Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 10:52   #4231
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
właśnie to samo zauważyłam

ooo fajnie, a gdzie sie wybierasz?
Impreza ma się odbyć u mojej przyjaciółki, a konkretnie w garażu jej brata. Garaż duży, bo on się zajmuje blacharką. No i będą pewnie jakieś stoły, baloniki itp., to na mojej wsi, więc bez brokatu (albo właśnie z ) raczej coś wygodnego, ale ładnego, nie przesadnie eleganckiego. Nie wiem, czy nie skończy się na zakupach myślałam o granatowych rurkach, białej albo czarnej koszulce na koronkowych ramiączkach i czerwonym dłuższym sweterku do narzucenia, ale sama nie wiem... No i buty co, uggi?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:55   #4232
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Cionsza?
chciałabyś
u mnie nie ma szans by tak było..to ze stresu z tym, że wcale mi się to nie podoba, bo to oznacza, że naprawdę za dużo sie u mnie dzieje..zwykle spóźnienie trwa tydzień, dwa..tylko w przypadkach kiedy naprawdę mam stresujący czas aż tak mi się cykl wydłuża..
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
współczuję Wam tych ekscesów... ja nie pamiętam, czy kiedyś miałam regularne miesiączki, wiem, że raz mi się długo spóźniała, z miesiąc, po wyjeździe w góry - podobno tak się zdarza, a potem dostałam i zaczęłam brać tabsy. w międzyczasie miałam przerwę w braniu tabsów na dwa cykle, to trwały chyba po 26 czy 27 dni. Wypas

pamiętam, pamiętam u nas był też plac zabaw - taki hardcore'owy, bo opony na sznurkach robiły za huśtawki i nikt się nie czepiał, że nie spełnia taki plac jakichś warunków bezpieczeństwa. jak widzę te metrowe ”ścianki wspinaczkowe” i krótkie zjeżdżalnie, to żal mi tych dzieci, serio...

to pytanie pada na tym wątku o wiele częściej niż ”zaręczona?”
ja zawsze miałam nieregularne..chociaz ostatnio to sie poprawiło

co do placu zabaw to u nas też były opony do huśtania, poza tym takie karuzele co trzeba sie było nieźle ręką namachać żeby sie kręciła..i zjeżdżalnie z blachy, która w tyłek haczyła..w ogóle kiedyś dzieci miały wyobraźnię..uwielbiały grać w gumę, skakać na skakance, bawić się w berka czy chowanego..teraz większość nawet nie wie co to za zabawy..

ale zobacz jak nam się wątek rozwija
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:58   #4233
kasia0912
Zakorzenienie

ja pamiętam jak karą było że z domu wyjść rodzice nie pozwalali,a teraz dzieciakom na rękę...

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:01   #4234
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Impreza ma się odbyć u mojej przyjaciółki, a konkretnie w garażu jej brata. Garaż duży, bo on się zajmuje blacharką. No i będą pewnie jakieś stoły, baloniki itp., to na mojej wsi, więc bez brokatu (albo właśnie z ) raczej coś wygodnego, ale ładnego, nie przesadnie eleganckiego. Nie wiem, czy nie skończy się na zakupach myślałam o granatowych rurkach, białej albo czarnej koszulce na koronkowych ramiączkach i czerwonym dłuższym sweterku do narzucenia, ale sama nie wiem... No i buty co, uggi?
oo fajny zestaw, będziesz swietnie wygladac
Stary 2011-12-30, 11:02   #4235
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
co do nietrzymania przy uchu - chyba nie umiałabym.
zresztą przy regularnym czyszczeniu pewnie się nic złego nie stanie, jak się normalnie przyłoży do ucha
Z tym nietrzymaniem telefonu przy twarzy to akurat wyszło od tego, że dawno temu wyczytałam, że największa dawka promieniowania wychodzi z komórki w momencie nawiązywania połączenia - stwierdziłam, że po co mam sobie dawać prześwietlać mózg na darmo i przyzwyczaiłam się trzymać telefon w lekkim oddaleniu - może i nie pomaga, ale na pewno mi nie przeszkadza, no i mniej świństw zbieram na policzek
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:03   #4236
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Dobra, przeleciałam.

Glenia samych cudownych dni Dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, pociechy z męża i rosnącego maleństwa
Carmi, suknia piękna i potwierdzam to, co dziewczyny mówiły- wyglądasz zjawiskowo
Capri, gratuluję rozmowy

Postanowień noworocznych nie mam, nigdy mi nie się nic nie udaje Może tylko to, że chciałabym rzadziej kłócić się z tżtem i nie dać się pokusie farbowania włosów. Wracam do naturalnych
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:03   #4237
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, co w tym jest dla mnie najgorsze? U nas jest niedaleko taki stary plac zabaw. I ja na tym placu zabaw nie jestem w stanie zrobić większości rzeczy, które za gnojka przychodziły mi z łatwością. Jakieś skoki, wspinaczki, masakra... Nie narzekam ostatnio na swoją formę, ale serio nie jestem w stanie się tak wyciągnąć jak kiedyś. A tu boli, tam strzela.
to fakt - ja się dwa lata temu przekonałam, że nie wejdę już na drzewo

Maja, u mnie mam na odwrót wrażenia - dzieci lubią się bawić, skaczą w gumę, grają w klasy u mnie na podwórku, jak jest ładna pogoda, to dzieci jest mnóstwo i super się bawią tylko że właśnie zjeżdżalni już z blachy nie maja, biedni

a spadłyście kiedyś z trzepaka na beton? ja tak! w ogóle nie wiem, gdzie jest trzepak i czy w ogóle jest w mojej okolicy więc nie wiem, czy dzieci się na nim bawią

ja w ogóle nie mam sylwestrowego ubrania ani jednego, nie wiem, co na siebie włożę

co do miesiączek to dłużej niż tydzień to na pewno tylko raz mi się okres spóźnił, bo mi to mama kontrolowała pamiętam mi się nie chciało, nie potrzebowałam, a ona się przejmowała
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 11:08   #4238
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
to fakt - ja się dwa lata temu przekonałam, że nie wejdę już na drzewo

Maja, u mnie mam na odwrót wrażenia - dzieci lubią się bawić, skaczą w gumę, grają w klasy u mnie na podwórku, jak jest ładna pogoda, to dzieci jest mnóstwo i super się bawią tylko że właśnie zjeżdżalni już z blachy nie maja, biedni

a spadłyście kiedyś z trzepaka na beton? ja tak! w ogóle nie wiem, gdzie jest trzepak i czy w ogóle jest w mojej okolicy więc nie wiem, czy dzieci się na nim bawią

ja w ogóle nie mam sylwestrowego ubrania ani jednego, nie wiem, co na siebie włożę

co do miesiączek to dłużej niż tydzień to na pewno tylko raz mi się okres spóźnił, bo mi to mama kontrolowała pamiętam mi się nie chciało, nie potrzebowałam, a ona się przejmowała
Tak! Spadłam! Myślałam, że umrę... A było to tak, że się huśtałam zahaczona tak kolanami i jakoś puściłam nogi i zleciałam całym ciałem prościutko na czubek głowy. Jak o tym teraz myślę, to mnie mrozi, bo mogłam się zabić przy niewielkim wysiłku... jakbym coś takiego zobaczyła, to bym zemdlała. Upadłam na plecy i nie mogłam oddychać, koleżanki mnie zaprowadziły do domu, ja w ryku, zero tchu, a matka: "Nie rycz tylko siadaj, rosół jest" do końca życia ten rosół zapamiętam
Pamiętam też, jak koleżanka się huśtała na takiej jednoosobowej huśtawce, stalowa rama i drewniane siodełko bez oparcia. Spadła z tej huśtawki na kolana, a huśtawka od tyłu uderzyła ją w głowę. Straszny widok, krew jej ściekała po twarzy, nie wyobrażam sobie, jak rodzice zareagowali na taki widok
Caprioszku, myślisz? a jakie buty byś dobrała do tego? A jak Ty się ubierasz?
Maja, współczuję Ci, ostatnio też przerabiałam miesięczne ponad spóźnienie @, jakie to frustrujące jest

Stary 2011-12-30, 11:08   #4239
kasia0912
Zakorzenienie

mój brat spadł z trzepaka na tył głowy. ja spadłam ze schodów na działce. Złamałam obojczyk, a po 2 h poszłam się kąpać nad wodę i nic mnie nie bolało, a potem przyjechała mama i okazało się,że mam właśnie złamany

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-12-30, 11:10   #4240
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
mój brat spadł z trzepaka na tył głowy. ja spadłam ze schodów na działce. Złamałam obojczyk, a po 2 h poszłam się kąpać nad wodę i nic mnie nie bolało, a potem przyjechała mama i okazało się,że mam właśnie złamany
Haha, może my jesteśmy jakimiś cyborgami pamiętam, jak trzy czy cztery razy złamałam palec na piłce do kosza podczas gry w kwadrata w szpitalu to mnie z imienia znali i za każdym razem pytali, czy dalej gram na pianinie

Stary 2011-12-30, 11:13   #4241
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie

Widzę że jedna przyszła panna młoda się chwaliła sukniami ślubnymi,szkoda że tego nie widzę

Kataru ciąg dalszy... Karola walczę by nie kupić żadnych kropli i rozumiem oglądaliście Insygnia Śmierci? Na tej drugiej częśći tego to j zasypiałam ale TŻ focha nie miał

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Tak! Spadłam! Myślałam, że umrę... A było to tak, że się huśtałam zahaczona tak kolanami i jakoś puściłam nogi i zleciałam całym ciałem prościutko na czubek głowy. Jak o tym teraz myślę, to mnie mrozi, bo mogłam się zabić przy niewielkim wysiłku... jakbym coś takiego zobaczyła, to bym zemdlała. Upadłam na plecy i nie mogłam oddychać, koleżanki mnie zaprowadziły do domu, ja w ryku, zero tchu, a matka: "Nie rycz tylko siadaj, rosół jest" do końca życia ten rosół zapamiętam
Pamiętam też, jak koleżanka się huśtała na takiej jednoosobowej huśtawce, stalowa rama i drewniane siodełko bez oparcia. Spadła z tej huśtawki na kolana, a huśtawka od tyłu uderzyła ją w głowę. Straszny widok, krew jej ściekała po twarzy, nie wyobrażam sobie, jak rodzice zareagowali na taki widok
O jaaa współczuję, koleżance też ...Mó brat jak spadł kiedyś z huśtawki za dziecka to złamał rękę

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 11:15   #4242
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Caprioszku, myślisz? a jakie buty byś dobrała do tego? A jak Ty się ubierasz?
Myslę że to fajny zestaw a Ty masz idealną figurę więc będziesz wyglądać jak petarda

My mamy imprezę disco polo, ubieram kolorową tunikę i nie mam jeszcze pomysłu na dół, ale chyba kolorowe rajstopy albo legginsy Do tego pewnie jakaś kolorowa biżuteria, drewniana albo plastikowa, albo ewentualnie taka sztuczna kolia z cyrkoniami i kolczyki

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Józia, a co do butów, ja bym wzięła szpilki albo jakieś botki za kostkę
Stary 2011-12-30, 11:15   #4243
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Myslę że to fajny zestaw a Ty masz idealną figurę więc będziesz wyglądać jak petarda

My mamy imprezę disco polo, ubieram kolorową tunikę i nie mam jeszcze pomysłu na dół, ale chyba kolorowe rajstopy albo legginsy Do tego pewnie jakaś kolorowa biżuteria, drewniana albo plastikowa, albo ewentualnie taka sztuczna kolia z cyrkoniami i kolczyki

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Józia, a co do butów, ja bym wzięła szpilki albo jakieś botki za kostkę
Aaaaa, getry! Getry ubierz! Dzięki za petardę

Zaliczyłam mały zonk, poszłam do łazienki, rozpinam spodnie... i mój ulubiony pasek rozerwał się w pół

Stary 2011-12-30, 11:15   #4244
kasia0912
Zakorzenienie

Justyna może my woleliśmy się bawić niż złamaniami się przejmować
moja mama zawsze mówiła,że jak byłam mała to zawsze z podwórka wracałam z jakimiś ranami zamiast jedzenia musiała zabierać zapas plastrów, a jak złamałam obojczyk to byłam w przedszkola i bite 2 miesiące miałam gips od pasa do szyi i jedną wolną rękę- lewą a i tak latałam z dzieciakami

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-12-30, 11:17   #4245
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
ja raz jak jechałam rowerem przez parking, nie zauważyłam, że auto wyjeżdża i przefikołkowałam nad nim, legnęłam plecami na betonie i własnie umiałam tylko wciągać powietrze, nie mogłam wypuścić, masakra, jak to bolało, jakie uczucie, że umrę! z trzepaka spadłam i nic mi się nie stało o dziwo, jakoś na ramię upadłam. ze schodów spadłam ze trzy razy, były strasznie śliskie zimą tam, gdzie wtedy mieszkałam.
A P. jak miał dwa latka dostał z huśtawki w głowę tak, że go rzuciło do góry
a rosół rządzi
Stary 2011-12-30, 11:19   #4246
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
O zazdroszczę takiej tematycznej imprezy

1.08.2015

Stary 2011-12-30, 11:21   #4247
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
No tak by było najwygodniej, ale obawiam się że za mało obciachowo Przydałaby mi się jakaś mini ze skóry albo jakiegoś sztucznego materiału

i współczuję paska
Stary 2011-12-30, 11:22   #4248
Zuzik06
Wtajemniczenie

mnie brat zepchną ze ślizgawki. Ostatnio mama mi to przypomniała. Ponoć ojciec zaniósł mnie do domu z rozwalonym nosem i sikającą na wszystkie strony krwią

Parę lat później potknęłam się o wystającą płytę chodnikową, a że akurat gdzieś biegłam, to przewracając się przeleciałam lewym policzkiem po chodniku. Strupa miałam mniej więcej od oka do brody A najlepsze jest to, że tydzień póxniej w sukience komunijnej szłam na jakąś procesję szkoda, że nie mam foto

a jakoś w gimnazjum tata uczył mnie skakać na główkę. Skoczyłam ryjąc głową o dno basenu. Rozwaliłam górną wargę tak że mięcho praktycznie na wierzchu bleee
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:23   #4249
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
ale tys młoda
nom jeszcze tak

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Gleń cicho być!Mam prawie 4 więcej i jakoś żyję!:P
czyli jest dla mnie nadzieja?

Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość

Gleniusia Wszystkiego co Najlepsze, Najsłodsze, Wymarzone i Wyśnione.
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

Gleniu, życzę Ci mnóstwo szczęścia i radości, aby wszystko szło po Twojej myśli a nowe życie się pięknie rozwijało
Cytat:
Gieniu najukochańsza, życzę Ci mnóstwo zdrowia, szczęścia, miłości i wszystkiego najlepszego dla wiesz kogo

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Dobra, przeleciałam.

Glenia samych cudownych dni Dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, pociechy z męża i rosnącego maleństwa
Dziękować

Hawwuś dziękuję za smska

Cytat:
Zaliczyłam mały zonk, poszłam do łazienki, rozpinam spodnie... i mój ulubiony pasek rozerwał się w pół

na 14 jadę się spotkać z moimi dziewczynami, jeszcze nic nie wiedzą o cionszy ciekawa jestem, jak zareagują

teściowie właśnie u mnie byli z prezentem w postaci gotówki, więc chyba się skuszę na małe zakupy w galerii
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 11:23   #4250
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
O zazdroszczę takiej tematycznej imprezy
w zeszłym roku mieliśmy lata 20. i przebrania były nieziemskie W tym roku niestety bardziej na śmiesznie niż elegancko, ale ta sama ekipa która jest gwarancją dobrej zabawy więc nie mogę się doczekać

No i jeszcze udało mi się namówić koleżankę na mojito więc nie będę musiała pić wódy Co niezmienie mnie cieszy
Stary 2011-12-30, 11:23   #4251
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

mówiłam jej o getrach z miejscem na pietę i w geometryczne wzory

co do paska -

a jeszcze mis ię przypomniało, jak mi P. opowiadał, że w drugiej czy trzeciej klasie chodzili po dachu szkoły (dało się łatwo wejść po oknach - szkoła parterowa) i skakali z tego dachu. i jeden kolega skoczył tak, że połamał obie ręce, zaczął płakać, a oni mu nastawiać te ręce ale się nie dało i dopiero wtedy poszedł do domu. Bał się iść, bo myślał, że go rodzice zabiją, więc poprosił, by mu nastawili

i a propos: http://www.youtube.com/watch?v=iUSw9tRPRDU
wrzucałam już pewnie, ale uwielbiam ten filmik któż z nas się nie bał, że go mama za coś zabije. Znów
Stary 2011-12-30, 11:25   #4252
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

teściowie właśnie u mnie byli z prezentem w postaci gotówki, więc chyba się skuszę na małe zakupy w galerii
skuś się, skuś! bo potem już wszystko na dzindziora będzie szło
Stary 2011-12-30, 11:27   #4253
kasia0912
Zakorzenienie

mój TŻ tak umiejętnie uczył się jeździć na rowerku,że 10 metrów przejechał i łup o beton do teraz ma bliznę.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-12-30, 11:27   #4254
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
No tak by było najwygodniej, ale obawiam się że za mało obciachowo Przydałaby mi się jakaś mini ze skóry albo jakiegoś sztucznego materiału

i współczuję paska
Ale takie getry wiesz... wiesz... nie pamiętam, jak się nazywają, takie śliskieeeeee we wzorkiiii

Stary 2011-12-30, 11:28   #4255
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Z

Hawwa Ty się słuchasz Męża i odrazu prezenty[COLOR="Silver"]
Jedno z drugim nie ma nic wspólnego
Ale może to powód, dla którego P. tak często dostaje prezenty

Ja nie pamiętam, żebym miała aż takie wypadki jako dzieciak, choć kilka drobnych pewnie by się znalazło Ale ja raczej uważna byłam i zostało mi to do teraz - byle się nie pobrudzić i nie uszkodzić

Gleniu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:30   #4256
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale takie getry wiesz... wiesz... nie pamiętam, jak się nazywają, takie śliskieeeeee we wzorkiiii
no wiem wiem, ale już nigdzie takich nie dostanę
Stary 2011-12-30, 11:31   #4257
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
mówiłam jej o getrach z miejscem na pietę i w geometryczne wzory

co do paska -

a jeszcze mis ię przypomniało, jak mi P. opowiadał, że w drugiej czy trzeciej klasie chodzili po dachu szkoły (dało się łatwo wejść po oknach - szkoła parterowa) i skakali z tego dachu. i jeden kolega skoczył tak, że połamał obie ręce, zaczął płakać, a oni mu nastawiać te ręce ale się nie dało i dopiero wtedy poszedł do domu. Bał się iść, bo myślał, że go rodzice zabiją, więc poprosił, by mu nastawili

i a propos: http://www.youtube.com/watch?v=iUSw9tRPRDU
wrzucałam już pewnie, ale uwielbiam ten filmik któż z nas się nie bał, że go mama za coś zabije. Znów
O to to, o tych getrach mówię a z nastawianiem rąk
Coś miałam pisać... aaaa, Zuzia, z tym pojazdem policzkowym po chodniku to też przerabiałam! w przedszkolu biegłam, wpadłam w ławkę, nie zauważyłam jej dorobiłam się krwiaka na piszczeli, strupa na całej prawej stronie twarzy i wybitego zęba a parę dni później była akademia na koniec przedszkola i mama mnie pudrowała

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
no wiem wiem, ale już nigdzie takich nie dostanę
http://www.kedoo.pl/Galerie%2017.12....o/dsc00217.jpg to te bierz!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 11:31   #4258
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Parę lat później potknęłam się o wystającą płytę chodnikową, a że akurat gdzieś biegłam, to przewracając się przeleciałam lewym policzkiem po chodniku. Strupa miałam mniej więcej od oka do brody A najlepsze jest to, że tydzień póxniej w sukience komunijnej szłam na jakąś procesję szkoda, że nie mam foto
ja tak miałam w zerówce! wyrżnęłam się na żużlu i przejechałam połową ciała po nim miałam całą lewą stronę twarzy we krwi, lewą nogę i lewą rękę. jak zobaczyłam tyle krwi i poczułam ten gorąc, to byłam pewna, że umieram, pożegnałam się z mamą nawet a ona mi powtarzała: ”Będziesz żyła, kochanie, będziesz długo żyła” i nie zapomnę w życiu jak mama zaprowadziła mnie do zerówki i wyjaśniała wychowawczyni, co się stało, że mam twarz w strupie, a ja już poszłam do grupy i koleżanka do mnie: ”Jak dobrze, że to Ty, myślałam ,że diabeł po nas przyszedł”

Glenia, idź na szoping, zazdroszczę Ci go zresztą

Capri, właśnie! śliskie we wzorki!
Stary 2011-12-30, 11:34   #4259
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
w zeszłym roku mieliśmy lata 20. i przebrania były nieziemskie W tym roku niestety bardziej na śmiesznie niż elegancko, ale ta sama ekipa która jest gwarancją dobrej zabawy więc nie mogę się doczekać

No i jeszcze udało mi się namówić koleżankę na mojito więc nie będę musiała pić wódy Co niezmienie mnie cieszy
Ooo lata 20 też fajna sprawa
To pozazdrościć ekipy
Mojito też lubię, wręcz uwielbiam

1.08.2015

Stary 2011-12-30, 11:37   #4260
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
”Jak dobrze, że to Ty, myślałam ,że diabeł po nas przyszedł”
padłam

Jusia to dobra mama, ja pamiętam tylko, że moja mnie wodą utlenioną polewała, nawet mi się wryło w pamięc w co byłam wtedy ubrana, grr

Hawwa szlachcianka
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości