mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 15:39   #4231
elf27
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

DYGOTKO nie mam pojęcia, bo zawsze kupuję takie:

http://grosikonline.co.uk/makaron/20...ka-babuni.html
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 15:41   #4232
princessskaa
Wtajemniczenie

Marejta sukienka naprawde ładna i elegancka, także zmień dodatki i będzie super
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 15:59   #4233
witaminkaccc
Zadomowienie

marejta... ogolnie ta firma ma ładne sukienki mnie sie podobają

dobra laseczki... zmykam na poczte bo ten pan @#$%^&*( listonosz znow nie chcial 2ch przescieradel przynieść :/ wiec zmykam na poczte

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:19   #4234
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
dziewczyny a bralyscie moze cos od tego sprzedawcy?

plaszczyki ma w ofercie, ciekawa jestem jak z jakoscia rzeczy u niego- bo cena mnie satysfakcjonuje

http://moda.allegro.pl/ekstra-plaszc...811587021.html
śliczny ten płaszczyk i to jeszcze w takiej cenie! Nie znam wprawdzie tego sprzedawcy, ale za taką kasę bym brała W ogóle jak to znalazłaś?! Ja od tygodni śledzę płaszcze ciążowe na allegro i jest taka bryndza, że głowa mała... W ogóle nie wiem, jaki mam płaszcz kupić, czy jeszcze jesienny, czy już zimowy

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Pomalowałam literki, ale wydaje mi się, że wyszły mi za jasne... no i brakuje brązowych tasiemeczek do ich zawieszenia.
Śliczne!! I jeszcze do tego możesz się pochwalić, że ręcznie robione

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Ja oddaję głosik na 4

Ja bym wybrała drewno, jest praktyczniejsze jeśli chodzi o sprzątanie no i oczywiście trwalsze, a wydaje mi się że później nie znajdziesz czasu żeby robić nowe napisy

Jak dla mnie bardzo fajnie

JA chciałam kupić od nich sukienkę na wesele, ale się wstrzymałam, bo ta co mi się podobała była za mała w biuście, a ta co była dobra to kolor mi sie nie spodobał także nie wiele pomogę...

Dziewczyny miałam jutro jechać na zakupy kupić sobie sukienkę na wesele i dodatki, ale tak sie zastanawiam czy to jest sens, mam sukienkę ciążową taką http://haloo.pl/images/pdf/katalog%2...%202011_12.pdf model 1042 kupiłam ją jak szłam na absolutorium i tylko 2 razy miałam ją na sobie, widziała mnie w niej tylko rodzina tż tj teście i jego siostry, no a wesele jest właśnie jednej siostry ale tak sobie myślę, że jakbym zamieniła np tą kokardkę, która jest na agrafce i kupiła sobie jakiś inny motyw do przypięcia to może mogłabym w niej iść bo szczerze nie widzę sensu kupowania sukienki imprezowej, którą założę na siebie tylko raz, bo wesele dopiero 23.09 a później już okazji nie będzie, a wiadomo ze takie sukienki ciążowe już nie za bardzo sie wynosi co Wy o tym sądzicie? Czy ta sukienka się w ogóle nadaje?
Jak dla mnie to jest bez sensu na raz kupować kolejną kieckę, a ta jest śliczna, elegancka i w ogóle!! Strasznie mi się te sukienki podobają Pewnie przez internet nie można ich nigdzie zamówić?

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
marejta... ogolnie ta firma ma ładne sukienki mnie sie podobają

dobra laseczki... zmykam na poczte bo ten pan @#$%^&*( listonosz znow nie chcial 2ch przescieradel przynieść :/ wiec zmykam na poczte
mój listonosz już nawet do mnie nie dzwoni domofonem, bo mu się nie chce na 3 piętro iść i woli zostawić awizo :/ chociaż cały dzień w domu siedzę.
A w ogóle jak piszesz o tej szkole rodzenia, to chyba się cieszę, że się tym madurowiczem nie zainteresowałam

A tak w ogóle dzień dobry mamusie zaglądam tu codziennie, czytam na bieżąco wszystko, ale jakoś nie mogę się wbić w wątek... no to sobie tak z ukrycia czytam, co u Was Jak ja zazdroszczę mamusiom, które są już w 32-33 tygodniu, a Ani to już w ogóle

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

To jeszcze napiszę, że jestem za 4 tytułem

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:25   #4235
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Dziewczyny miałam jutro jechać na zakupy kupić sobie sukienkę na wesele i dodatki, ale tak sie zastanawiam czy to jest sens, ...co Wy o tym sądzicie? Czy ta sukienka się w ogóle nadaje?
Śliczna jest, ja bym nie kupowała drugiej, kup jakiegoś kwiatka i przypnij, załóż inna biżuterie czy butki Ew jakiś szal zarzuć na ramiona i będzie inaczej

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:27   #4236
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Czcionkę nr. 7 http://images7.fotosik.pl/2988/6f83f5bfeada0dd9.jpg

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

O coś takiego mi chodzi. Owieczka zdolniacha z Ciebie gdzie kupiłaś literki?
ooo fajna czcionke wybralas, szeroka sie wydaje to serwetki moga ciekawie wyjsc Z tego co pamietam Tz Owieczki sam wycinal te literki

Dygotko musisz jesc cieple posilki! chociazby dla coreczki.

Princessko
ciesze sie, ze nic zlego sie nie dzieje

Dziewczyny ledwo Wam napisalam, ze ide chyba sie przespac to od razu padlam jak mucha i obudzilam sie doslownie minute temu w sumie spalabym dalej ale zasnelam z rekami na brzuszku i synek mnie skopal tak ze sie obudzilam.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:37   #4237
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
"BIAŁĄ ARMIE NICH WYGONI INTRUZA"
popróbujemy w odpowiednim momencie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
dobra,slonko wyszło to idę wreszcie po jakeiś zakupy...znowu będę dźwigać jak jakiś wielbłąd
tylko garba będziesz mieć nie z tej strony
może jakaś zapiekanka makaronowa z tuńczykiem?
albo kurczak zapiekany w piekarniku w sosie cebulowym
albo chociaż ciepły budyń
Stary 2011-09-09, 16:44   #4238
ela3010
Zadomowienie

Jestem za tytułem mamusie listopad grudzień cz5.

Owieczko piękne te literki

Marejta sukienki tego typu ekstra, tak jak piszą dziewczyny, zmień dodatki i ok.

Glam miłego weekendu, należy Ci się po całym tygodniu pracy, zwłaszcza na dwóch maluszków w brzusiu, ja mam jednego, siedzę na l4 a i tak zmęczona jestem.

Dygotko gotuj coś ciepłego, właśnie dla maleńkiej, jakiś rosołek pyszny, albo rybka jakaś.

Princessko cudnie że z dzidzią ok, i kciuki za dobry wybór mieszkania.

Myszko a jak Julia w przedszkolu? Już lepiej?

Ja mam swoich chłopaków już w domku, fajnie pobyć razem, bo cały dzień sama, tzn z wami
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:46   #4239
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Jestem za tytułem mamusie listopad grudzień cz5.

Owieczko piękne te literki

Marejta sukienki tego typu ekstra, tak jak piszą dziewczyny, zmień dodatki i ok.

Glam miłego weekendu, należy Ci się po całym tygodniu pracy, zwłaszcza na dwóch maluszków w brzusiu, ja mam jednego, siedzę na l4 a i tak zmęczona jestem.

Dygotko gotuj coś ciepłego, właśnie dla maleńkiej, jakiś rosołek pyszny, albo rybka jakaś.

Princessko cudnie że z dzidzią ok, i kciuki za dobry wybór mieszkania.

Myszko a jak Julia w przedszkolu? Już lepiej?

Ja mam swoich chłopaków już w domku, fajnie pobyć razem, bo cały dzień sama, tzn z wami

a ja za przyczepieniem 5 tytułu do 4go

Kiedy kupujecie łóżeczko?
Stary 2011-09-09, 16:47   #4240
tuszka
Raczkowanie

Witajcie Mamuśki,

ja już dzisiaj po ćwiczeniach.

Jak byliśmy ostatnio u gina na wizycie zachęcał nas do wykupienia prywatnej opieki położnej, ale ta zabawa kosztuje 1500 zł i się zastanawiam, czy to nie jest zbyt wygórowana cena za mój spokój wewnętrzny? Ale z drugiej strony wolałabym nie pluć sobie w brodę...

A wczoraj poszłam dość późno do sklepu po mielone indycze... I stoję w kolejce, pytam, czy jest jeszcze mielone indycze, a sprzedawca mówi, że już nie ma. I za chwilkę się zreflektował: A pani w ciąży? Mówię, że tak... na co on: a to już idę mielić, ciężarnym się nie odmawia byle więcej takich ludzi

I takim oto sposobem mam spaghetti

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość

"BIAŁĄ ARMIE NICH WYGONI INTRUZA"
: hahaha::h ahaha::ha haha::hah aha::haha ha:
BOSKIE!!
U nas sexu to już dawno nie było, ale jak tż wraca w nocy, a wychodzi jak jeszcze śpię... niby zostaje nam cała noc, ale jakoś chcicy nie mam

Cytat:
dziewczyny a bralyscie moze cos od tego sprzedawcy?

plaszczyki ma w ofercie, ciekawa jestem jak z jakoscia rzeczy u niego- bo cena mnie satysfakcjonuje

http://moda.allegro.pl/ekstra-plaszc...811587021.html
Fajny płaszczyk, tylko ciekawe, czy to jest ten materiał, co się szybko mechaci, czy nie. Ja dzisiaj przymierzałam mój płaszczyk zimowy, fason bombka, i zapinam się w nim jeszcze, także może jakoś nie będzie potrzeby kupowania. W razie czego tż ma kurtkę taką sportową

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
ooo fajna czcionke wybralas, szeroka sie wydaje to serwetki moga ciekawie wyjsc Z tego co pamietam Tz Owieczki sam wycinal te literki

Dygotko musisz jesc cieple posilki! chociazby dla coreczki.

Princessko
ciesze sie, ze nic zlego sie nie dzieje

Dziewczyny ledwo Wam napisalam, ze ide chyba sie przespac to od razu padlam jak mucha i obudzilam sie doslownie minute temu w sumie spalabym dalej ale zasnelam z rekami na brzuszku i synek mnie skopal tak ze sie obudzilam.
Dzisaj jest biometr niekorzystny, także większość jest senna.

Dygotko, przecież możesz nagotować sobie większe porcje, by wystarczyło na kilka dni. Mój tż też wraca, jak już prawie śpię, ale z wielką przyjemnością zjada, to co na niego czeka.
Ale też jest sporo prostych dań, ja bardzo lubię makaron smażony z tuńczykiem, cebulą, pomidorem i jakimiś przyprawami no i serem tartym. Robi się szybko, jest smaczne, jest z rybą (kwasy omega)

Tak się dziewczyny zastanawiam, czy jest sens kupowania kompletu pościeli dla małego łącznie z moskiterią, ostatnio ktoś mi zwrócił uwagę, że jak się ją zasłoni, to ona zabiera jednak trochę tlenu dziecku. Nie lepiej zainstalować moskitierę w oknie sypialni, zwłaszcza że mieszkamy w bloku, a nie w domku, gdzie latem drzwi są cały czas otwarte
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:49   #4241
dygotka8
Zakorzenienie

.

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-14 o 08:25
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:53   #4242
elf27
Zadomowienie

Cytat:
u nas też sa stare meble,taki jakiś prl-nijak dla młodych ludzi-bo ani to ładne ani to praktyczne,użyteczna
będziecie mieli swój domek to i mebelki pod siebie kupicie

a czy można załatwić sobie obecność swojego gina prowadzącego przy porodzie? bo rozumiem, że to usługa odpłatna? kurczę, chciałabym żeby to mój lekarz 'odbierał' poród
Stary 2011-09-09, 17:03   #4243
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Pomalowałam literki, ale wydaje mi się, że wyszły mi za jasne... no i brakuje brązowych tasiemeczek do ich zawieszenia.
Bardzo fajnie wyszły, a i jednak własnoręcznie, to zawsze cieszy

