|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
teraz moj mozg sie uwstecznia i lansuje na maxa ![]() Cytat:
![]() Ogolnie to bym chciala znalesc prace, wrocic do szkoly, zapisac sie na kurs tanca, i wiele takich innych, ale to tylko moje pobozne marzenia .... Hehhe, pamietam czasy w Polsce, gdzie pol dnia potrafilo nie byc wody, lub pradu tutaj gdy cos takiego sie zdarzy, od razu podejrzewaja terrorystow.Cytat:
![]() Co sprawdzilas zaintrygowalas mnie tym haslem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zgadzam sie z Toba, ze szybciej mozna uslyszec publicznie wyzwiska itp. niz wyznania milosci.... Jednak plasterek dziala? fajnie ze wszystko sie dobrze goi, i ze zalatwilas ta sprawe raz a dobrze.Ok, rozpisalam sie. Ide spac Milego poranka dziewczyny, do napisania jutro !
|
|||||
|
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia w poszukiwaniach Ja dzisiaj wstałam lewą nogą, czuję się jakby po mnie przejechał walec ehh dziewczynki weźcie i doprowadźcie mnie do pionu bo zaczynam jakiegoś głupiego doła łapać...Miłego dnia
|
|
#4233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hellou dziewczynki
Cytat:
![]() ja też rozglądam się za pracą na stałe... Cytat:
muszę się zaraz zabierać za projekt, z którym grzebię się już od kilku dni MUSZĘ go dziś skończyć, no muszę
|
||
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Tja....już to widzę..... ![]() Cytat:
![]() Ale miałam nosa, by wczoraj jechać na laser (wczoraj pogódka była wprost wymarzona). Mam za sobą już 6 zabiegów i muszę stwierdzić, że większość włosków już wypadła
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana
![]() przywitać się tylko chciałam bo lecę z Olutką na spacer. Popołudniu deszcz u nas ma podac więc muszę wykorzystać to obecnie świecące słońce ![]() miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#4236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Udanego, słonecznego i produktywnego dnia Ja dzisiaj też spędzam dzień naukowo ale o dziwo tfu tfu... chce mi się ![]() Tulipanek na wywołanie uśmiechu na waszych twarzach - a w szczególności na twarzy Jojli |
||
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też mam coś dla Jojli
Załącznik 3063254
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się tylko przywitam, bo na więcej mnie nie stać ostatnimi czasy
![]() Miłego dnia wszystkim
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, zasnęła moja córa więc znowu jestem
![]() Sweet a dlaczego Cie niestać na coś więcej
|
|
|
|
#4241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest jakoś bardzo źle, bo nie jesteśmy dla siebie wrogami, w zasadzie raczej normalnie rozmawiamy. Chociaż nie powiem - jest co najmniej dziwnie... Wkurza mnie trochę tym, że wciąż mnie przeprasza albo powtarza, że w każdej sytuacji mogę na niego liczyć itp. A tak w ogóle to trzymają mnie w ryzach obowiązki, nie mam za wiele czasu na użalanie się nad sobą więc może i dobrze, chociaż mimo wszystko psychicznie czuję się bardzo średnio ale mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej. a zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj w miarę możliwości uciekłam wcześniej z wydziału. Wracając zaglądnęłam do ciucholandu i w ramach poprawiania sobie nastroju kupiłam sukienkę - klasyczna czarna ale elegancka więc może mi się przyda zrobiłam fotkę ale niestety mam aparat tylko w telefonie a duże lustro w łazience więc kiepsko z jakością Mam dzisiaj taki nastrój, że najchętniej przespałabym cały dzień. Chyba się położę na godzinkę ale nie wiem czy to dobry pomysł... Buziaki
|
|
#4242 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry !
Cytat:
Cytat:
Aaaa, bedzie dobrze Trzeba prubowac, experymentowac, itp. Jak nie teraz to kiedy. Pozatym jeszcze nie bylo tak, zeby to jakos nie bylo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w pracy..... nic nowego, nie ? ![]() Edit, Jojla, wlasnie zobaczylam Twojego posta. Ladna sukienka. Jak dobierzesz dodatki to bedzie super. Tak na marginesie ile Ty masz wzrostu? Bo w tej sukience wygladasz na bardzooo wysoookaaa. Czy tylko ja tutaj na watku taki kurdupelek maly?
Edytowane przez aniany Czas edycji: 2010-04-27 o 17:11 |
|||||
|
|
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udany zakup Cytat:
|
||
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
hej
kiedyś się śmiałam, że dwu dniowy ból głowy to tylko środek antykoncepcyjny i .... dziadek się śmiał i sam tak miał... ale jakoś ten ból głowy nie sprawia, że nie chce mi się bzykać
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie rzecz ujmując to jestem ostatnio do dupy
Powiedzmy, że to przesilenie wiosenne czy coś Dopadły nnie gorsze dni połączone z ubolewaniem nad moim żałosnym życiem, uprawianie czarnowidztwa i ogólnie to nic mi się nie chce itp. Eeee... nieważne.Na poprawę humoru kupiłam sobie 2 tuniki, bo Sweet pracowała dzisiaj za pieniądze ( czyt. wypłata) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sukienka jest strzałem w dziesiątkę, świetnie leży na Tobie. Miłego wieczorku kochane
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a być może
|
|
|
#4247 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze się jakoś poukłada nawet jeśli może się wydawać inaczej ![]() Cytat:
coś Ty ja jestem kurdupel - całe 162cm wzrostu nie obraziłabym się jakbym miała jeszcze dodatkowo jakieś 8-10cm ale cóż bozia nie dała ![]() ![]() Cytat:
jak widać ładnie wciągam brzuch sukienka nowa jeszcze z metkami tylko ma lekko rozdarte rozcięcie z tyłu ale to żaden problem. poza tym kosztowała aż 15zł więc nawet jakbym się w nią nie wcisnęła to nie byłoby mi bardzo żal no i mam motywację do pracy nad moim paskudnym brzucholem ![]() ![]() Cytat:
No pięknie nazwałaś kota no ale w sumie się nie dziwię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może to rzeczywiście przesilenie i nie jesteś do d... ! nie pisz i co gorsza tak nie myśl bo wiesz czekają ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za komplementy, które poprawiły mój nie najlepszy humor
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() Cytat:
Ja całe życie na wciągniętym brzuchu jadę, nie tylko na zdjęciach Cieszę się, że humor chociaż trochę się poprawił
|
|
#4249 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet zakupoterapia nie pomaga... A jeśli ma się na myśli pesymistę, to ja jestem wzorcem idealnym. Cytat:
Ogólnie to dzisiaj właśnie mój ukochany wyleciał do Stanów na cały miesiąc, a ja już tęsknię. Wypłata dopiero w piątek, w portfelu 30 zł i jak ja się pocieszę do tego czasu? Do tego jeszcze moja przyjaciółka mnie olewa. Chcesz stracić przyjaciółkę, znajdź jej faceta....I nawet na trening dzisiaj nie pójdę, bo szaro i nieprzyjemnie. Bieganie ma być przyjemnością przecież, wcale nie wymyślam wymówek
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Puta to po hiszpańsku
po francusku putain ![]() ![]() tak czy siak świetne imię ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sweet, adoptuję Cię ![]() ![]() ![]() mnie moja przyjaciółka (?) tak od pewnego czasu wnerwia, że szkoda słow... ale doszłam do wniosku, że nie ma co wojować, zaraz koniec studiów, każda pójdzie w swoją stronę... przykro mi z tego powodu, że z takim nastawieniem kończę akurat tę znajomość, ale niestety trochę jej odwaliło w pewnej kwestii i nie mogę tego zaakceptować
|
||
|
|
|
#4251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem, co Ci dokładnie nie odpowiada w tej osobie, ale z doświadczenia wiem, że czasem warto iść na kompromis. Ja będę jednak walczyć o naszą przyjaźń. W końcu jesteśmy małżeństwem na fejsbuku od 2 lat . Za wielu znajomych już straciłam. W ogóle przeraża mnie to, jak ludzie mogą się od siebie oddalać, nawet jeśli wcześniej nie mogli bez siebie żyć. Z moimi kuzynami nie utrzymuję kontaktu prawie, piszę może z 3 znajomymi z liceum, a byliśmy taką zgraną paczką.
|
|
#4252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kobiece kształty, ładnie zarysowana talia, nogi aż do ziemi i jeszcze na dole zakrzywione Piękna laska ![]() Cytat:
Ale pasuje do niej to imię ![]()
|
|||
|
|
|
#4253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a pomyśleć, że sama jej tego chłopaka nakręciłam żal...
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, ta moja okropna nieśmiałość Zamierzam trzymać się z daleka od wszelkich tych ceremoniałów
|
|
|
#4255 | ||||
|
Zakorzenienie
|
haj wieczorową porą
![]() rety kotlety dwa berety jak mnie dziś Ola wymęczyła... takiego ataku płaczu dostała po południu, że ja nie wiem o co jej chodziło... łzy jak grochy płyneły po tej małej buźce aż mi serce ściskało ale na szczęście już słodko sobie śpi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak to jest - byc do dupy nie martw się, jutro będzie gorzej tak na serio - proponuję zrobić coś przyjemnego dla ciała i duszy i się uśmiechnąć Cytat:
bardzo fajne ciuszki Cytat:
my Ci pomożemy przeżyć w dobrym humorze przynajmniej do wypłaty ![]() <><><> kupiłam sobie dziś wosk do wypadających włosów bo zaczynam lnieć ale dziś już mi się nie chce go nakładać
|
||||
|
|
|
#4256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Lil ja bym chciała trójkę ale i u mnie i u Tż jest nas po pięcioro więc mamy predyspozycje na spłodzenie większej ilości
jeśli (tak jak piszesz) kasa pozwoli to czemu nie no i pod warunkiem, że wszystkie moje porody bedą wyglądały jak ten który już przeżyłam Twojemu Tż faktycznie moze byc przykro ale przecież najważniejsze że Wy sie dogadujecie i jesteście dla siebie najważniejsi i on to napewno rozumie skoro jesteście razem Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-04-27 o 21:28 |
|
|
|
#4258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi o wygląd, ale mentalność od pewnego czasu ma identyczne poglądy jak ja, "podpisuje się" pod tym co mówię, nawet o planach, np. zawodowych od pewnego czasu obawiam się (paranojawiem, że zdawkowo to wszystko opisałam, ale wierzcie mi dziewczyny, jestem w totalnym szoku bo nigdy nie byłam w podobnej sytuacji... na początku myślałam, że mi się wydaje, że to upodabnianie się to po prostu przypadek, że mi się coś pokiełbasiło w głowie ale po prostu za długo to trwa, zbyt wiele tych przypadków... długo by pisać, musiałabym opisać kilka (kilkanaście, kilkadziesiąt...) konkretnych sytuacji, a nie chcę tego robić... ![]() nawet nie wiem, jak mialabym to rozegrać, więc milczę... to jest osoba o dość niskim poczuciu własnej wartości i boję się, ze jeszcze jej dołożę, kiedy to wszystko wygarnę... a z drugiej strony nie potrafilę się przyjaźnić z własnym kserem, po prostu lubię ciekawych ludzi z własnymi poglądami i pomysłami na życie... męczę się, gdy ktoś ciągle mówi tak jak ja... lubię się w pewnym sensie uczyć od innych, fascynują mnie pod względem różnorakiego reagowania w określonych sytuacjach ![]() Cytat:
![]() ![]() edukacja alternatywna ![]()
|
||
|
|
|
#4259 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
![]() ![]() Cytat:
) ale powoduje to, że właśnie muszę się pilnować i wciąż go wciągać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętaj, że masz nas ![]() Cytat:
![]() ehh no aż się napuszyłam od tych komplementów ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
miałam kiedyś nad łóżkiem powieszoną kartkę z napisem: nie martw się najgorsze masz jeszcze przed sobą Cytat:
ale grunt, że to Ty jesteś z nim szczęśliwa a jak komuś coś przeszkadza to jego problem
|
|
#4260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

Wczoraj był pierwszy dzionek sesji - 4 egzaminy. Najbardziej bałam się geografii turystycznej, a tymczasem egzamin był najłatwiejszy. 
teraz moj mozg sie uwstecznia i lansuje na maxa 

tutaj gdy cos takiego sie zdarzy, od razu podejrzewaja terrorystow.
i doprowadźcie mnie do pionu bo zaczynam jakiegoś głupiego doła łapać...
MUSZĘ go dziś skończyć, no muszę

Powiedzmy, że to przesilenie wiosenne czy coś
może to rzeczywiście przesilenie 
nie chodzi o wygląd, ale mentalność