SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 17:05   #4231
effie22
Wtajemniczenie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Witam, ja już po pracy, wskoczyłam jeszcze do biedro po drobne zakupy i znowu 50 zł poszlo.

O dziwo dzisiaj u nas nikogo nie zwolnili. Auto już stoi u mechanika może na weekend juz bedzie. Tylko o tą pracę Tżta się martwie. Coś długi ten postój. A przeciez pracownicy maja umowy i oni musza oplacac im ZUSy i inne więc nie wiem czy im sie oplaca taki dlugi postoj.

Zjadlam wielkiego rogala z dżemem i jogurt i mam ochote na cos konkretnego. Ciotka sie zbliża to pożeram wszystko

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:11   #4232
lili1987
Zakorzenienie

Witam znowu
My wróciliśmy niedawno do domu, bo byliśmy u teściów
Obiad miałam z głowy, bo zjedliśmy u nich(ziemniaki z kotletem i modrą kapustą), co nie zmienia faktu, że już bym znowu coś zjadła Muszę się trochę zacząć ograniczać

Jutro nie wiem co na obiad. Do poniedziałku zostało nam 100 zł, w tym trzeba zatankować paliwo, więc oszczędnie muszę
W przyszłym tygodniu postaram się rozplanować obiady i kupić mięsa na 2 tygodnie, bo do końca stycznia musimy jakoś przetrwać, później już coraz lepiej będzie i w marcu już zamierzam mieć coś odłożone

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-12 o 22:13
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:49   #4233
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
nie no ja się cieszę, że powiększa nam się grono specjalistek na wątku
teraz Osiak będzie od mówienia w co mamy zainwestować żeby mieć trochę kasy ja od razu proszę łopatologiczne podstawy na pw z sugestiami w co najlepiej i najpewniej teraz inwestować bo w świetle moich/ naszych planów na ten rok przyda się kasiury więcej

miejsce w Pl do polecenia mówisz a kopernikowskie miasto Ci pasi? bliżej Tżta wiem, że tendencyjnie "baba za chłopem" doradzam, ale jeden problem - odległościowy odpadnie a On studia skończył i pracuje czy pracuje i studiuje i zamierza się przenieść po? jakieś wymagania masz?
swojego "miasta" Ci nie polecę ale Toruń zawsze chciałam zobaczyć jak nie mieszkać w nim (nie wiem jak tam jest ale chciałabym ) i na Mazury blisko i nad morze. albo Poznań albo Wawusia. albo już na całego Gdańsk/Gdynia i morze
widzisz mnie się pytać nie można bo im dalej ode mnie jest miejscowość tym większą miłością ją darzę i chęcią przeniesienia się tam i nie myślę racjonalnie tylko swoimi powodami się kieruję
a tak naprawdę to w grę wchodzi każde każde miejsce w Pl czy jakieś jednak bardziej sprecyzowane?
No właśnie ja i precyzja... Niby to fajny pomysł mieć tak blisko TŻ ale jednak...przeprowadzać się na drugi koniec Polski, do miast gdzie zna się właściwie z pięć osób, za człowiekiem którego zna się niecały rok- to chyba nie brzmi zbyt rozsądnie nie? Bosz, zerowy ze mnie romantyk

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Będziemy Chłostać
Eeeejjj! No nie bońć taka Gadzina

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
Osiak grasz na giełdzie- podziwiam dla mnie to abstrakcja, ale to dlatego, że nigdy z tym styczności nie miałam

Ja też żyłam w związku na odległość w sumie chyba 2 lata, a później zamieszkałam z Tż

Jeśli chodzi o miasta, w jakich warto mieszkać, to do końca nie wiem.
Poznań ładny, Wrocław ładny, Łódź w moim odczuciu fajna, ale ja jestem związana sercem z tą okolicą, więc jestem nieobiektywna.
Myślę, że najlepiej mieszkać tam, gdzie człowiek czuje, że jest jego miejsce
No i właśnie o to chodzi że ja nie wiem gdzie moje miejsce więc szukac zaczynam Myślę cały czas nad Wrocławiem albo Poznaniem. W tym pierwszym mam mnóstwo znajomych, a drugie zawsze leżało w sferze moich marzeń

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilke, nie zebym sie chwaliła tylko ja tez gram na gieldzie dobra zmykam do nauki
No patrz A czymże obracasz?

