Listopadowe Mamy 2014- część I - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-06, 08:49   #4231
GoniaaaS
Rozeznanie

Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część I

Moja dzisiaj w nocy budzila sie co chwila. Ale z to juz potrafi niezle manewrowac rączkami jak jej sol do noska chciałam zakropic to tak mi reka palnela ze az w powietrze pofrunela. Potem musiałam rączki trzymac.
I jak sie usmiecha cala buzia i oczetami pieknie

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Ela w Kielcach jakis rota panuje oby biedaczek sie nie zarazil

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
FrauMamy Wizyty domowe ale zapisalam go tam gdzie my w ochojcu a mieszkamy w mikolowie wiec do nas nie przyjedzie...musialabym prywatnie kogos szukac, mam jakies namiary..

On tak pokasluje od kilku dni czesciej...moze nawilzacz puszcze w ruch dzisiaj..

A i z bluzka przespal prawie godzineMaly sukces
Propo wit c mi lekarka kazala dawac Julci cebion 2x po 2 krople.

Moja jak poczuje koszulke to cycac chce od razu grr
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 08:53   #4232
manieczka1
Zakorzenienie

Anuszka nasza pediatra dala nam na dwie puszki na 100%, a w czw mamy wizyte i mowila ze jak zostaniemy na tym mleku to beda juz zapisane refundowane. Ze niby tak musi.

Laski moj synek ma na glowie takie pomaranczowe strupki...to ciemieniucha? Duzo tego...pediatra mowila zeby wyczesywac i robilam tak,ale tego tyle nie bylo i bez koloru a nie takie pomaranczowe
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 08:56   #4233
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Anuszka nasza pediatra dala nam na dwie puszki na 100%, a w czw mamy wizyte i mowila ze jak zostaniemy na tym mleku to beda juz zapisane refundowane. Ze niby tak musi.

Laski moj synek ma na glowie takie pomaranczowe strupki...to ciemieniucha? Duzo tego...pediatra mowila zeby wyczesywac i robilam tak,ale tego tyle nie bylo i bez koloru a nie takie pomaranczowe
Bez sensu. Przecież za 100 % to sobie można bez recepty kupić xd na gemini jest chyba po 27?
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 09:13   #4234
GoniaaaS
Rozeznanie

Cytat:

Moze tak byc. Ja mojej jak cos sie sypie to smaruje przed kapiela balsamem babydream z rossa gruba warstwe, zakladam czapeczke i potem myje taka skorupe kapiac ja gazikiem. Potem wyczesuje jesli cos zostanie
Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Bez sensu. Przecież za 100 % to sobie można bez recepty kupić xd na gemini jest chyba po 27?
Pewnie musi sie w systemie zarejestrować ze ba recepte bylo.brane a potem refundowane. Mnie to nie dziwi juz bo u nas aby cokolwiek dostac na znizke czy R to musisz sie nachodzic i nastarac polityka prorodzinna
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 09:14   #4235
fiorella22
Zadomowienie

hejka

happywoman, z mm
nie pomoge, bo kp

Rosalie, 3mam kciuki za Clare! bedzie dobrze!

Anuszka, tez bym dlugo nie wyrobila na weganskim jedzeniu ehh

Kasia, a nie moze maz z Toba i Sara pojechac? O ile masz z kim chlopcow zostawic... W przerwach bys nakarmila mala a maz tyle moze by sie przemeczyl ;-) jak ja bylam na studiach to zdarzalo sie, ze jakis tatus z malutkim dzieckiem kwitl na korytarzu przez pol dnia

Aleksandrettaa, u nas tak srednio. Wczoraj w ciagu dnia dalam mu cyca 3 razy z rzedu co godzine no ale nie dalam rady przeciagnac bo byl mega placz :banghead: ale jak zjadl o 20.10 to obudzil sie na cyca o 23.30 i do tej pory je co 2godz. (ostatnio o 9.20). Takze dobrze, ze nocka byla ok. Zobaczymy jak dzis w ciagu dnia bedzie. A jak u Was?

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 09:17   #4236
Indra83
Wtajemniczenie

Manieczka, mój syn miał taką pomarańczowa ciemieniuchę, takie łuski, natłuszczasz czymś anim zaczniesz wyczesywać?

Eclariss, współczuję nocki, prześpij się w dzień, napisałam ci wiadomość na priv

Ela, współczuję doznań, taka kupa starszaka to aż zatyka czasem , może to wirusówka jakaś? Jak dziś się czuje?

Kostka, jak mały kaszlaczek? Ja nie jestem taka wyrywna do wzywaia lekarza, ale może jednak warto. A zobacz czy nawilżacz pomógł najpierw. Dziś święto, to i tak albo IP albo prywatnie wizyta.
Stary 2015-01-06, 09:41   #4237
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Na forum cisza jak makiem zasial....coraz wiecej z nas przeypia noce
a gdzie tam! ja jak w nocy się budzę na karmienie to jednym okiem podczytuje wizaż, bo jak czytam dwoma to mnie wyświetlacz razi ale nie odpisuje, bo jestem tak niewyspana i ze snu wybudzona, że później nie pamiętam co pisałam

Cytat:
bidulo...moze w dzien odespisz
Ja dzisiaj tez srednio, zasnal o 19.30 spal do 0.30 zjadl a potem obudzil sie o 3.30 co juz nam sie nie zdazalo...potem o 6... Zjadl walnal kupala dopchal i przed chwila go ululalam i spi z moja bluzka... zobaczymy jak dlugo...
Musialybyscie widziec ta akcje jak go odkladalam i szybko sciagalam z siebie bluzke do czego to czlowiek sie ucieka...
Chyba zaczne spac z taka przytulanka jak fiorella pokazywala, mam podobna...
wyobrażam sobie Ciebie w akcji tak samo jak śpiącą z przytulanką

mojemu M. taż ostatnio coś fuczy w nosie... psikam solą, odciągam fridą to glutki wylatują... chyba coraz słabszy ma ten katarek. Katar też powinno się skonsultować z lekarzem???

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Jazamiast spac buszuje na aliexpres i chce cos mlodej zamowic ale tyle fajnych ciuszkow ze nie moge sie zdecydowac
zamawiałaś już coś tam?? jak wrażenia??

Cytat:
Napisane przez GoniaaaS Pokaż wiadomość
Moja dzisiaj w nocy budzila sie co chwila. Ale z to juz potrafi niezle manewrowac rączkami jak jej sol do noska chciałam zakropic to tak mi reka palnela ze az w powietrze pofrunela. Potem musiałam rączki trzymac.
I jak sie usmiecha cala buzia i oczetami pieknie

Cytat:
jakoś w święta dziewczyny poruszały ten problem. Z tego co zapamiętałam, to najlepiej smarować oliwką pół godz przed kąpielą, a po wykąpaniu maluszka wyczesywać te łuski...

Cytat:
[/QUOTE]
lekarz pewnie musi zarejestrować w systemie, że takie mleko działa na malucha po to, żeby później wypisać na refundację.

You are not alone
I am here with you...
MJ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-06, 09:47   #4238
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GoniaaaS Pokaż wiadomość
Moze tak byc. Ja mojej jak cos sie sypie to smaruje przed kapiela balsamem babydream z rossa gruba warstwe, zakladam czapeczke i potem myje taka skorupe kapiac ja gazikiem. Potem wyczesuje jesli cos zostanie

Pewnie musi sie w systemie zarejestrować ze ba recepte bylo.brane a potem refundowane. Mnie to nie dziwi juz bo u nas aby cokolwiek dostac na znizke czy R to musisz sie nachodzic i nastarac polityka prorodzinna
To ja więcej na paliwo wydam żeby po te recepty jeździć xd chyba lepiej z gemini zamawiać

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
a gdzie tam! ja jak w nocy się budzę na karmienie to jednym okiem podczytuje wizaż, bo jak czytam dwoma to mnie wyświetlacz razi ale nie odpisuje, bo jestem tak niewyspana i ze snu wybudzona, że później nie pamiętamjak co pisałam

wyobrażam sobie Ciebie w akcji tak samo jak śpiącą z przytulanką

mojemu M. taż ostatnio coś fuczy w nosie... psikam solą, odciągam fridą to glutki wylatują... chyba coraz słabszy ma ten katarek. Katar też powinno się skonsultować z lekarzem???

zamawiałaś już coś tam?? jak wrażenia??

jakoś w święta dziewczyny poruszały ten problem. Z tego co zapamiętałam, to najlepiej smarować oliwką pół godz przed kąpielą, a po wykąpaniu maluszka wyczesywać te łuski...

lekarz pewnie musi zarejestrować w systemie, że takie mleko działa na malucha po to, żeby później wypisać na refundację.[/QUOTE]
Jak wylatuja to chyba dobrze. Mojemu nie leciało tylko charczy i to katar ropny ;/ cokolwiek to znaczy...
Stary 2015-01-06, 09:49   #4239
manieczka1
Zakorzenienie

Anuszka bebilon pepti na gemini jest za 33,01 jak chyba we wszystkich aptekach. Ale tak jak dziewczyny pisza. Mi pediatra mowila, ze musi dac na dwie puszki za 100% zeby potem byla refundacja. My jeszcze jedna puszke za free dostalismy od pediatry wiec chociaz to

A ciemieniuszke smarowalam mocno oliwka godzine przed kapiela i nakladalam czapeczke. Tyle, ze ja przed kapiela wyczesywalam, a to trzeba po tak? Ale strasznie to wyglada. Nic lepiej tylko gorzej.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 10:39   #4240
LolaMontez
Wtajemniczenie

Kostka moze to rzeczywiscie od suchego powietrza? A co do wit. c to ja daje profilaktycznie cebion, lekarka mowila zeby dawac bo taki okres przeziebieniowo grypowy.
Stary 2015-01-06, 10:48   #4241
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Jak wylatuja to chyba dobrze. Mojemu nie leciało tylko charczy i to katar ropny ;/ cokolwiek to znaczy...
Wylatyja jak tz frida ciagnie bo ja to sily tyle nie mam

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2015-01-06, 10:53   #4242
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Anuszka bebilon pepti na gemini jest za 33,01 jak chyba we wszystkich aptekach. Ale tak jak dziewczyny pisza. Mi pediatra mowila, ze musi dac na dwie puszki za 100% zeby potem byla refundacja. My jeszcze jedna puszke za free dostalismy od pediatry wiec chociaz to

A ciemieniuszke smarowalam mocno oliwka godzine przed kapiela i nakladalam czapeczke. Tyle, ze ja przed kapiela wyczesywalam, a to trzeba po tak? Ale strasznie to wyglada. Nic lepiej tylko gorzej.
To nie wiem gdzie ja to widziałam xd
Stary 2015-01-06, 11:00   #4243
sloneczko_1201
Zadomowienie

Mój mąż z racji, że jest święto to poszedł nam w domu ściankę stawiać od łazienki

Moje dziecko zrobiło dzisiaj zieloną kupę ostatnio była taka jakby zielona, a dzisiaj to już ewidentnie zastanawiam się od czego poza tym nie ma żadnych objawów.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 11:16   #4244
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Mój mąż z racji, że jest święto to poszedł nam w domu ściankę stawiać od łazienki

Moje dziecko zrobiło dzisiaj zieloną kupę ostatnio była taka jakby zielona, a dzisiaj to już ewidentnie zastanawiam się od czego poza tym nie ma żadnych objawów.
Może też alergia, bo to niby objaw ;/ chociaż mój zielonych nie robił...
Stary 2015-01-06, 11:36   #4245
ela_86
Wtajemniczenie

No Indra nieraz zatykaja... a jeszcE taka plynna... fuj.... dobrze ze byl ochraniacz na materacu.... kurde kupy w pampersa to niw zrobił juz chyba z 1,5 roku.... ale ze sie nawet sam nie obudził jak mial taka kałuże w pieluszce.... nie wiem..
Dzis wyglada nieźle. Co prawda spal dlugo ale mowi ze jest dobrze, brzuch go nie boli. Mam nadz ze to jednorazowy wyskok... jelitowka u Zuzi niewskazana....
Stary 2015-01-06, 11:37   #4246
Indra83
Wtajemniczenie

Lila robi dużo zielonych kup, żółte najczęściej rano po nocy, nie wiem dlaczego. Nie smierdza, bez sluzu są.Neonatolog powiedziała żeby się nie przejmować.

Fiorella, kataru nie trzeba z lekarzem konsultować, chyba że zielony, przeszkadza mocno dziecku, długo nie przechodzi albo dochodzi kaszel. Teraz to od suchego powietrza dziecku może się nos przytykac.
Stary 2015-01-06, 12:08   #4247
anuszka21
Zakorzenienie

Położyłam małego na macie. Od razu darł się jak poparzony xd
Stary 2015-01-06, 12:17   #4248
Kostka09
Zakorzenienie

Fiorella widze, ze idzie Ci dobrze przeciaganie zarelka...

Anuszka - czyli mm jednak?

U nas kupy juz bez sluzu i zolte w wiekszosci, wiec probuje wracac do mleka..

Moj kaszlaczek od rana zakaszlal 3 razy...kurcze to chyba troche malo na lekarza.. Dzisiaj wracamy do domu od rodzicow to odpale nawilzacz a narazie spacer za nami bo piekne slonce i lekki mroziktaka zime lubie

I mam problem z butelka...nie chce Pic, postanowilam raz dziennie dawac butla moje mleko zeby sie nauczyl, wczoraj wypil na 3 raty 100 ml ale z rykiem a dzisiaj stanowczo odmowil...probowalam z 10 razy...ryk straszny, w koncu sie poddalam...
Jak nauczyc dziecko pic z butelki...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:24   #4249
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
FrauMamy Wizyty domowe ale zapisalam go tam gdzie my w ochojcu a mieszkamy w mikolowie wiec do nas nie przyjedzie...musialabym prywatnie kogos szukac, mam jakies namiary..

On tak pokasluje od kilku dni czesciej...moze nawilzacz puszcze w ruch dzisiaj..

A i z bluzka przespal prawie godzineMaly sukces
Znam metodę z bluzką. Jest jeszcze inna. Nie.jestem przesądne, nie mam przy wózku kokardek czerwonych ani nic z tych rzeczy, ale nasze babcie jak dziecko płakało przecierały główkę to męską użytą wcześniej koszulką. To uspokajało. Marysi też kilka razy tak zrobiłam, zawsze po tym jak ktoś gapił się w wózek i zachwycał jaka ładna dziewczyna. Ona potem aż się zanosia od placzu i ta koszulka pomagała.

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość

Klara też czasem na zielono. Powinnam się martwić?

Oh, ale się wzruszyłam. Słucham radia, a u nas dziś święcenia biskupie o jednym z biskupów został dotychczasowy moderator generalny ruchu światło życie czyli oazy o właśnie śpiewali jeden z najpiękniejszych hymnow oazy.
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:45   #4250
ela_86
Wtajemniczenie

WyslalAm Tza z corka na spacer pierwszy w tym roku i w ogole jeden z pierwszych.... a ja ide pobawić sie z Jasiem
Stary 2015-01-06, 13:04   #4251
anuszka21
Zakorzenienie

Jak podajecie biogaie? Mi lekarz kazał dwa razy po pięć kropli. Tez wam tak szybko z tego leci?
Ale ta szałwia jest ohydna ;/

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Fiorella widze, ze idzie Ci dobrze przeciaganie zarelka...

Anuszka - czyli mm jednak?

U nas kupy juz bez sluzu i zolte w wiekszosci, wiec probuje wracac do mleka..

Moj kaszlaczek od rana zakaszlal 3 razy...kurcze to chyba troche malo na lekarza.. Dzisiaj wracamy do domu od rodzicow to odpale nawilzacz a narazie spacer za nami bo piekne slonce i lekki mroziktaka zime lubie

I mam problem z butelka...nie chce Pic, postanowilam raz dziennie dawac butla moje mleko zeby sie nauczyl, wczoraj wypil na 3 raty 100 ml ale z rykiem a dzisiaj stanowczo odmowil...probowalam z 10 razy...ryk straszny, w koncu sie poddalam...
Jak nauczyc dziecko pic z butelki...
Dlatego trza szybko butelke wprowadzać ;p
Nom jak jutro też uslysze ze alergia to 100%mm. Na szczęście już ładnie pije to pepti

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2015-01-06 o 13:05
Stary 2015-01-06, 13:09   #4252
siobhan1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Ooo a gdzie w dg pracujesz jesli mozna spytac . ? Gdzies wcentrum ?
Na hucie jestem księgową.

Rosalie, nic się nie martw. Moje dziecka też to przerabiały. Przy pierwszym też się stresowałam na max'a a teraz za trzecim razem nie robi to już na mnie wrażenia. Trzeba chodzić na kontrole do kardio i wszystko samo się unormuje jak dziecko i serduszko podrosną.
siobhan1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 13:23   #4253
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Jak podajecie biogaie? Mi lekarz kazał dwa razy po pięć kropli. Tez wam tak szybko z tego leci?
Ale ta szałwia jest ohydna ;/

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Dlatego trza szybko butelke wprowadzać ;p
Nom jak jutro też uslysze ze alergia to 100%mm. Na szczęście już ładnie pije to pepti
Ale on pil z butelki...w szpitalu, potem w domu tez kilkakrotnie, ostatnio nie mialam potrzeby mu dawac to nie pil a teraz histeria...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-06, 13:43   #4254
sunrise27
Raczkowanie

GG do sunrise27

Hej wszystkim
U nas mała niewyróbka nie mam czasu na nic... Kubuś się zrobił klejtuch straszny... nie mogę nigdzie bez niego iść... spać sam też nie będzie kombinowałam z bluzką swoją, a nawet pieluchą mokrą od mojego mleka - 15 minut maksymalnie sam spał
Dzisiaj troszke lepszy dzień... Próbowałam mu dać herbatki troszkę, ale nie chce mi pić z butelki. Ze smoczkiem to samo. Drze się strasznie jak mu daję. Teraz na rękach mi śpi inaczej nie da rady...
Czy któraś z Was miała problem ze spacerami? Mały nie chce mi w wózku spać przejdę się z nim 10 minut i zaczyna się lament... A ma suchą pieluszke, nakarmiony jest...
Wczoraj była położna Kubuś ma 5 tygodni i 1 dzień i waży 4,9 kg Byliśmy na kontroli u lekarza. Bardzo spodobało mi się to, że mieliśmy umówioną wizytę na 15.30 io15.30 weszliśmy Bardzo fajne rozwiązanie mają w tej klinice.... Są 4 gabinety Zawołali nas do jednego z nich. Spokojnie rozebrałam sobie dziecko, zmieniłam mu pampersa, przyszła pielęgniarka, zważyła go, zmierzyła. Zaraz przyszedł lekarz, zbadał go, obejrzał, podał wit. K, pogadał z nami - a poświęcił nam na prawde dużo czasu i wszystko z uśmiechem, no i wyszedł Ja na spokojnie nakarmiłam Kubusia, ubrałam go. Nie miałam poczucia, że wstrzymuję kolejkę, więc wizyta przebiegła spokojnie dla nas jak i dla dziecka przede wszystkim... A Kubuś zdrowy jak koń Lekarz zrobił nam od razu USG bioderek - wszystko super.
Czy również szczepiłyście swoje dzieci na rotawirusy i pneumokoki?
sunrise27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 14:27   #4255
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

ja wcześniej też nie widziałam, dopiero parę dni temu u małej zobaczyłam jak pożółkło...o matko ile tego....ale wczoraj dwa razy w ciągu dnia podziałałam z oliwką i wyczesywałam. Zostało już niewiele

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość

ja wyczesywałam 20-30 minut po nałożeniu oliwki i potem dopiero kąpiel bo jak wyczesywałam, sporo zostawało na włoskach i dopiero umycie całkowicie usunęło z główki to świństwo
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 14:29   #4256
alekaz1
Zakorzenienie

Mgds wlasnie ciuchow nie zamawialam raz czapke miala byc na te zime dla malej ale jest wieksza i bedxie na nastepna. Z dostawa to dlugo miesiac prawie czekalam.
Stary 2015-01-06, 14:38   #4257
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

co do bebilon pepti wiem, że kiedyś koleżanka mi mówiła, że zamawiała w internecie po 26 zł.... ale nie wiem gdzie i czy ta cena jest stała. mogę dopytać jak by ktoś chciał

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:

ja wolę wyczesywać przed kąpielą, bo tak jak napisałam wyżej podczas mycia główki usunie się resztki z włosów...

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez siobhan1 Pokaż wiadomość
Na hucie jestem księgową.

Rosalie, nic się nie martw. Moje dziecka też to przerabiały. Przy pierwszym też się stresowałam na max'a a teraz za trzecim razem nie robi to już na mnie wrażenia. Trzeba chodzić na kontrole do kardio i wszystko samo się unormuje jak dziecko i serduszko podrosną.
oo Katowice czy Bankowej ? moja mama w Bankowej jest księgową :P

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Mgds wlasnie ciuchow nie zamawialam raz czapke miala byc na te zime dla malej ale jest wieksza i bedxie na nastepna. Z dostawa to dlugo miesiac prawie czekalam.
my zamawialiśmy parę razy na aliexpress i wszystko ok dostawa pocztą ok 3 tygodnie, no ale za darmo
Zamawialiśmy różne rzeczy, nawet tablet i telefon. Planujemy małej na przyszłą zimę kupić kurteczkę/płaszczyk....takie śliczne widzieliśmy, że już teraz o mało co byśmy nie zamówili

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2015-01-06 o 15:15
Stary 2015-01-06, 15:03   #4258
alekaz1
Zakorzenienie

Zanet84 wlasnie mam pare kompletow ciuszkow wybranych anie moge sie zecydowac.

Mala ma duzo ciuszkow wiec nie chce przesadzac. Jak sie dobiore do kompa to pomozecie wybrac cos ;
Stary 2015-01-06, 15:10   #4259
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Zanet84 wlasnie mam pare kompletow ciuszkow wybranych anie moge sie zecydowac.

Mala ma duzo ciuszkow wiec nie chce przesadzac. Jak sie dobiore do kompa to pomozecie wybrac cos ;

Jasne, że pomożemy

Nadia ma niby też sporo, ale mam wrażenie, że jak przychodzi co do czego...to nie mam w co ubrać ach te kobiece dylematy szafa pełna a nie ma się w co ubrać
Stary 2015-01-06, 15:27   #4260
Kostka09
Zakorzenienie

A co to ten aliexpress??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości