|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
................▫▫▫▪▫▫▫
`Zaczynam dławić się nieustannymi myślami o Tobie. `W samym środku mnie chowasz się. `W filiżance szukam Twego smaku, na poduszce szukam zapachu... Bo jesteś? `nadzieja już opada z sił. `Jedni mają wytarte kolana, inni - serca. `Zostawmy to i chodźmy na spacer,bo dzisiaj świat wygląda inaczej.
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - okradaj
![]() bajkowa - i założę dużo za dużą koszulkę, włosy zepnę w kok, nałożę na nogi włochate kapcie. zjem całą tabliczkę czekolady nie przejmując się dużą ilością kalorii. zmyję makijaż. Jedynie co mi poprawia humor to stopnie na plusie na termometrze, ach. Marzyłam o tym od dawna I mało snu, mało konstruktywnych wniosków, za to dużo Ciebie i dużo słów, dotyków, smaków i spojrzeń. Wiosny dużo. -Piłaś coś ? - tylko swoje łzy, że tak pie.rdo.lnę poetycko. trochę alkoholu, papierosów, dobrego towarzystwa i patrze na świat inaczej. nocne rozmowy ze ścianą I jesteś tak cholernie doskonały, że przy Tobie czuję się taka niepoukładana, chaotyczna.
|
#4233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niunia ♥ i wytrzymamy z Tobą kolejne 100 i kolejne i kolejne.♥ _________________________ _ save water. shower with me. / oszczędzaj wodę. weź prysznic ze mna / ![]() If you aren't happy. I'll be ypur smile. / jeśli nie bedziesz szczęsliwy, będę Twoim uśmiechem/ ![]() |
|
|
|
|
#4234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
____________ you hurt me and you know it
ranisz mnie i wiesz o tym oh, i hear you're dating my ex! so.. how do i taste? oh, słyszałam, że chodzisz z moim byłym! więc.. jak ja dla ciebie smakuję?
|
|
#4235 |
|
Zadomowienie
|
O dziwo nie płaczę. Łzy nie wyciekają mi strumyczkiem na Twą myśl.
Łzy lecą gdy pomyśle ile czasu straciłam na tą dziecinną zabawę. miłość = uczucie różnie odczuwane przez ludzi. jedni uważają to za zabawę, inni gotowi poświęcić życie. najgorsza rzecz jaką można zrobić? poświęcić przyjaźń dla miłość wypróbowane - nie polecam. ___ modlishque - świetnaboskocudowna! zakochałam się w twoich opisach ♥
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
wszystko poza moim facetem
![]() a reszte bierz sobie ![]() Cytat:
![]() Pobudzasz moje zmysły bardziej niż kawa
|
|
|
#4237 |
|
Zadomowienie
|
była chora. a choroba jej zwana była nawinością.
nie mów nic. zapewne to co powiesz,zaboli bardziej niż wbity nóż w plecy. lubiła z nim mówić,lubiła o miłości z nim rozmawiać. .. i była cisza,a cisza stawała się jej najbliższą przyjaciółką. Nerwica to jedyne co mi po nim zostało. Ach mój Panie,bądź dziś ze mną prawdziwie na prawdę, bez kłamst i szarej pogody. kochaj mnie,kochaj mnie tak po prostu jak nigdy nikt,jak dziecko mleczne płatki,tak mnie kochaj. |
|
|
|
#4238 |
|
Konto usunięte
|
I'm my own poison
/Jestem moją własną trucizną/ |
|
|
|
#4239 |
|
Raczkowanie
|
"Myślała, że już po wszystkim. Że ten przeogromny, jedyny, niepowtarzalny płomień namiętności w niej gaśnie. Wypalał się i ona też powoli zapominała. 'Marne zauroczenie' 'Platoniczna miłość?' Przecież to i tak nie miało sensu. Aż pewnego dnia wszystko jej się przypomniało. Każde miłe słowo, jakie usłyszała z jego ust. Pomyślała: 'zaczęło, się'. Miała rację. Okropnie potężny ogień zaczął płonąć w jej duszy spalając wszystko po drodze. Wieczorami łzy same napywały do oczu... Nigdy nie czuła się tak dziwnie i nieswojo. Widziała, że nic z tego nie będzie. Miała taką świadomość, lecz żeby w to uwierzyć musiała sobie to powtarzać na głos... Nic z tego. Czuła ból. Bolało ją to, że zamiast zapominać, wszystko jej się przypominało. I robiła wszystko w tym kierunku, aby pamiętać jego zapach, uśmiech, cokolwiek. Jej rozum nie miał nic do gadania. Aż płomień zaczął wypalać i tą część ciała. Była bezradna. Gdy nie mogła zasnąć zaczynała myśleć o nim. Już nie umiała o kim lub o czym innym. A gdy tak sobie marzyła, zaczynała płakać. Aż żal zaczął pochłaniać jej serce. I zasypiała..."
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spałam całą noc Wpatrywałam się w Ciebie Zastanawiając się, co dzieje się w Twojej głowie Myślę, że powinnam zapisywać każde słowo, które wypowiadasz. Nie chcę zapomnieć. Szczęśliwa, że tu leżę Po prostu szczęśliwa, że tu jestem Jestem szczęśliwa, że Cię znam Proszę, zostaw swój smak na moim języku Znowu ułożyliśmy się do snu Zastanawiam się, o czym śnisz [Joshua Radin & Schuyler Fisk -
Paperweight]
|
#4241 |
|
Raczkowanie
|
itstoolatex3 itstoolatex3 itstoolatex3 < 333 . - Siedząc na parapecie i zapisując kolejną kartkę z pamiętnika, zastanawiała się dlaczego, życie pisało jej same czarne scenariusze. Nagle z zamachem wyrwała zapisaną kartkę, a na dole następnej, dopisała tylko: "zawsze mogło być gorzej" , odłożyła długopis i szybko połknęła całą garść tabletek. Nie dożyła następnego dnia . . . ![]()
|
|
#4242 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Telenciku kochany.
![]() Cytat:
cuudeńka to Ty tworzysz. A to powyższe sobie zabieram. ![]() Podzieliłeś naszą miłość pewnej głuchej nocy.
Na Twój widok wyczuwam jakieś starannie ukryte zadowolenie. Jakie to życie ludzkie jest ulotne, pełne smutku i rozczarowań. + grise -
|
|
|
#4243 |
|
Rozeznanie
|
On po prostu smakował lepiej niż ty, to tak jakbyś miał do wyboru pić tanie wino lub Chateau.
Ładnie wyglądasz, pięknie pachniesz, wszystko w Tobie powoduje moje dreszcze. Powinieneś uważać komu łamiesz serce, ja tak łatwo nie odpuszczę Ci tego. Nienawidzę normalności. Normalność jest nudna. W moim życiu istnieje tylko szaleństwo, za wszelką cenę. to nie moja wina że jestem idealna. przepraszać nie będę. 'słodka jak eklerka, mała femme fatale. Próbowałem twoich petite beurr i twojego chleba napełniasz mój talerz.' Chciałam go prostu uściskać nic więcej, ale to byłoby takie banalne. Wolałam podejść podać rękę i odejść. Wiedziałam że pójdzie za mną, i tak w rzeczy samej było. możesz zmienić mnie w zwykłą dziewczynę, jednak zawsze będziesz znał moją przeszłość, potrafisz z nią żyć? dla Ciebie zawsze będę małą dziewczynką, nawet jeśli zobaczysz mnie tańczącą na rurze, nadal będę dla Ciebie tylko gówniarą. zdradzanie jest czasem naprawdę przyjemne, ale bycie zdradzanym na pewno nie. wyluzuj Tarzan, nie jestem twoją Jane.
|
#4244 |
|
Raczkowanie
|
jego niebiański uśmiech sprowadzał Go za każdym razem w sferę sacrum. miał w sobie coś uszczypliwego, co chciałaś by odeszło, a zarazem tak bardzo uwielbiałaś. |
|
|
|
#4245 |
|
Raczkowanie
|
motylki z brzucha odleciały, czuję tylko tępy ból rankami. uśmiech zerwałeś i wyrzuciłeś, usta otwieram tylko kiedy krzyczę nocami. serce oddałam i schowałam tam gdzie go nie znajdziesz, żebyś nie mógł już go skrzywdzić. tak jak nie potrafię grać w karty, tak nie potrafię grać tej obojętności. z każdym dniem moje serce się powiększa, a ty dostajesz więcej jego miłości. |
|
|
|
#4246 |
|
Przyczajenie
|
hejka słońca
***można powiedzieć wszystko dzieje się przypadkiem sam sobie narysuj świat. każdy wieczór błogi nam uciekają myśli złe magia słów. wierze w każde słowo twe gdy jesteś tuż obok mnie
|
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
maliny zawsze kojarzyły mi się z uczuciami.
szydercze oczka, uśmiech mona lisy co ludzie myślą, to nieistotne. główna postać Ty, reszta to statyści. mentalny bałagan. _ Panna_Migotka caroline060 |
|
|
|
#4248 | ||
|
Zadomowienie
|
Niee.. Wcale nie płaczę z tęsknoty do Ciebie. Po prostu jestem tak cholernie nieszczęśliwa, gdy brak Twojej obecności. Cytat:
Jesteś moją nową, wielką miłością. Wszystko zabrałam od Ciebie, a ten najbardziej mi się spodobał. ![]() Cytat:
Juz mi skradłaś, bo co raz mniej tu piszę. |
||
|
|
|
#4249 |
|
Zadomowienie
|
maj. serca biją nam szybciej
a w głowach wirował nam świat pomostem dla moich marzeń bądź
|
#4250 |
|
Zadomowienie
|
.miłość tylko ja jeszcze Cie nie poznałam.
Chcę żeby świat zobaczył, co dla mnie znaczysz.
