|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zadomowienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
Melduję się posłusznie ![]() Udzielanie intensywne na wątku zakończyłam z chwilą zerwania z chłopakiem z ,którym to miałam zamieszkać. Było to w lutym. W przeciwieństwie jednak do Cholerki, nie singlowałam zbyt długo, bo pojawił się już w marcu mój obecny wybranek. Niestety żyjemy w związku na odległość- On jest z miasta Kopernika i moherowego berecika, a ja ze śląska. Ale jakoś powoli się to toczy, właściwie to na początku marca będzie rok ![]() Ja sama nie podjęłam zadnego zajęcia zarobkowego, już nie mówiąc o studiach magisterskich. Od dziewięciu miesięcy więc gniję w domu, z rodzicami i młodszym bratem. Muszę się stąd wyprowadzić i aktualnie zajmuję się poszukiwaniem dla siebie miejsca w Polsce. Coś mi polecacie? ![]() Rozpoczęty kurs na prawo jazdy jeszcze nie dobiegł końca, 30 stycznia mam podejście numero dwa, po oczywistej wtopie na placu ![]() Ogółem to nowy rok wlał we mnie trochę nadziei że moje życie się zmieni na lepsze, i uda mi się ułożyć jakoś sprawy towarzysko- zawodowe. Trochę sobie bloguję, efekty można obejrzeć w podpisie, trochę się edukuję z wiecznie kulejących języków obcych. Mogłabym w sumie nauczyć się czeskiego, bo granica jest 700 metrów za domem, ale jestem wybitnie tępą jednostką jeśli idzie o poliglotyzm ![]() No i to chyba tyle. O wątku przypomniała mi Golden w sumie, którą gdzieś tam zobaczyłam na Intymnym gdzie się trochę udzielam ostatnio ![]() A z nowości to żeby mieć "na waciki" i nie siedzieć rodzicom finansowo na głowie to zaczęłam grać na giełdzie, dzięki czemu pierwszy raz w życiu stać mnie było żeby kupić na przykład markową prostownicę oraz na inne tego typu drobiazgi ![]() Oczywiście przyczynkiem tego zajecia jest mój TŻ, który pracuje w takiej finansowej branży ![]()
[I][COLOR=Indigo]"Życie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marzeń. Jest po prostu inne." Edytowane przez Osiak Czas edycji: 2012-01-11 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Wtajemniczenie
|
nie no ja się cieszę, że powiększa nam się grono specjalistek na wątku
![]() teraz Osiak będzie od mówienia w co mamy zainwestować żeby mieć trochę kasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miejsce w Pl do polecenia mówisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() swojego "miasta" Ci nie polecę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widzisz mnie się pytać nie można bo im dalej ode mnie jest miejscowość tym większą miłością ją darzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak naprawdę to w grę wchodzi każde każde miejsce w Pl czy jakieś jednak bardziej sprecyzowane? ![]() miałam kolędę. niespodziewaną i niezapowiedzianą przez siąsiadkę ![]() ktoś dzwoni do drzwi. raz - ignor. drugi - ignor. trzeci - no ☠☠☠☠a kto się dobija ![]() ![]() ![]() ![]() w zeszłym roku to czekałam na niego, bo wiedziałam, ale wolę tak, mniej nerwów bo nie ma czasu się denerwować, przyjdzie wyjdzie i już po ![]() idę gofry robić ![]()
#4203 |
Zakorzenienie
|
![]() super zawsze to z gorki ja bylam chwile u znajomej ale po drodze chwycilam za tel i zadzwonilam do mamy niemoglam sie dodzwonic kilka dni malo nieszczesc w styczniu? ... Odbiera jej maz. Matka w szpitalu od pon. Dzwonie do szpitala doktor nie chce mowic przez tel bo zarzadzenie dyrektora .nieno rozumiem ze niemoga mowic przez tel . W koncu po okretnych pytaniach czy bardzo powaznie bo przyjsc nie moge bo niemieszkam w polsce wyjawia ,, no powaznie powaznie . Zaburzenia akcji serca i respirator ... Wpadne moze wieczorem . Najbardziej to mnie boli ze jak dzwonie do najblizszej rodziny zeby poszli dowiedzieli sie cos wiecej to kurde maja to w ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Dzieki Dziewczyny za pamiec, zwlaszcza Tobie Irenka ![]() Bardzo mi przykro ze Twoja mama jest w szpitalu ![]() ![]() Ja nadrobilam ale od razu przyznaje sie ze pobieznie, nie bijcie ![]() Mam urwanie glowy. Tz jednak nie jest taki chetny zeby sie ze mna wyprowadzic a ja wiem ze jeszcze 4 lata w tym szpitalu to nerwowo nie wyrobie. Poza tym nie wiem, moze jestem zbyt ambitna ale mnie interesuje chirurgia okulistyczna, bardziej niz leczenie zachowawcze (bo sa tacy co mysla ze okulistyka to tylko dobieranie okularkow ![]() ![]() Jest jedno miejsce gdzie chce sie przeniesc (no bo jak juz tyle z tym roboty to raz a dobrze a nie przeniesienie dla samego przeniesienia z deszczu pod rynne) - ale oczywiscie nie ma miejsc ![]() ![]() Wiec to jeszcze troche poterfa, moze akurat w tym czasie sie TZ namysli, trzymajcie kciuki ![]() A aktualniezeby nie zwariowac to stwierdzilam ze sie nie bede niczym przejmowac i sobie po prostu spokojnie zyc ![]() Co ma byc to bedzie ![]() Wiec kobieto - pytalas - to maaasa formalnosci, nie jest latwo ![]() Lili - ja jestem ze slaska ![]() Ktos sie pytal o kw hialuronowy - tak, to taki, ja akurat mam z mazidel, nie z BU (z BU mam puder bambusowy i peeling enzymatyczny, polecam ![]() Nurek - moja pielegnacja jest bardzo prosta bo nie mam za wiele czasu, zwlaszcza rano (jutro musze byc w robocie o 7 ![]() Wieczorem - zmywam makijaz (tusz, czasem kreska, podkladu aktualnie nie mam tylko taki jakby kolorowany filtr 50, czasem roz) plynem micelarnym biodermy, potem myje buzie zelem micelarnym z biedronki (jest super), czasem zelem do hig intymnej ziaji z kw mlekowym (dobrze robi na ladna cere), przecieram hydrolatem (lubie aloesowy, cytrynowy i z rozy) i nakladam albo jakis nawilzajacy krem zmieszany z kw hial albo wit E w plynie (olejek) z kw hial albo retin - a (ok 2-3 razy w tyg, nie codziennie). Co 3 dzien peeling. Rano - myje buzie zelem micelarnym, znow hydrolat, krem z wit C i filtr. Jak nie mam kolorowanego filtru albo kremu BB to po filtrze odczekuje minimum 10 min i odrobinka podkladu (najczesciej lirene city matt bo nie ma talku i nie koliduje mi z filtrami - nie destabilizuje ich). Czasem przypudruje sie pudrem bambusowym. Latem czesto filtr (zwykly) tylko pudruje bambusem i ide ![]() Czyli standardowo jak kazda kobieta - myje, tonizuje i nawilzam a na cere nie narzekam. Za to mam mase maseczek roznych itd ktorych nie mam czasu nakladac, kupuje i lezy ![]() Puuuunto - ale masz maaaaaaaala stopke ![]() Effie - przykro mi ze macie takie problemy finansowe ![]() ![]() Golden - trzymam kciuki za prace ![]() ![]() A propo neurologii to wczoraj ustalilam z neurologiem przeniesienie pacjenta od nas do nich, tak mi szkoda, taka diagnoza ![]() ![]() Normalnie az mi glupio ze ja narzekam a ludzie maja takie problemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kartony z mieszkaniem w tle zaprezentuję, obiecuję ![]() ![]() ![]() Nie było tego aż tak dużo ![]() Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() nurek, kobietasukcesu napiszecie mi coś więcej o robieniu samemu kremów? Czytałam trochę na biochemii urody czy na zrób sobie krem, ale średnio to ogarniam. kobietasukcesu gdzie kupowałaś ten żel hialuronowy? Bo w necie jest w dużo wyższych cenach. Co do ulubionych kosmetyków to moja lista wygląda tak: - płyn dwufazowy z ziaji - blubel ziaji do kąpieli - żel miceralny be beauty - żel z flosleku pod oczy ze świetlikiem - podkład Lasting Finish 25H Foundation Rimmela - tusz colossal - jedwab do włosów z Joanny - lakiery do paznokci wibo i essence - zmywacz do paznokci Isana i to na te chwile wszystko... Wczoraj udało mi się trochę ogarnąć bajzlu w mieszkaniu. Uporządkowałam wreszcie bieliznę, ciuchy i kosmetyki. Muszę jeszcze odstawić gruntowne sprzątanie. W weekend nadchodzę. Najbardziej wkurzają mnie brudne okna z zewnątrz. Trwa aktualnie remont bloku z zewnątrz i nie ma sensu myć, ale wyglądają strasznie. A co do remontu jeszcze to wojuję właśnie z zarządem wspólnoty mieszkaniowej. Babcię zawsze zimą zalewało bo to mieszkanie na 3 piętrze pod samym dachem. Wina leży w ułożeniu rynny, nie jest podwieszona tylko leży na dachu przez co jak zalega śnieg i potem się roztapia to idzie wszystko do mieszkania. W sierpniu pisałam pismo o zrobienie czegoś z tym w związku z przeprowadzanym remontem. Odpowiedzi nie dostałam do tej pory. Jak wydzwaniałam tam to mi mówili, że na pewno będzie ok. Porozmawialiśmy z chłopakami, którzy remontują to i się okazało, że nic nie było robione, nawet rynny nie wymieniane. Rozmawialiśmy też z gościem, który jest odpowiedzialny za remont dachu i mówił, że wie o co chodzi, że nie raz odśnieżali ten dach i tłumaczył mi co zrobić żeby nie zaciekało. Dzwoniłam do wspólnoty i teraz ich cisnę żeby to zrobili. Wyremontowane świeżo mieszkanie i wyobraźcie sobie, że połową sufitu w pokoju się leje. I to nie tylko to mieszkanie zalewało. Nie wiem co im zrobię jak oni tego nie wyremontują. A nawiasem mówiąc to mieszkanie zalewane było od wybudowania bloku. Tata się wychowywał tutaj i zawsze mówił, że zimą odkąd pamięta się lało z sufitu. A w kwestii zażaleń pod prawą łopatką od dłuższego czasu mnie dosyć znacząco boli. Nie potrafię określić tego bólu. Wcześniej pomagało jak dawałam odpocząć prawej ręce, więc jakby mięsień a teraz tak jakby skóra była też podrażniona. Natomiast jeżeli chodzi o kwestie finansowe w styczniu i ciężkie miesiące to przyszło mi rozliczenie kosztów ogrzewania za zeszły rok ![]() Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2012-01-11 o 18:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce tu sie rozpisywac ale super nie jest w kazdym razie postawa mojego ojca + rodzenstwa mnie rozwala na lopatki mimo ze razem nie mieszkaja od lat to w tej sytuacji nie zachowuja sie jak ludzie ![]() Cytat:
a co to za konferencja jak mozna spytac mnie troche bolala glowa od tego wszystkiego dzis ale juz lepiej jutro praca |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
Talu to trzymam kciuki, by zwolniły się miejsca we wrześniu i by Twój Tż dał się przekonać
![]() Kelpie konie wymówek, czekamy na foty ![]() Ja siedzę zamulona, dziś jakaś padnięta jestem. Dobrze, że w dzień wzięłam się za robotę, bo teraz to już by mi się nic nie chciało sprzątać ![]() Kelpie, ale dużą niedopłatę za ogrzewanie masz ![]() W weekend mam praktycznie zakręcony kaloryfer jak poza domem jesteśmy, jak wychodzę do sklepu czy na spacer to też zakręcam, w dzień często też, ale całą noc chodzi ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-11 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Będziemy
![]() ![]() ![]() Cytat:
Bardzo pomagają. Dlatego regularnie oglądam coś bez napisów. I filmy jak sama oglądam też ![]() Ja nie mam wagi ![]() ![]() Cytat:
![]() Olej avocado Krem z filtrem UV i witaminami Krem na noc - siedem witamin FEOG - w razie w Kwas hialuronowy 1% I wczoraj rano złożyłam zamówienie, dzisiaj już jest w trasie ![]() Ja prasuję przed założeniem, za ciasno mam w szafach, wszystko się gniecie o i tak ![]() Kolce trzymam na stojaku, małe w pudełeczku a brzydkie do przeróbki ![]() Próbuj ![]() Cytat:
![]() Oczywiście Warszawę ![]() ![]() Kciuki za powodzenie, mocno. Sobie przejrzę, a co! ![]() Brawo. Kiedyś mnie to ciągnęło ale nie mam talentu w tę stronę. Irenka, przykro mi z powodu mamy... Znaczy, że coś przeoczyłam ![]() Talu, mam nadzieję, że się przeniesiesz. Należy Ci się kobieto ![]() Mam koleżankę z SM, okropna choroba. Wróciłam z pracy zrypana na maksa. Nawet nie miałam kiedy tela pod ładowarkę podłączyć. W domu też robota. Padam. Męczący mam ten tydzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zakorzenienie
|
Osiak grasz na giełdzie- podziwiam
![]() ![]() Ja gram w lotka ![]() ![]() ![]() Ja też żyłam w związku na odległość w sumie chyba 2 lata, a później zamieszkałam z Tż ![]() Czy warto to nie wiem ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o miasta, w jakich warto mieszkać, to do końca nie wiem. Poznań ładny, Wrocław ładny, Łódź w moim odczuciu fajna, ale ja jestem związana sercem z tą okolicą, więc jestem nieobiektywna. Myślę, że najlepiej mieszkać tam, gdzie człowiek czuje, że jest jego miejsce ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-11 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilke, nie zebym sie chwaliła tylko ja tez gram na gieldzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- kelpie: mnie się chyba cena z czymś innym pomieszała, dałam za 60 ml 11,80. Sorry za wprowadzenie w błąd. zrobsobiekrem.pl tam zakupy robię A kremu od podstaw nie robiłam, jedynie np odżywki tuninguje dodatkami tuż przed nałożeniem. Lub na ręce mieszkam hialuron z 3 olejkami i nakładam. Do poważniejszych rzeczy to dojdę w przyszłości. Kupiłam narazie podstawowe rzeczy bo tak to by paczka 10 kilo ważyła jakbym wzięła wszystko co chcę ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-01-11 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatni raz byłam chyba w Wigilę albo dzień przed, więc nie aż tak długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
zawsze mam racje
|
punto: a w jakim celu kupiłaś olej awokado?
Ja do olejowania włosów. Ja nie umiem kupić paru rzeczy, a i tak listę o 2/3 skróciłam. Bo jak w rossie czy gdzieś mało mnie rzeczy interesują tam z zsk był przygarnęła prawie wszystko ![]() Mnie ostatnio dali 3 gratisy: ekstrakt do cery naczynkowej, macerat z nagietka tam i glunanoktan (szkoda, że nie dali pasków do mierzenia ph przy okazji, bo nie mam jak zmierzyć czy dobre zrobię) Idę na odcinek prywatnej praktyki a potem gazety przejrzę.
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pora się wziąć za siebie co by za wcześnie się nie pomarszczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a studiujesz z tz-em razem ? dzieki mam nadzieje ze sie z tego wygrzebie ... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
ja też żyłam w związku na odległość i jak dla mnie była to kompletna klapa ... mimo tych wszystkich dogodności technologicznych nie umiem nie widzieć kogoś przynajmniej raz w tygodniu ...
a teraz z tż mieszkamy razem już 4 lata i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. W pracy odpoczywam od TŻ, a w domu potrzebuję mieć go blisko ![]() ja się dopiero "obudziłam" musiałam zostać dużej w pracy i wróciłam taka zmęczona, że po obiedzie polegliśmy z TŻ. Mamy taki bałagan w domu jakiego dawno nie było, ale doszliśmy do wniosku, że generalny porządek będziemy robić przy pakowaniu, bo teraz to tylko strata czasu by była ( przede wszystkim chodzi o ubrania i kosmetyki bo jeszcze chwila i będą wypadać z szafek :P) ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- a jeśli chodzi o miasta to Wrocław kocham ![]()
#4218 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Olej awokado wzięłam bo mi się spodobał ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-11 o 22:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
o myslalam ze tylko studia razem a tu jeszcze praca
![]() milutko nie kazdy tak potrafi 24 na dobe |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
Do tej pory studiowaliśmy razem i ja na cały etat pracowałam a TŹ na pół.
Od stycznia oboje pracujemy na cały. Także się jeszcze okaże czy umiemy tak 24 na dobę razem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
zawsze mam racje
|
punto,sikoreczka: a ile km was dzieliło?
Kiedyś to by mi wystarczyło te kilka w razy miesiącu się widzieć, teraz nie. Ale kiedyś to człowiek inne miał potrzeby, inne zajęcia i wolał się tym zająć. Ja na odległość nigdy nie byłam, tzn powyżej tych kilkudziesięciu km, bo niektóre wizażanki to uznają za związek na odległość jak widziałam ![]() Chociaż jak się auta nie ma, a nie komunikacji miejskiej połączonej z pp to to problem większy jak 200 km autem. Padłam dzisiaj o 21 ![]() odp dobra jaka ma być? nie, bo umarłam? ![]() Chociaż to dla mnie nietypowe leżeć z zamkniętymi o tej porze i faktycznie wygląda na stan agonalny ![]() tak czy inaczej się rozbudziłam i nie wyśpię a czuję się dziwnie jak 5 cm nad ziemią fruwała (nie, nie przeżywam ponownego zakochania ![]() poczytam i spróbuje zasnąć, dobranoc
#4223 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Nas 290 km. Ale telefony, maile, gg - wszystko istniało ![]() Kawusia. Zapomniałam wcześniej odpowiedzieć - najzwyklejsza na świecie żółta Tchibo. Lav nie było a po pracy nie chce mi się nic mam taki zapieprz. Więc wzięłam pierwszą lepszą. Ale wchodzi. Wyjątkowo w tym tygodniu tęsknię za piątkiem. Mam co prawda dużo mozolnej pracy ale w domu to inaczej. Kobieta, a jak do włosów stosujesz ten olej? rozrabiasz z czymś? w jakim stosunku? ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-12 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Wtajemniczenie
|
bry
![]() brzuch mnie boli. nie wyspałam się. marudzenia dzień drugi ![]() na odległość żyłam z M w wakacje (raz na miesiąc widzenie) oraz pół roku po studiach (j.w.). nie dla mnie coś takiego a dla M jeszcze bardziej. typ nie trawiący odległości ![]() Irenka przykro mi bardzo, że mama w szpitalu ![]() ![]() ![]() ![]() Kelpie - ogromna dopłata ![]() ![]() ![]() ![]() a z zalewaniem to ja bym ich oficjalnie już powiadomiła na piśmie i też osobiście, że mieszkanie świeżo i generalnie wyremontowane znów jest zalewane, że pisałaś wcześniej w tej sprawie pisma i nie jest to sprawa świeża, że oni robili remont i nie zrobili z zalewaniem nic mimo zgłoszeń i wieloletniej (!!!) usterki. i w związku z wszystkimi tymi zaistniałymi okolicznościami do wyremontowania zalewanego pokoju wynajmujesz ekipę fachowców a za cały remont wystawisz fakturkę spółdzielni i masz do tego prawo bo odpowiadają za stan budynku, za przeprowadzane remonty i za to, że zgłosiłaś szkodę a oni przez pół roku remontując blok jej nie naprawili, czyli odpowiadają teraz za zalewanie Twojego mieszkania i niech płacą. ![]() jak u teściów był podobny problem to zgłaszanie nic nie dało. teść poszedł osobiście, zrobił mega awanturę i zaraz po południu przyszli panowie naprawić ![]() Talu wszystkie o Tobie pamiętamy ![]() ![]() ![]() ![]() Osiak - to trzymam kciuki za ten egzamin ![]() ![]() Osiak i Nurek - ja proszę o instrukcje co i jak i w co, żeby być bogaaaaatym ![]() ![]() ![]()
#4225 |
zawsze mam racje
|
punto: z niczym nie rozrabiam, wcieram w lekko zwilożone włosy przez myciem na 3 godz, albo czasem na noc. Wcieram od ucha w dół i robię warkocz także tżta nie straszę smalcem na głowie, że tak powiem.
Wetrzeć tyle, żeby włosy były posmarowane, ale żeby nic nie ciekło i nie kapało. Najlepsze efekty daje migdałowy, ale ogólnie olejowanie dobrze włosom robi, ja widzę efekty ![]() Pomysł na to oczywiście z wizażu wzięty, bo tak to bym polegała na drogeryjnych maskach i odżywkach. -- I ja wiem, że gg itd ale ja przytulak jestem i obecnie bym tak nie umiała ![]()
#4226 |
Zakorzenienie
|
różnie 50 km ( gdy oboje byliśmy w domach rodzinych w ten sam weekend) do 200 km ( gdy byliśmy w miastach , w których studiowaliśmy )
ale to była masakra jak dla mnie gdy jedno miało wolny weekend to drugie miało coś ważnego lub np. wpółlokator miał gości itd. I ta odległość była powodem naszych problemów .. a z obecnym TŻ w ciągu 5 lat związku mieliśmy 3 ok tygodniowe przerwy a i tak było mi w tym czasie ciężko ![]() ![]()
#4227 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Obecnie też bym nie umiała. Ale wtedy człowiek młodszy, lepiej znoszący zawirowania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Paczuszka doszła ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-12 o 10:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
Zakorzenienie
|
witam się i ja
![]() nas dzieliło 200 km i dziś bym się na taki związek na odległość nie zdecydowała, nie szukałabym kogoś tak daleko, ale tak wyszło z przypadku ![]() ![]() ![]() kawa wypita, śniadanie trzeba zjeść i wybywam dziś ![]() ![]() Cytat:
![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-12 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
zawsze mam racje
|
punto: ale ten olejek migdałowy wcale nie pachnie migdałami czy migdałowym olejkiem do ciasta właśnie
![]() Dla mnie to minus akurat. wracam do działaniam do wieczora lub jutra ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-01-12 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Wtajemniczenie
|
oporządziłam kwiatki - zrobiłam im cieplej w nóżki, mam nadzieję, że to pomoże coś, bo padają po kolei, pół kolekcji już straciłam i nie mogę odżałować, że ja !! nie wiem jak im pomóc
![]() ![]() ooo, dobrze, że receptę wcześniej wykupiłam na 2 miesiące, bo miałam pieczątkę i teraz by mi nie przeszła ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.