|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
brzucho juz duzy, cisne go siedząc... a i tak nie wielki ze mnie pozytek, bo wszystko mnie rozprasza i sie skupić na niczym nie moge jakoś... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Samotnosc zle na mnie wplywa...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() skoro Ci sie chce spać, to śpij, to ostatnie nasze chwile błogiego lenistwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Witam w ten słoneczny dzień
![]() Spałam do 8-mej !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Wtajemniczenie
|
witam!
u mnie dzis pogoda słaba... niespacerowa zdecydowanie! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
My właśnie jemy śniadanko. Nawet apetyt nam dopisuje. Idziemy za chwilę na paznokcie i na spacer. Też muszę sobie wziąć do serca te rady żeby zwolnić. Teraz wystarczy, że trochę się poruszam i zaraz zmęczona jestem
![]() |
#4238 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() A co do zdrowia to w domku zaraz inaczej się człowiek czuje, tam w szpitalu tyle różnych przypadków, że od samego słuchania o nich skacze ciśnienie. Dzisiaj jadę tam tylko na moment po wypis i mam zamiar wrócić tam dopiero w sierpniu ![]() anoxa- tam gdzie ja robię badania nie można przynosić moczu w niczym innym oprócz pojemniczka z apteki. Ja kiedyś też zapomniałam sobie kupić ale przed pójściem kupiłam sobie w aptece i nasiusiałam w łazience w przychodni ![]() Miłego dnia Mamuśki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Mamuśki, u mnie pogoda tez nieciekawa ale mam zamiar wyjsc na jakies male zakupy
![]() ![]() ![]() Gratuluje tym, ktore poznaly plec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jeszcze nikt nie wrzucał zdjęć
![]() body z jeżykiem, komplet, koszulka Załącznik 2987624Załącznik 2987625Załącznik 2987626 grzechotki na rękę i łapka do mycia z pacynkami Załącznik 2987630Załącznik 2987631 pojemnik na waciki i patyczki i zestaw do paznokci Załącznik 2987649Załącznik 2987650 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4242 |
Rozeznanie
|
Cześć mamuśki
![]() Dobrze, że przez weekend tyle nie naskrobałyście ![]() Ja dopiero po śniadanku, bo jakoś z łóżka nie mogłam się zwlec. Obudziłam sie o 7.30 i tak sobie leżałam aż urwał mi się film i wstałam niedawno. Co do szkoły rodzenia to ja właśnie dzisiaj będę dzwonić co i jak. Wy też tak macie, że się w nocy męczycie ze snem. Ja nie potrafię sobie ostatnio miejsca znaleźć. Leżę na plecach boli mnie krzyż, leżę na boku to jak zgniotę maluszka to mi z kopa daje, a już nie wspomnę o sikaniu, rano wstaję jak zombi ![]() Jutro idziemy na usg połówkowe więc proszę trzymać kciuki ![]() hd jak wizyta na Mazurach? Kurcze ja jeszcze nigdy nie byłam w tamtych stronach, zawsze nad morze jeździłam, może na starość w końcu odwiedzę jeziora ![]() Świetna ta myjka, a ubranka jaki rozmiar mają? http://www.suwaczki.com/tickers/m3sxdqk3e9otttlr.png Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-03-29 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Padało, wiało ... brrrrr.... Udało się nam troszeczkę pochodzić po lesie ale brakowało mi słońca ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Myjka świetnie się sprawdziła u mojego bratanka. Oczywiście nie w pierwszych dniach życia. Wiedziałam, że chcę mieć taką samą ![]() Ubranka mam różne. Część maleńkich na 56 ale sporo większych, na późniejszy okres, jak pajacyk z jeżem - 74. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Właśnie, musze wystawić kilka rzeczy na allegro... Mam kilka powtarzających się przedmiotów np. rożki a mieszkanie małe... Znowu zajmie mi to pół dnia (zdjęcia, tekst, ceny itd) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() piekna pogoda sie zapowiada.Ja juzumylam okna.Staralam sie nie spieszyc, ale powiem wam ze pare razy na stolek stanelam i juz mam zakwasy w udach...Tż dokończy, oberwało mi się bo myłam jak spał a on miał myć, ale za czym wstał to ja już troche umyłam...zostawiłam mu takie co bym sie nie musiała naciagacWczoraj bylismy na tych chrzcinach , fajnie bylo, a potem wstapilismy do szpitala zobaczyc szwagierke i malego. Jaki słodziak, ale ma lekka zoltaczke. Wogole to babke z porodowki wiezli ![]() ![]() Wogóle wczoraj cały dzień tak miło było, wszyscy mówili , że kwitnąco wyglądam ![]() Wogóle wczoraj na tych chrzcinach była tez dziewczynka co jej dali imie Nadja , ładne imie ale czuje ze bedzie wysyp tego imienia w niedlugim czasie... anoxa z kopaniem wczoraj miałam tak samo ![]() katia gratulacje ![]() zuziunia gratulacje ![]() misiulkadobrze, ze wszystko ok i jaka duża już córcia ![]() alutka gratulacje kopniaczków zuziunia mój mały też mnie wczoraj w kościele skopał i miałam wrażenie że w każde możliwe miejsce, wszedzie go pełno było, nawet nie wiem czy to już możliwe ale jakby pod żebrami czułam ![]() hd co za postępy ![]() ![]() ![]() agravka ![]() lilka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Rozeznanie
|
hd to ta pogoda chyba wszędzie taka była bo u mnie też nie za bardzo. Ja zauważyłam, że przeważnie ładnie jest w tygodniu, a jak przychodzi weekend to się pogoda psuje hehe
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ciąży jakoś bardziej doceniam komfort spania w swoim łóżku. Po wizycie u rodziców z przyjemnością wtuliłam się w swoja pościel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale wczoraj był miły wieczór... Mhmmm ![]() Karolcia i bajka- pszczolka już bez transferu, więc prosi, żebyśmy się dogadały co do spotkania i mam jej dać znać.
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
hmmm ja mam wolny czwartek i piatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
No, że czwartek to już uzgadniałyśmy, i że rano- bo ja o 15 jadę do Bydgoszczy... Ale gdzie? O której dokładnie i co z Karolcią?
#4251 |
Zadomowienie
|
Witam!!!!
Nie było mnie przez weekend i nie jestem w stanie nadrobic tego wszystkiego co pisałyscie ![]() ![]() ![]() ![]() Na dodatek wszyscy mi się rozchorowali, Martynka chora- ma gorączkę, kaszel,boli ja głowa i brzuch Moja mama wstała dziś z katarem , moj M na szczęscie już wyzdrowiał. Wszystko przez ta zwariowana pogodę, ostatnio jak małą odbierałam z przedszkola to biegała po dworze i spocona calutka była a wiadomo wiatr zawieje i choroba gotowa ![]() Mam prośbę do Was kochane jeśli któraś z Was przez weekend śledziła forum to proszę o krótkie streszczenie co najważniejszego się wydarzyło ![]() Postaram sie choć raz dziennie wchodzic żeby Was nie zaniedbać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak córeczki tatusia. Wiem cos o tym jestem jedną z nich ![]() Ja już po pracy. Właśnie piorę swetry. Uważam, że ten co wymyślił program do prania wełny powinien dostać Nobla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama dzis robi krokiety ma zostawic mi na jutro... A mam pytanie, czy zamierzacie szczepic na pneumokoki, rotawirusy itd. Moje chyba pojdzie do złobka wiec...zastanawiam sie na co szczepic ![]() Albo tata moj sie zajmie, jak dostanie dalej rete ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-03-29 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
ja zaszczepie na wszystko co sie da bo teraz dzieciaki lapia wszystko bardzo latwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zadomowienie
|
Na temat szczepień warto porozmawiać z pediatrą jak juz maleństwo się urodzi bo każdy lekarz inaczej do tego podchodzi, mi lekarka odradzała przesadzania ze szczepieniami.Chyba tylko 2 dodatkowe szczepienia nadobowiązkowe wykupywałam dla małej.Odradzała mi np szczepienie dziecka przeciw grypie bo powiedziała że jak zaszczepię jednego roku to już co jesień powinnam bo organizm juz bez szczepienia nie będzie umiał sie sam przed grypą obronić.To działa na zasadzie szczepionka chroni owszem ale jak przestanie działać to organizm sobie sam nie poradzi.Tylko każdy lekarz ma inne zdanie na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4205604 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
męczyłam się i męczyłam...
Mam jeszcze trochę rzeczy ale już nie mam siły do tych zdjęć itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.