|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Animator-Ania mowiła ze dzieciakom sie podobało,po szkole rozmawiali o tym.
Zobaczymy jaki bedzie efekt. Dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Wtajemniczenie
|
[quote=Animator;6831557]. Giżycka nie zapomnę, bo tam zerwałem jarzma na topie grota jak przepływaliśmy pod waszymi mostami kanałem Giżyckim. Tam też fale chciały mnie rzucić na falachron przy wejściu do kanału, tam zatrzymała mnie policja wodna czepiając się braku znaku rejestracyjnego z drugiej strony żagla. Ale miasto ładne. Dawno już tam nie byłem.quote]
w Gizycku urodzil sie moj tata ![]()
#4263 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego kobietki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wydaje mi się że znalazłam ciekawe książki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Raczkowanie
|
może warto byłoby kupić encyklopedię, może nie pójdzie zbyt wysoko
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim czytającym kobietom serdeczne życzenia z okazji Święta Kobiet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj siostra przesłała kolejne zdjęcia nowych dzieci. Postaram sie wyslac jak najwiecej bo wiem że nowi rodzice czekają ![]()
#4267 |
Raczkowanie
|
Kobietki Wszystkiego Najlepszego z okazji Waszego święta,
![]() ![]() Dziewczynki znaczy Ulisia i Suzi też dotyczy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 |
Rozeznanie
|
facet - o kurcze... a my w dniu dziadka o Tobie zapomniałyśmy...
![]()
#4269 |
Raczkowanie
|
kobietki piękne, mądre, kochane - najlepszego nam wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4270 |
Rozeznanie
|
hahahahahaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obiecujemy pamiętam w przyszłym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie forumowiczow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dopiero zaczynam sie orientowac w tym forum, przeczytac wszystkie wczesniejsze posty nie sposob ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Może jak się uda dostanę dziś w prezencie zdjęcie Natashy ? ![]() Witaj Grześ ! Bardzo się cieszymy że tu jesteś, masz przepięknego synka! Mój mąż też jest Grześ więc miło mi będzie z tobą gadać ![]() ![]()
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie ma to jak dostać świeżego faceta na forum w dniu kobiet ![]() w razie jakich kolwiek pytań pisz - inni przy okazji skorzystają rozgość się i czuj się jak u siebie w domu ![]() ![]() jeszcze nie teraz ale siostra wie ze ma zrobić zdj Natashy ![]()
![]() |
#4274 |
Rozeznanie
|
Witaj GrzesiekW fajnie że do nas dołaczyłeś
![]() Jak masz pytania to pytaj,jest nas sporo i napewno ktoś ci odpowie.... A oto moje rozliczenie: 1)87 formularzy skserowane....(większość po minimum 2 strony więc luzik tylko jakieś 174 stronki... ![]() 2)zaadresowane koperty.... ![]() 3)53 znaczki oblizane i naklejone na odpowiednie miejsce ![]() ![]() ![]() Czarownicagosia do Ciebie leci po znajomości,tylko ciiiiii.... 4)a mój adres to już mi bokami wychodzi... ![]() 5)53 koperty leżą i czekają na 14 godzinkę (wtedy zostaną wepchnięte do skrzynki pocztowej...mam nadzieję,że się zmieszczą) 6)chyba muszę coś zjeść bo mam dziwny posmak klejowy(czy to juz uzależnienie od kleju? ![]() 7)nie męczyć za bardzo listonoszy no to zwykłe listy....(spodziewane koło piątku) 8)Amen Aga czy masz dla mnie coś jeszcze bo nudzi mi sie niesamowicie ![]() ![]() Napisałam co wiedziałam więc chyba nie ma więcej pytań o listy ....chyba... ![]() No i tak na poważnie: 5zł na administrację - PRZYPOMINAM!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Animator to widzę że masz niesamowite wspomnienia z Giżyckiem
![]() ![]() Jaroszania przykro mi z powodu Toich kuzynów, domyślam się o kogo chodzi... no niestety ludzie nieszanujący życia innych znajdą się wszędzie i na to wpływu nie mamy.. dziękuje za życzenia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Raczkowanie
|
Animator-może twoj pomysl dla Dla ciebie J
![]() ![]() Dzieki za zyczenia i dla Was tez wszystkiego naj. ![]() ![]() Proszę o konto na kase za znaczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Raczkowanie
|
Witam sobotnim popołudniem - na allegro dokonałem właśnie nowych zakupów - do projektów modelarskich wchodzą dwa nowie pojazdy -
http://www.acemodel.com.ua/pages/models/72415/1.jpg francuski pojazd bojowy - ten będzie w malowaniu wojsk Wybrzeża Kości Słoniowej http://www.acemodel.com.ua/pages/models/72413/djb.jpg oraz ten maluszek w malowaniu wojsk Dżibuti Transporter z Somalii już wkrótce. Pozdrawiam
![]() |
#4278 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
INFORMACJA DLA WSZYSTKICH. Już od ponad roku mamy czat "Misja w Zambii". Jeśli to możliwe to proszę o rozmowy na czacie na temat misji, pomocy misjom, o adopcji serca i o wszystkim co jest związane z nazwą pokoju. Ponieważ na czat przychodzi dużo nowych osób i mogą się oni zastanawiać, kim są ludzie na tym czacie (popatrz niżej) ![]() Rozmowy bardzo odbiegające od tematu można prowadzić na "priva". Proszę członków forum o miłe witanie odwiedzających i zapraszanie na nasze www.adopcjaserca.pl. Pamiętajmy nasze www, forum, czat, i inne informacje w mediach lub publikacje w prasie służą po to, aby pomagać Misji w Zambii. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Norton kieruje się dobrem dzieci, chyba nikt nie poczuł sie urazony. Rzeczywiście nie zawsze rozmawiamy na czacie na temat "misji" ale to w sytuacji gdzie są osoby które na temat jak pomogać to wiedzą juz wszystko i wcielaja tę wiedzę w życie.
Moze kilka osób dołączyło do nas również dlatego ze jest tu taka a nie inna atmosfera. Obiecuje jak tylko będę na czacie a przyjdzie nowa osoba ładnie przywitac i wyczerpująco poinformowac ... A nowe osoby pojawiajace sie na czacie proszę o zabieranie głosu, nie wstydźcie się pytać , po to tam jesteśmy ![]() Proszę przerwyać rozmowę i pytać, proponować !!! pozdrawiam, zakatarzona Aga ![]()
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego co najlepszejsze moje Drogie Panie w dniu świeta Waszego. Padam do nóżek i całuję rączki. Kwiaty pod stópki Wasze rzucam i nie śmiem wzroku na piękność lic Waszych podnieść ![]() ![]() ![]() Bo bukiet to za mało
![]() ![]() ![]()
#4281 |
Rozeznanie
|
co do chatu to mam problem z wejściem na niego...:/ chyba już były takie sytuacje i jakoś to omijaliście a że ja w tych sprawach jestem zielona...to czekam na rady
![]() a wydaje mi się że forum dobrze funkcjonuje. Zawsze witaliśmy nowe osoby (przynajmniej jak ja wchodziłam to zawsze widziałam zainteresowanie nowym nickiem i pytania innych osób czy to nowa osoba czy ktoś z forum). A z tematami to nie da się tak zrobić żeby każda nowa osoba trafiała na taki fragment rozmowy, w którym od razu będzie się orientować. Bo przecież organizacja paczek, wysyłek rozliczeń do rodziców, allegro i przygotowywanie fantów na allegro to też pomoc misji-tyle że jak ktoś wejdzie w trakcie takiej rozmowy to nie powiąże tych faktów-ja sama czasem wchodząc na chat przez pierwszych ileś tam minut nie wiedziałam o co chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
Kochani to ja dawna KasiaKrzysztoek (czat: KasiaS). Zmieniłam , bo mąż mi tu mówić, że żoną już jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Rozeznanie
|
nie wiem jak inni ale ja dla uproszczenia przyjęłam sobie stały kurs 3 zł-przez te wahania właśnie-tyle że ja robię wpłatę raz/rok więc nie chciałam potem tego komplikować . A jak troszeczkę więcej dla dzieciaczków pójdzie to Siostra dobrze to spożytkuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Raczkowanie
|
Dziękuje. Również tak zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Rozeznanie
|
nie przepraszaj
![]() ![]() worek 25 kg starczający na miesiąc dla przeciętnej rodziny 10 dolarów-jak coś mylę to poprawiać mnie ![]() a z chatem coś się chyba dzieje, też nie mogę się dostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
ja tam jestem na czasie i facet samiusieńki
![]()
#4287 |
Zadomowienie
|
Także przylaczam sie do pytania co mozna włożyć do paczuszki babelkowej dla dziewczynki 5 letniej i dlajej brata chłopca 7 letniego??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Kolorowanki, kredki, zegarek na rękę, może okulary przeciwsłoneczne
![]() ![]() ![]() Witam wszystkich Nowych Rodziców i zapisuję na naszą listę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że jeszcze zdążę życzyć Paniom wszystkiego dobrego .
Nicki- jeśli mogę się wypowiedzieć, to Siostra zachęca do wysyłania zabawek, bo tego tam dzieci nie mają. Więc jakaś lala dla córeczki i autko dla chłopczyka na pewno będą znakomitym prezentem. Dużo radości sprawi też piłka.....z tego cieszą się wszystkie dzieciaczki. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Raczkowanie
|
Właśnie pakuję wreszcie tą pakę 20 kg (ciężka robota
![]() ![]() Dopiero zobaczyłam jak dużo jest tych materiałów opatrunkowych od Mikrejszy ![]() Idę kończyć, pa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.