Cytat:
bry

brzuch mnie boli. nie wyspałam się. marudzenia dzień drugi

na odległość żyłam z M w wakacje (raz na miesiąc widzenie) oraz pół roku po studiach (j.w.). nie dla mnie coś takiego a dla M jeszcze bardziej. typ nie trawiący odległości żadnej. 250 km.

Osiak - to trzymam kciuki za ten egzamin za drugim razem będzie zdany

Osiak i Nurek - ja proszę o instrukcje co i jak i w co, żeby być bogaaaaatym no chociaż na tą lokówkę żeby było
No trzymaj, trzymaj A co do instrukcji to w sumie dałoby się coś załatwić

Cytat:
witam się i ja
nas dzieliło 200 km i dziś bym się na taki związek na odległość nie zdecydowała, nie szukałabym kogoś tak daleko, ale tak wyszło z przypadku ja wtedy w ogóle nikogo nie szukałam, tak samo wyszło Po prostu weszłam na czata, byłam młodziutka i chciałam sobie popisać, bo była taka moda

kawa wypita, śniadanie trzeba zjeść i wybywam dziś także będę późnym popołudniem dopiero

coś w tym jest. jak się jest młodszym to wszystko jakoś tak łatwiej przychodzi i się kręci
No wiecie, ja też nie wybrałam, to się po prostu stało i już. I również nikogo nie szukałam, sam się nawinął

Dziękuję Wam dziewczyny ogólnie za powrotne przyjęcie i za rady dotyczące miejsca zamieszkania. Na pewno każdą opcję rozważę

Ogólnie to właśnie mi się przetoczyło gradobicie nad domem oraz burza. Jak piorun pier**** to aż się na równe nogi zerwałam

Co za porąbana pogoda.
Stary 2012-01-12, 23:54   #4234
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość

No i właśnie o to chodzi że ja nie wiem gdzie moje miejsce więc szukac zaczynam Myślę cały czas nad Wrocławiem albo Poznaniem. W tym pierwszym mam mnóstwo znajomych, a drugie zawsze leżało w sferze moich marzeń
w takim razie zapraszam do Poznania
Cytat:

Ogólnie to właśnie mi się przetoczyło gradobicie nad domem oraz burza. Jak piorun pier**** to aż się na równe nogi zerwałam
u mnie mocno padało, a koło 20 dość ciepły wiatr wiał

muszę spać iść ale się zaczytałam

Stary 2012-01-13, 08:05   #4235
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Ziędobry

Pogoda przywitała mnie dzisiaj wiatrzyskiem i zacinającym śniegiem Révélation

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
punto: ale ten olejek migdałowy wcale nie pachnie migdałami czy migdałowym olejkiem do ciasta właśnie
To może następnym razem wypróbuję Dla mnie to dobra wiadomość bo migdałowego i kokosowego zapachu nie lubię. I czekoladowego ale tylko w kosmetykach i świeczkach Jeść uwielbiam, nawet zapach

Cytat:
No wiecie, ja też nie wybrałam, to się po prostu stało i już. I również nikogo nie szukałam, sam się nawinął
No bo to się nie wybiera Ja też nie wybierałam

Jak dobrze, że piątek Dzisiaj 13 tego Jakiś katar się do mnie przyplątał i drapu w gardle. Oby to nic poważnego bo w poniedziałek w pracy być muszę.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:58   #4236
lili1987
Zakorzenienie

witam i ja

U mnie dziś spadł śnieg, tzn. ciągle pada, ale go nie widać na chodniku

Postanowiłam ogarnąć lenistwo i bez zastanowienia po obudzeniu się wyruszyłam do sklepu, a jak wróciłam to nawet nie usiadłam i od razu sprzątać zaczęłam
Tym sposobem jest względny porządek
Chyba zawsze będę tą metodę stosować

Dziś na obiad zrobię chyba wyjątkowo omleta

Oj coraz mocniej zaczyna sypać
Mimo wszystko z utęsknieniem wyczekuję wiosny, a nie zimy

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-13 o 11:04
Stary 2012-01-13, 11:39   #4237
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:

kelpie: mnie się chyba cena z czymś innym pomieszała, dałam za 60 ml 11,80. Sorry za wprowadzenie w błąd.
zrobsobiekrem.pl tam zakupy robię
Dzięki za wyjaśnienie I mieszasz ten żel z jakimś olejem tak?

