|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
Mimezis ja też inaczej wyobrażałam sobie cała tą organizacje wesela, ale mam nadzieje że końcem końców wszystko nam sie uda, a po ślubie będzie już z górki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziękuje za pomoc. Postaram się tym jutro pobawić, narazie jestem w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4264 |
Przyczajenie
|
Dot.:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ,czy ktoras czesala lub malowala sie w salonie coco na ul paderewskiego,ja tam wlasnie jestem umowiona i szczerze to tak przypadkowo ,mam pewne obawy, fotografa mamy z ul mazurskiej polecony przez pewna pania,slub na karczowce a wesele w hotelu karczowka w tej mniejszej sali-jesli mozecie podzielic sie wrazeniami to bede wdzieczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Raczkowanie
|
martyna_martyna a kiedy wesele? ja mam wesele w hotelu karczówka, ale na dużej sali 30 sierpnia 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
dziś zapisałam sie do awangardy na fryzurę ślubną ale oczywiście za późno poszłam (ślub we wrześniu) i nie było miejsca do poleconych przez was pań (kingi i sylwi). pani w awangardzie poleciał mi panią mariolke. czy wiecie cos o tej pani? bardzo prosze o jakieś opinie jeśli takowe macie. bo normalnie niczym sie tak nie denerwuje jak fryzurą i makijażem. wiem moze to i głupio ale chciałabym wyglądać najlepiej na własnym ślubie. zresztą jak każda z nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Rozeznanie
|
a ja tez 30 sierpnia na mniejszej,bo u mnie bedzie mniej osob
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także myślę,że nie masz powodów do obaw-zresztą pewnie pójdziesz na fryzurkę próbną,więc wtedy ocenisz jak tej p.Marioli ona wyszła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
Kalex dzieki.
dobra przestaje marudzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ptotokołu i przyjśc ze wszystkimi dokumentami, a ja właściwie nic nie mam z tych dokumentów bo wszystko jest w Katedrze, tam byliśmy chrzczeni, bierzmowani i nawet w lutym tego roku robiliśmy w Katedrze kurs przedmałżeński, ale go nie odebraliśmy, dlatego chcę się wszystkiego dowiedziec, czy to razem mam wszystko odrazu pozałatwiac spisując protokół, czy dokumenty muszę wyciągnąc wcześniej i dopieo przyjśc na spisanie protokołu - nie wiesz jak to z tym jest? Nasz ślub jest za równe 3 miesiące - 06.09.2008 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
chyba raczej chodziło mu o wasze akty urodzenia i z USC papierek o tym że nie ma przeszkód aby do zawarcia małżeństwa i pewnie o kurs przedmałżeński
te papierki są ważne trzy miesiace ![]() a dokumentów zwiazanych z chrztem i bierzmowaniem juz od nich nie wyciągasz bo oni maja to wpisane w ksiegi i przy spisywaniu protokołu mogą sobie tam sami zajrzeć. chyba ze bierze sie ślub w innym kościele. ale i tak warto sie jeszcze ksiedza dopytać bo wiadomo każda parafia moze życzyc sobie jeszcze coś wiecej |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację najlepiej to pójdę sama i wszystkiego się dowiem. Jeżeli chodzi o USC to MY jesteśmy 2 latka po ślubie cywilnym i najprawdopodobniej aktu małżeństwa będzie od Nas wymagał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tynciak,martyna ,ale spotkanie ,co? ![]() Moze i ktos z mojej sali sie odezwie,ja mam na duzej,a kto na malej???? ![]() Jakos nikt zdjec kiecek nie wkleja,a tak fajnie sie oglada.no to ja poszperam i pokaze co mi wpadlo w oko. Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-06 o 18:41 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Rozeznanie
|
Dot.:
Cytat:
hej ,juza mam nadzieje ze uda Ci sie znalezc sukieneczke,ale tak sie zastanawialam,jesli mialabym Ci doradzic to na twoim miejscu wolalabym pojechac teraz na przynajmniej dwa tygodnie a pozniej na tydzien!!!Bedziesz miec troszke wiecej czasu na przygotowania,chyba nie chcesz zostawiac sobie czegos na dwa tyg.przed slubem??!!oczywiscie zrobicie jak uwazacie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Raczkowanie
