|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Przyszła paczuch "dla przyjaciółki" za całe 55,75
![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2013-08-29 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
Oddam ~podkład
jasny beż pure light prosze o priv !! PS nie ma któraś z Was misek na zbyciu ??
#4233 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Makeup challenge winner
|
Niestety dla mnie ten odcień za ciemny.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-09-13 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Raczkowanie
|
to moze ktos ma miski i cos jeszzcze aby oddac za podklad pure light ;-) przepraszam z gory za zalatwianie interesow na forum :P
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem omega, krem active sensitive i biała apaszke "pieluche" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś w stacjonarce wypróbować gratisowe zapachy z nowej oferty wysyłkowej:
VA - ciekawy zapach, ale nie wytrzymałabym z nim cały dzień i niepokoiła o osoby z mojego otoczenia ![]() TJ - pierwszy niuch mnie odrzucił, ale potem rozwinął się w delikatny kwiatowy zapach, jednak myślę, że pasowałby bardziej eleganckim i klasycznym kobietom, nadal go czuję, więc z trwałością też jest nieźle IN niestety nie było i z opisów na forum chyba bałabym się zaryzykować Kuszą nowości, ale zapachy nie moje. Wiadomo kiedy balsam miód i mleko pojawi się w stacjonarnych sklepach? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Dziewczyny w której ofercie najkorzystniej można dostać Evidence? Z kodem do sklepu internetowego?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiam
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wci
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Roche
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves
Mam nadzieję, że niedługo dostaniesz i się podzielisz ofertą
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z
Cytat:
![]() Yves powinien Wam jakieś specjalne oferty przyszykować za skuteczne objaśnianie niuansów firmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy mogłabyś przesłać skany tej oferty z gratisową Neroli? ![]() Może na necie by wchodziła... ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Poklikałam, poklikałam no i mam !!! Oto kod oferty z gratisowymi perfumkami do wyboru z darmową dostawą od 70 zł ! ![]() Do oferty wchodzą po 19,90 - MdB Iris Vanille 47832 -Jasmin Iris Vanille 50672 - SE Purple Vanille Jasmin 72712 -Jasmin MdB SE Purple 73935 -Ovale lifting noc dzień 2x15 ml 26640 -ZESTAW SERUM VEGETAL 3 Kod 36619 -MDB,CuE,SEP Kod 77011 - ZES.MINI PRODUKTÓW DO MAKIJAŻU Kod 74365 - po 14,90 Hydra Vegetal,żel malinka, TJ kod 76657 Edytowane przez mollina Czas edycji: 2013-08-29 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Rozeznanie
|
Właśnie złożyłam zamówienie dla nowych klientów z oferty 3PYC3FR03 (ze względu na torbę), bo wchodzi przez neta, ale na swoje dane, które są już w systemie
![]() Ciekawe czy przejdzie, bo potwierdzenie meilowe przyszło ![]() Nie podawałam swojego numeru telefonicznego, więc nie powinni dzwonić w tej sprawie...
#4253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Rozeznanie
|
Jak tylko nie anulują mi tego zamówienia to nie ma sprawy
![]()
#4255 |
Makeup challenge winner
|
Mollino
![]() Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-09-13 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To jest dokładnie ta sama oferta co z 3 rodzajami perfum . Jedyna różnica to prezenty. Po południu jak wrócę z pracy podam jej numer. Edytowane przez basia296 Czas edycji: 2013-08-30 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
OFERTA 9PYC9RA07 GRATIS KREM ANTI AGE GLOBAL 50 ML na dzień oferta ta z nowościami
![]() OFERTA 9PYC9RA09 GRATIS RICHE CREME Przeciwzmarszczkowy krem na dzień przywracający komfort 50ml oferta z nowościami Edytowane przez kasdol Czas edycji: 2013-08-30 o 07:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
Raczkowanie
|
Hej, to i ja się pochwalę zamówieniami z -50%. Poszły dwa, miski gratis, krem i zestaw podróżny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Rozeznanie
|
9PYC9RA18 wysyłka gratis od 70
Iris, Jasmin, Ambre od 49 zl do wyboru nie mam gazetki, 9PYC9RA17 i 9PYC9RA16 wygląda na to że też Edytowane przez dianor Czas edycji: 2013-08-30 o 09:00 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Pani Pech
|
Dostawa gratis
Aby skorzystać z oferty, wprowadź przy zapłacie kod promocji: TDLIVR Ta oferta ma ograniczony termin ważności. Jest ważna do 31.08.2013. Aby móc skorzystać z oferty, musisz dokonać zapłaty przy pomocy karty Visa wydanej w Polsce. 35% zniżki + upominki i dostawa gratis Niezwykła promocja! Zniżka dotyczy także produktów przecenionych, dzięki czemu można uzyskać upust bliski nawet 90% plus dwa upominki i dostawę gratis. Aby skorzystać z oferty, wprowadź przy zapłacie kod promocji: TD35PR Ta oferta ma ograniczony termin ważności. Jest ważna do 31.08.2013. Aby móc skorzystać z oferty, musisz dokonać zapłaty przy pomocy karty Visa wydanej w Polsce. 50 zł zniżki + upominki i dostawa gratis Niezwykła promocja! Zniżka dotyczy także produktów przecenionych. Dodatkowo dwa upominki i dostawa gratis. Aby skorzystać z oferty, wprowadź przy zapłacie kod promocji: TD50ZL Ta oferta ma ograniczony termin ważności. Jest ważna do 31.08.2013. Aby móc skorzystać z oferty, musisz dokonać zapłaty przy pomocy karty Visa wydanej w Polsce. ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- kodziki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.