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kocham Cię, zadzwoń jak dorośniesz. Dawno nie pytałeś mnie, czy chce tak dalej z Tobą żyć. Lubię Cię, bo nigdy nie zostajesz na dłużej niż na jedną noc. mów szeptem, bo szeptem nikt nigdy nie kłamie.
|
#4252 |
|
Raczkowanie
|
xsxs
dziękuję, jak miło <333 ;** stan miłości i zaufania. To jakby niebo chciało się rozstać na zawsze ze słońcem . A niebo płakało razem z Nią. Leżeć chcę, aż zredukuję się do ostatniego z tchnień, aż grawitacja mnie wypuści z objęć. A potem powiedziałam mamie, że nie chce już innych kolegów. że lubię bawić się tylko z Tobą. że Ty w piaskownicy mi wystarczasz. ''Miłość to biegun ciepła
Transcendentna energia Miłość to późna godzina Absolutna przyczyna ' łagodnie tak opadam w dół odkrywam niespotkany świat znudzony wiatr osłania nas muzyka skończonego dnia
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-05-08 o 16:20 |
|
|
|
#4253 |
|
Raczkowanie
|
zatracić się we własnej bajce.
chociaż na chwilę pomóż mi iść, nie będzie lekko. nic nie mam do powiedzenia.
|
#4254 |
|
Rozeznanie
|
Czekała na sztorm, by ukryć wszystkie swoje łzy Udaję, że coś jest w moich oczach [...] byś nie zobaczył jak płaczę deszcz w sercu rozsypani jak puzzle leżymy w kawałkach na podłodze Złamał jej serce dokładnie w 17 sekund bieganie w kółko, rozproszenie, pauza [...] może nie warto? Nauczyć się Ciebie <3 Twoich oczu dotyk czuć Obok jesteś wciąż i nie ma nie ma Cię! Tysiąc razy oddawać to, co trafiło się raz ...
|
|
#4255 |
|
Rozeznanie
|
Misjaaaa - Dwa od Ciebie pasują IDEALNIE, więc porywam, bejb
P.S Boski avatar Czarny_Aniolek - okradłam !Mój : Żuję Mambę i myślę o tych, którzy są ze mną mimo wszystko... ~ Piosenka o misiu ~ Miś ma w oczach szklane kulki, po to misiem jest, żeby było kogo tulić, kiedy pada deszcz. Miś ma uszy do targania, po to misiem jest, żeby mieć coś do kochania i wytarcia łez. Miś ma łapy bardzo miękkie, po to misiem jest, żeby trzymać go za rękę, kiedy tylko chcesz. Miś ma wszystko, czego trzeba, żeby misiem być, by do łóżka go zabierać, żeby o nim śnić. Ten wierszyk znalazłam w książeczce mojego 3-letniego kuzyna i zakochałam się
|
#4256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
itstoolatex3 - O miłości! Cudo me
.Mrs Unfabulous - no właśnie, pisz tu częściej . Bo masz takie cudowne opisy .. Raazem93 - nie cofnę się przed niczym ![]() .___________ - Czasami chciałabym być lessbijką.. Czy ja to powiedziałam na głos? // Przyjaciele.sponsor noży wbijanych prosto w serce. czasami chciałabym być obojętna, mógłby mnie ktoś tego nauczyć?
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
1. today I screwed up again .
/znowu dziś coś spieprzyłam/ 2. I'm not fittin` in with you and your stuck-up friends . /nie pasuję do ciebie i do twoich zadzierających nosa znajomych/ 3. you already found the book with all the answers to all your questions . /w końcu znalazłeś książkę ze wszystkimi odpowiedziami na swoje pytania/ 4. you take my words out of context ! /wyrywasz moje słowa z kontekstu!/ 5. all I ever needed was to eat popcorn with you . /jedynego czego potrzebowałam to jeść z tobą popcorn./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-05-08 o 16:44 |
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
No, to śmierć złapała go za słowo i przytrzymała- zbyt mocno by mógł zaprotestować i poprowadziła go do tańca w tango białe i zimne jak kość.
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Spojrzałam na niego, miał roziskrzone oczy. Naprawdę w to wierzy, nie udaje. Właśnie to w nim lubię. Nie cierpię, kiedy ludzie mają wszystko w nosie i idą przez życie obojętni i bez wiary.
Jest miło i przytulnie: prawie zapominam, że nasze ściany są z papieru, a życie ze szkła, że podmuch wiatru może pogruchotać nas na kawałki, a zawierucha obrócić wszystko wniwecz. Miłość przypomina beczkę wody. Nic jej nie rusza, ani deszcz, ani palące słonce. Można ją załatać, jeżeli zostanie uszkodzona. Ale miłość może wyparować na skutek upływu czasu. Taka śmierć boli najbardziej.
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ludzie zaczną się z Ciebie śmiać to pokaż, że Ty też się dobrze bawisz i śmiej się z nich! Przez całe życie pokonujesz niepowodzenia, przez całe życie osiągasz zamierzone cele, przez całe życie poznajesz siebie, a gdy zrobisz krok w przeszłość bywa, że musisz zaczynać wszystko od zera.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

wymienię te moje NAJ 

Jesteś moją nową, wielką miłością.
. Bo masz takie cudowne opisy .. 
// Przyjaciele.