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
uwazam ze upchanie w 1 terminie osob które są 1wszy, 2gi, 4ty raz lub w 37 tc to juz przesada..... bo mamy rozna wiedze, kazdej inne cwiczenia... ehhhh CHAOS jednym słowem
goldi na szczescie za freee !!!!
Witaminko chociaż tyle, że nie płacisz. U mnie przyjmują zapisy na sr dopiero od 22 tc, to o tyle dobrze, że jednak sporo dziewczyn ma zbliżony termin

Cytat:
u mnie obiadu znowu niet znowu kanapki były-ja na samych kanapkach właściwie żyję,rzadko kiedy jadam gorący obiad ale dla samej sebie nie chce mi sie gotować.
planuje isć po pieczywo,ale jest zimno i wietrznie...brrr
ja jak wychodzę to zakłądam dżinsy,adidasy,kurtę.
nie mam żadnego sweterka bo wszytskie sięgają mi powyżej pępka...
a jak parę razy załozyłam japonki zamiast adidasków to katarek od razu sie pojawił....

aaa,i jak wypiłam wczoraj przed snem(tzn ze 2 godz przed snem) mleko z miodem to i od razu lepiej mi się spało
co robicie dziś na obiadek???
Dygotko jakiś jeden ciepły posiłek by się przydał. Bo jednak dla obiadu czy kolacji na ciepło warto się poświęcić. Też tak kiedyś miałam, ale teraz dbam o siebie

Cytat:
aaaaaaaaaale mi chlopaki brykaja po zoladku uff az mi sie tego obiadu odechcialo i brzuch na wszystkie strony chodzi
Glamm masz podwójne atrakcję, płaszczyk bardzo fajnie się prezentuję. Na zdjęciach na porządny wygląda

Marjeta sukienka jest b. fajna, ja bym już nie szukała. Nie ma sensu kupować kolejnej

Tincia tylko u mnie ten cukier skacze po niektórych posiłkach, może dlatego chce insulinę wprowadzić Nic zaczekam na wyniki badań i teraz jeszcze będę uważać bardziej na to co jem

Elf raczej mówią, że lepiej sobie dobrą położną wykupić. Bo podobno położna ważniejsza przy porodzie naturalnym, a lekarz przy cc

A ja się wyłamie mnie się podoba numer 1 na tytuł kolejnego wątku

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-09-09 o 17:04
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 17:04   #4244
elf27
Zadomowienie

ONA u mnie na 90% będzie cc.
Stary 2011-09-09, 17:08   #4245
Ona231
Zadomowienie

Elf to zawsze się, ze swoim lekarzem możesz dogadać i ustalić taki termin cc, żeby miał dyżur
Tym bardziej, że planowane cc ustala się z wyprzedzeniem
Stary 2011-09-09, 17:21   #4246
dygotka8
Zakorzenienie

.

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-14 o 08:20
Stary 2011-09-09, 17:27   #4247
Ona231
Zadomowienie

Dygotko to może chociaż jakieś tosty na ciepło, co?
Do tego sałatka z pomidorów albo z innych warzyw Może tosty to nie jest najzdrowsze rozwiązanie ale z pełnoziarnistego pieczywa, zawsze lepsze niż kanapki
Stary 2011-09-09, 17:29   #4248
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Elf to zawsze się, ze swoim lekarzem możesz dogadać i ustalić taki termin cc, żeby miał dyżur
Tym bardziej, że planowane cc ustala się z wyprzedzeniem
dziękuję
nie pomyślałam o tym w ogóle, założyłam że raczej bezinteresownie nie będzie chciał

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

a ten makaron z tuniakiem to słyszałam, ze przepyszny
Stary 2011-09-09, 17:46   #4249
dygotka8
Zakorzenienie

.

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-14 o 08:21
Stary 2011-09-09, 17:51   #4250
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
dziękuję
nie pomyślałam o tym w ogóle, założyłam że raczej bezinteresownie nie będzie chciał

a ten makaron z tuniakiem to słyszałam, ze przepyszny
Elf nie ma za co Myślę, że spokojnie się z nim dogadasz, a jak masz już zalecenia do cc, to raczej problemów nie powinien robić

Dygotko też lubię kabart Hrabi O to jednak czasem coś ciepłego zjesz to dobrze Dbaj o siebie bo dzieciątko potrzebuję jedzenia
Stary 2011-09-09, 17:58   #4251
elf27
Zadomowienie

DYGOTKO ---> http://www.wielkiezarcie.com/recipe149.html

ONA
Stary 2011-09-09, 18:03   #4252
goldika
Zakorzenienie

Odebralam wlasnie woreczki na pieluszk i jestem wsciekla bo zamowilam ZIELONE pudelko na smoczek a dostalam kur****o ROZOWE
Zamawialam tylko 3 rzeczy u tego kolesia i na dodatek nie dopilnowal kolorow... masakra. Napisalam, ze chce wymienic.

Ktoras pytala kiedy lozeczka kupujemy. My za tydzien. Wiec bedzie u nas w 33tc pewnie.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Aaa Tz tez jest wkurzony bo jest organizatorem zawodow wedkarskich ktora jutro sa i dzwonil na łowisko powiedziec, ze bedzie o 4 uczestnikow mniej. Na co koles mu powiedzial, ze bardzo dobrze to w takim razie niech jeszcze dwocg zrezygnuje bo jemu sie pomylila ilosc osob i nie ma tylu stanowisk na lowisku
Ocipieli dzis Ci ludzie czy co??
Stary 2011-09-09, 18:04   #4253
Ona231
Zadomowienie

Goldika nie denerwuj się, zawsze masz możliwość wymiany do 10 dni, niestety odsyłasz na swój koszt. Możesz też zwrócić mu towar jak nie będzie miał tego koloru.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 18:13   #4254
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
a czy można załatwić sobie obecność swojego gina prowadzącego przy porodzie? bo rozumiem, że to usługa odpłatna? kurczę, chciałabym żeby to mój lekarz 'odbierał' poród
Oczywiście, że można. U nas kosztuje to fortunę, ale tak jak dziewczyny pisały. Lepiej termin CC ustalić wtedy, kiedy dziwnym trafem akurat on ma dużur

Cytat:
uśmiaąłm się z tego garba:hah aha:
już wymyśliłam obiad dla tż,a ja póki co zjałam 4 krówki-dobrze,że więcej nie kupiłam

jak Twój lekarz się anzyywa??coś naziwsko na R...??bo był chyba dziś w DDTVN
ponoc fajnie jak się ma położną opłaconą,ale z drugiej striny podobno położne (u św. Zofii??) są i tak pomocne

ten co był dzisiaj w DD TVN a propos ciąż po 40tce to nie mój. Mój ma piękne nazwisko - Warzęchowski. Strasznie trudno było mi je zapmiętać na początku.
Zaraz zadz. do znajomej, która rodziła w Św. Zofii może ona mi coś podpowie. Wykupienie położnej gwarantuje mi poród w tym szpitalu, bo ta położna rezerwuje sale, jak zaczynam rodzić.

no,ciężarnej się nie odmawia-radze korzystać póki czas

ja sobie nie wyobrażam by tńczyka wrzucać na patelnie
pamietam jak kolega robił sobie kanapki z tuńczykiem z mikrofali-obrzydliwie śmierdziało
nagotować to ja bym mogła,ale ja an nic nie mam ochoty-ostatnio miałąm na rybę-może należało sie wybrać i gdzieć=ś coś na mieście zjesć
Gotujesz makaron (np. świderki, dobry jest też taki, który został po czymś tam). Na patelnie lejesz oliwę, wrzucasz cebulę, podsmażasz, makaron, tuńczyka ( może być w sosie własnym, oleju, pomidorowym, tyryiaki, słodko-kwaśnym, czy jaki lubisz), pomidora (jeśli lubisz pomidora na ciepło), następnie doprawiasz (np. zioła prawansalskie, słodka/ostra papryka) i dorzucasz startego sera. Podsmażasz, aż ser się rozpuści. Nie wygląda to apetycznie, ale smakuje dobrze.

A druga opcja z dań na ciepło w 5 min, to tortille. Kupujesz np. w Biedronce, czy Lidlu (aktualnie tydzień meksykański ) tortille, wkładasz do niej co chcesz, jak chcesz i ile chcesz i podgrzewasz na patelni/piekarniku/mikfrofali/opiekaczu. Możesz np. na jedną tortille położyć ser, zioła i np. pomidora, przykryć to drugą tortillą i podsmażyć aż ser się rozpuści. Następnie pokroić w 'trójkąty'. Albo wykorzystać jedną tortille, wysmarować ją czym chcesz (np. pesto, masło, serek topiony, sos pomidorowy, oliwa), powrzucać co masz np. sałatę/ rukolę/ mieszankę sałat, dodać tuńczyka/salami/ser/szynkę i do tego warzywa pomidor/ogórek/oliwki/suszone pomidory/kiełki i albo pięknie złożyć, tak jak na opakowaniu, ale po prostu zgiąć na pół. Polecam później wlać sos czosnkowy, czy jakiś inny. Najlepiej własnej roboty.

Cytat:
polecam kabaret Hrabi na TVP2 ubaw po pachy

to ja poprosze o taki bardzo dokładny p[rzeppis na ten makaron z tuńczykiem

tosty-mniaaami-jutro na śnaidanko będą a teraz zupkę wstawiłam

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

babeczka z tego kabaretu,który udaje kobietę
-ja mam cellulit,a Ty co masz??(ona)
po namysle on odpowiada
-a ja Ci zazdroszczę
: hahaha:
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 18:14   #4255
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Goldika nie denerwuj się, zawsze masz możliwość wymiany do 10 dni, niestety odsyłasz na swój koszt. Możesz też zwrócić mu towar jak nie będzie miał tego koloru.
Wkurzylam sie bo przeciez takie male zamowienie a i tak pomylka i to jeszcze byla aukcja bez mozliwosci wyboru bo zaznacozne bylo, ze pojemnik jest wlasnie w kolorze zielonym. Wiem, ze to bzdet ale nie lubie jak ktos bierze ode mnie kase i ma w nosie czy cos pomyli czy nie.

U innego robilam zamowienie za 175zl i niczego nie pomylil.

bardziej wkurzyla mnie sytuacja Tzta :/
Stary 2011-09-09, 18:18   #4256
Ona231
Zadomowienie

Goldika rozumiem, ale nerwy w niczym nie pomogą. Też nie lubię takich sytuacji, ale niektórzy ludzi tak mają.
Wiem jakie to wkurzające jak na ostatnią chwile się dowiadujesz, że brakuję miejsc itp. bo raczej trudno wtedy jakieś rozwiązanie znaleźć.

Tuszka to chyba lepiej wykupić, jak chcesz tam rodzić. Ale kwota jest lekko zrażająca
Stary 2011-09-09, 18:25   #4257
dygotka8
Zakorzenienie

Tincia- ja będę Twoim sumeienim jak pisanie pracy???????????????????? ????/

Stary 2011-09-09, 18:27   #4258
goldika
Zakorzenienie

Tuszka ja bralam pod uwage wykupienie poloznej. Tzn ojciec chcial mi ja "sprezentowac". W ostatecznosci zrezygnowalam.
Dlaczego? 1500zl to jednak za duzo kasy (nawet jezeli nie idzie z mojej kieszeni). Pomyslalam sobie, ze dam rade bez. W sumie jestem nastawiona na ciezkie warunki szpitalne (nie wiem dlaczego) i jako nawet chce radzic sobie samodzielnie.
Ale ogolnie na poczatku tez bardzo chcialam wykupic polozna.
Chaotycznie napisalam i nie udalo mi sie ujac wszystkiego co mialam na mysli
Stary 2011-09-09, 18:28   #4259
dygotka8
Zakorzenienie

Tuszka-zapisałam sobie ten przepis-dzieki

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-14 o 08:22
Stary 2011-09-09, 18:34   #4260
Ona231
Zadomowienie

Dygotko ja robię podobnie tylko dodaję sporo pietruszki, jakoś mi się lepiej do tuńczyka komponuję Robi się szybko a do tego jest smaczne

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości