![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
zjadłam wczoraj to ptasie mleczko
![]() ![]() dobrego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nowa fascynację spobuj poszukać na Allegro u dobrego sprzedawcy , będzie ze 35%-40% taniej ![]() Tak , ja tez myśłę , że wiara czyni cuda , jeszcze jak ją trochę wesprzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Dawajcie mi tego ptasiego mleczka, albo czekolady,
![]() Ech. Chciałoby sie napisać- chłopy... Ale czyż mogę w tym szacownym gronie napisac generalizująco- chłopy takie są? Nie, bo jestem sprawiedliwa bestyja ![]() Albo zwykłego marcepana... Kasztanka nie- robactwo- może chociaż Delicje.. Nic w domu nie mam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem złym gościem, bo... - nie piję kawy i nie jem ciast ![]() Tak jakoś dziwacznie sobie mam. Ale... przychodzi taki moment (może raz na pół roku) kiedy organizm dopomina się o swoje i wtedy... caluteńkie pudełko "ptasiego mleczka" - moje!!! A później- zostają śledzie, pieczone boczusie i rozmaite inne golonki ![]() Co ja na to poradzę... Mogę być Rubensowską pięknością (co chwała Bogu jest bliskie ideałowi piękna mojego męża ![]() Buziaki dla Wszystkich Dziewczynek, które nie czują się Staruszkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czasem się rzucę, tak jak wczoraj na ptasie mleczko, lody lub czekoladę, ale normalnie też wolę golonki, śledzie i tłuste sery Jakiś czas temu wmówiłam sobie, że najbardziej lubię sałatę, warzywa, chude mięso, biały chudy ser i ryby, i od tego czasu odżywiam się głównie tymi produktami do tego wmówiłam sobie, że nie lubię alkoholu ale kiedy zapominam o swojej niechęci do mocniejszych napojów, pamięc nawala mi na całej lini, wtedy zaczynam jeść te wszystkie tłuste sery do wina, golonkę do piwa, a śledziki do wódki muszę pracować nad pamięcią ![]() Alketo, ja lubię Jadore, wcale nie wydaje mi się ciężkie, wręcz przeciwnie, moim zdaniem jest delikatne i kobiece ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przecież normalny, zwykły człowiek kocha prawdziwe, pachnąca i wywołujące ślinotok ![]() J`addore testowałam i... nie pasuje. Co ja mogę poradzić na to, że kocham tylko wybrane: Champs, Inside i Une Folie de Rose.... Może "skostniałość starcza" objawia się też brakiem otwarcia na inne zapachy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Jedzenie... ślinotok. Choć niekoniecznie golonka ( chyba w życiu nie jadłam
![]() Wiecie, że zrobiłam już 4 wersje biletu, zrobię jeszcze kilka projektów i będę zadowolona! |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Spadam teraz do wyrka, bo jesień służy mi jak... kurze. Słonko out - Elżunia do wyra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (I z golonką ten owoc? ). Poziomko. ![]() Wiesz, że chętnie bym... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Rozeznanie
|
Taka taka
Co tam kalorie.....jeśli to pomoże na dobre samopczucie to niech tam,jedz to na co masz ochotę....szkoda życia na robienie sobie jakiś barier.Życie jest tak krótkie....zresztą kochanego ciałka nigdy nie za dużo. ![]() Rozterko Przekonałaś mnie może to jadore nie jest takie ciężkie,ja to lubię,ale ulegam sugestiom i wtedy mniej mi się podoba. Jasne wiara czyni cuda......jesli jej troszkę pomożemy,nawet swoją podświadomością. ![]() Kota Goloneczka,śledzik na różne sposoby,mięsko pieczone w ziołach .....pycha....czy warto tak się katować....warto tego spóbować.Po takich pysznościach to i praca pójdzie gładko. ![]() Pozdrawiam serdecznie i ![]() ![]()
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
obudziłam się z bólem głowy, najadłam się prochów i nic nie pomaga
![]() no to idę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Doradzcie mi co zrobic zwlosami mam do ramion i balejaz ![]() Jaką fruzyrkę bycie mi doradziły?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Taka, mam nadzieję, że jakoś ten dzień wytrzymałaś.
Ja też. Póbki od Ciebie do mnie przyszły- Gr. C niestety pokruszyło się. Ale czuć jeszcze mocno w kopercie i folii, chyba uchowało się jeszcze kilka kropelek. Zapowiada się zachęcająco ![]() Dziś musze jeszcze skończyć jeszcze ten projekt biletu- wzór już jest wybrany. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Koto, szkoda, wydawało mi się, że porządnie pakuję fiolki
![]() ale co tam, zorganizuję fiolki i przepsikam jeszcze raz ![]() jestem już w domu, muszę coś zjeść i biorę się do czytania, dorwałam dziś książkę mojego ulubionego autora Johna Fowllesa i już nie mogę się doczekać, żeby się z nią usadowić na kanapie Pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=20 Wystarczy kliknąc ![]()
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
O, faktycznie, nie zauważyłam postu Bozki.
Dobranoc. Idę głowę kłaść na poduszkę- na dwie poduszki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Rozeznanie
|
Witam
Dziewczyny dziś jestem totalnie wsciekła. Wkurza mnie niekompetencja urzędasów,zmarnowałam cały dzień i nic nie załatwiłam.Zawsze mi się wydawało że ktoś kto załatwia interesantów powinien mieć jakąś wiedzę....kompletna ignorancja. Na dzień dzisiejszy to cała sprawa przeciągnie mi się do 5 grudnia i jak tu nie pluć jadem!!!!! Przemokły mi buty,a w domu nawet nie mam komu pozrzędzić. Pozdrawiam serdecznie,miłej soboty i ![]() ![]() ![]()
#4279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Alketko, nienawidzę urzędów, a kompetencji urzędników trzeba wyglądać może pod koniec tego stulecia... Jak słodko byłoby sobie zarządzić autonomię..... Na razie trzeba zarządzać autonomię śpiącą, więc - dobranoc Wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
ja dziś do pracy, nie chce mi się oczywiście, ale już sobie myślę, jak to będzie fajnie, kiedy wrócę do domu
![]() miłej soboty ![]() Alketo, jak to nie masz komu pozrzędzić ?, zrzędź nam, kiedy tylko masz ochotę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wróćę- czeka mnie jedna nieprzyjemna rzecz- robienie pasemek domowym sposobem- nudne jest to wyciąganie pasm wlosów, zwłaszcza jak sie ma ich dużo- to trwa i trwa, i trwa, ale potem będzie jakiś efekt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | ||
Zakorzenienie
|
Wrocilam juz z pierwszych zajec.
Mam fajna grupe. Jest nas az ... 8 ![]()
![]() |
#4283 |
Rozeznanie
|
Witam
Ja wyjątkowo mam wolny weekend,zdarza mi się to raz w miesiącu. Sobota fajna,byłam na imieninach u szwagra,jedzonko pycha. Moja siostrzyczka jest mistrzynią kuchni,często improwizuje i zawsze jej wychodzi ok.Szkoda że imieniny tylko raz w roku. U mnie jest biało i lekko mrożno,fajne drzewa z szadzią. Bardzo miłej niedzieli ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
A ja mam wszystkie weekendy wolne, poza dwoma , gdzie odpracowujemy tzw. sługie weekendy
![]() W przyszła sobotę idę własnie do pracy, niestety. Dzisiaj się byczyłam, rano internet , potem zakupy, po drodze na kawę do mamy i siostry, potem obiadokolacja i znowu luz ![]() Pierwsze wyniki mam średnie, wskazują na sredniozawansowany stan zapalny, oczywiście na razie nie wiadomo czego. Mam dość wysokie RCP i podwyższone o 50% w stos do górnej granicy normy limfocyty. W poniedziałek idę do rodzinnego , może jeszcze mi zleci OB i gammaglobuliny czy coś takiego, reszta to chyba już u reumatologa , ale tam koleje ,że hej . Za to wątrobę doprowadziłam do porządku ![]() Ale cholesterol mam podwyższony. Dzisiaj jak siedziałam na przystanku i czekałam na autobus, dwie panie rozmawiały o chorobach i jedna mówi do drugiej: wie pani najgorzej to iść do szpitala , bo idzie pani z nogą , a oni pani jeszcze 5 chorób znajdą ![]() ![]() ![]() Czy mamy w watku lekarza albo kogoś , kto ma lekarza pod ręką ? Chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje badanie stężenia dopełniacza C3 i C4 w surowicy krwi oraz oznaczenie autoprzeciwciał , a także oznaczenie złogów immunologicznych w materiale z biopsji skóry. Tak myśłę , że jakbym dała rade czesc badań sama zrobić , to szybciej by było wiadoomo, co ze mną jest i co dalej badać. Zrobiłam dzisiaj zdjęcia kota mojej siostry , jedno w zabawnej pozie , wrzucam do wątku " oglądanego " ![]() Miłego wieczoru wszystkim .
#4285 |
Rozeznanie
|
A ja tu perfidnie do "Starszej Pani", Danusiu, daj tylko malutki znaczek, że czasem coś wpada w Twoje oczko. Myślę, że taki malutki gest z Twojej strony sprawi wiele radości, a nie zagrozi Twemu niezależnemu bytowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale powiedziałam sobie, że nic mnie nie zmusi do "zasmucania" sobie życia. Wiem jedno - mojemu Ojcu nie pomogły diety, piguły, leczenie. To sprawa genetyczna. W takim razie, na nic przyjdzie mi wyrzekanie się pychotek, które mogą i poprawić nastrój i... stać się buntem przeciw nieuniknionemu. Więc ...- wielbię sobie (póki mogę): golonkę pieczony boczuś pyszny, praaawdziwy bigos jajka sadzone szyneczkę z tłuszczykiem wstrętnie tłustego wędzonego węgorza ![]() Baardzo tłuste śledziki z olejem i cebulką I całe mnóstwo potrawek o których wiecie, acz nie wszyskie z Was przyznają się do ich "pożądania". Przyznaję się więc do "rozpustności" w całej linii jedzonek. Nie linczujcie ![]() A za to, korzystajcie ze smaków życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Rozeznanie
|
ale fajny wątek
![]() ![]() ![]() ![]() gdzieś na początku wątku zauważyłam wpis o filmie "Uczta Babette" to na podstawie ksiązki Karen Blixen ? Bo mam ją i ją uwielbiam ![]() ![]() buzaki dla wszystkich ![]() PS. a tak pisze tu bo mi babcia zaniemogła i jakoś przypadkiem wątek pod łapki wpadł ... szkoda, że nie umiemy naszej Babci przekonać że po 60 też można fajnie żyć ... ona już nam się do umierania szykuje i aż czasem brak mi słów ![]()
#4288 |
Rozeznanie
|
Ja dziś zajmuję się nic nie robieniem i jest mi bardzo dobrze.
Jutro dostanę kopa i wywieje mnie z ciepłego domku na 12 godz.. Pozdrawiam cieplutko ![]() ![]() ![]()
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może pomogłabyś coś na moje worki pod oczami ? witaj Froach ![]() miałam dobry dzień, ale wyglądam jak czarownica, coś z tym muszę zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taka, tez mam worki, pod jednym okiem większy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.