|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
lipiec
czekam aż moja ginekolog wróci z macierzyńskiego Cytat:
Cytat:
Cytat:
i trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ja się niby uczę, bo mam jutro egzamin ale tak mi się nie chce, że masakra myślicie, że zrzuta po 100zł na panieński to dobra kwota? nie za duża? alkohol, wstęp do klubu, prezenty... jak myślicie? bo muszę obdzwonić wszystkie dziewczyny i nie wiem ile proponować, żeby mnie nie wyśmiały a że wszystkim zajmuję się sama to wiecie...
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
lipiec
![]() idź jak najszybciej a nie lipiec ![]() Cytat:
kurde ale po tych 2dniach Insanity to cała obolała jestem, zakwasy mam, no dramat ![]() ale dam rade lato coraz bliżej, nie ma zmiłuj![]() Cytat:
zresztą zawsze lepiej zebrać trochę więcej a najwyżej potem się rozliczycie, niż żeby miało braknąć, bo wtedy trochę lipa ![]() jak Ty to organizujesz to zorientuj się za ile te prezenty chcesz kupić, do jakiego klubu iść, ile za wstęp tam, alkohol itd i zbieraj tyle żeby spokojnie na wszystko starczyło ![]() ja wróciłam z egzaminu i jestem zadowolona ![]() faceta który prowadził te zajęcia nie było i jakaś inna babka na zastępstwo nas pilnowała i nie przejmowała się za bardzo tym co robimy ![]() a usiadłam w dobrym miejscu, więc ładnie współpracowałam z koleżanką ![]() inaczej mogłoby być ciężko
|
||
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu-to super,nie ma jak wspolpraca na egzaminie albo pomoce naukowe
Paulinko-wybieramy sie gdzies za Reszow,jedziemy do jakiegos instytutu rozrodu zwierzat ![]() Ja wlasnie zjadlam pozny obiad bo bylam wcesniej na zakupkach
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowanie dnia
![]() I grahamka z serem, pomidorem i papryką II barszcz biały z 2jajkami; cienka, biała kiełbaska z musztardą III 1jajko na twardo; mix sałat+przyprawy IV miseczka twarogu i 3dzień Insanity zaliczony znów męczące, ale ile satysfakcji jak już się zrobi ![]() mam koszmarne zakwasy na łydkach, ale chyba warto się tak pomęczyć ![]() ogólnie dzień na plus ale jutro Dzień Matki, więc pewnie coś "zakazanego" wpadnie
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczęta
![]() wpadłam na chwilę dosłownie..powiedzieć, że żyję i mam się w miarę dobrze..skończyłam pracę..dzisiaj ją oddałam do sprawdzenia promotorce..więc nastawiam się na najgorsze ![]() z jedzeniem różnie bywa, ale przynajmniej zaczęłam w pracy jeść coś więcej niż jogurt na śniadanie więc teraz może byc już tylko lepiej od weekendu zaczynam ostre ćwiczenia niech to dupsko moje w końcu spadnie
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Maja
super,że już skończyłaś pracę ![]() i dobrze,że w końcu zaczęłaś więcej jeść w pracy ![]() a co zamierzasz ćw? ![]() już prawie wszystkie zguby się znalazły,jeszcze tylko Justyny brakuje
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze mieszkania intensywnie szukam ![]() zaintrygowałaś mi tym insanity..skąd masz
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
ściągnęłam z torrentów
trochę się naszukałam ale w końcu znalazłam![]() a to jest generalnie program 2miesięczny, ćwiczy się 6dni w tyg ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8 tu możesz sobie obejrzeć jak to mniej więcej wygląda i efekty osób które ćwiczą |
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może też skorzystam
|
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat pod tym względem jesteśmy do siebie bardzo podobne![]() ja zmykam, bo ledwie żyję ![]() jutro postaram sie odezwać
|
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, to jest Insanity!!!!!!! Jeju, przecież to wycisk na maxaaaaa! Może i ja się skuszę
Majeczko, odwiedzaj nas Jak waga? Mi dziś pokazała 68,2 czyli ok 2 kg poleciało przez niecałe 3 tygodnie. Cudu nie ma, ale najgorzej też nie jest...
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaraz mykam na szkolenie więc tylko napiszę, że wstyd się przyznać, ale nie ważyłam się już bardzo długo..w sumie odkąd siadła mi bateria w wadze..jakimś cudem zawsze zapominam jej kupić ![]() ale obiecuję, że najpóźniej w sobotę się poprawię..aż się boję spojrzeć, bo ostatnio naprawdę się zaniedbałam.. ja uciekam..miłego dnia
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Wtajemniczenie
|
Maja
w końcu się pojawiłaś zaglądaj do nas częściej ! ja też zaniedbałam trochę zdrowe odżywianie, więc jakoś trzeba się poprawić Monika ładnie jest ! zdrówko za twoje 2kg ![]() mam dziś egzamin, ale opierdzielałam się wczoraj cały dzień, za nic mi się nie chciało uczyć, także mówi się trudno na szczęście to tylko zerówka
|
#4245 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() a 2kg w 3tyg to ładny wynik ![]() Cytat:
![]() żeby z Tobą też tak nie było ![]() Cytat:
![]() ja na dziś mam ambitne plany-licencjat może się jeszcze trochę pouczę do nast egz i poszukam czegoś do pracy zaliczeniowej na jeden przedmiot![]() no i oczywiście ćwiczenia
|
|||
|
|
|
#4246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak egzamin ![]() Cytat:
trzymam kciuki za pisanie pracy ![]() ja padam..po tym szkoleniu tak mnie głowa boli, że ledwie się ruszam.. ![]() i powiem Wam, że zjadłam tam kotleta, może 1,5 ziemniaka i trochę kapusty i tak mi źle teraz, że masakra...chyba mój żołądek się przyzwyczaił do braku normalnego obiadu, zwłaszcza o 13.30 i teraz muszę odpokutować
|
||
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz, musisz zacząć znów normalnie jeść i przyzwyczajać do tego żołądek,żeby nie było więcej takich sytuacji popisałam trochę pracę ale sporo napisałam ćwiczenia już zaliczone ale zawiodłam się dziś na nich ten dzisiejszy zestaw był taki nudny, denny i w ogóle mnie nie zmęczył. No masakra, wynudziłam się niemiłosiernie ćwicząc to pewnie jest w tym jakiś sens, bo przedtem 3dni porządny wycisk, no to w sumie dobrze taki jeden dzień luźniejszy, no ale nie podobało mi się mam nadzieję,że jutro będzie porządny wycisk
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ze swojej pracy średnio jestem zadowolona, bo ta firma , o której pisałam bardzo mało robi w zakresie tematu mojej pracy i taka lipa trochę..dlatego tez nie wiem jak mi to moja promotor oceni..w poniedziałek pojadę i zobaczymy co to będzie..przez weekend zamierzam ją jeszcze raz przeanalizować i ewentualnie poprawić..bo na razie mam takie poczucie beznadziejności w tej kwestii.. co do ćwiczeń to trzeba dać odpocząć troche mięśniom..bo inaczej by wysiadły ![]() idę się położyć, bo nie mam sił.. |
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie mam sil,ledwo zyje od 4 na nogach..
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Dziewczynki
![]() Ania- podziwiam Cię za tę ćwiczenia, one wyglądają na mega trudne! Maja- marsz spać, nie przemęczaj się! No i pracką się nie martw, na pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki ![]() Asia- wstać o 4?! Jeju... ja wstałam o 6 i to było dla mnie zdecydowanie za wcześnie... ale 4 to środek nocy Paulina- jak poszło? Trzymałam za Ciebie ![]() U mnie jadło takie dziś nie bardzo, ale piszę: Ś: płatki musli 2Ś: bułka z serem (takim od góry zapieczonym) O: duuża porcja spaghetti K: nic Męczyłam się dziś z pracką z logiki.... co za nuuda!
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
logika?
nienawidzę tego przedmiotuja dzisiaj kiepsko no ale dzień matki i dlatego tak![]() I jogurt biszkoptowy z musli i otrębami II mix sałat+przyprawy; kawałek papryki III 5pampuchów polanych truskawkami ze śmietaną i cukrem IV 2kromki ciemnego chleba z pastą jajeczną V szklanka truskawek ze śmietaną i cukrem; lód waniliowy w polewie czekoladowej z migdałami; piwo czuję się pełna ![]() ale jutro spale to ćwicząc
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Pampuchy to inaczej bułki na parze???
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4254 |
|
Wtajemniczenie
|
pampuchy ? bułki na parze ? w ogóle nie wiem co to jest
Ania ty tam tak nie szalej z ćwiczeniami bo w końcu pudzian z ciebie będzie i brawo za szybkie uporanie się z pisaniem pracy ![]() Maja odpoczywaj, bo ty się nam zaharowujesz ja dziś: 1. 2 kromki chrupkiego z paprykarzem 2. naturalny serek homo z otrębami 3. pieczona pierś z kurczaka 4. jogurt nat., jabłko i na koniec dnia zjadłam mcflurry , bo dostałam w gratisie za to, że zostałam po godzinach egzamin ekhm.. trochę ściągnęłam, trochę nawet wklepałam w google na telefonie jadę jutro do wawy rano , a potem do domku jak sobie pomyślę, że będę musiała wstać za jakieś 4h, a teraz jeszcze się wykąpać i spakować to wcale mi się nie opłaca iść spać
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak możesz nie znać takich pyszności?
na pewno wiesz co to jest wpisz w google to jak zobaczysz, to może skojarzysz![]() Cytat:
trochę się boję,że jak skończę to Insanity to będę miała więcej mięśni niż mój TŻ Cytat:
uwielbiamale strasznie dawno już ich nie jadłam
|
||
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja wlasnie zjadlam sniadanie i bede sie zbierac na uczelnie,wczoraj bylam na tej wycieczce dlatego tak wczesnie musialam wstac,ale droga to porazka 7 godz w autokarze..wrocilam ledwo zywa Ej dziewczyny nie robcie Mi smaka z pampuszkami i mcflurry bo przez was zgrzesze i jednym i drugim bo te lody sa przepyszne
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
Od rana sprzątam- teściowa do nas przyjeżdża na weekend Nawet nie miałam czasu śniadanka zjeść Jeszcze wezmę sobie szybki prysznic i dopiero zasiądę do jedzonka... a później dalej sprzątanko.... to będzie dłuugi dzień
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja niedawno wstałam i przed chwilą skończyłam jeść śniadanko a teraz piję czerwoną herbatkętrochę odpocznę i biorę się za ćwiczenia ![]() mam nadzieję,że dzisiaj jakiś porządny wycisk będzie, tym bardziej,że wczoraj pod wieczór poszalałam z tymi kaloriami, więc trzeba to odpokutować ![]() a na później mam plan dokończyć już licencjat ![]() no i może ruszę coś z nauką do następnego egzaminu ![]() Monika nie sprzątaj niech teściowa zobaczy w jakich warunkach żyjecie na co dzień |
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ale dzis u Mnie pogoda okropna,pada strasznie i zimno jest
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedługo się na pewno pogodzicie ja dzisiaj popołudnie i wieczór z TŻtem. Najpierw sami sobie posiedzimy u niego, a potem znajomi mają przyjść i będziemy oglądać finał LM no i do tego jakieś piwko i prawdopodobniej grill na balkoniea ja właśnie skończyłam ćwiczyć padnięta, ale zadowolonajutro mam dzień wolny od ćw, więc pierwszy tydz Insanity już zaliczony jeszcze tylko 8tyg i postanowiłam,że kupuje bańki chińskie ![]() długo nad tym się zastanawiałam, ale stwierdziłam,że jest tyle pozytywnych opinii o nich, nie są drogie, więc trzeba w końcu spróbować ![]() ani ćwiczenia, ani dieta, ani jakieś różne kremy antycellulitowe i masaże Syrenką mi nie pomagają a czas zwalczyć tego dziada, więc może chociaż te bańki się sprawdzą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

czekam aż moja ginekolog wróci z macierzyńskiego 

Samo badanie bolało... szczególnie po lewej stronie... Pani Doktor powiedziała, że nie nie chce mnie męczyć i dłużej badać, dostałam skierowanie na USG transwaginalne. (miała któraś??) ... za 2 tygodnie idę... Powiedziała, że wtedy będzie w stanie powiedzieć co jest powodem tego bólu
chyba w końcu znalazłam ćwiczenia dla siebie

ODCHUDZANIE
01.08.2013

nienawidzę tego przedmiotu
uwielbiam
Jeszcze wezmę sobie szybki prysznic i dopiero zasiądę do jedzonka... a później dalej sprzątanko.... to będzie dłuugi dzień
a teraz piję czerwoną herbatkę