|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
![]() ja brałam już chyba wszystkie dostepne na rynku dawki teraz setke bez sensu, kobiety w ciazy powinny byc mile kochane i dawac brzuch do macania ![]() Cytat:
jestescie zboczone, obydwie ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaaa, możliwe
Smakować będę Cię jest najlepsza!!!
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuu setką mocna, dobrze dajesz ![]() Zabrać Cię do jaświł? ![]() Jaświły, Pietkowo, Wnory - mój żywioł ![]() Wiem co lubisz
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Tyyyy tam bylas?
![]() aahaha dziwkarskie buty xD ![]() jak znalazł ejj, ja wam mówię, już przegielysmy off topami i Winyl nas juz nie chce znac ona jak nic nie chce byc juz nasza kolezanka
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) chce zebyscie mnie tam zabrały! ![]() zalozylam sobie album, ale nie ze mna
|
|
#4236 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
ufff nadrobiłam. dzisiaj nawet pospałam... Oliwka obudziła się o 3 w nocy i oczywiście nie zamierzała szybko iść spać. Akurat w nocy miała ochotę na to,żeby ją trzymać na rękach i chodzić po całym domu myślałam,że zasnę, ale dałam radę i położyłam się przed 5 TŻ poszedł na 6 do pracy,a ja walczyłam z tym małym oszołomem w drugim pokoju głupio tak w domu siedzieć tylko z małą... brakuje mi Tża. tak mało ostatnio ze sobą rozmawiamy, przytulamy. Oli pochłania cały Nasz czas. Czasem w nocy się do Niego przytulam, bo akurat mogę... to trochę dołujące, ale jak Oli będzie już większa, to na pewno nadrobimy Wczoraj zjadłam tylko dwa posiłki. Nie miałam nawet kiedy jeść, bo ani nie miałam chęci, ani czasu. Wczoraj wzięliśmy małą do samochodu i pojechaliśmy do moich rodziców. Moje koty był przerażone płaczem Oliwki haha bały się do niej podejść i uciekały na wszystkie możliwe szafki. Mama kupiła czapkę Mikołaja i była nawet miła... lekki foszek na twarzy był, ale oczywiście próbowała to ukryć ta kobieta mnie kiedyś wykończy... Cytat:
Ja wczoraj spotkałam koleżankę położną i dzisiaj załatwia mi na lewo recepte na zanik pokarmu w piersiach. Ani to karmić, bo za mało, a mimo to ciągle coś się zbiera i momentami wycieka Cytat:
Cytat:
Cytat:
już drugi dzień pod rząd robi brzuszki, ja jeszcze nie mogę ćwiczyć, ale jak wyciągnę mój step to będę na lato turbo laską Cytat:
nie ma to jak google Cytat:
a tam ciąża,nic jej zrobić nie możesz, ale też możesz być delikatnie złośliwa nie daj się! Cytat:
Ja byłam miła, kochana i wiecznie głodna hah głaskanie brzucha przez innych jest meeeega denerwujące! każy podchodził dotykał mój brzuch i pytał kiedy rodzę. a przed samym porodem, to już w ogóle tragedia była. cała rodzina dzwoniła, pytała czy już urodziłam, dlaczego jeszcze nie urodziłam, co tak długo, ile jeszcze mają czekać! mozna było oszaleć... aaaa! wczorajszy tekst mojej mamy - "Aga jak tam na dole? zagoiłaś się?" mówie,że tak. wszystko jest super a moja mamuśka do mnie - "No to teraz Aga pilnuj się,żebyś zaraz nie miała drugiego dziecka" myslałam,że się schowam pod ziemię... i już po śniadanku - miseczka musli z mlekiem. pokochałam ten zestaw!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-30 o 08:29 |
|||||||
|
|
|
#4237 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przez to że cały czas poświęca się właśnie dziecku ;/ Fajnie, że Twój TŻ staje na wysokości zadania i dzielnie walczy razem z Tobą Cytat:
ej, ale nie zapominaj o sobie ! Oli musi mieć zadbaną i najedzoną mamę !![]() dzięki dzis znowu bola mnie te guzy. i jak to wrocic do zycia ;/ jak to sa takie nieobliczalne stfory;/jeeej to musi byc straszne z tym pokarmem , mam nadzzieje ze dostaniejsz ta recepte Cytat:
glupia sytuacja, nigdy niewiadomo jak sie zachowac jak rodzice palna cos w tym stylu
|
|
#4238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czuję się wtedy kochana i szczęśliwa. Ostatnio na ten temat rozmawialiśmy. Powiedzieliśmy sobie,że każdą wolną chwilę będziemy poświęcać na przytulanki, buziaki itp. Nie chciałabym,żeby Oliwka nas od siebie oddaliła... I na pewno do tego nie dopuszczę Jesteśmy teraz w trójkę i każdy znajdzie dla siebie czas. o! no właśnie czasem zapominam przez to wszystko... Uwielbiam się nią zajmować, patrzeć jak rośnie, uśmiecha się. Jestem w Niej niesamowicie zakochana do wtorku masz jeszcze trochę czasu, więc będziesz musiała wytrzymać z tymi bólami no... straszne, straszne! obym dostala tą receptę, bo się wykończe. ciągle muszę mieć wkładki laktacyjne w biustonoszu to takie wkurzające i męczące...dobrze,że mój ojciec jeszcze tego nie skomentował ![]() Ewelka - widziałam zdjęcia śliczna z Ciebie dziewczyna
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-30 o 08:55 |
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
no nie nadrobię nie dam rady ![]() ale i tak Was wszystkie kocham |
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, ja uważam, że Winyl nas kocha i tylko jak się zjawi wyjaśni nam czemu nas opuściła na tak długo
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisała coś?
|
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
a wiec moje zakupy dla was
|
|
|
|
#4245 |
|
Wtajemniczenie
|
zakupy super
płaszczyk mi się bardzo podoba!zdjęcie mojej małej kruszynki na dzień dobry :
|
#4246 | |
|
Raczkowanie
|
Mierzyłam ostatnio taki płaszczyk, ale miał za krótkie rekawy, Tobie w nim ślicznie
Ej myślicie, że coś ze mną nie tak?? Kupiłam w zeszłym tygodniu 8 par butów na wiosne i lato jedna przesyłka buty bardzo tanie, więc siędzą sobie w swoich pudełeczkach w szafie![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chyba łącznie mam 8 par butów
nie przepadam za kupowaniem butów. dodałam fotkę z małą do albumu - dodam,że na zdjęciu mam niewyprostowane włosy i czuję się jak pasztet
|
#4248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozniej i tak zapominam o tych zakupach mimo ze na poczatku obiecuje sobie, ze nie kupie nic wiecej to bez sensu, walczmy z tym Cytat:
Cytat:
|
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
ania -
ehh cera tylko i wyłącznie piękna z podkładem jak przyjdzie wypłata to będe kupować fluid true match tutaj trochę mi szkoda wywalić 60zł.. w UK kosztował tylko 8funtów. nie bolało aż tak przy kasie
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już pewnej osoby nie ogarniam!!!
Agnes, ależ ona jest przesłodka!!!!!!!!
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam u dermatologa. Chyba zbankrutuje
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Ale siaryyyy sobie narobiłam!!!
![]() Gadam przez telefon i ktoś się do mnie dobija... Nooo i patrzę jakiś nr z orange i wysłałam smsa 'kim jesteś?' Oddzwaniają do mnie, a tam ośrodek zdrowia czy jutro szczepienie aktualne... Tzn. czy się zjawię O kurdeeeeee, wstyd będzie tam iść
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
psyhe - złość piękności szkodzi
dziekujemy hahahha ewelka - no to dawaj swoje zdjęcie a po co u dermatologa?
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, polskie ceny sa boskie tez musze kupic sobie podklad. mam slabosc do przeslodzonych opakowan boujoris, uzywam podkladu bio detox true match mi nie odpowiada, ciemnieje na twarzy ale czaje sie na milion lashes z loreala, chyba ktos pisal juz o tej maskarze, warto? i ktory rodzaj, bo jest ich kilka ;/ no i po co ![]() Cytat:
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, napisałam mu, że najlepiej będzie jak przestaniemy utrzymywać kontakt, bo to bez sensu i tak czy siak skończy się to mega turbo kłótnią
To on, że lepiej będzie jak odezwie się za jakiś czas....... Pytanie tylko po co?
|
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę się męczyć z cerą... dla mnie true match jest wręcz idealny!
|
|
#4257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wynika to z mojej proznościm, ale wiecie jako kosmetolog, nie moge mieć niedoskonałości. I dostałam po raz pierwszy doustny antybiotyk bo nigdy nie bralam. Zawsze jakieś masci ktore i tak duzo nie pomagaly. Do tego oslonki na watrobe i 2 masci . Nie chce sie wiecej wstydzic przed kilintkami, ktore maja piekna cere i narzekaja na tradzik Nie mam złej cery, ale co jakis xczas mam taki wysyp że musze to czymś udupic ![]() dostalam duzo probek, juz zamowilam kilka półproduktow na naturalisie i zaczynam łągodna pielegnacje, dużo nawilżania + lek od dermatologa. Uffff . Mam nadzieje ze pomoze. A wczoraj kupilam sobie na grouponie 2 mikrodermabrazje za 149 zl! Nie kupilam gdyby nie to że to fajna nowootwarta klinika, i pracuja na swietnych kosmetykach . Ania, mikro pomaga na zaskórniki i kwasy tez ide do pracy na 16, jak mi sie nie chce odliczam do soboty, znajomi przyjezdzaja i idziemy na jakis koncert a potem w miasto ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
dziewczyny zobaczcie to bo warto, filmik na dole. Ciezko mi w to uwierzyc. Ja nie potrafie ukryc malego syfka a ona cala twarz i wyglada naturalnie!!! http://www.kimono.pl/Najbardziej-nie...makijazu-a3183
|
|
#4258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przez ponad 2 dni byłam bez prądu teraz sprzątam, piorę itd - muszę nadrobić i cieszyć się, że elektryczność istnieje bo w weekend znów mają być okropne wiatry i znając życie nie będę miała dostępu do niczego poza świeczkami ![]() nadrobię Was później (przepraszam , bo Mała nie daje mi dziś żyć
|
|
|
|
|
#4259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia dobrze Ci napisala, niech teraz zon ka sie z nim meczy ![]() Cytat:
Biedna, widac ze sie z tym okropnie meczy! podziwiam ją, że odważyła się pokazać bez makijażu... Doszła do perfekcji, poniekąd sytuacja ją do tego zmusila... ja to samo, mam problem z ukryciem jakis tam syfkow, bardziej je podkreslam niz kryje Ewelka kochana a powiedz mi, jak mam problem z zaskornikami to warto w ogole isc na oczyszczanie cery, czy lepiej sobie to darowac i isc na te kwasy lub mikro...? kurcze szkoda mi kasy ja tak samo, nic nie widzę u Agnes :P dobrze ze zaczynasz "walke" z cera, masz racje, kosmetyczka powinna byc niezkazitelnym wzorem dla innych ![]() Cytat:
|
|
#4260 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umowa to umowa, zjem mikołajki i TŻ będzie się śmiał ![]() Cytat:
Już po pogrzebie!Cytat:
Nie gadam z Wami, o! Cytat:
Cytat:
Loool, mamy to zawsze z jakimś tekstem wyjadą Cytat:
Dostałam 2 z religii- jest Wam przykro, prawda? Napisałam maturę z matmy- módlmy się, aby było więcej niż 40% (u mnie w szkole matura z matmy rządzi się własnymi prawami haha) i żebym zdała. |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

czasami mi aż głupio bo widzę leki i od razu wiem kto jaki ma problem 

ufff nadrobiłam.
myślałam,że zasnę, ale dałam radę i położyłam się przed 5
ta kobieta mnie kiedyś wykończy...
(cokolwiek to znaczy xD) oraz sylwetka serca jest w normie

ale czaje sie na milion lashes z loreala, chyba ktos pisal juz o tej maskarze, warto? i ktory rodzaj, bo jest ich kilka ;/
To on, że lepiej będzie jak odezwie się za jakiś czas....... Pytanie tylko po co?
odliczam do soboty, znajomi przyjezdzaja i idziemy na jakis koncert a potem w miasto 
BLOGUJĘ
Nie gadam z Wami, o!