![]() |
#4231 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem zachowania mojego byłego. Od 3 miesięcy czyli od zerwania nie mamy kontaktu. Raz po miesiący od zerwania napisałam do niego on nie odpisał więc ja zrezygnowałam z dalszych prób kontaktu. Były tylko oficjalne życzenia na moje urodziny i na święta. Dzisiaj się patrzę na fb a on wyłączył mnie na czacie. Nigdy się do niego przez ten czat nie odezwałam z pytanie co tam u niego i staram się mieć zawsze wyłączony czat, żeby nie wiedzieć czy jest. nie wiem o co mu chodzi.
#4233 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Zarzuć może jakimś bardziej skomplikowanym tematem ![]() Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-01-06 o 13:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zadomowienie
|
Wiem, że pracuje w firmie produkcyjnej (wiem jakiej, ale danych nie będę zdradzać
![]() Ech, ja zawsze myślę, że jak ktoś zagaduje to koleżeńsko i kurtuazyjnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Konto usunięte
|
cześć dziewczyny
![]() ja tu jeszcze niby oficjalnie nie pasuje bo do rozstania się dopiero zbieram ale jakoś tak mam mnóstwo wątpliwości .... 2 miesiące temu wróciłam do byłego po jakimś roku przerwy. w ciągu tego roku mieliśmy kontakt, były buziaki, rozmowy, on bardzo chciał powrotu ja nie ale ciągneło mnie do niego. w końcu uznałam, że może jednak spróbuje. ale teraz po tych dwóch miesiącach czuje, że to nie to. on jest miłym, porządnym facetem, w łóżku nam układa się super- ale to tyle. nie czuje tego, że to TEN, nie czuje nawet, że go kocham. przeważają chyba uczucia przywiązania i sympatii. za to widzę, że on jest zakochany. wiem, że powinnam z nim zerwać, że nie ma sensu dłużnej tego ciągnąc. tylko czuje się jak świnia bo niby wszystko jest miedzy nami ok, nie kłócimy się. on za miesiąc ma urodziny.... nie wiem trudne to strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zastanów się, zanim wyrządzisz mu wielką krzywdę brakiem uczucia.
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Konto usunięte
|
zastanawiam się cały czas. dlatego już w zasadzie podjęłam decyzję o rozstaniu. na ten tydz mamy jeszcze wspólne plany, obiecałam mu coś ale potem... chyba pora będzie zebrać się w sobie i podjąć stanowczy krok
![]() najgorsze jest to, że on nie jest mi obojętny, czuję się z nim związana w jakiś tam sposób, wiem, że mi też będzie ciężko, że poczuje pustkę |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mieszkamy razem... kiedy ja płacze w pokoju u siebie słyszę jak on rozmawia ze współlokatorem, żartują. On sie do mnie odzywa, powiedział, że musi sobie to wszystko przemyśleć i dziś da odpowiedź co dalej z nami będzie. Wyszedł na spacer, myślałam że jak wróci to pogada ze mną... On jednak dalej zachowuje się dziwnie, niby jestem, ale z jego zachowania wnioskuję, że spisał mnie na straty... najbardziej boli, że nie widzę w nim smutku, jak wypływa z kolegą temat przyszłościowy to jestem w nim pomijana (co oczywiste). Wiem, że popełniłam błąd, ale teraz mam w głowie tylko- nie zasługuje po ponad roku bycia razem na 2 szansę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Przepraszam wizażanki którym nie odpisałam na priv, ale na bank to zrobię bo przez te pare dni byłam ostro chora.. i nadal jestem. Jakaś grypa żołądkowa mnie dopadła i nie mogę jeść bo tak mnie brzuch boli, że szkoda gadać.. Jeszcze problem z nerkami ;/
Psychicznie chyba też ze mną nie halo. Ostatnio spotkałam się pare razy z kolega który coś do mnie czuje i on mi sie takze podoba, ale za kazdym razem jak się do kogos zblize czuje strach i ból.. Po prostu to jest taka ściana ktorej nie moge przeskoczyć. Chyba po prostu nie jestem gotowa. Mimo, że nie myślę o byłym i już nie czuje do niego tego co kiedyś to nadal ten ból i uprzedzenie we mnie siedzi.. Chyba powinnam sobie dać spokoj ze związkami przynajmniej na rok. Nie sądziłam, że tak bardzo będe skrzywdzona.. W środę mam ważne kolokwium, a ja ledwo dyszę. ![]() Co do spotkania wizażanek to myślę, że fajna sprawa. Chyba sie zainteresuje wątkiem spotkań. No i tak po rozmowie z przyjacielem doszłam do wniosku, że moj związek się rozalił przez mojego byłego. Faceci w związku muszą się nauczyć rozmawiać o swoich uczuciach i oczekiwaniach. On tego nie robił bo bał się o swojego ego. Do tego ta zazdrość wynikająca z niskiej samooceny. Myślę, że w niczym totalnie nie zawiniłam. On się ostatnio odzywał, ale nie odebrałam. Może odbiorę nastepnym razem i jak znowu mi zacznie wyskakiwać z głupimi tekstami to mu powiem, że nie dorósł do kontaktu z byłą i że sobie tego nie życzę.. Na cholere ma mi ktoś motać w głowie.. Na cholere... Edytowane przez Seph Czas edycji: 2013-01-06 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,która z was podawała linka do audiobooka S.Kinga na YT
![]() ![]()
#4241 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pogubiona88trzymam kciuki, żeby coś obiecującego wyszło z tej nowej znajomości ![]()
![]() |
#4245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
A ja mam czat wyłączony i mam spokoj;p jak chce to ma wiadomości na fb
![]()
#4247 |
Przyczajenie
|
Moj eks czesto sugerowal ze moglabym zrzucic kilka kg, niby dla zartow tak mowil, ale wiadomo co sie pod tym kryje. Mimo ze nie wazylam duzo przy 167cm mialam 62kg.
2 miesiace temu zerwal ze mna. Teraz robie wszystko, zeby zalowal ze mnie stracil, zeby kiedys zobaczyl mnie usmiechnieta z innym facetem i w myslach mowil sobie ze teraz moglby ze mna isc. Cwicze, duzo cwicze. Stracilam 3,5kg od rozstania. Mam zamiar zadbac o siebie. Chce zeby mnie zobaczyl, zeby chcial wrocic, a wtedy bedzie za pozno. Tak ja sobie radze z rozstaniem, pomimo tego ze co wieczor rycze w poduszke... zyje z nadzieja ze bedzie załowal, bedzie probowal... ;/
#4248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4249 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
ech troche pomogło zajęcie sie czymś innym niz siedzenie przy lapku jednak ta wsretna mysl zeby sie odezwac meczy mnie dzisiaj cały dzien
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
ehhh nici z fajnego spotkania
![]()
#4253 |
Raczkowanie
|
Musze się wygadać i wyżalić bo mnie jakiś szlag cholerny bierze. Nienawidzę tego jak mój były lajkuje zdjęcia na fejsie mojej dobrej koleżanki. Wiem, że to głupie i dziecinne ale nienawidze tego i szlag mnie cholerny bierze! Jabky tego było mało ona komentuje jego zdjęcia, że niby jaki to z niego przystojniak i tak dalej. Moim zdaniem były przyjaciołki jest nietykalny a ona co robi? Nie napiszę jej tego bo uzna, że jestem zazdrosna. No tak, jestem zazdrosna i wk*rwiona. Na pewno na początku robił to na złość mnie, ale teraz mi się wydaje że ona mu się po prostu podoba. Jak mam na to reagować? Mam ochotę powystrzelać ich oboje. Głupia pinda, po co się do niego odzywa, nie musi być już taka bardzo milutka dla wszystkich po kolei!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A wczoraj zgodziłaś się na dziś? Jak blisko z nią jesteś? Powiedz jej, że sprawia Ci to przykrość, bo rozgrzebuje jeszcze świeże rany.
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Malla tak. Potem pisaliśmy,ale o spotkaniu nie wspomniał. A dziś się nie odezwał. Kurde zawsze coś musi nie wyjść
![]()
#4257 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No, w sumie szkoda nerwów na takie głupoty, ale jednak to irytuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zla ze dalam wciagnac sie w jego glupia gre... od 2 miesicy zastanaiam sie co poszlo nie tak. Zrywajac powiedzial tylko ze nie ma czasu na zwiazek, po miesiacu dowiedzialam sie ( co mi tez sam powiedzial) ze spotyka sie ze swoja byla...
#4259 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mogę Wam się wygadać?
![]() Czuję, że moja najlepsza przyjaciółka się ode mnie oddala. Mamy taką rozbieżność życiową. Jej świetnie układa się w związku, ja niedawno się rozstałam, ona ma fajną pracę, ja nic nie mogę znaleźć, jej dobrze wiedzie się na studiach, mnie czeka już jedna poprawka i zanosi się na kolejne, ona się rozwija, chodzi na kurs językowy, na fitness, ja praktycznie całe dnie spędzam w domu. Czuję, że przez to wszystko odsuwamy się od siebie. Ona coraz rzadziej ze mną rozmawia, pewnie ją zanudzam. I to wcale nie jest tak, że w czasie naszych spotkań cały czas narzekam i użalam się nad sobą, ale też za bardzo nie mam się czym pochwalić. Co zrobić? Nie chcę zostać całkiem sama ![]() Edytowane przez Vandaris Czas edycji: 2013-01-06 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej jej zapytaj, żebyś nie żałowała straconej przyjaźni tak jak ja kiedyś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.