|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Witam, ja już po pracy, wskoczyłam jeszcze do biedro po drobne zakupy i znowu 50 zł poszlo.
O dziwo dzisiaj u nas nikogo nie zwolnili. Auto już stoi u mechanika może na weekend juz bedzie. Tylko o tą pracę Tżta się martwie. Coś długi ten postój. A przeciez pracownicy maja umowy i oni musza oplacac im ZUSy i inne więc nie wiem czy im sie oplaca taki dlugi postoj. Zjadlam wielkiego rogala z dżemem i jogurt i mam ochote na cos konkretnego. Ciotka sie zbliża to pożeram wszystko
#4232 |
Zakorzenienie
|
Witam znowu
![]() My wróciliśmy niedawno do domu, bo byliśmy u teściów ![]() Obiad miałam z głowy, bo zjedliśmy u nich ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro nie wiem co na obiad. Do poniedziałku zostało nam 100 zł, w tym trzeba zatankować paliwo, więc oszczędnie muszę ![]() W przyszłym tygodniu postaram się rozplanować obiady i kupić mięsa na 2 tygodnie, bo do końca stycznia musimy jakoś przetrwać, później już coraz lepiej będzie i w marcu już zamierzam mieć coś odłożone ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-12 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eeeejjj! No nie bońć taka Gadzina ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam dziewczyny ogólnie za powrotne przyjęcie i za rady dotyczące miejsca zamieszkania. Na pewno każdą opcję rozważę ![]() Ogólnie to właśnie mi się przetoczyło gradobicie nad domem oraz burza. Jak piorun pier**** to aż się na równe nogi zerwałam ![]() Co za porąbana pogoda.
![]() |
#4234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() muszę spać iść ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ziędobry
![]() Pogoda przywitała mnie dzisiaj wiatrzyskiem i zacinającym śniegiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak dobrze, że piątek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
witam i ja
![]() ![]() U mnie dziś spadł śnieg, tzn. ciągle pada, ale go nie widać na chodniku ![]() Postanowiłam ogarnąć lenistwo i bez zastanowienia po obudzeniu się wyruszyłam do sklepu, a jak wróciłam to nawet nie usiadłam i od razu sprzątać zaczęłam ![]() Tym sposobem jest względny porządek ![]() Chyba zawsze będę tą metodę stosować ![]() Dziś na obiad zrobię chyba wyjątkowo omleta ![]() ![]() Oj coraz mocniej zaczyna sypać ![]() ![]() Mimo wszystko z utęsknieniem wyczekuję wiosny, a nie zimy ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-13 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aktualnie z nimi walczę cały czas. Muszą to załatwić bo nie wiem co im zrobię ![]() Witam się. Pognałam na 8 na zajęcia. Jak mi się wstać nie chciało. Z jednej strony fajnie jest chodzić na poranną zmianę do pracy bo ma się popołudnie wolne chociażby, ale też rano dzieją się różne rzeczy, wiecznie chcą jakieś zdjęcia, odpowiedzi na maile itd. Potem miałam chwilę wolnego to trochę ogarnęłam mieszkanko bo wstyd się przyznać, ale był sajgon. A zaraz wychodzę do pracy. Jak mi się nie chce ![]() Ogólnie dzisiaj jest dzień na nie. Nie mam totalnie ochoty na ten wyjazd do Holandii. Jest jeszcze tyle do ogarnięcia. Chce mi się płakać jakoś tak. Bleee... Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2012-01-13 o 11:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() miałam chwilową śnieżycę a teraz przeplatane słońce ze śniegiem. cudna pogoda. ![]() w up się podpisałam, już dostali kasę więc o dofinansowanie jakieś można się od lutego starać, w tym o staże - może by mi się udało jeśli nie wypali z tą pracą. i to by był koniec dobrych wiadomości na dziś. reszta same złe. co z nich wyjdzie - trzeba czekać, zrobić nic się już nie da. ![]() ![]() na obiad będzie leszczyk smażony z chlebem, a na dzisiejszą/jutrzejszą kolację pizza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() rozsądny romantyk ![]() ![]() ![]() ![]() jak już się przeprowadzać z wyboru, to tam gdzie by się chciało ![]() ![]()
![]() |
#4239 |
Copyraptor
|
Aaale mi mignął ten tydzień! Przecież wczoraj dopiero był poniedziałek...ale może to i dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jakie plany na weekend? ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-01-13 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Mi też ten tydzień szybko zleciał.
Ogólnie to chcę, żeby już koniec lutego był ![]() Czekam na wiosnę, grille ![]() ![]() W marcu pojadę do rodziny, już się doczekać nie mogę ![]() ![]() ![]() Póki co szara rzeczywistość ![]() ![]() Jeśli chodzi o plany na weekend to ja nie mam planów. Ten weekend mam bez szkoły, więc pewnie jakiś spacer zrobimy, pojedziemy może do teściów i to na tyle atrakcji ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-13 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() W niedzielę wpada znajomy, plus trening łuczniczy, jesteśmy też do znajomego zaproszeni na jakąś grę. W sobotę mam nadzieję odpocząć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie poszaleję przez ten poniedziałek znów, choćbym chciała ![]() ooo mam rozmowę na linii ![]() ![]() Cholerka fajnie masz z tymi treningami. my czekamy na wiosnę - M na ryby a ja na ryby i rower, bo na razie za zimno jak na mojego lenia żeby jeździć ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-01-13 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
no u mnie też film z lapka- komedia jak zwykle, zapomniałam o tym
![]() przewidywalna jestem ![]() Porządki w garach zrobiłam i doczyściłam swój dzbanek, który był cały w kamieniu od wody. Teraz mogę go do soku używać ![]() Za ubrania się nie zabrałam. Brak zapału. Może jutro ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-13 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
zawsze mam racje
|
punto: ja olej migdałowy brałam akurat z d o z .pl , ale myślę, że każdy tak samo pachnie. Odbiór jest darmowy w aptekach, tylko trzeba za min 20 zł zamówić.
kelpie: ja mieszam z olejkami (z pestek arbuza, z pestek moreli i ogórecznika) ale można dawać i solo spokojnie. Tylko ważne żeby na twarz zwilżoną hydrolatem lub tonikiem, nie na suchą. Cera jest sporo przyjemniejsza w dotyku i gładsza po takiej kuracji, co do efektów długofalowych to się potem wypowiem. Jestem zła i zmęczona, ale nie będę pisac i narzekać, bo jeszcze bardziej się nakręcę.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-01-13 o 17:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie, tylko dlaczego? ![]() Mam nadzieję, że to przejściowe i problem się rozwiąże ![]() U mnie zimowa jesień ![]() ![]() Wyspałam się ![]() ![]() Wczoraj wróciłam z pracy duuużo później (nadgodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale miałam koszmar... Wstałam rano i przed lustrem zauważyłam, że 1ka górna mi się rusza, dotykam - wypadły obie ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj przede mną pracowity dzień. Zaraz dotlenię szare komórki i trzeba się brać za robotę. Miłego dnia moje Seksowne ![]() I zapomniałam - Chirurdzy!! ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-14 o 09:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam non stop takie sny i prawie każdy pamiętam ![]() U mnie dziś jesień ![]() Niedawno wstałam, wypiłam kawkę. Na obiad pizza własnej roboty ![]() Później jakiś spacer. Ten weekend pod znakiem nudy przeleci, ale trudno, kolejny będzie być może lepszy ![]() Muszę odebrać legitkę i w marcu do kina pójdę, a co ![]() Piszecie o tych naturalnych kosmetykach, a ja jestem ciemna masa. Może powinnam to sobie ponotować ![]() Z produktów naturalnych to tylko olej kokosowy na włosy stosowałam i polecam, ciężko się myje, ale są lepsze po czasie i bardziej lśniące ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-14 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
jeżeli mowa o kosmetykach to może polecicie mi coś "mocniejszego" co korzystnie wpłynie na buźkę ... nie wiem jakiś peeling? czy kwas? maska? co będę mogła zrobić sama w domu?
#4249 |
Zakorzenienie
|
Punto ale Ci mężczyzna niespodziankę zrobił
![]() ![]() Masakra sen ![]() Bry ![]() Z rana pobiegłam na zakupy. Wszystko jest, zarys planów obiadowych na przyszły tydzień również ![]() Wpadłam w dobry rytm, ogarniam już logistycznie wszystko w domu ![]() Jutro idę do kina ![]() śnieg ![]() ![]()
#4250 |
Zakorzenienie
|
ja niedlugo do pracy potem jeszcze jutro i ,,urlop" tygodniowy
z mam troche lepiej ale jeszcze szpital a tak to jedna wiadomosc jeszcze dobra ale puki co musze to jakos ugrysc z jednej strony ogolnie piatek 13 -pozytywnie a powiedzcie dziewczyny te olejki jak dabur do wlosow jasminowy ( taki mam aktualnie ) to nadaja sie np. do odzywienia paznokci zielona kompletnie jestem w tym |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja.
zima, śnieg, mróz, biało, mówiłam już że zimno? ![]() ![]() P ma dołka i odsypia, ja zeżarłam ciastka od teściówki, przesadzając kwiatki - uwaga wzywam wiosnę - POSIAŁAM SZCZYPIOREK ![]() ![]() moje mordki - która z Was używa miksera ręcznego Zelmer, z tymi różnymi dodatkami typu pojemnik do miksowania i blender? chciałam wiedzieć jak się to sprawuje? końcówki też ![]()
#4252 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Na co? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja używam Brauna. Dzisiaj nawet pomidory i marchewkę do pomidorówy blendziłam ![]() ![]() Zmęczona jestem a roboty nawet połowy jeszcze nie zrobiłam... No i dom w międzyczasie wysprzątałam, ugotowałam - na 2 etaty dzisiaj jadę ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-14 o 16:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliśmy u rodziców na kawie i w B. bo paru rzeczy zapomniałam rano kupić. Na ulicach straszna ślizgawica, raz nas tak zarzuciło że myślałam że o coś stukniemy ![]() ![]() Teraz jakaś kolacja, herbatka i lenistwo przed tv ![]() Czas biegnie stanowczo za szybko.
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
dzisiejszy dzień jakiś średnio udany był
![]() Jak mam weekend bez szkoły to muszę do kogoś wybyć, bo inaczej jakaś bez humoru jestem. U mnie lekko śnieg przyprószył ![]()
![]() |
#4255 |
zawsze mam racje
|
punto: jak wrażenia po chirurgach?
ja się za dużo naoglądałam ostatnio prywatnej praktyki, gdzie addison właśnie jest i aż śniła mi się dzisiaj i nie był to przyjemny sen ![]()
#4256 |
Zakorzenienie
|
punto a napisz mi ktory dokladnie masz ten braun? ( moze byc na pw )
po przeprowadzce sie przymierze do zakupu jeszcze jutro praca i wolny tydzien juz powiedzialam tz-owi co chce na urodziny mowie postawisz mi bilet do zoo i bedzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, przepraszam, że nie odpisuje na wasze posty ale nawet nie mam kiedy nadrabiać jestem tak zmęczona, że straciłam rachubę godzin i dni też na szczescie udało się dogadać z kierowniczką, ze przez trzy tygodnie nie bede przychodzila do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Punto dzięki, właśnie myślę nad tym jakiego robota wybrać (w sumie to już wybrałam ![]() ![]() u mnie zima w pełni. w nocy śnieg padał, wszędzie teraz biało czysto i ładnie. i mało wiosennie ![]() ![]() na obiad albo kolację będzie pizza ![]() uciekam czytać o mojej nowej roślince. wczoraj trochę się w tym temacie podszkoliłam i zakochałam się od nowa ![]() ![]() tak wiem, tylko 3? ale to duże rośnie a mieszkanko małe i już opanowane przez inne kwiatki ![]() ![]()
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bardzo lubię kwiaty, ale nie mam do nich ręki. Jedynie ostały mi się 3 kwiaty +hiacynt ![]() golden ty zbankrutujesz na doniczkach ![]() ![]() nurku dobrze, że Ci się udało dogadać z kierowniczką ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Pozytywne
![]() ![]() ![]() Braun MR 550 (600W) Jestem bardzo zadowolona. Mamie kupiłam taki sam. To najlepszy kuchenny zakup mojego życia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie ale po instrukcjach od Golden idzie mi lepiej ![]() ![]() Porannie wypilingowana, wymasowana, wypachniona. Kawa była. Idę z bestią i znowu do pracy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.