mi, że niestety ciąża jest takim okresem, że łatwo "złapać" i ciężko się pozbyć bo wszystkie tabletki, które by mogły pomóc są niedozwolone w ciąży i przepisał mi cytuję "tabletki tańsze ale bardziej skuteczne niż poprzednie" - co dla mnie jest bzdurą bo dlaczego od razu nie zapisal tego co jest bardziej skuteczne a do tego tansze - tak więc dostałam Clotrimazolum tabletki dopochwowe - dopiero brałam dwa razy więc nie mogę powiedzieć czy pomagają czy nie....zobaczymy, bo już mam dosc tego stanu zapalnego....
Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość

A zdjęcie rewelacja Jak pisała Jastiniada, lepiej żeby mały o tym się nie dowiedział w przyszłości

Wiecie, a ja rodziłam w szpitalnej, takiej rozciętej z tyłu, tylko na sznureczki, to nie wiem.... a teraz dostałam wykaz co trzeba zabrać i tam też jest napisane, że dwie ... to nie wiem..
wiesz, ja dzisiaj słyszałam, że era internetu będzie gdzieś do 2012 roku a później to będzie cała sieć "zakorkowana" - w co w sumie mogę uwierzyć (może nie za 3 lata ale za kilka lub kilkanascie), biorąc pod uwagę ilość portali, rosnącą liczbę użytkowników a przecież nie ma rzeczy nieskończonych....tak więc mój mały będzie wtedy miał kilka latek i zanim dorośnie to wszyscy zapomna o tym zdjeciu....
kurcze, a ja od nikogo nie dostanę żadnej listy, jedynym źródłem informacji jesteście Wy (za co oczywiście przesyłam całuski)zaczynam się trochę czuć zagubiona w tym wszystkim...nawet jak byłam przy półkach z rzeczani dla dzieci (nie ciuszkami) to nie miałam pojęcia czym się różnią butelki czy smoczki od siebie a jak juz wiedzialam co jedne maja a drugie nie to nie wiedzialam czy to dobrze ze maja a moze to zle...chyba czas sie doksztalic

Buziaczek, ja też kupiłam ubranka dla synkaa szczerze mówiąc to zaszalałam....to nic kolejne szaleństwo obiecuję, że dopiero za miesiąc...
najlepszy jest ten komplecik dresowytaki malutki w rzeczywistości a taki dorosły się wydaje
a jeszcze fajna jest wyprawka w żabki (zielony komplet) - zapłaciłam 36zł a jest w nim kaftanik, bluzeczka, pajacyk, czapeczka, skarpetki i rękawiczki (mam nadzieję, że nazw nie pomyliłam - w tym też się jeszcze nie bardzo orientuję...) - tak wię opłaca się i to nieźle.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (70,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 039a.jpg (45,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 041a.jpg (79,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 042a.jpg (39,2 KB, 23 załadowań)

Stary 2008-10-20, 20:52   #4257
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

uwziela sie na mnie dzisiaj ta moja corka, z calej sily mnie kopie, az mi brzuch skacze.
Dostalismy odpowiedz w sprawie domu, sprzedali komus innemu. Ale moze to nie tak zle, bo w sobote spodobal nam sie inny, chcemy zlozyc oferte jutro. mam nadzieje, ze tym razem sie uda, strasznie slodki domek, wiekszy niz tamten no i 2 lazienki

Juleczka

Maleństwo

Stary 2008-10-20, 20:59   #4258
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Cytat:
uwziela sie na mnie dzisiaj ta moja corka, z calej sily mnie kopie, az mi brzuch skacze.
Dostalismy odpowiedz w sprawie domu, sprzedali komus innemu. Ale moze to nie tak zle, bo w sobote spodobal nam sie inny, chcemy zlozyc oferte jutro. mam nadzieje, ze tym razem sie uda, strasznie slodki domek, wiekszy niz tamten no i 2 lazienki
widzisz, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
trzymamy kciuki za nowy przytulny domek z dwiema łazenkami

Stary 2008-10-20, 21:04   #4259
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
a i teraz doczytałam Rasberry co to za ciasteczka z Sainsburego?i skąd je masz w Niemczech?
Ciastecza to sa :
sainsbury taste the difference butter cookies czekoladoweeee:sli na: Jutro zrobie fotke i ci pokaze jakie. a mam je dlatego, ze jak bylam w UK to sobie spory zapas ze soba przywiozlam

Cytat:

Buziaczek, ja też kupiłam ubranka dla synkaa szczerze mówiąc to zaszalałam....to nic kolejne szaleństwo obiecuję, że dopiero za miesiąc...
najlepszy jest ten komplecik dresowytaki malutki w rzeczywistości a taki dorosły się wydaje
a jeszcze fajna jest wyprawka w żabki (zielony komplet) - zapłaciłam 36zł a jest w nim kaftanik, bluzeczka, pajacyk, czapeczka, skarpetki i rękawiczki (mam nadzieję, że nazw nie pomyliłam - w tym też się jeszcze nie bardzo orientuję...) - tak wię opłaca się i to nieźle.
Emilka ubranka superowe dresik pierwsza klasa
Stary 2008-10-20, 21:04   #4260
SoNeRa
Zakorzenienie

piękne te ciuszki - wszystkie co do nazw to się nie przejmuj ja to się dopiero nie łapie jeszcze w ogóle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości