![]() |
#4231 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część I
Moja dzisiaj w nocy budzila sie co chwila. Ale z to juz potrafi niezle manewrowac rączkami jak jej sol do noska chciałam zakropic to tak mi reka palnela ze az w powietrze pofrunela. Potem musiałam rączki trzymac.
I jak sie usmiecha cala buzia i oczetami pieknie ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Ela w Kielcach jakis rota panuje oby biedaczek sie nie zarazil ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Moja jak poczuje koszulke to cycac chce od razu grr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Anuszka nasza pediatra dala nam na dwie puszki na 100%, a w czw mamy wizyte i mowila ze jak zostaniemy na tym mleku to beda juz zapisane refundowane. Ze niby tak musi.
Laski moj synek ma na glowie takie pomaranczowe strupki...to ciemieniucha? Duzo tego...pediatra mowila zeby wyczesywac i robilam tak,ale tego tyle nie bylo i bez koloru a nie takie pomaranczowe ![]()
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie musi sie w systemie zarejestrować ze ba recepte bylo.brane a potem refundowane. Mnie to nie dziwi juz bo u nas aby cokolwiek dostac na znizke czy R to musisz sie nachodzic i nastarac polityka prorodzinna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() happywoman, z mm nie pomoge, bo kp ![]() Rosalie, 3mam kciuki za Clare! bedzie dobrze! ![]() Anuszka, tez bym dlugo nie wyrobila na weganskim jedzeniu ehh Kasia, a nie moze maz z Toba i Sara pojechac? O ile masz z kim chlopcow zostawic... W przerwach bys nakarmila mala a maz tyle moze by sie przemeczyl ;-) jak ja bylam na studiach to zdarzalo sie, ze jakis tatus z malutkim dzieckiem kwitl na korytarzu przez pol dnia ![]() Aleksandrettaa, u nas tak srednio. Wczoraj w ciagu dnia dalam mu cyca 3 razy z rzedu co godzine ![]()
#4236 |
Wtajemniczenie
|
Manieczka, mój syn miał taką pomarańczowa ciemieniuchę, takie łuski, natłuszczasz czymś anim zaczniesz wyczesywać?
Eclariss, współczuję nocki, prześpij się w dzień, napisałam ci wiadomość na priv Ela, współczuję doznań, taka kupa starszaka to aż zatyka czasem , może to wirusówka jakaś? Jak dziś się czuje? Kostka, jak mały kaszlaczek? Ja nie jestem taka wyrywna do wzywaia lekarza, ale może jednak warto. A zobacz czy nawilżacz pomógł najpierw. Dziś święto, to i tak albo IP albo prywatnie wizyta.
#4237 | |||||
Zadomowienie
|
a gdzie tam! ja jak w nocy się budzę na karmienie to jednym okiem podczytuje wizaż, bo jak czytam dwoma to mnie wyświetlacz razi
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mojemu M. taż ostatnio coś fuczy w nosie... psikam solą, odciągam fridą to glutki wylatują... chyba coraz słabszy ma ten katarek. Katar też powinno się skonsultować z lekarzem??? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
lekarz pewnie musi zarejestrować w systemie, że takie mleko działa na malucha po to, żeby później wypisać na refundację.
![]() |
#4238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Jak wylatuja to chyba dobrze. Mojemu nie leciało tylko charczy i to katar ropny ;/ cokolwiek to znaczy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Anuszka bebilon pepti na gemini jest za 33,01 jak chyba we wszystkich aptekach. Ale tak jak dziewczyny pisza. Mi pediatra mowila, ze musi dac na dwie puszki za 100% zeby potem byla refundacja. My jeszcze jedna puszke za free dostalismy od pediatry wiec chociaz to
![]() A ciemieniuszke smarowalam mocno oliwka godzine przed kapiela i nakladalam czapeczke. Tyle, ze ja przed kapiela wyczesywalam, a to trzeba po tak? Ale strasznie to wyglada. Nic lepiej tylko gorzej.
#4240 |
Wtajemniczenie
|
Kostka moze to rzeczywiscie od suchego powietrza? A co do wit. c to ja daje profilaktycznie cebion, lekarka mowila zeby dawac bo taki okres przeziebieniowo grypowy.
#4241 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zadomowienie
|
Mój mąż z racji, że jest święto to poszedł nam w domu ściankę stawiać od łazienki
![]() Moje dziecko zrobiło dzisiaj zieloną kupę ostatnio była taka jakby zielona, a dzisiaj to już ewidentnie zastanawiam się od czego poza tym nie ma żadnych objawów.
#4244 |
Zakorzenienie
|
Może też alergia, bo to niby objaw ;/ chociaż mój zielonych nie robił...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Wtajemniczenie
|
No Indra nieraz zatykaja... a jeszcE taka plynna... fuj.... dobrze ze byl ochraniacz na materacu.... kurde kupy w pampersa to niw zrobił juz chyba z 1,5 roku.... ale ze sie nawet sam nie obudził jak mial taka kałuże w pieluszce.... nie wiem..
Dzis wyglada nieźle. Co prawda spal dlugo ale mowi ze jest dobrze, brzuch go nie boli. Mam nadz ze to jednorazowy wyskok... jelitowka u Zuzi niewskazana....
#4246 |
Wtajemniczenie
|
Lila robi dużo zielonych kup, żółte najczęściej rano po nocy, nie wiem dlaczego. Nie smierdza, bez sluzu są.Neonatolog powiedziała żeby się nie przejmować.
Fiorella, kataru nie trzeba z lekarzem konsultować, chyba że zielony, przeszkadza mocno dziecku, długo nie przechodzi albo dochodzi kaszel. Teraz to od suchego powietrza dziecku może się nos przytykac.
#4247 |
Zakorzenienie
|
Położyłam małego na macie. Od razu darł się jak poparzony xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Fiorella widze, ze idzie Ci dobrze
![]() ![]() Anuszka - czyli mm jednak? U nas kupy juz bez sluzu i zolte w wiekszosci, wiec probuje wracac do mleka.. Moj kaszlaczek od rana zakaszlal 3 razy...kurcze to chyba troche malo na lekarza.. ![]() ![]() ![]() I mam problem z butelka...nie chce Pic ![]() Jak nauczyc dziecko pic z butelki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Oh, ale się wzruszyłam. Słucham radia, a u nas dziś święcenia biskupie o jednym z biskupów został dotychczasowy moderator generalny ruchu światło życie czyli oazy o właśnie śpiewali jeden z najpiękniejszych hymnow oazy. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Wtajemniczenie
|
WyslalAm Tza z corka na spacer
![]() ![]()
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Jak podajecie biogaie? Mi lekarz kazał dwa razy po pięć kropli. Tez wam tak szybko z tego leci?
Ale ta szałwia jest ohydna ;/ ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Nom jak jutro też uslysze ze alergia to 100%mm. Na szczęście już ładnie pije to pepti Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2015-01-06 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zadomowienie
|
Na hucie
![]() ![]() Rosalie, nic się nie martw. Moje dziecka też to przerabiały. Przy pierwszym też się stresowałam na max'a a teraz za trzecim razem nie robi to już na mnie wrażenia. Trzeba chodzić na kontrole do kardio i wszystko samo się unormuje jak dziecko i serduszko podrosną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() U nas mała niewyróbka ![]() ![]() ![]() Dzisiaj troszke lepszy dzień... Próbowałam mu dać herbatki troszkę, ale nie chce mi pić z butelki. Ze smoczkiem to samo. Drze się strasznie jak mu daję. Teraz na rękach mi śpi ![]() Czy któraś z Was miała problem ze spacerami? Mały nie chce mi w wózku spać ![]() Wczoraj była położna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy również szczepiłyście swoje dzieci na rotawirusy i pneumokoki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Mgds wlasnie ciuchow nie zamawialam raz czapke miala byc na te zime dla malej ale jest wieksza i bedxie na nastepna. Z dostawa to dlugo miesiac prawie czekalam.
#4257 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zamawialiśmy różne rzeczy, nawet tablet i telefon. Planujemy małej na przyszłą zimę kupić kurteczkę/płaszczyk....takie śliczne widzieliśmy, że już teraz o mało co byśmy nie zamówili ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2015-01-06 o 15:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Zanet84 wlasnie mam pare kompletow ciuszkow wybranych anie moge sie zecydowac.
Mala ma duzo ciuszkow wiec nie chce przesadzac. Jak sie dobiore do kompa to pomozecie wybrac cos ;
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że pomożemy ![]() Nadia ma niby też sporo, ale mam wrażenie, że jak przychodzi co do czego...to nie mam w co ubrać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
A co to ten aliexpress??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.