|
No to moze ja pochwale sie swoja suknia
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Raczkowanie
|
Pomysl na zaproszenia
Teatr Umyślnie Straconej Wolności zaprasza na przedstawienie pod tytułem "A potem żyli długo i szczesliwie" Adaptacja sztuki przez życie napisanej w 3 aktach. PREMIERA 25 pazdziernika 2008 r. OBSADA w rolach głównych Panna Młoda: Anna Karenina Pan Młody: Andrzej Wroński w pozostałych rolach udział biorą: Ksiądz, Swiadkowie, Rodzice, Goście i Gapie AKT I "Dla Duszy" Slub Kościelny godzina 16.00 Bazylika Katedralna w Kielcach AKT II "Dla Ciała" Przyjecie weselne w restauracji "Willa Magnat" przy ulicy Wroblewskiego AKT III "Noc Poślubna" Bez udziału widowni ![]() Zapraszamy Agulla,suknia Annais - Kristi,prawda? Jest piekna ![]() ![]() ale chyba przy moim 160cm. wygladalabym...hmmm,zle ![]() Ja raczej szukam czgos w stylu rybki...taka po ciele,ale nie za ciasno,z falbankami,ale nie za duzo...no,wiecie ![]() Fenomenka,nie moge znalezc Twojej sukni,pamietm,ze byla w moim guscie. ![]() Agulla-kupowalas w Kiarze, Jak obsluga,terminowi?wszystk o ok? Mimezis,co u ciebie? Co dobrego slychowac? Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-06 o 21:51 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
Juza1411: to ja pisałam smsa o sukience
![]() ![]() ![]() A. I kupiłam przez allegro banki mydlane z motywem slubnym - puszczają duużo baniek, trochę zatyczka mogłaby lepiej się zakręcać, ale sa na serio ok, wiec jak ktoś chcialby to polecam. Zyczę Wam miłego weekendu no i udanych uroczystości ślubno-weselnych, dla tych, którzy zmieniają jutro stan cywilny. Powodzonka!
#4279 |
Raczkowanie
|
Kilka kiecuszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
A moze wiecie,w ktorym salonie w CK jest najwiekszy wybor tego typu sukni? Pomijajac nr.3 z ostatniego postu(ta jest jako ciekawostka
![]() Marysia_208-WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA ![]() Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-07 o 00:28 Powód: DOPIS |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zastanawiam sie jak do takiej sukienki wybrać biżuterię ?
![]()
#4283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do salonu Kiara to ciezko mi jeszcze o nich cos konkretnego powiedziec, bo suknie zamowilam i narazie czekam - slub we wrzesniu. Ale zamowilam na tyle wczesnie ze z terminowoscia nie powinno byc problemu. Obsluga dosc miła, panie nie staraja za wszelka cene czlowieka ubrac czy wrecz przebrac ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, chyba mi się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
trochę mnie nie było a tu proszę ile mam do czytania ,
Izus123 ta suknia która wkleiłaś śliczna!!! jak ja coś takiego lubię ![]() Kocurski śliczne fotki a i para na nich bardzo ładna , jeszcze raz gratulacje i fajnie ze chociaż Ty o nas nie zapomniałaś ![]() mimezis nie przejmuj sie , u nas tez zdarzają sie kłótnie i mogę sie założyć ze im bliżej do wesele tym bedzie gorzej ![]() ![]()
#4288 |
Zadomowienie
|
super wyglądaliście
![]() życzę szczęścia na nowej drodze życia i oby zawsze towarzyszył wam ten uśmiech jaki macie na tych zdjeciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Raczkowanie
|
Kielce
Dołączam też zdjątka samochodu i sali
Nie, absolutnie nie zapomniałam. Sama bardzo dużo skorzystałam z Waszych porad, może i ja coś komuś doradzę ![]() Dziewczyny o większych rozmiarach - nie przejmujcie się. Ja też bałam się nawet przymierzać sukienki, bo wszystkie są w rozmiarach 36-38. Ale te Panie tak ściskają, że wszystko da się zmierzyć. Głowa do góry. Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa od Was. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-07 o 13:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Raczkowanie
|
kocurski - wygladaliscie cuuuudnie!!! gratulacje!!!!!
wszystkiego naj naj naj i tylko slonecznych dni ww wspolnym zyciu!!! ![]() suknia piekna, dekoracje piekne, zdjecia super! wszystko super! pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.