Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 16:30   #4231
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Isa, ja również składam Ci najlepsze urodzinowe życzenia Spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko tych kosmetycznych i żebyś każdy nowy dzień zaczynała z szerokim uśmiechem na twarzy.

A tak w ogóle to czytałam dziś twoją recenzję masła sezamowego Eveline i aż mnie skręca że nie mogę go nigdzie dostać buuu...
Stary 2008-10-21, 16:34   #4232
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Cześć.
Mogę się przyłączyć?))

Pytanie kosmetyczne: zastanawiam się nad zakupem podkładu Loreal TRue Match.
Używałyście? Warto?
Nigdy nie używałam podkładow, nie mam szczególnych problemów z cerą - ale uwielbiam dopracowany makijaż, a zawsze tylko modelowałam twarz brązerem.
Doradzicie?
Chodzi mi o lekki podkład, bez efektu maski, kosztujący nie więcej niż 60 zł.

TM testowałam u koleżanki, ale tylko raz, a wady kosmetyku wychodzą dopiero po czasie.
Proponowałabym udać się na wizażystkę, z pewnością znajdziesz o nim wiele informacji.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 16:38   #4233
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Isa, ja również składam Ci najlepsze urodzinowe życzenia Spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko tych kosmetycznych i żebyś każdy nowy dzień zaczynała z szerokim uśmiechem na twarzy.

A tak w ogóle to czytałam dziś twoją recenzję masła sezamowego Eveline i aż mnie skręca że nie mogę go nigdzie dostać buuu...
Dziękuję
Ja też tych maseł długo szukałam, moze w jakichś mniejszych drogeriach będą, bo np. Natura, Rossmann itp. niestety jeszcze ich nie wprowadziły.

Przeglądam cały czas BU i coraz więcej rzeczy chcę Jak zrobię następne zamówienie to chyba raz a porządnie, choć może lepiej jednak rozbić je na 2 razy i mniejsze paczuszki, bo z Pocztą to różnie bywa Jakby nie daj Boże duża paka gdzieś zaginęła to byłaby rozpacz.

Co do zakupów włosowych to już wiem co chcę i mam nadzieję, że nic więcej mi się nie spodoba.
Stary 2008-10-21, 16:51   #4234
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
taki dobry mówisz?

ja myślałam nad kupnem miniaturek na allegro chyba po 7ml są
Organzzo ja cie oczywiscie nie kusze tylko chronie przed zakupem bubla ale dzisiaj caly dzien chodzilam z idealistem na twarzy i avenka BEZ SKROBII I makijazu i sie nie swiece! odprocz tego ze mi troszke sie zbielil filtr przy skrzydelkach nosa to wygladam jakbym go nei miala na twarzy

A ii jak masz kogos bic to zizorka to to jej opinia na kwc mnie zmusila do takich dzialan.

Ja mam miniaturke 7ml wlasnie
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
wyglądam jak kupa
Bosiak przeciez ty jestes sliczna jak nei wiem co A jak sie czujesz wogole?
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
No jak się wstydziłaś wstydzioch
Nowa kuchnia pojawi się dopiero na początklu grudnia, ale przez ten czas będziemy mieszkac z moimi rodzicami i obecnośc mamy wydaje mi się bardzo właściwa do tego typu eksperymentów, bo ona jest dla mnie guru kuchennym będzie mnie ratować jakby co z opresji, bo ja też siem bojem takich wynalazków także poszukam na allegro, zakupię, przetestuję i dam Ci znać
Ddml mnie za mało nawilża solo, a z kremem jako 2 warstwa to wydaje misię zbędne.., miałam miniaturkę i zużyłam ją bez zachwytów. A 50ml dostałam w zestawie z tonikiem i żelem do mycia ryjka. No i leży nieotwarta.
A kiedy masz urodziny? albo wyśle Ci na Gwiazdkę
Olus czekam wiec na sprawozdanie
No tak sobie myslalam ze nie wiem czy moge napisac i nei napisalam

Mi wlasnie ddml pasuje jak moja skora zaczyna szalec i sie przetluswzczac a robi to niestety :/ jest lekka owszem ale robi mi cuda z twarza
Urodziny mam w maju .Dokladnie szóstego
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Kto się zna na anatomii i układzie immunologicznym człowieka? Czy pod pachami sa jakieś węzły chłonne? Bo coś mi się kojarzy, że tak, ale biologię ostatni raz miałam jakieś 5 lat temu i nie jestem pewna.

oj bidulko musialabys brac na to cos przeciwzapalnego Mam nadzieje ze szybko poczujesz sie lepiej
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
pomeczylam dzis troche wyjatkowo niesympatyczna pania w sephorze
podeszla do mnie, z mina 'zapytam o co chodzi a potem se pojde'. a ze ja knypek jestem, w dodatku neizdarny to poprosilam ja o podanie mi testera z najwyzszej polki i zaczelam z nia dyskutowac o zapachu pytalam, jakie sa nuty zapachowe, czy sa moze jakies podobne u innych producentow... myslalam, ze kobieta mnie zabije

mam nowego komputra, zaraz instalowanie systemu i takie tam. a na obiad sa kanapki z pasta z makreli wykwintnie, prawda?
Zizku jestes the best ja bez makijazu nawet do S nie wchodze zwlaszcza zima jak mam rekawiczki z żabkami i mala kurteczke z kapturkiem bo wygladam jakbym sie z podstawowki urwala i panie na mnie patrza jak na kłaczka
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 16:59   #4235
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Isus wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, żebyś dostała ten staż , żeby uśmiech nie schodził tobie z pięknej bużki i wiele wiele innych ważnych rzeczy których pragniesz
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 17:00   #4236
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Zizku jestes the best ja bez makijazu nawet do S nie wchodze zwlaszcza zima jak mam rekawiczki z żabkami i mala kurteczke z kapturkiem bo wygladam jakbym sie z podstawowki urwala i panie na mnie patrza jak na kłaczka
a Ty myslisz, ze ja jak wygladam? dzis to wybitnie - dzinsy, sweterek, adidaski, kucyk
mialam powiedziec, ze poradze sobie sama, ale jak zobaczylam mine tej panci to pomyslalam 'o nie, tak latwo sie mnie nie pozbedziesz, w koncu za cos ci placa, moja droga' i przeszlam do dzialania
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 17:01   #4237
bossy
Zakorzenienie

Gayenka Kochana czuję się jak kupa Tak jak pisałam na tamtym, że nie zamknęli mi drzwi do pracy w ich firmie, więc nie jest źle. Obecnie szukam czegoś tutaj, wzięłam do siebie to co Mama mówiła. Moim "problemem" jest to, że mam trylion pomysłów na sekundę, tysiąc pomysłów na życie. No i pora wziąć się w garść dokończyć to co się zaczęło i zrobić to dobrze a nie znów odkładać, bo takim sposobem to ja naprawdę będę 15lat studiowała..

Dziś będzie wieczór dla ciała i twarzy. Na ciało peeling, stopy i dłonie też. Na twarz b.mocny ziaji, potem algi a potem effaclar. na włosy maska i folia. Muszę się doprowadzić do stanu.

Robiłam dziś gołąbki, musiałam się czymś zająć. Ale siedzi we mnie to..że właśnie bym była w innym miejscu, a nie szarym, deszczowym, wiejskim Sz. Eh.

I ciągle słucham piosenki z miasta aniołów z kejdżem i meg rajan.

Ice
Są. I napewno nie wolno tego bagatelizować.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 17:07   #4238
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty myslisz, ze ja jak wygladam? dzis to wybitnie - dzinsy, sweterek, adidaski, kucyk
mialam powiedziec, ze poradze sobie sama, ale jak zobaczylam mine tej panci to pomyslalam 'o nie, tak latwo sie mnie nie pozbedziesz, w koncu za cos ci placa, moja droga' i przeszlam do dzialania
Popieram panie w S niestety czesto udaja glupsze niz sa..bo na podstawowe pytania nie znaja odpowiedzi...Moglyby byc choc troszke bystrzejsze i chod UDAWAC ze chca ci pomoc a nie demonstrowac mina "jestes paprochem ,idz stad".Dlatego cie podziwiam Zizku ze chcialo ci sie walczyc
Cytat:
Gayenka Kochana czuję się jak kupa Tak jak pisałam na tamtym, że nie zamknęli mi drzwi do pracy w ich firmie, więc nie jest źle. Obecnie szukam czegoś tutaj, wzięłam do siebie to co Mama mówiła. Moim "problemem" jest to, że mam trylion pomysłów na sekundę, tysiąc pomysłów na życie. No i pora wziąć się w garść dokończyć to co się zaczęło i zrobić to dobrze a nie znów odkładać, bo takim sposobem to ja naprawdę będę 15lat studiowała..

Dziś będzie wieczór dla ciała i twarzy. Na ciało peeling, stopy i dłonie też. Na twarz b.mocny ziaji, potem algi a potem effaclar. na włosy maska i folia. Muszę się doprowadzić do stanu.

Robiłam dziś gołąbki, musiałam się czymś zająć. Ale siedzi we mnie to..że właśnie bym była w innym miejscu, a nie szarym, deszczowym, wiejskim Sz. Eh.

I ciągle słucham piosenki z miasta aniołów z kejdżem i meg rajan.
Bossy wyobraz sobie ze jestes w Czeladzi miescie bez rynku ktorego centrum kulturalnym jest biedronka S to jest metropolia moja droga
Nie czuj sie kupa kochana Czuj sie pewnym siebie bosiakiem jakiego znamy i kochamy
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 17:08   #4239
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo ja cie oczywiscie nie kusze tylko chronie przed zakupem bubla ale dzisiaj caly dzien chodzilam z idealistem na twarzy i avenka BEZ SKROBII I makijazu i sie nie swiece! odprocz tego ze mi troszke sie zbielil filtr przy skrzydelkach nosa to wygladam jakbym go nei miala na twarzy

A ii jak masz kogos bic to zizorka to to jej opinia na kwc mnie zmusila do takich dzialan.

Ja mam miniaturke 7ml wlasnie
to mówisz, że warto zapamiętam
ojj, niedobrze niedobrze kolejny wydatek się szykuje

też się chcem nie świecić

Ziz, należy Ci się
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 17:10   #4240
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Bossy wyobraz sobie ze jestes w Czeladzi miescie bez rynku ktorego centrum kulturalnym jest biedronka S to jest metropolia moja droga
Nie czuj sie kupa kochana Czuj sie pewnym siebie bosiakiem jakiego znamy i kochamy

Dobra skoro jesteśmy w temacie zdrowotnym, czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego od kilku dni codziennie wieczorem mam zgagę? Mimo, że nie jem nic takiego co by niby mogło na to wpłynąć?

.supergirls just fly.
Stary 2008-10-21, 17:10   #4241
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram panie w S niestety czesto udaja glupsze niz sa..bo na podstawowe pytania nie znaja odpowiedzi...Moglyby byc choc troszke bystrzejsze i chod UDAWAC ze chca ci pomoc a nie demonstrowac mina "jestes paprochem ,idz stad".Dlatego cie podziwiam Zizku ze chcialo ci sie walczyc
ja sie swietnie bawilam prosilam ja o podawanie nut zapachowych perfum, ktore bardzo dobrze znam i zabawnie bylo sluchac, jak sie miota przy blotterku i stara sie wylapywac zapachy

poza tym podziwiam dziewczyny, ktore potrafia cos znalezc jakies fajne ubrania wsrod tej calej ciuchowej sieczki jaka zafundowaly nam tej jesieni sklepy.
Stary 2008-10-21, 17:13   #4242
your Angel
czyli Endżi

Jestem kompletnie nie obeznana w tutejszym slangu

Czy któraś dobra dusza podejmie próbę zdefuniowania mi dwóch następujących zjawisk ? Frapuje mnie "dzień/wieczór rolnika" oraz "sklep BU".

Zizou, to ja apropos Twojego wywiadu w Sephorze z ukrytym morałem dotyczącym kompetencji pań seforzanek jeśli chodzi o wiedzę na temat składu perfum Zerknij tutaj Mnie to dosłownie po-wa-li-ło

Już dawno nauczyłam się, że nie ma sensu pytać ekspedientek w perfumeriach (obojętnie czy S czy D) bo to się mija z celem. Mnie seforzanka uświadomiła ostatnio, że między Hypnotic Poison a Hypnotic Poison Elixir nie ma żadnej różnicy i to jedno i to samo i nie ma sensu żebym prosiła o tester
Stary 2008-10-21, 17:15   #4243
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

poza tym podziwiam dziewczyny, ktore potrafia cos znalezc jakies fajne ubrania wsrod tej calej ciuchowej sieczki jaka zafundowaly nam tej jesieni sklepy.
A mnie to mówią, że zawsze świetnie wyglądam, mimo, ze w sumie ja czesto chodze w tym samym bo jak sie czegos uczepie to koniec tylko zmieniam szaliki, torebki, rekawiczki i nowy imidż gotowy

your_angel
bu to biochemia urody tam sie kupuje rzeczy do robienia samemu, serum, kremy itp.
a dzien rolnika to maseczki golenie itepe

.supergirls just fly.
Stary 2008-10-21, 17:16   #4244
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Jestem kompletnie nie obeznana w tutejszym slangu

Czy któraś dobra dusza podejmie próbę zdefuniowania mi dwóch następujących zjawisk ? Frapuje mnie "dzień/wieczór rolnika" oraz "sklep BU".
a) robienie się na bóstwo - gruntowne
b) biochemia urody
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 17:18   #4245
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Isus wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, żebyś dostała ten staż , żeby uśmiech nie schodził tobie z pięknej bużki i wiele wiele innych ważnych rzeczy których pragniesz

zizuś to ja chyba Cię zabiorę ze sobą na zakupy, przydałby mi się ktoś kto by tak odważnie z paniami konsultantkami rozmawiał

bosiaczku, mądra decyzja A wieczorek rolnika dobrze Ci zrobi
Stary 2008-10-21, 17:44   #4246
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny

Ale jestem zmęczona, dzisiejszy dzień w pracy mnie wykończył, nie mam sił już na nic.

Gayenko, nie kupiłam wczoraj żadnej pysznej herbatki
Kupię jak się spotkamy
Wiesz jak ja się cieszę już że Ciebie będę widzieć, strasznie za Tobą tęsknię i brakuje mi Ciebie.
Kotuś, zabiorę Cię na pyszną kawusię i pogadamy sobie o czym tylko bedziesz chciała, niczym się nie martw
Do tej apteki też Cię zabiorę
[Ps. pasowałaby Ci sobota ]

Bosiaku! Jak Ty jesteś kupa to ... to ja się już nawet nie odzywam!
Jesteś śliczną kobietką i proszę mi tu nie marudzić

Iceflower, mnie też czasem powiększają się węzły chłonne jak jestem chora ale to na szczęście szybko znika.

Dzisiaj idę prędzej spać, muszę zregenerować siły
Stary 2008-10-21, 17:52   #4247
zizou
Zakorzenienie

dostalam smsa od sephory. -20% na wszystko od czwartku do niedzieli jakby co to pisac PW
Stary 2008-10-21, 18:09   #4248
iceflower
Przyjaciółka KWC

Myślę, że ten powiększony węzeł chłonny to od przeziębienia i na razie nie ma co bić na alarm tylko uważać, żeby nie przeziębić się bardziej. I tak nie mam jak iść do lekarza, bo na prywatną wizytę szkoda mi pieniędzy, a dostanie się do mojej lekarki graniczy z cudem odkąd zaczęła pełnić ważne funkcje w ratuszu. Poza tym i tak mam niepodbitą książeczkę zdrowia.

Karolinko dostałam paczkę. Przetestowałam już i hydrolat truskawkowy i serum Lemon. Jedno i drugie fajnie, hydrolat przyjemnie odświeża po demakijażu, a serum fajnie się wchłonęło, ujednoliciło cerę, nałożyłam na to jeszcze żel hialuronowy i teraz się cieszę ładną, nawilżoną i napięta cerą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 18:12   #4249
zizou
Zakorzenienie

ja jutro ide do GC ogladac podklady i korektory MUF. zdjecia Agi na MUFowym watku zrobily swoje, mam nadzieje dostac odpowiedni dla siebie kolor podkladu no i korektorka tez chyba kupie, boi-ing zaczyna mnie irytowac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 18:23   #4250
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinko dostałam paczkę. Przetestowałam już i hydrolat truskawkowy i serum Lemon. Jedno i drugie fajnie, hydrolat przyjemnie odświeża po demakijażu, a serum fajnie się wchłonęło, ujednoliciło cerę, nałożyłam na to jeszcze żel hialuronowy i teraz się cieszę ładną, nawilżoną i napięta cerą.
Mnie kusi właśnie to serum Lemon I jeszcze kilka rzeczy jak: masło mango, maseczka morska z perłami(jakaś nowość na BU), hydrolat oczarowy i różany, olej kokosowy do wlosów i olej z owoców leśnych
BU to jakaś zaraza
Stary 2008-10-21, 18:25   #4251
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
wyglądam jak kupa
Lepiej wyglądać niż tak pachnieć
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
czy może teraz zainwestować w coś do włosów(Karolinka mnie tak skusiła tymi Martixami a ice olejkiem Liss Ultime ).
Muszę kupić jeszcze ze 2 nowe żele pod prysznic, bo używam ostatnio tylko tych z Kamilla i schodzą mi jak woda, ale te zapachy mają obłędne No i szampon muszę kupić nowy
Ja dziś wypatrzyłam 3 nowe odżywki Marion takie dwufazowe coś jak glissKurry- do włosów rozjaśnianych, z jedwabiem i trzecia chyba na końcówki była. Kosztują 9,90 i bardzo ładnie pachną, chyba będą moje, bo aktualnie mam tylko olejkowe serum
Cytat:
Kto się zna na anatomii i układzie immunologicznym człowieka? Czy pod pachami sa jakieś węzły chłonne? Bo coś mi się kojarzy, że tak, ale biologię ostatni raz miałam jakieś 5 lat temu i nie jestem pewna.

Nienawidze kupować ciuchów, mam spaczony gust i nigdy mi się nic nie podoba, a jak się podoba to albo są same duże rozmiary, albo na mojej namiastce biustu wygląda to kiepsko.
Jak już zostało powiedziane węzły tam są. Ja osobiście bym się przeraziła, bo nigdy nie miałam ich powiekszonych

To musimy iśc razem na zakupy- jak ja czegoś szukam to wszystko wiecznei za małe i ciasne w biuście
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wkońcu podsumowałam, że mamy mało wyrafinowane nosy i nie doceniamy piękna zapachów
Właśnie odwrotnie- macie bardzo wyrafinowane nosy i nie zadowolicie się pospolitymi mieszankami Ja też dużo testuję ostatnio, Hexx mi hurtem wysyła przeróżne próbki a ja z tego wybieram jedną, góra dwie która nadaje się do powtórnego wtarcia w skórę o zakupie nie mówiąc
Cytat:
A ja wręcz przeciwnie, wyglądałam dzisiaj jak 7 nieszczęść. W dodatku słońce świeciło, a ja przemykałam się w najgrubszym swetrze jaki posiadam i kurtce. Do tego rozczochrana i ledwo pomalowana. Ale też miałam na rzęsach HI, tylko że on mi już działa na nerwy, znudził mi się.

Ale marzę już o fryzjerze, a tu jeszcze do połowy listopada obiecałam sobie wytrzymać. Dobrze, że odrosty mi sie ładnie stopiły z balejażem i nie widać ich. Za to grzywkę mam do czubka nosa.
Oj fakt pięknie dziś było żeszytu przed wyjściem nei zdążyłam przepisać, a na zajęcia też nei dotarłam bo utknęłam w korku tramwajowym już pod AP więc się poszlajałam po rossmannie- były smieszne nowe kosmetyki z Miss Sporty. Błyszczyki i cienie do oczu z takim samym aplikatorem i do tego za 0.99 zł taki łacznik-zakrętka aby można to było razem skręcić. Gotowe zestawy też są, ciekawy pomysł, ale zapomniałam jak się nazywa. Z ciekawości pomaziałam się tez błyszczykiem maybelline Strawberry Carats 08 i to chyba nie jest ten sam kolor co był w starej wersji -te uwielbiam mimo iż różowa, a to nowe jakieś takei bure było .

Hmm, mój fryzjer też czeka nadal
Cytat:
Bo Ty w ogóle śliczna dziewuszka jesteś!!!
Wiecie jaka Daria jest miła sympatyczna i w ogóle fajowa.... ))))))))))
Nie wiemy, ale żałujemy
Cytat:
Dobra skoro jesteśmy w temacie zdrowotnym, czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego od kilku dni codziennie wieczorem mam zgagę? Mimo, że nie jem nic takiego co by niby mogło na to wpłynąć?
Hmm, nie wiem skąd się zgagi biorą, sama nie miewam. Studiowanie na Collegium Medicum jak widzicie nie wiele daje, najlepiej samemu coś przechorować to się do końca życia nie zapomni
Cytat:
ja sie swietnie bawilam prosilam ja o podawanie nut zapachowych perfum, ktore bardzo dobrze znam i zabawnie bylo sluchac, jak sie miota przy blotterku i stara sie wylapywac zapachy

Ktoś tu chyba pisał ostatnio o jakiejś złośliwej koleżance...

Ja tam jakąś wizję ciuchową siebie mam, gdyby finanse nie stanowiły problemu to wyglądałabym raczej dobrze, a tak to zawsze musze kupować ciuchy pasujące do większoścoi tego co już mam bo potem bym nei miała z czym nosić. Także szaleństwa ubrankowe jeszcze nei dla mnie
Cytat:
dostalam smsa od sephory. -20% na wszystko od czwartku do niedzieli jakby co to pisac PW
Ja tez dostałam, akurat jak mijałam ich sklep w galerii więc poleciałam uradowana tam gdzie kiedyś stały promocyjne JS moje wymarzone ale nie było po nich już śladu
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 18:30   #4252
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ktoś tu chyba pisał ostatnio o jakiejś złośliwej koleżance...
ale ja w tym wszystkim bylam slodka jak miod, usmiechnieta i w ogole a z oczu to mi tak niewinnie patrzalo
Stary 2008-10-21, 18:34   #4253
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mnie kusi właśnie to serum Lemon I jeszcze kilka rzeczy jak: masło mango, maseczka morska z perłami(jakaś nowość na BU), hydrolat oczarowy i różany, olej kokosowy do wlosów i olej z owoców leśnych
BU to jakaś zaraza
Ja maseczek od nich już nie wezmę, czereśniowa mnie rozczarowała. Mi chodzi po głowie olej monoi (kocham zapach monoi ), hydrolaty i może serum Lemon. Ale na razie się nie spieszę z kolejnym zamówieniem.

Cytat:
Jak już zostało powiedziane węzły tam są. Ja osobiście bym się przeraziła, bo nigdy nie miałam ich powiekszonych
Ja też nigdy nie miałam akurat tych, ale się mimo wszystko nie przeraziłam, chociaż to może objaw lekkomyślności.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 18:48   #4254
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
BTW, czy jest ktoś, kto nie dostał miniaturki Chanel? Bo ja już chyba straciłam nadzieję...
Cytat:
Ja
Spokojnie, może jeszcze dojdą. W moim adresie zamiast Kraków napisali Przemyśl i miałam całą kopertę pokreśloną adnotacjami "nie ma takiej ulicy w Przemyślu", "dostarczone po kodzie" i pieczątki z każdego miasta.

Cytat:
mam jakis kryzys. mam pieniadze a nie wiem, co sobie kupic. szkoda mi kasy na kolejne perfumy z kolorowki tez nic nie chce chyba jestem chora...
Ja mam taki kryzys już od dawna. Kupowanie nie sprawia mi przyjemności. Ale może to jeszcze efekty wrześniowego doUa, kiedy absolutnie nic nie sprawiało mi przyjemności..
A nie, ostatnio z materialnych rzeczy ucieszył mnie mój Kermit (lapek). Moja miłośc do niego trwa i trwa..

Cytat:
Ja się uśmiecham. Masz do mnie numer, nie?

ice, ja często mam powiększony jeden z tych węzłów chłonnych, to znaczy strasznie mnie bolał co jakiś czas. Napomknęłam o tym kiedyś lekarzowi przy okazji i nic, zapisała sobie w kajeciku i powiedziała, że samo przejdzie.

Umieram. Wracając do domu ryłam nosem w ziemi. Pięc półtoragodzinnych zajęc z pięcioma minutami przerwy pomiędzy (co za idiota wymyślił, że właśnie tyle czasu wystarcza, żeby przetransportowac się z siódmego piętra jednego budynku na piąte piętro budynku na drugim końcu campusu?! kończy się na tym, że zbiegam/wbiegam po schodach zamiast czekac na windy, w biegu zarzucam na siebie kurtkę i lecę taka niezapięta i zgrzana, w zimie na pewno skończy to się kiedyś ostrym przeziębieniem ) to zdecydowanie za dużo jak dla mnie.. Na szczęście będę tak miec tylko co dwa tygodnie..

isuś kochana, mocno trzymam kciuki za to, żeby udało Ci się w najbliższym czasie zacząc spełniac swoje marzenia. i uwierz mi, zła passa nie może trwac wiecznie, w końcu wszystko zacznie się układac, tak jak się waliło - po kolei. jesteś wspaniałą osóbką i bardzo się cieszę, że Cię znam. Wszystkiego naj naj.
Stary 2008-10-21, 18:50   #4255
zizou
Zakorzenienie

em podeslij na PW bo gdzies sie zapodzial
Stary 2008-10-21, 18:56   #4256
emememsik
po prostu Em :)

ziz, właśnie miałam Ci szybko napisac, żebyś mi nie wysyłała, bo doszedł.. A potem sobie przypomniałam, że mam Cię zapisaną w telefonie jako 10330.

Dzięki.
Stary 2008-10-21, 19:19   #4257
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
w ogóle dowartościowuje się dzisiaj :P umalowałam się ładnie, wyprostowałam włosy, założyłam buty na obcasie i w ogóle elegancko się ubrałam i wszyscy się za mną oglądali
Mi też się dziś wydawało , że dobrze wyglądam, ale jakoś nikt się za mną nie oglądał

Cytat:
Wiecie jaka Daria jest miła sympatyczna i w ogóle fajowa.... ))))))))))
Mam nadzieję się o tym przekonać już w czwartek

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Spokojnie, może jeszcze dojdą. W moim adresie zamiast Kraków napisali Przemyśl i miałam całą kopertę pokreśloną adnotacjami "nie ma takiej ulicy w Przemyślu", "dostarczone po kodzie" i pieczątki z każdego miasta.
Ja też miałam wpisane kompletnie inne miasto

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja mam taki kryzys już od dawna. Kupowanie nie sprawia mi przyjemności. Ale może to jeszcze efekty wrześniowego doUa, kiedy absolutnie nic nie sprawiało mi przyjemności..
Ja też. Niby chciałabym to czy tamto, ale jak przychodzi co do czego i wchodzę do sklepu to kończy się na tym, że się trochę pokręcę i wychodzę z pustymi rękoma.

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 19:22   #4258
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Mi też się dziś wydawało , że dobrze wyglądam, ale jakoś nikt się za mną nie oglądał
a może to przez to, że tak stukałam obcasami? jakoś tak wyjątkowo pewna siebie chodziłam dzisiaj, a co ale już mi przeszło
Stary 2008-10-21, 19:47   #4259
karolina1985
Zakorzenienie

ISUŚ już pewnie dziś nie zajrzysz,ale urodziny jeszcze trwają,więc przyjmij ode mnie NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA:
- księcia na białym koniu
-znalezienia pracy,do której będziesz szła z uśmiechem na twarzy
-samych 5 na egzaminach a zwłaszcza na obronie
-worka pieniążków na wszystkie zachcianki perfumowo-kolorówkowo-pielęgnacyjno-ubraniowe
I WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO SOBIE ZAMARZYSZ

Cytat:
Ja też I mam ochotę skorzystać

Cytat:
Uff, już się bałam Fajnie,że Ci się spodobały Ja jutro mam wolne i będę testować krem tonujący
Zdrówka życzę

Dostałam dziś zamawiane w niedzielę wieczorem pojemniczki na próbkiTeraz mogę siedzieć i robić odlewki

Em wyślij mi swój adres na PW

Nie znalazłam dziś błyszczyka Ziaji
I wogóle katar mi się nasilił,oczy mam jak u królika,kicham co minutęDobrze,że jutro nie idę do pracy,wypiję sobie soczek z całymi malinami na noc i może się trochę podleczę

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:09   #4260
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cześć Dziewczyny
Wpadłam do Was na chwilkę i nawet nie staram się nadrobić zalełości .
U mnie nadal remont, praca, remont, praca. Jak się to wszystko wreszcie skończy poświęcę Wam więcej czasu, obiecuję .

Tym czasem pozdrawiam Wszytkie Kochane NK i wracam do roboty .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości