|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- witamy, zapraszamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Anuszka, no właśnie moje dzieci na tyle bezproblemowe w tym względzie, że jem zupełnie normalnie, tyle tylko że na produkcję mleka trochę kalorii zużywam :p mała ma 2 miesiące - dokładnie wczoraj skończyła. Dołączyłam do Was właśnie bo się wkurzyłam że po porodzie waga 6 tygodni stała :/ a starszy synek za tydzień dwa latka kończy.
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Ja próbowałam w drugiej ciąży przytyć mniej a wyszło dokładnie identycznie. Ale jak teraz schudnę to trzeci raz byłoby mi szkoda :P
#4235 |
Zadomowienie
|
Hej Wam!
Moja dieta nie idzie coś, niby rano jest dobrze, a potem się coś sypie. ![]() ![]() Witaj! ![]() ![]() Prawdopodobnie jadę jutro do parku wodnego więc ruchu będę miała mnóstwo.
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Hmm cos o sobie. Wiec jak moj nick mowi mam na imie Paulina ale wolaja na mnie Pau, mieszkam sobie w miasteczku przy morzu w Hiszpanii. Mam do zrzucenia ok 30 kg, schudlam przy Dukanie ponad 25 ale potem zaczelam chemioterapie i spuchlam jak banka
![]() ![]()
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajne miejsce zamieszkania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
zabijcie mnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężko u Ciebie z dietą. O ile dietą to można nazwać. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Chyba nie bo była by to obraza dla tych co odchudzają się "na prawdę" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Juhuuu, 90,2! Szkoda że w weekend wesele i wszystko pewnie wróci...
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Zosineczko
![]() ![]() Psotka nie wiem jak to jest z karmieniem i bigosem - ale co do dietetycznego bigosu to czemu nie ![]() ![]() Nadalko ja myślę że w przypadku Anuszki to nawetnie ma potrzeby jakiegoś "prawdziwego' odchudzania - jest dużo wyższa od nas i ma obecnie BMI 23,5 - jak dla mnie marzenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Ach przyznam się że ja jadłam chipsy orzechowe w weekend - na pół z M. i też drinkowałam ![]() ![]() ![]() Paulinika witaj ![]() Furry ![]() Dziś jest u nas troche chłodniej - jedyne 28 stopni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Anuszka mnie inni nie obchodzą kiedy odnoszę się tylko do Ciebie.
Joanna, no ale skoro Ania sie "odchudza" to się odchudza, więc wtedy na bmi nie patrzę. I z tego co wiemy wagi nie pilnuje tylko chce schudnąć. W ogóle to zakwasy ważą coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Joanna, kapusta, grzyby, cebula - przy karmieniu wysoce niewskazane
![]()
#4245 |
Zakorzenienie
|
No to Psotka jedyne wyjście nie myśleć o bigosie
![]() Nadalka myśle że zakwasy ważą ![]() ![]() ![]() Pilnuj picia duzej ilości wodu i ew. herbaty czerwonej (która usuwa nadmiar wody)... Chodzi o to żeby woda "przelatywała" oczyszczajac organizm a nie zatrzymywała sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Rozeznanie
|
nadalka, asiu juz tak nie szukajcie skad sie biore kilogramy siedza w nas i je trzeba spalic, a nie zaraz bedzie sie tlumaczyc, ze nadwazyki macie pewnie przez zakwasy
![]() ![]() tak jak pisalam wczoraj do grilla byly % ale w postaci piwka wczorajszy plan wyszedl tak : w domu, na dzialce 1. sok z diety oczyszczajacej-150g sok z pomaranczy, 40g soku z cytryny rozcienczone woda, salatka-70g makaron pelnoziarnisty, po 125g jajka i groszku zielonego, 90g jogurtu 2. 75g bulka 7ziaren, 150g twarog poltlusty, 30g salata, 180g pomidor, 10g maslo roslinne 3. salatka-80g salaty, 60g jajko, 100g wedz losos, 65g jogurt, 2 parowki z kurczaka 4. 2 kotlety z miesa mielonego robiony na grillu, salata z pomidora, szczypiorkiem i smietana 12%, 2piwa warka radler cytrynowa z dzisiaj jeszcze nie mam dopiero bede cos dalej planowac, bo niedawno do mamy wrocilam, a na dzialce sniadanko bylo. Zmykam pranie robic i planowac. ![]() p.s. TZ pamietal o wyjezdzie ![]() ![]()
#4247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po 2. to chyba skąd musi się brać skoro dietę trzymam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj się zważyłem i wróciło mi 91, po czym na noc wypiłem 2L wody (bo chyba udaru wczoraj dostałem i musiałem się chłodzić zimną wodą i okładami), a dziś wchodzę na wagę i 90 pokazuje. To faktycznie mogą zakwasy (strasznie dużo wczoraj chodziłem) być, albo zatrzymanie wody.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
no Joanna, widze ze tez swieta nie bylas ;p raz na jakis czas mozna xD ja dopiero zjadlam obiad, bo bylam na miescie i w sumie na sniadanie wyszla tylko kawa i pare tik takow ;/
alee tu cisza... ja juz po kolacji- dwa jajka i dwa wafle ryzowe z szynka, rzodkiewka. Dzisiaj juz chyba koniec jedzenia. Ewentualnie grejfrut. Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-07-23 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Przyczajenie
|
uff, mam nadzieję że wszystko przeczytałam
![]() wszystkim gratuluję spadków ![]() ![]() ja niestety na wagę nie weszłam, przesunęłam to sobie na czwartek - zwyczajnie zbyt opuchnięta jestem, gdyż zaczął się okres, a to bez sensu, bo nawet nie wiem, ile przytyłam/schudłam. podejrzewam niestety chyba to pierwsze. :/ jestem zła i dwie godziny temu zżarłam czekoladowe muffinki. ![]()
#4251 |
Zakorzenienie
|
Ja też wczoraj zjadłam muffinke, jedną cytrynową, bo robię 100 siostrze na wesele, to musiałam sprawdzic czy wszystko ok wyszło. A jak już ugryzłam to skończyłam całą :P
#4252 |
Zakorzenienie
|
Zosineczka ja myślę że jak ktoś odchudza się tak długo jak my to ma lekkiego fisia na punkcie obserwacji swojego ciała i wagi
![]() ![]() Anuszko no oczywiscie że nie byłam święta ![]() ![]() a_wrr_a_brr ech nie będę usprawiedliwiać muffinków ![]() ![]() ![]() Po dwoch dniach ładnej diety (choć jadłam i galaretke z jagodami i maliny z odrbiną brązowego cukru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]()
#4255 |
Zakorzenienie
|
A u mnie dupa ;/ 3ci dzien waga zakleta na 69,3 chyba musze dzis sie troche przygłodzic... ehh wydaje mi sie ze jem mało, a ta waga tak wolno leci oO
Joanna gratki, no juz nie duzo do 6 z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zadomowienie
|
Hej!
W końcu wróciłam na dobre tory diety i mam nadzieję, że już tak zostanie. ![]() Wczoraj byłam w parku wodnym w krakowie i wybawiłam się za wszystkie czasy, a w piątek jadę znowu tylko do innego parku ![]() ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#4257 |
Rozeznanie
|
mam jakis zly czas u siebie i chodze smutna tak po prostu dlatego sie nie pojawiam
wpisze tylko plan jedzonka: 1. 70g bulka z ziarnem, 10g masla roslinnego, 100g twarog chudy, 102g ogorek zielony, 2plasterki szynki, kawa z mlekiem 1,5% 2. 85g twarog, 2jajka, 70g wedz losos, 135g jogurt, 60g fasola czerwona, 35g bulka z ziarnem, 5g masla, plasterek szynki 3. 230g salatki z feta light, 60g domowego pasztetu sok z 1pomaranczy, 2 jablek 4. 2jajka na miekko, 200g sok pomidorowy z nowosci: 1. licytuje steper 2. odbieram jutro profil kierowcy 3. w weekend cos robimy z tz ale nie wiadamo co przez pogode. Awaryjnie wyjdzie dzien w aquaparku i kregle
#4258 |
Przyczajenie
|
ajjj, Joanna - jest u mnie moja koleżanka, zrobiłam obiad, a potem naszła mnie ochota na upieczenie jakiś ciastek, babeczek, czegokolwiek.
a że muffinki zawsze wychodzą i chciałam wyjść na dobrą gospodynię , to stąd się wzięły. a takie cieplutkie, pachnące, no... no już nie mogłam :x za to dziś obiadek skromniutki - łosoś zapiekany z brokułami i makaronem. ![]() ![]()
#4259 |
Rozeznanie
|
plan ulegl zmianie ale juz nie edytuje.
rano mam kilka rzeczy do zalatwienia, pozniej obiad robie i jade do siebie wiec wstawiam menu na jutro: 1. jajecznica z lososiem i bulka z ziarnem 2. zupa pomidora, ryba i dwa jajka 3. 200g gotowanego makaronu, 250g pasty z twarogiem chudym, ogorek zielony 4. blendowane jablka, jogurt maly 0% 5. u siebie wiec nie wiem odezwe sie jutro kiedy bede mogla ![]()
#4260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.