Cytat:
Kelpie - ogromna dopłata i faktycznie bez sensu rozliczają te średnie jak 188 było za dużo bo była duża nadpłata to teraz dali 230 żeby była jeszcze większa nadpłata???? mają genialnego matematyka (wiem, ze w międzyczasie była niedopłata ale różnicę można było rozłożyć na miesiące a nie dowalać 50 % całej opłaty )
a z zalewaniem to ja bym ich oficjalnie już powiadomiła na piśmie i też osobiście, że mieszkanie świeżo i generalnie wyremontowane znów jest zalewane, że pisałaś wcześniej w tej sprawie pisma i nie jest to sprawa świeża, że oni robili remont i nie zrobili z zalewaniem nic mimo zgłoszeń i wieloletniej (!!!) usterki. i w związku z wszystkimi tymi zaistniałymi okolicznościami do wyremontowania zalewanego pokoju wynajmujesz ekipę fachowców a za cały remont wystawisz fakturkę spółdzielni i masz do tego prawo bo odpowiadają za stan budynku, za przeprowadzane remonty i za to, że zgłosiłaś szkodę a oni przez pół roku remontując blok jej nie naprawili, czyli odpowiadają teraz za zalewanie Twojego mieszkania i niech płacą.
jak u teściów był podobny problem to zgłaszanie nic nie dało. teść poszedł osobiście, zrobił mega awanturę i zaraz po południu przyszli panowie naprawić prawnikami ich postraszył, kosztami remontu itp.
No liczyć to oni średnio potrafią. Mam tylko nadzieję, że rozłożą mi to na raty.
Aktualnie z nimi walczę cały czas. Muszą to załatwić bo nie wiem co im zrobię

Witam się.
Pognałam na 8 na zajęcia. Jak mi się wstać nie chciało. Z jednej strony fajnie jest chodzić na poranną zmianę do pracy bo ma się popołudnie wolne chociażby, ale też rano dzieją się różne rzeczy, wiecznie chcą jakieś zdjęcia, odpowiedzi na maile itd. Potem miałam chwilę wolnego to trochę ogarnęłam mieszkanko bo wstyd się przyznać, ale był sajgon. A zaraz wychodzę do pracy. Jak mi się nie chce

Ogólnie dzisiaj jest dzień na nie. Nie mam totalnie ochoty na ten wyjazd do Holandii. Jest jeszcze tyle do ogarnięcia. Chce mi się płakać jakoś tak.
Bleee...

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2012-01-13 o 11:40
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 12:42   #4238
golden_eye
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

miałam chwilową śnieżycę a teraz przeplatane słońce ze śniegiem. cudna pogoda.

w up się podpisałam, już dostali kasę więc o dofinansowanie jakieś można się od lutego starać, w tym o staże - może by mi się udało jeśli nie wypali z tą pracą.

i to by był koniec dobrych wiadomości na dziś. reszta same złe. co z nich wyjdzie - trzeba czekać, zrobić nic się już nie da.

na obiad będzie leszczyk smażony z chlebem, a na dzisiejszą/jutrzejszą kolację pizza .

Cytat:
No właśnie ja i precyzja... Niby to fajny pomysł mieć tak blisko TŻ ale jednak...przeprowadzać się na drugi koniec Polski, do miast gdzie zna się właściwie z pięć osób, za człowiekiem którego zna się niecały rok- to chyba nie brzmi zbyt rozsądnie nie? Bosz, zerowy ze mnie romantyk

No trzymaj, trzymaj A co do instrukcji to w sumie dałoby się coś załatwić
ja na poważnie proszę

rozsądny romantyk bo jednak trochę byś chciała co?
jak już się przeprowadzać z wyboru, to tam gdzie by się chciało i zawęź listę od razu do miast gdzie mieszkają SPD
Stary 2012-01-13, 13:17   #4239
cholernarejestracja
Copyraptor

Aaale mi mignął ten tydzień! Przecież wczoraj dopiero był poniedziałek...ale może to i dobrze
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:43   #4240
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Aaale mi mignął ten tydzień! Przecież wczoraj dopiero był poniedziałek...ale może to i dobrze
wiesz, że mi też... żeby nie kalendarz to dałabym sobie głowę uciąć, że środa jest a to nie dość, że piątek to i 13-go i już połowa stycznia za mną generalnie czas zap....itala
jakie plany na weekend?

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2012-01-13 o 13:54
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:48   #4241
lili1987
Zakorzenienie

Mi też ten tydzień szybko zleciał.
Ogólnie to chcę, żeby już koniec lutego był
Czekam na wiosnę, grille słonko

W marcu pojadę do rodziny, już się doczekać nie mogę

Póki co szara rzeczywistość wstawiłam pranie, może znowu ciuchy posegreguję, bo niestety nie wychodzi mi to za dobrze i skutecznie

Jeśli chodzi o plany na weekend to ja nie mam planów. Ten weekend mam bez szkoły, więc pewnie jakiś spacer zrobimy, pojedziemy może do teściów i to na tyle atrakcji Szału nie ma

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-13 o 13:49
Stary 2012-01-13, 14:00   #4242
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
wiesz, że mi też... żeby nie kalendarz to dałabym sobie głowę uciąć, że środa jest a to nie dość, że piątek to i 13-go i już połowa stycznia za mną generalnie czas zap....itala
jakie plany na weekend?
Też mnie dobija to, że już połowa stycznia

W niedzielę wpada znajomy, plus trening łuczniczy, jesteśmy też do znajomego zaproszeni na jakąś grę. W sobotę mam nadzieję odpocząć a ty?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:00   #4243
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi też ten tydzień szybko zleciał.
Ogólnie to chcę, żeby już koniec lutego był
Czekam na wiosnę, grille słonko

W marcu pojadę do rodziny, już się doczekać nie mogę

Póki co szara rzeczywistość wstawiłam pranie, może znowu ciuchy posegreguję, bo niestety nie wychodzi mi to za dobrze i skutecznie

Jeśli chodzi o plany na weekend to ja nie mam planów. Ten weekend mam bez szkoły, więc pewnie jakiś spacer zrobimy, pojedziemy może do teściów i to na tyle atrakcji Szału nie ma
u mnie też identycznie i książki nooooo jeszcze jakiś film z lapka
nie poszaleję przez ten poniedziałek znów, choćbym chciała

ooo mam rozmowę na linii się zapowiada dłuższa uciekam

Cholerka fajnie masz z tymi treningami. my czekamy na wiosnę - M na ryby a ja na ryby i rower, bo na razie za zimno jak na mojego lenia żeby jeździć odpoczynek planuję zawsze gdzieś w środku tygodnia, jak puszczą mi nerwy po weekendzie i jeszcze nie zacznę się denerwować następnym ale tak to u mnie jest

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2012-01-13 o 14:04
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:52   #4244
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też identycznie i książki nooooo jeszcze jakiś film z lapka
no u mnie też film z lapka- komedia jak zwykle, zapomniałam o tym
przewidywalna jestem

Porządki w garach zrobiłam i doczyściłam swój dzbanek, który był cały w kamieniu od wody.
Teraz mogę go do soku używać

Za ubrania się nie zabrałam. Brak zapału. Może jutro

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-13 o 14:59
Stary 2012-01-13, 17:03   #4245
kobietasukcesu
zawsze mam racje

punto: ja olej migdałowy brałam akurat z d o z .pl , ale myślę, że każdy tak samo pachnie. Odbiór jest darmowy w aptekach, tylko trzeba za min 20 zł zamówić.

kelpie: ja mieszam z olejkami (z pestek arbuza, z pestek moreli i ogórecznika) ale można dawać i solo spokojnie.
Tylko ważne żeby na twarz zwilżoną hydrolatem lub tonikiem, nie na suchą.

Cera jest sporo przyjemniejsza w dotyku i gładsza po takiej kuracji, co do efektów długofalowych to się potem wypowiem.

Jestem zła i zmęczona, ale nie będę pisac i narzekać, bo jeszcze bardziej się nakręcę.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-01-13 o 17:05
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 09:18   #4246
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Mi również... dobrze, że żyję z karteczkami, przypomnieniami i kalendarzem bo bym o wszystkim zapomniała

Cytat:
punto: ja olej migdałowy brałam akurat z d o z .pl , ale myślę, że każdy tak samo pachnie. Odbiór jest darmowy w aptekach, tylko trzeba za min 20 zł zamówić.

Tylko ważne żeby na twarz zwilżoną hydrolatem lub tonikiem, nie na suchą.

Jestem zła i zmęczona, ale nie będę pisac i narzekać, bo jeszcze bardziej się nakręcę.
Znam, znam, większe zakupy apteczne tam robię bo jest sporo taniej. Z tym, że raczkuję w kosmetykach naturalnych i sporo jeszcze nie wiem

No właśnie, tylko dlaczego?

Mam nadzieję, że to przejściowe i problem się rozwiąże

U mnie zimowa jesień Uwielbiam wietrzysko, to chyba jedna z nielicznych oznak pogody, której nie trawię

Wyspałam się Wstałam kilka minut po 9 i chociaż jeden dzień nie słyszałam budzika
Wczoraj wróciłam z pracy duuużo później (nadgodziny ) ale czekała na mnie niespodzianka Mężczyzna posprzątał mieszkanie i czekał z obiadem Później jeszcze piwko dostałam na rozluźnienie i lepszy sen Pomogło

Ale miałam koszmar... Wstałam rano i przed lustrem zauważyłam, że 1ka górna mi się rusza, dotykam - wypadły obie Chciałam je podnieść i nie ma Później z kratki wyżej zaczęła kapać na mnie krew Zwiałam stamtąd, ktoś mnie gonił, musiałam wrócić po psa... masakra

Dzisiaj przede mną pracowity dzień. Zaraz dotlenię szare komórki i trzeba się brać za robotę. Miłego dnia moje Seksowne

I zapomniałam - Chirurdzy!!

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2012-01-14 o 09:26
Stary 2012-01-14, 10:13   #4247
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Ale miałam koszmar... Wstałam rano i przed lustrem zauważyłam, że 1ka górna mi się rusza, dotykam - wypadły obie Chciałam je podnieść i nie ma Później z kratki wyżej zaczęła kapać na mnie krew Zwiałam stamtąd, ktoś mnie gonił, musiałam wrócić po psa... masakra

teraz już wiem, że nie tylko ja taka pokręcona jestem
Ja mam non stop takie sny i prawie każdy pamiętam

U mnie dziś jesień
Niedawno wstałam, wypiłam kawkę.

Na obiad pizza własnej roboty

Później jakiś spacer.
Ten weekend pod znakiem nudy przeleci, ale trudno, kolejny będzie być może lepszy

Muszę odebrać legitkę i w marcu do kina pójdę, a co

Piszecie o tych naturalnych kosmetykach, a ja jestem ciemna masa. Może powinnam to sobie ponotować
Z produktów naturalnych to tylko olej kokosowy na włosy stosowałam i polecam, ciężko się myje, ale są lepsze po czasie i bardziej lśniące

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-14 o 10:16
Stary 2012-01-14, 11:09   #4248
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

jeżeli mowa o kosmetykach to może polecicie mi coś "mocniejszego" co korzystnie wpłynie na buźkę ... nie wiem jakiś peeling? czy kwas? maska? co będę mogła zrobić sama w domu?

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 11:14   #4249
Nadia5
Zakorzenienie

Punto ale Ci mężczyzna niespodziankę zrobił Skarb
Masakra sen

Bry
Z rana pobiegłam na zakupy. Wszystko jest, zarys planów obiadowych na przyszły tydzień również Wysprzątałam mieszkanie (jeszcze łazienka i wc)
Wpadłam w dobry rytm, ogarniam już logistycznie wszystko w domu

Jutro idę do kina

śnieg Lepiej późno niż wcale

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 11:25   #4250
irenkaaa
Zakorzenienie

ja niedlugo do pracy potem jeszcze jutro i ,,urlop" tygodniowy

z mam troche lepiej ale jeszcze szpital

a tak to jedna wiadomosc jeszcze dobra ale puki co musze to jakos ugrysc z jednej strony

ogolnie piatek 13 -pozytywnie

a powiedzcie dziewczyny te olejki jak dabur do wlosow jasminowy ( taki mam aktualnie ) to nadaja sie np. do odzywienia paznokci
zielona kompletnie jestem w tym
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 15:55   #4251
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem i ja.

zima, śnieg, mróz, biało, mówiłam już że zimno? a to dopiero początek

P ma dołka i odsypia, ja zeżarłam ciastka od teściówki, przesadzając kwiatki - uwaga wzywam wiosnę - POSIAŁAM SZCZYPIOREK w doniczce i teraz zasiadłam do lapka. poczytam i potem uczyć się.

moje mordki - która z Was używa miksera ręcznego Zelmer, z tymi różnymi dodatkami typu pojemnik do miksowania i blender? chciałam wiedzieć jak się to sprawuje? końcówki też
Stary 2012-01-14, 16:37   #4252
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
teraz już wiem, że nie tylko ja taka pokręcona jestem
Ja mam non stop takie sny i prawie każdy pamiętam
Nie tylko Ty Mi to się śnią takie rzeczy jak o seryjnych mordercach się naoglądam albo posłucham opowieści

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Jutro idę do kina
Na co? My się czaimy na "Dziewczynę z tatuażem" ale nie wiem jak z czasem się wyrobimy.
Cytat:
uwaga wzywam wiosnę - POSIAŁAM SZCZYPIOREK w doniczce
moje mordki - która z Was używa miksera ręcznego Zelmer, z tymi różnymi dodatkami typu pojemnik do miksowania i blender? chciałam wiedzieć jak się to sprawuje? końcówki też
Ale czad ten szczypior Też tak chcę

Ja używam Brauna. Dzisiaj nawet pomidory i marchewkę do pomidorówy blendziłam Jestem bardzo zadowolona z zakupu, używam praktycznie ciągle. Pojemników do siekania -w mniejszym cebulę, czosnek i inne mniejsze porcje, w większym placki robię. Końcówkami do ścierania sałatki. Rewelacja

Zmęczona jestem a roboty nawet połowy jeszcze nie zrobiłam... No i dom w międzyczasie wysprzątałam, ugotowałam - na 2 etaty dzisiaj jadę

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2012-01-14 o 16:38
Stary 2012-01-14, 18:31   #4253
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko Ty Mi to się śnią takie rzeczy jak o seryjnych mordercach się naoglądam albo posłucham opowieści

Na co? My się czaimy na "Dziewczynę z tatuażem" ale nie wiem jak z czasem się wyrobimy.

Ale czad ten szczypior Też tak chcę

Ja używam Brauna. Dzisiaj nawet pomidory i marchewkę do pomidorówy blendziłam Jestem bardzo zadowolona z zakupu, używam praktycznie ciągle. Pojemników do siekania -w mniejszym cebulę, czosnek i inne mniejsze porcje, w większym placki robię. Końcówkami do ścierania sałatki. Rewelacja

Zmęczona jestem a roboty nawet połowy jeszcze nie zrobiłam... No i dom w międzyczasie wysprzątałam, ugotowałam - na 2 etaty dzisiaj jadę
Właśnie wybieram się na 'Dziewczynę z tatuażem'

Byliśmy u rodziców na kawie i w B. bo paru rzeczy zapomniałam rano kupić.
Na ulicach straszna ślizgawica, raz nas tak zarzuciło że myślałam że o coś stukniemy

Teraz jakaś kolacja, herbatka i lenistwo przed tv
Czas biegnie stanowczo za szybko.

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 21:49   #4254
lili1987
Zakorzenienie

dzisiejszy dzień jakiś średnio udany był , ale mam nadzieję, że jutro gdzieś wyjdziemy, bo jednak sam spacer to dla mnie za mało.
Jak mam weekend bez szkoły to muszę do kogoś wybyć, bo inaczej jakaś bez humoru jestem.

U mnie lekko śnieg przyprószył

Stary 2012-01-14, 22:56   #4255
kobietasukcesu
zawsze mam racje

punto: jak wrażenia po chirurgach?

ja się za dużo naoglądałam ostatnio prywatnej praktyki, gdzie addison właśnie jest i aż śniła mi się dzisiaj i nie był to przyjemny sen

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 23:28   #4256
irenkaaa
Zakorzenienie

punto a napisz mi ktory dokladnie masz ten braun? ( moze byc na pw )

po przeprowadzce sie przymierze do zakupu

jeszcze jutro praca i wolny tydzien
juz powiedzialam tz-owi co chce na urodziny
mowie postawisz mi bilet do zoo i bedzie ok na sobote albo niedziele najlepiej
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 23:37   #4257
nurek119
Zakorzenienie

czesc dziewczyny, przepraszam, że nie odpisuje na wasze posty ale nawet nie mam kiedy nadrabiać jestem tak zmęczona, że straciłam rachubę godzin i dni też na szczescie udało się dogadać z kierowniczką, ze przez trzy tygodnie nie bede przychodzila do pracy NIENAWIDZE takich sesji;/
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 09:58   #4258
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc dziewczyny, przepraszam, że nie odpisuje na wasze posty ale nawet nie mam kiedy nadrabiać jestem tak zmęczona, że straciłam rachubę godzin i dni też na szczescie udało się dogadać z kierowniczką, ze przez trzy tygodnie nie bede przychodzila do pracy NIENAWIDZE takich sesji;/
Nurek najważniejsze, żebyś pozaliczała egzaminy obowiązku odpisywania przecież nie ma

Punto dzięki, właśnie myślę nad tym jakiego robota wybrać (w sumie to już wybrałam ) powiedz mi jeszcze - ziemniaczki na placki kiedyś miksowałaś tym blenderem? uciachał takie twarde surowe warzywa? (w kostkę krojone ofc ) albo mięso gotowane?

u mnie zima w pełni. w nocy śnieg padał, wszędzie teraz biało czysto i ładnie. i mało wiosennie ale szczypiorek budzi nadzieję

na obiad albo kolację będzie pizza

uciekam czytać o mojej nowej roślince. wczoraj trochę się w tym temacie podszkoliłam i zakochałam się od nowa już mam 3 inne odmiany wybrane jako MUST HAVE. a odmian w ogóle to ze 200 albo i więcej jest
tak wiem, tylko 3? ale to duże rośnie a mieszkanko małe i już opanowane przez inne kwiatki
Stary 2012-01-15, 10:54   #4259
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
już mam 3 inne odmiany wybrane jako MUST HAVE. a odmian w ogóle to ze 200 albo i więcej jest
tak wiem, tylko 3? ale to duże rośnie a mieszkanko małe i już opanowane przez inne kwiatki

ja bardzo lubię kwiaty, ale nie mam do nich ręki.
Jedynie ostały mi się 3 kwiaty +hiacynt
golden ty zbankrutujesz na doniczkach

nurku dobrze, że Ci się udało dogadać z kierowniczką

Stary 2012-01-15, 11:12   #4260
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
punto: jak wrażenia po chirurgach?
Pozytywne Szczególnie Webber mi się podobał Niektóre wątki są prześmieszne

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
punto a napisz mi ktory dokladnie masz ten braun? ( moze byc na pw )
Braun MR 550 (600W) Jestem bardzo zadowolona. Mamie kupiłam taki sam. To najlepszy kuchenny zakup mojego życia

Cytat:
No to dobrze, że poszła Ci na rękę. Trzy wdechy i pozytywne jest to, że sesja kiedyś się skończy Kciuk za powodzenie

Cytat:
Punto dzięki, właśnie myślę nad tym jakiego robota wybrać (w sumie to już wybrałam ) powiedz mi jeszcze - ziemniaczki na placki kiedyś miksowałaś tym blenderem? uciachał takie twarde surowe warzywa? (w kostkę krojone ofc ) albo mięso gotowane?
Mięso gotowane to pikuś A ziemniaczki robię surowe, pokrojone tylko w kawałki, żeby się zmieściły w dużym pojemniku z nożykami (zdjęcie podlinkowałam w odp. dla Irenki). Cebulę też tam daję, jajo, a Mężczyzna to leci hardkorem bo mąkę też wrzuca

Cytat:

ja bardzo lubię kwiaty, ale nie mam do nich ręki.
Ja też nie ale po instrukcjach od Golden idzie mi lepiej Staram się choć przyznam, że nie zawsze mi to systematycznie wychodzi

Porannie wypilingowana, wymasowana, wypachniona. Kawa była. Idę z bestią i znowu do pracy Wymiękam, potrzebuję drugiego łikendu. Ale to takie pozytywne wymięknięcie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości