|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Boże cos wiesza sie opcja pisania!
Sukces. Obecnie jestesmy juz razem. Wszystko przeszlo bez eha. Mala ma jeszcze fototerapie bo zoltaczka się pojawila i zaliczamy spadki okolo 10%. A teraz wstawiam ich zdjecie jak się uda. Jeszcze raz dziękuję za pamięć |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Konto usunięte
|
OMG, są identyczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zadomowienie
|
Jaka śliczne masz córeczki
![]() Aga super, że wychodzicie ![]() Sylwia kciuki za jutro! |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
jaka jak dobrze slyszec, ze wszystko dobrze! aga jak w domu? W ogole, jesli wszystko jest ok, to w ktorej dobie po porodzie wychodzi sie do domu? sylwietto kciuki za serduszko Bartula! Bedzie dobrze! ewik i aniu usciskajcie swoje coreczki urodzinowo!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() cudne Zabcie! napaytrzec sie nie moge, slicznosci kochane! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zadomowienie
|
Po 48h pobierają krew z piętki na fenyloketonurię i można wychodzić. O ile oczywiście jest normalna godzina.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Nie moge cytowac cos mi aplikacja szaleje
Neti no cos ty to ja wyglądam jak idz stąd włosy nie pomalowane odrost na pol glowy u fryziera byłam nie pamiętam kiedy Julo wczoraj pytal o Antka a dzis kazal sobie dac chrupka co ciocia dala bo zapomnieliscie flipsow Aga Super wiesci Jaka śliczne dziewczynki takie dwie malutkie ja chce juz swoją , dziękuję za komplement brzuszka dla mnie jest juz ogromny i trzymam kciuki za Was
#4238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ale nocka ![]() Teraz ma drzemkę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy jakieś w miarę fajne się znajdą Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaka, super,że napisałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozjadało mi dużo cytatów ![]() Neti, Mika, fajnie że spotkanko udane idę do k. ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2015-01-18 o 13:19 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
a czemu tak dlugo trzymaja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
hello
weszłam zeby wkleić zdjęcie bliźniaczek ale jakaja była szybsza hihhihi no więc melduję się po rota, no pozamiatało tak mną,że nie miałam siły żeby zająć się własnymi dziećmi- dzień wymazany z życiorysu ![]() już mamy się lepiej choć z apetytem kiepsko a S to wogóle szybko do siebie doszedł Magnoliss- ale masz prześliczne dzieci, cudenka ![]() Ania- trzymam kciuk za biznes Sylwietta- mi się co zimę tak robi, pęka mi skóra na palcach wskazujących i skóra sucha i szorstka aż piecze-ale ja nie jestem alergiczką po prostu zima mi nie służy po sezonie problem znika Poruszyłyście znowu temat szczepień, ja mimo wszystko jestem za szczepieniami, skutki uboczne będą zawsze, wiem,że czasem pogłębiają choroby ale mimo wszystko jest więcej argumentow za niż przeciw w końcu sama Mika mowiła,że schorzenie Julka to jeden na milion ![]() natomiast nie czytam w necie nic na temat szczepień bo wiele artykułów robi wodę z mózgu i są stronnicze, zdecydowanie wolę porozmawiać z lekarzami nie koniecznie pediatrami ( aby sprawdzić różny punkt widzenia) drażni mnie jedynie "biznes" i koszt tych szczepień- w Austrii (wiem to od siostry TZ) wszytkie szczepienia są od państwa rodzicie nie kupują żadnych pneumo, menigokokow czy rotawistusów a co za tym idzie prawie wszyscy szczepią dzieci i nie ma teorii spiskowych ![]() Illusion- zdjęcia super kurcze coś miałam jeszcze zacytować i zapomniałam ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- w USA w przypadku porodu sn kobieta wychodzi po paru godzinach |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Dobre pytanie? Z drugiej strony jesli kobiecie zwyczajowo nie wolno nic robic przez miesiac od porodu, to chyba juz nic zdziwic nie moze. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
U nas wiekszosc darmowych a i tak temat szczepien jest delikatny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() jaka dzisiaj śpiąca pogoda, mgła i ciemno, brrrrr; z tej okazji przespałam całe przedpołudnie; wczoraj btłam z Filipem na urodzinach u Lolka, a TŻ dom wysprzatał z nudów ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49793932] gratuluję ![]() ![]() ![]() no mam nadzieję, że w praktyce tak się okaże ![]() Cytat:
![]() ![]() a w ogóle odkąd powiedziałam Filipowi, to ciągle chce się przytulać do dzidziusia, całować, na dobranoc, na dzień dobry.... rano grzebał mi w pepku, bo szuka dzidziusia, a go nie widać ![]() ![]() bardzo widać? to dobrze czy źle? ![]() super ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49814625]OMG, są identyczne ![]() ![]() czubki uszu mają inne ![]()
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Ellmi nie widac az tak, troche wczoraj panikowalam.. ale moje uu cierpia troche bo ostre :/
Ale pogoda :/ ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Ba dodatek amelka jest znowu chora ;/
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze sie obraza!
FEWCIU ![]() No wiesz, popraw sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Nie gniewam sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | ||
Wtajemniczenie
|
A jak w pracy? Zadowolona jesteś? Ja oceniasz po czasie?
Cytat:
No własnie nie, jestem niesamowicie zadowolona z tej fryzury bo nie wymaga ode mnie nic szczególnego a zdolności do tego to ja nie mam ![]() Jakie kruszynki cudne ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o zdjęcia to byliśmy w galerii sztuki na darmowej wystawie dla dzieci. Temat przewodni światło i dźwięk. Pokazuję więcej zdjęć co tam jeszcze było oprócz tych karykatur ![]() ![]()
![]() |
#4250 |
Lurker ;)
|
https://www.facebook.com/pages/Kropk...093738?fref=ts Musialam ![]() Fewciu ![]()
#4251 |
Zadomowienie
|
Jaka jakie one piekne
![]() ![]() Aga, rewelacyjna wiadomosc ![]() ![]() Dzieki za kciuki dziewczyny, wiem, ze maja wielka moc wiec na pewno pomoga. Biznes fotograficzny ![]() meneq dziekuje! ![]() ![]() ![]() Illusion alez on jest przystojny ![]() ![]() ![]() marsi, w Uk tez sie takie przypadki zdarzaja jesli sie rodzi sn ![]() Sylwia, kciuki za Bartula, bedzie dobrze, zobaczysz ![]() ![]()
#4252 |
Zakorzenienie
|
Niestety powrót do domu wyglądał inaczej niż się spodziewałam. Mam dola. Mały zasypia przy cycce, nie chce jeść. Trzeba.go budzić co wcale łatwe nie jest. Ja mam nawał pokarmu. Deprecha totalna. Myślę o mm.
Zuzia trudno powiedzieć jaki ma stosunek do brata. Bo jak przyjechaliśmy to była bardzo zmęczona. Nie wiedziała co się dzieje. I ogólne zamieszanie. Ale histerii narobiła. Trzymajcie kciuki, bo normalnie nie mam siły psychicznej do tego wszystkiego. Myślałam że będzie inaczej. ![]() ![]() ![]() Przede wszystkim z kp myślałam że będzie tak samo, czyli zero problemów. A ja nie mogę sobie pozwolić na godzinne karmienie bo mam przecież jeszcze.Zuźkę !!! Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Aga luz w gaciach nie za duzo od siebie wymagasz po pierwszym dniu w domu???
Jaki bul poziom bilirubiny? Moze przez zoltaczke jest senny? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje, ale Yae ma za miesiac urodziny ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zadomowienie
|
![]() Przepraszam Cie, nie wiem dlaczego bylam pewna, ze sie urodzily tego samego dnia! ![]() Chociaz moglam sie glupia domyslic bo jakby to bylo dzisiaj to by dziewczyny zyczenia skladaly ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2015-01-18 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | ||
Zakorzenienie
|
Az mnie zmrozilo
![]() ![]() Cytat:
Oby tak dalej, jestem baaardzo zadowolona! Cytat:
A jak z mezem - mozesz liczyc na jego pomoc? Moze popros o pomoc na kilka dni np mame? A nie mozesz np karmic maluszka i jednoczesnie bawic sie z Zuzia? Ukladac puzzle, rysowac, itp? Na pewno daj sobie czas! meneq, to bedziemy 6 dni czekac na newsy?! sylwia, bede myslec o Was jutro ![]() jaka, ale kruszynki!! ![]() Sto razy mialam juz pisac, ze pieknie nazwalas dziewczyny! Kuba spi od 19, dzis bez drzemki. Bylismy dzis w CH, chcialam skorzystac z wyprzy. Poszlismy w 3 - ja, Kuba i tesciowa ![]() Tesciowej przykro bylo, gdy co chwile slyszala "ty nie"+odpychanie łokciem... Ale udalo mi sie kupic 2x legginsy, spodnie i spodniczke. Chcialam kurtke zimowa, ale Kuby marudy zakonczyly me marzenia ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2015-01-18 o 18:23 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
18 sie zgadza, tylko miesiac nie ten ;-) ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Dlaczego? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsi - zsdrowka dla Was! u nas chyba tez jakies dziadostwo bo kupki ciagle rzadkie ![]() Najlepsze zyczenia dla Dominisi i Lilki!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Szaja - pytanko mam ![]() zapodaj jakies ciekawe zabawki dla 2 latkow. mam wrazenie ze Kuba nie ma sie czym bawic ![]() na chwile obecna rzadza u nas: -puzle -kredki, mazaki, farby -klocki -traktorki mam wrazenie ze w kwestii zabawek stoimy w miejscu. nie mam kompletnie pomyslu co by mu kupic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Wszystkiego najlepszego dla Dominisi i Lilci ![]() ![]() ![]() jaka cudowne Dziewczynki ![]() ![]() sylwia trzymam kciuki za Was jutro!! ![]() Aga cieszę się, że już w domu ![]() ![]() marsi mam takie samo zdanie co do szczepień. bardziej boję się nie szczepić jak szczepić ellmi pewnie, że dobrze ![]() fewciu nawijko little padłam z waszej wymiany zdań ![]() ale fewciu też bym ubrała się tak samo z Hanią ![]() my dzisiaj u znajomych byliśmy, Hania trochę im syfu w domu narobiła ale co tam ![]() a no i przy wyjściu było trochę płaczu, ale jak wracaliśmy to już wcale ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.