|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Cytat:
wiem, że strasznie płakałam i przez tydzień nie mogłam się pozbierać ![]() życie płata nam figle... ![]() Cytat:
![]() Wiem, że to niszczy, kiedyś brat mi mówił ale jakoś nie po drodze mi czekać aż ostygnie Jestem leniem śmierdzącym przyznaje się bez bicia, że nie chce mi się Ale musicie mi to wybaczyć, mam alibi- urodziłam się w niedziele Dobra przestaję smęcić i zawijam żagle bo jeszcze mi drogę zwiną Do wieczorka
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-26 o 11:37 |
||
|
|
|
#4232 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sama nie lubię, jak ktoś mi dzwoni i wciska jakieś pierdoły, kiedy sto razy tłumaczę, że nie jestem zainteresowana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A całe opakowanie kosztuje chyba 24,10. No to cholerstwo może wyskoczyć zawsze, jeżeli już się kiedyś miało. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie coooo- że tak umiejętnie odbiegnę od tematu @- wiecie co mam w domu?
![]() Jak uda mi się wtargnąć do tajemniczego miejsca to zaraz Wam tu zdjęciami zarzucę ![]() Gosia, nie wiem ile w tym prawdy ale ponoć sok z cytryny też opóźnia @. Może wypiłaś coś z cytryną? Dlatego jak mam dostać @ to dwa tygodnie przed nie piję już herbaty z cytryną żeby mi nikt nie wmówił, że znów będę mamą |
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea co masz?
|
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubię czekać aż wystygnie i często piję gorącą, bo taka jest pyszna! a witaminy łykam w tabletkach ha, ja też urodzona w niedzielę Cytat:
taaa jak powiesz że niezainteresowana to pada pytanie "ale dlaczegoooo??" i weź tu wymyślaj |
||
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty, to też nie działa
Ja najbardziej lubię jak z pleja dzwonią bo mówię że mają chore stawki gdy ktoś do plej dzwoni i że nikt do mnie nie będzie dzwonił jak będę w plej, no i wtedy dzwoniący odpuszcza |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z taką pewnością w głosie mi mówi, że 30 złotych abonamentu, że oszczędność i w ogóle. Mówię mu, że no ja nie zainteresowana, bo mi wystarcza to co mam. Taka cisza, pan pyta ile miesięcznie wydaję na telefony. Odpowiedziałam zgodnie z prawdą: "W porywach do 10 złotych." Pan zamilkł i po pół minuty odzywa się: "Ach, ach tak, tak... Dobrze... To jeśli... Jeśli pani będzie zainteresowana to zapraszamy... Do naszego salonu. Pani wie." A mam same dobre rzeczy i aparat z pupy wzięty, bo włożyłam naładowane akumulatorki, a ten mi pokazał, że rozładowane. Więc nie będzie krainy świętego Mikołaja na wizażu Planuję kupić ten aparat z biedronki i akumulatorki, bo jakiejś wicy dostanę ze swoim. Jak nie ner to kur |
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea no to nieźle go zagięłaś
Serio masz w plej? no to ja mam drożej do Ciebie w PL niż do Gosi do Hiszpanii |
|
|
|
#4241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Rozwala mnie ta piosenka 'Barbra Streisand, uuuuuuuu' |
||||
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam właśnie taką "małą" paczkę, a w niej 5 tuszy
![]() Załącznik 3555079 |
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea nie lubię herbaty z cytryną tak więc sok z cytryny odpada
. Może mam za zimno w mieszkaniu . Madziarka...i echo jeszcze dostałaś w paczce . Zapomniałaś dodać.Ja się urodziłam w środę A co do call centre to nie odbieram tel. jak dzwoni numer zablokowany, albo taki, którego nie znam . I mam problem z głowy ![]() Wstałam przed 10.00 a już bym z chęcią poszła pod kołderkę
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
co za debile
![]() do roboty by się wzięli a nie takie akcje.. |
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam Wam pokazać..
TŻ jak był w święto zmarłych na Powązkach to cyknął fotkę jednemu z pomników, a raczej płycie (zresztą ponoć nie tylko on) Załącznik 3555148 Niezły gość musiał być
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja albo w piątek albo w poniedziałek nigdy nie mogę zapamiętać ![]() Cytat:
![]() http://olsztyn.wm.pl/27047,Ze-sprzet...na-prawko.html |
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież teoretyczny to pestka |
|
|
|
|
#4249 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To znaczy Orange zaczynam dopiero w przyszłym tygodniu ale znajomi mówią że jest ok i całkiem fajnie można zarobić.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widac nie dla każdego
Cytat:
Cytat:
i powodzenia
|
||
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Pleja mnie nikt nie namówi bo to do mnie zazwyczaj dzwonią klienci więc droga sieć działa odstraszająco. O proszę, to nie wiedziałam że to poeta
|
|
|
|
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to się nie dziwię, że ciężko było namówic ludzi na takie coś
|
||
|
|
|
#4253 | |
|
in love with life
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
nie zapomnę jak trzeba było zaliczyć ankietę nagrywaną i można było zadzwonić do kogoś znajomego, no więc ja do TŻ, a ten biedak w pracy siedział i mi odpowiadał "tak, nie, nie wiem" i do tego punktacja 1-5
![]() A jak TŻ nie miał czasu to dzwoniłam do koleżanki która siedziała obok mnie, tyle że wychodziła np do szatni albo łazienki ![]() Albo były tzw. "ankiety na sucho" czyli wypełniało się samemu, a żeby mieć czas wyrobiony jako rozmowa tel. to się po znajomych dzwoniło Nie no przyznam że praca czasami była b.ciekawa
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie kombinacje |
|
|
|
|
#4256 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak tam kochane z planami na andrzejki ??
ja jeszcze nic nie wiem a naprawde mam ochote isc gdzies psozalec ale prawodpobnie spedze noc z nauka a dzisiaj pracuje do 24 bo sobie noc andrzejowa wymysli
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro mam otrzęsiny w szkole Może uda Ci się gdzieś wyskoczyć
|
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Maudy, ja nawet zapomniałam, że jest coś takiego jak Andrzejki
. Czyli zasnę gdzieś ok. 21.00 ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Ale fajna świnia w MKS |
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Ano pleja mam. Ale tylko ze względu na te smsy. Miałam plusa, a połowa ludzi ma pomarańczkę, więc nie miałam do nich smsów. A jak miałam pakiet do plusa to na całe 500 za grosz i kosztowało mnie to pięć złotych, a ja wykorzystałam maksymalnie 200. A tak po doładowaniu mam 100-150 czy 200 na tydzień, dwa czy półtorej i jest zabawa. A że ja przez telefon strasznie nie lubię rozmawiać to mnie smsy ratują
![]() Stypendium nie przyszło *** A andrzejki będę mieć w domu xD Dziadek ma imieniny ale nie jadę, sąsiad z góry ma imieniny, więc będzie głośno. No i ja będę mieć imieniny |
|
|
|
#4260 |
|
Wtajemniczenie
|
mam propozycje ale to strasznie maly lokal a i tak bedzie duzo ludzi . Mialysmy isc do wiekszego clubu i jeszcze tydzien temu wszystko bylo fajnie ale wczoraj moje kolezanki doszly do wniosku ze jednak jest za drogo i ida dzisiaj a ja pracuje do 24 weic w klubie byla bym na 1 w nocu a o 9 zostalam wezwana na uczelnie bo mielismy male targi edukacyjne i nie bylo komu przysjc
. Ale przynajmniej mam 5 nowych dlugopisow , pilniczek do paznokci i mi zrobili ladny makijarz tak ze warto chodzic na jakies targi edukacyjne bo sie duzo dostaje a otrzesiny bardzo fajna rzecz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

. W sumie to nie mam żadnych powodów, żeby @ miała się spóźniać. Poza tym do 23-go całkowicie zapomniałam, że mógłby mi się @ spóźnić i asekuracyjnie cały dzień łaziłam z batmanem...no i nie ma. Poza tym my w ogóle nie planowaliśmy mieć teraz dzidzi, bo...hmmm...jak na razie to ja powinnam iść do pracy, a nie znowu rok odwlekać
.
wiem, że strasznie płakałam i przez tydzień nie mogłam się pozbierać 

przyznaje się bez bicia, że nie chce mi się