Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-24, 14:32   #4261
noname12345TPa
Gość

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

55km mam tylko do Wawy, a w miejsca przez ciebie polecone wpadnę. W szczególności Foccacia mi miło pachnie (kocham włoską kuchnię). Za całe 5 dni w stolicy będę codziennie - niemiecki i Angielski, a od października pewnie studia (30 czerwiec - wyniki matur).
Stary 2008-06-24, 16:30   #4262
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dzien dobry! ^^

Ehh... się rozleniwiłam ostatnio ... Takie lenia mam, że szok.. dosłownie nic mi się nie chce , ciekawe kto haszcze na nogach zgoli >

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

tylko dla taty to nigdy nie mam pomyslu moze cos podpowiecie - co dać tacie na urodziny.....
a czy Twój tata ma jakieś szczególne zainteresowania?

bo ja mojemu w sumie zazwyczaj wiem co kupić książki, albo przewodniki turystyczne (uwielbia podróże), albo coś do nauki języków (teraz kupiłam rozmówki portugalskie bo wybierają się z mamą na Maderę ) albo płytę z jakąś dobrą muzyką.... jest trochę uniwersalnych prezentów

Cytat:

Chorobsko nieco opanowane, a przedwyjazdowe przygotowaniu troche w polu Dzis musze jeszcze promotora dorwac na uczelni... huhuhu, oby sie udalo... .
no zdrowiej zdrowiej, bo jak pojedziesz z choróbskiem

mam nadzieję ze promotora upolowałaś

a kiedy planujesz się bronic tak w ogóle?

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Ewusiu dla niemieckiego mogę poświęcić całe wakacje (uwielbiam ten język).
podziwiam, bo ja nie znoszę

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

A ze mną to już w ogóle nie wiem co się dzieję Zawsze wstawałam też tak ok. 6:30, a teraz o 8 ciężko mi się wywlec z łóżka i śpię nawet do 9.
widocznie organizm domaga się odpoczynku

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Heh, dla mnie to była czysta przyjemność. Lubiłam to robić. Niestety z powodów osobistych musiałam się wycofać, to też teraz jest jak jest.
ja też się przyzwyczaiłam do Ciebie w zieloności mam nadzieję że wszystko ok u Ciebie zaglądaj częściej, zawsze jesteś mile widziana u nas

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
boje sie lekarza
a co się dzieje ze zdrówkiem?
Cytat:
zazdroszczę Wam tej "nudy" chętnie bym się "ponudziła" tylko u mnie nie ma na to szans, bo nawet jak czasu dużo to już ja wiem co z nim robić...
jakbym o sobie czytała
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

a u mnie powoli wraca wszystko do ladu w domu, kuchnia stoi, wczoraj przykrecilismy klamki, dzis ostatnie malowanie i jutro moze podloge zaczniemy klasc
gratuluje postępów w remontowaniu
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

W Gdyni jak zwykle wieje niemiłosiernie,a słońca w bród. Wyszłam z matką na zakupy spożywcze, stając się przy tym tematem docinków przechodniów (w stylu :'a co ta ma za bandaż przy szyi ') yhh co za prostaki =='
przypomina mi to czasy kiedy chodziłam o kulach ludzie są nienormalni, wszyscy się na mnie gapili, komentowali a nawet pytali na środku ulicy co mi sie stało
dobrze że się nie przejmujesz

Byłam na uczelni, oczywiście niczego się nie dowiedziałam, egzamin odbył się wcześniej o godzinę niż powinien wiec nawet jakbym chciała to bym go nie zdała bo przyszłam za późno no ale piątek przede mną

poszłam sobie za to na zakupy i kupiłam setne buty
a po powrocie siedziałam nad tłumaczeniem, więc całkiem roboczy dzień mi dziś wyszedł

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 17:51   #4263
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dzień dobry

a czy Twój tata ma jakieś szczególne zainteresowania?

bo ja mojemu w sumie zazwyczaj wiem co kupić książki, albo przewodniki turystyczne (uwielbia podróże), albo coś do nauki języków (teraz kupiłam rozmówki portugalskie bo wybierają się z mamą na Maderę ) albo płytę z jakąś dobrą muzyką.... jest trochę uniwersalnych prezentów
W kwestii zainteresowan mojego taty - niestety nie na moją kieszen jak na dzis

ale dziekuje za sugestie, moze jednak cos wymysle do jutra .

Cytat:

no zdrowiej zdrowiej, bo jak pojedziesz z choróbskiem

mam nadzieję ze promotora upolowałaś

a kiedy planujesz się bronic tak w ogóle?
promotora nie upolowalam i jak jutro go nie dorwe to bedzie mega ZLE.. bo w czwartek mialam wyjezdzac na trooooszke .

obrona jakos we wrzesniu albo pazdzierniku, raczej nie spieszy mi się .

Cytat:

Byłam na uczelni, oczywiście niczego się nie dowiedziałam, egzamin odbył się wcześniej o godzinę niż powinien wiec nawet jakbym chciała to bym go nie zdała bo przyszłam za późno no ale piątek przede mną

poszłam sobie za to na zakupy i kupiłam setne buty
a po powrocie siedziałam nad tłumaczeniem, więc całkiem roboczy dzień mi dziś wyszedł
w piątek na pewno dasz rade

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Hey wszystkim

Werka- na imię mi Adrianna
Do topicu szpiega owszem zaglądnę i coś czuję,że rozpiszę na kilka stron
Swoją drogą fajnie masz z tą Wawą Miasto jest bardzo klimatyczne i tamtejsze knajpy Szczerze polecam: Restaurację 'Polka' Magdy Gessler na Krakowskim Przedmieściu i parę miejsc w Złotych Tarasach np: Doppio Zero (włoska wyżerka+przystojni kelnerzy ^^),Green Coffee, W Biegu Cafe (tamtejsza Foccacia,po prostu mistrzostwo ;D) oraz La Fragola (boskie wariacje z deserami naleśnikowymi, lodami i ciastami ), wpadnij też do Hard Rock Cafe na ich wyborny serniczek (;
Osobiście wpadnę do stolicy dopiero za 3 tygodnie i to do centrum onkologii

W Gdyni jak zwykle wieje niemiłosiernie,a słońca w bród. Wyszłam z matką na zakupy spożywcze, stając się przy tym tematem docinków przechodniów (w stylu :'a co ta ma za bandaż przy szyi ') yhh co za prostaki =='
Udałyśmy się też do szpitala miejskiego na dobrze znany oddział Laryngologii,aby zmienili mi opatrunek, jak na ironię spotkałam tam 'znajomego' z kursu anglika,słynącego z erotomanii i jednoznacznych propozycji do mnie i mej koleżanki o_O Pryszczak zrobił takie oczy,że omal padłam trupem ze śmiechu
Lekarze bardzo mili (również przystojni ), pielęgniarka zażartowała,że 'jak dziewczyna się ładnie ubierze,umaluje to idzie ku dobremu"
W domu lekko się zdrzemnęłam,odwiedziła mnie ciocia i tak kolejny wakacyjny dzień zlatuje, heh najchętniej ograbiłabym bank i wyjechała gdzieś daleko,daleko na egzotyczną wyspę typu Mauritius . ;P
niestety tolerancja w Polsce na jakąkolwiek "inność" jest zerowa, wiec wspolczuje tych komentarzy ludzie czasem sa tak bezmyslni ze szkoda gadac .

alez dzis mialam zalatwiania i jutro bedzie podobnie... uchhh...

EDIT:

Schism, ja tez bym chetnie obrabowala bank

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 18:07   #4264
agness51
Zakorzenienie

Witam ja właśnie wróciłam z działeczki,ale się zjarałam nogi mnie teraz trochę pieką ... byłam z siostrą,i ona tylko troszkę się zjarała,ale ja w porównaniu z nią tu buraczek
Dużo żeście napisały

Powizażuję i odpocznę trochę miłego wieczorku .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 18:44   #4265
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

a ja nie obrabowałabym banku no chyba, że mają tam jakiś lek na doła letniego...
mam dość...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 19:01   #4266
tamonita
Zakorzenienie

Ahoj załogo !

Od wczoraj od 18, do dziś do 15 nie miałam internetu Masakra, ale chociaz znalazłam troche czasu na testy na prawko i na obejrzenie filmu A dokładniej "Kolor purpury"- świetny film Dziś zaś jest "Wróg u bram" też super film i też mam zamiar obejrzeć Dziś miałam ostatnie spotkanie na prawko Teraz w poniedzialek egzamin i jaaazzzdy Jak dobrze pójdzie to do końca wakcji jazdy skończe

Podczytam Was, a tymczasem idę zjeść kolacje.
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 20:14   #4267
anniaa

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ahoj załogo !

Od wczoraj od 18, do dziś do 15 nie miałam internetu Masakra, ale chociaz znalazłam troche czasu na testy na prawko i na obejrzenie filmu A dokładniej "Kolor purpury"- świetny film Dziś zaś jest "Wróg u bram" też super film i też mam zamiar obejrzeć Dziś miałam ostatnie spotkanie na prawko Teraz w poniedzialek egzamin i jaaazzzdy Jak dobrze pójdzie to do końca wakcji jazdy skończe

Podczytam Was, a tymczasem idę zjeść kolacje.
ooo prawko ja sie wybieram w październiku choc kompletnie siebie nie widze za kierownica
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam ja właśnie wróciłam z działeczki,ale się zjarałam nogi mnie teraz trochę pieką ... byłam z siostrą,i ona tylko troszkę się zjarała,ale ja w porównaniu z nią tu buraczek
Dużo żeście napisały

ulalal to sie ładnie zjarałas. ja jeszcze w tym roku sie nie opalałam nadal blada jestem. choc twarz bede miec zawsze blada bo smaruje filtrem 50 a reszte mam zamiar opalac

Jestem zła . Myslałam ze sobie pospie jutro a mama mi przypomniała ze jutro do chirurga z reka . rodzice akurat maja na rano i pozostaje mi autobusy. musze byc tam przed 8.00 bo iles tylko osób przyjmuja.
Autobus mam o 7.20 musze jeszcze dojsc na przystanek bo do tej miejscowosci spacerkiem na przystanek mam ok 20 min. wiec przed 7.00 musze wyjsc z domu i co o 8.00 sie zarejestruje ze skierowaniem i musze isc do babci bo lekarz przyjmuje dopiero o 12.00 i wszystko pedem aby zdazyc wrocic do domu busem wziasc plecak i na 15.00 do pracy. i do domu wróce po 21.00 i fajny dzien. nie no poprostu bosko. eh. jestem ciekawa co wogóle powie na moja reke. zawsze sie musi wszystko psuc.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 20:26   #4268
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a ja nie obrabowałabym banku no chyba, że mają tam jakiś lek na doła letniego...
mam dość...
Ojoj, coś się stało ?

Cytat:
Teraz w poniedzialek egzamin i jaaazzzdy Jak dobrze pójdzie to do końca wakcji jazdy skończe
No to życzę powodzeniaa kurczę, jak ja nie mogę się doczekać, kiedy zrobię sobie prawo jazdy jeszcze przynajmniej z 3 lata muszę poczekać, uu .

Aniu, a co się z ręką dzieje ?

Ogólnie, to u mnie nuudy może jutro przynajmniej czymś się na dobre zajmę, bo chyba basen otwierają, to trzeba korzystać, a co ! ; D Jeszcze troszkę podczytam na Wizażu i lecę. pozdrawiam dziewczyny

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 20:34   #4269
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Ojoj, coś się stało ?
jeśli nie wiadomo, o co chodzi chodzi o faceta - a dokładniej o to, że tęsknie za pieronem jednym

Stary 2008-06-24, 21:17   #4270
anniaa

Ewelka własnie nie wiem co jest, boli dziwny ból... juz od dawna ostatnio byłam u lekarza zadawał dziwne pytania i dał skierowanie do chirurga i napisał pilne . czekam od 30 maja jak jutro nie zdaze to pewnie znow kolejny miesiac bede czekac

ja to mam szczescie do lekarza jak byłam w czerwcu u okulisty to czekałam 2 miesiace na wizyte przychodze mowie ze jestem umówiona itp daje jej karte a ona mi tekstem ze niepełnoletnich nie przyjmuja choc jak mama dzwoniła mówiła ze jestem rocznik 91 i nawet było to zapisane w zeszycie u niej ale mnie przyjeła chyba bym ja zabiła gdyby mnie nie przyjeła.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:28   #4271
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ooo prawko ja sie wybieram w październiku choc kompletnie siebie nie widze za kierownica

ulalal to sie ładnie zjarałas. ja jeszcze w tym roku sie nie opalałam nadal blada jestem. choc twarz bede miec zawsze blada bo smaruje filtrem 50 a reszte mam zamiar opalac

Jestem zła . Myslałam ze sobie pospie jutro a mama mi przypomniała ze jutro do chirurga z reka . rodzice akurat maja na rano i pozostaje mi autobusy. musze byc tam przed 8.00 bo iles tylko osób przyjmuja.
Autobus mam o 7.20 musze jeszcze dojsc na przystanek bo do tej miejscowosci spacerkiem na przystanek mam ok 20 min. wiec przed 7.00 musze wyjsc z domu i co o 8.00 sie zarejestruje ze skierowaniem i musze isc do babci bo lekarz przyjmuje dopiero o 12.00 i wszystko pedem aby zdazyc wrocic do domu busem wziasc plecak i na 15.00 do pracy. i do domu wróce po 21.00 i fajny dzien. nie no poprostu bosko. eh. jestem ciekawa co wogóle powie na moja reke. zawsze sie musi wszystko psuc.
O matko co za zajmujący dzień.
Cytat:
jeśli nie wiadomo, o co chodzi chodzi o faceta - a dokładniej o to, że tęsknie za pieronem jednym
Oj
Cytat:
Ewelka własnie nie wiem co jest, boli dziwny ból... juz od dawna ostatnio byłam u lekarza zadawał dziwne pytania i dał skierowanie do chirurga i napisał pilne . czekam od 30 maja jak jutro nie zdaze to pewnie znow kolejny miesiac bede czekacno cuż tacy są lekarze każą długo czekać

ja to mam szczescie do lekarza jak byłam w czerwcu u okulisty to czekałam 2 miesiace na wizyte przychodze mowie ze jestem umówiona itp daje jej karte a ona mi tekstem ze niepełnoletnich nie przyjmuja choc jak mama dzwoniła mówiła ze jestem rocznik 91 i nawet było to zapisane w zeszycie u niej ale mnie przyjeła chyba bym ja zabiła gdyby mnie nie przyjeła.
Babka ma chyba coś z głową i pamięcią nie tak

A ja już pomalowałam 2 ściany i ręce mi opadają
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 21:29   #4272
orzeszek01
Zakorzenienie

znowu mail z wyzwiskami na nk od byłej panny mojego Tzta dostałam... ze jaka to ja nie jestem s***, ze sie tandetnie ubieram( haa tu ją boli)
odpisałam soczyście i zablokowałam...czuje ze na imprezie w sobote jesli pójde bedzie hardcore bo ona tez zapewne będzie...
Jutro gin, juz mnie brzuch z nerwów boli
Wiecie co..kolejny raz przekonuje sie o niedojrzałosci mojego Tz ta, dzis miałam taka sytuacje ze ręce opadajązachowuje sie jak dziecko, nieodpowiedzialne dziecko

Ehhhh

Edit: Krytia , na jaki kolor malujesz ściany?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:45   #4273
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
znowu mail z wyzwiskami na nk od byłej panny mojego Tzta dostałam... ze jaka to ja nie jestem s***, ze sie tandetnie ubieram( haa tu ją boli)
odpisałam soczyście i zablokowałam...czuje ze na imprezie w sobote jesli pójde bedzie hardcore bo ona tez zapewne będzie...
Wiecie co..kolejny raz przekonuje sie o niedojrzałosci mojego Tz ta, dzis miałam taka sytuacje ze ręce opadajązachowuje sie jak dziecko, nieodpowiedzialne dziecko

Ehhhh

Edit: Krytia , na jaki kolor malujesz ściany?
Oj Orzeszku a co to za sytuacja?(nie chce być wścipska jak nie chcesz nie odp.) :przytu: głupia panna

NA taki brązowawy i na żółty
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-24, 22:03   #4274
Mercy
Zadomowienie

Hello wpadałm tak szybko i zaraz lece spac bo padam

Orzeszek oj co to za głupia panna Cie tak przesladuje, przebolec nie moze ze jesteś z jej byłym? A Twoj TZ co na to?Czemu jej nie powie zeby się odczepiła?

Ather-jak dawno Cie nie było

Tamo ja tez ogladałam Kolor purpury-zgadzam się swietny film

Malinko-

Dobranoc!!
Stary 2008-06-24, 22:25   #4275
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

promotora nie upolowalam i jak jutro go nie dorwe to bedzie mega ZLE.. bo w czwartek mialam wyjezdzac na trooooszke .
no to trzymam ckiuki za jutrzejsze polowanie
a gdzie to wyjeżdżasz? zostawiasz nas znowu?

Cytat:
w piątek na pewno dasz rade

Cytat:
.
zazdroszczęopalenizny ciekawe kiedy ja będę mogła się walnąć w słoneczku
Cytat:
Dziś miałam ostatnie spotkanie na prawko Teraz w poniedzialek egzamin i jaaazzzdy Jak dobrze pójdzie to do końca wakcji jazdy skończe
idziesz jak burza

Cytat:
poproszę o ostrzeżenie jak zaczniesz jeździć (i grasować pod moim blokiem, jak to robią wszystkie"L") , nie będę wtedy wychlać nosa poza klatkę

Cytat:
no to nieciekawie faktycznie ale na pewno sobie poradzisz

Cytat:
musisz sobie znaleźć Kochana dużo twórczych zajęć, zeby nie zajmować się tęsknotą

Cytat:
Ewelka własnie nie wiem co jest, boli dziwny ból... juz od dawna ostatnio byłam u lekarza zadawał dziwne pytania i dał skierowanie do chirurga i napisał pilne . czekam od 30 maja jak jutro nie zdaze to pewnie znow kolejny miesiac bede czekac
zdążysz oby z ręką było ok
Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość

A ja już pomalowałam 2 ściany i ręce mi opadają
hehe, pani malarka

Cytat:
faceci

nawet knie wiem kiedy mi wieczór zleciał jeszcze w międzyczasie z kumpelą na spacerze byłam, nie ma to jak się wywietrzyć

chyba idę się umyć i spać, bo ziewam jak mops

Dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-06-24, 23:02   #4276
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
mam dość...

Cytat:
no to trzymam ckiuki za jutrzejsze polowanie
a gdzie to wyjeżdżasz? zostawiasz nas znowu?

trzymaj Ewuś, ale nie za polowanie... za upolowanie!
bo ja jutro musze dostac pewien podpis, inaczej bedzie niedobrze....

Zostawiam Was niestety, chociaz jeszcze nie wiem na 100%, bo są malutkie komplikacje. Ale jak wszystko dobrze pojdzie to wybywam na miesiąc rowerowania . Tżta tez zostawiam .

dzisiaj caly dzien lzawily mi oczy... poprostu masakra... nie mowie juz o makijazu, ale oczy mialam czerwone jak nie wiem . jak widzialam sie ze znajomymi to mysleli ze placze . mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie, bo wygladam naprawde jak nieszczęście...

dobranoc laseczki

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 07:38   #4277
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Dużo żeście napisały

zazdroszcze pogody... U mnie wieje,leje, zimno i wlaczylam wczoraj ogrzewanie na troche bo brrrr.....
Mam nadzieje,ze cie nie piecze mocno

Cytat:
Od wczoraj od 18, do dziś do 15 nie miałam internetu .
ja nie mialam przez caly dzien! wrocilam z pracy i godzine siedzialam na telefonie z jakims gosciem co mi tlumaczyl jak zmienic wszsytkie konfiguracje w kompie nie dosc,ze mial taki akcent,ze nie moglam go zrozumiec to jeszcze nie chcialo to dzialac co mowil! na szcescie kryzys jak widac zazegnany i mam neta

remont najgorszy za mna! dzis ostatnie malowanie i zaczniemy jutro podloge chyba klasc i na weeknd kafelki Musze jakas fajna zaluzje znalezc na okno i tapete na 1 sciane.

mileog dziionka kochane
Stary 2008-06-25, 08:06   #4278
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Dzieńdobry

Agolku, jak możesz chcieć tego okropnego słońca?! Oddaj mi proszę tą pogodę u Ciebie

Nie wiem sama czy chce dzisiaj gdzieś wychodzić Umówiłam się z R., ale nie wiem po co mam się kwasić w tym upale...

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 08:39   #4279
Spaza
Zakorzenienie

dzień dobry
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 08:57   #4280
orzeszek01
Zakorzenienie

CzeSC
Chryste, ale sie boje tego gina;( a dopiero na 14 ide wiec bede sie jeszcze denerwować...
Chodze zła jak osa..Tz mnie po prostu tak rozczarowywuje swoim zachowaniem ze beczec sie chce...
Krytia, co wczoraj zrobił to sie tylko na PW hstoria nadaje

Mysle nad zmiana fryzury..bo mam strsznie spalone wlosy prostownica wiec moze jakis bob ewentualnie zeby sie włosy troche zregenerowały cos z nimi musze zrobic bo wygladaja jak piorka nie wlosy...
A siostra obiecala ze jak wróci z pracy to mi da tysiąc złotych i bede miała na moje wymarzone przedłuzenie

Stary 2008-06-25, 09:09   #4281
tamonita
Zakorzenienie

Dzien dobry
Orzeszku, a mogę spytac w jakim celu idziesz do ginekologa ?? I w czym znów zawiódł Cie Twój TZ ?
Ewelko, to ile Ty masz latek ?
Ewuś idę jak burza, bo już bym chciała jeździć, a nie z buta na zakupy latać
Aniu ja też sobie siebie nie wyobrażam za kierownicą, ale to się zmieni chyba

Jak to cudownie mieć wakacje
Kurde musze odkurzyc laptopa chyba

Miłego dniaaaaaaaaaaa
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 09:13   #4282
noname12345TPa
Gość

Witajcie świrki - ja dziś siedzę sobie na wizażu cały dzionek.
Mam wakacje maturzystki.
Miłego dnia
Stary 2008-06-25, 11:01   #4283
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Orzeszku, a mogę spytac w jakim celu idziesz do ginekologa ?? I w czym znów zawiódł Cie Twój TZ ?

Jak to cudownie mieć wakacje
Kurde musze odkurzyc laptopa chyba

Miłego dniaaaaaaaaaaa
Dołączam się do pytania...

Monisiu, Siostro moja Droga co tam porabiasz w wakacje? Ja dzisiaj ostatni dzień "domowania" mam

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 11:01   #4284
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

trzymaj Ewuś, ale nie za polowanie... za upolowanie!
bo ja jutro musze dostac pewien podpis, inaczej bedzie niedobrze....
walka o podpisy to wasze jak trzecia woja światowa

Cytat:
Zostawiam Was niestety, chociaz jeszcze nie wiem na 100%, bo są malutkie komplikacje. Ale jak wszystko dobrze pojdzie to wybywam na miesiąc rowerowania . Tżta tez zostawiam .
ładnie, ładnie, tak nas zostawiać i TŻ-a, co on bez Ciebie zrobi

Cytat:

remont najgorszy za mna! dzis ostatnie malowanie i zaczniemy jutro podloge chyba klasc i na weeknd kafelki Musze jakas fajna zaluzje znalezc na okno i tapete na 1 sciane.
super

Cytat:
CzeSC
Chryste, ale sie boje tego gina;( a dopiero na 14 ide wiec bede sie jeszcze denerwować...
Chodze zła jak osa..Tz mnie po prostu tak rozczarowywuje swoim zachowaniem ze beczec sie chce...
no mam nadzieję ze wszystko w porządku, nie bój sie lekarza
a jakby co to moja skrzynka PW wszystko zniesie więc jakbyś sie chciała wygadać to

Cytat:
Ewuś idę jak burza, bo już bym chciała jeździć, a nie z buta na zakupy latać
też tak mówiłam jak robiłam prawko , a od kiedy się wyprowadziłam i nie mam samochodu to niestety, jeżdżę od przypadku do przypadku

znowu dziś zaspałam jakieś niedobory snu ukryte chyba mam idę opracowywać zagadnienia na egzamin, żeby mieć już wszystko ładnie skompletowane i tylko się uczyć ale jeszcze tylko piątek i może wtorek i też sobie wakacje ogłaszam przynajmniej 1,5 miesiąca wolnego bym chciała mieć a na wrzesień niestety spooooro zostanie

miłego dnia Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-06-25, 11:08   #4285
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
zazdroszcze pogody... U mnie wieje,leje, zimno i wlaczylam wczoraj ogrzewanie na troche bo brrrr.....
Współczuję pogody
A mnie w sumie nie piecze,wczoraj nawet ogoliłam nogi i się umyłam wtedy tylko troszkę piekły
najbardziej wkurza mnie to,że jestem tak nierówno opalona wszędzie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Nie wiem sama czy chce dzisiaj gdzieś wychodzić Umówiłam się z R., ale nie wiem po co mam się kwasić w tym upale...
Idź,może zdarzy się coś nieoczekiwanego

Cytat:
CzeSC

Mysle nad zmiana fryzury..bo mam strsznie spalone wlosy prostownica wiec moze jakis bob ewentualnie zeby sie włosy troche zregenerowały cos z nimi musze zrobic bo wygladaja jak piorka nie wlosy...
A siostra obiecala ze jak wróci z pracy to mi da tysiąc złotych i bede miała na moje wymarzone przedłuzenie
Kochanie,co ten TŻ wredny znów zrobił ? Jak coś wal śmiało na PW .
Co do włosów to też miałam zniszczone i mocno skróciłam,co prawda myślę,że aż za mocno skróciłam,ale teraz mocno odżyły

Cytat:
Nas to jeszcze pół biedy,ale TŻ-ta
Ja bym tak nie mogła chyba

Miłego dnia kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 11:28   #4286
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
walka o podpisy to wasze jak trzecia woja światowa

super

no mam nadzieję ze wszystko w porządku, nie bój sie lekarza
a jakby co to moja skrzynka PW wszystko zniesie więc jakbyś sie chciała wygadać to

też tak mówiłam jak robiłam prawko , a od kiedy się wyprowadziłam i nie mam samochodu to niestety, jeżdżę od przypadku do przypadku

znowu dziś zaspałam jakieś niedobory snu ukryte chyba mam idę opracowywać zagadnienia na egzamin, żeby mieć już wszystko ładnie skompletowane i tylko się uczyć ale jeszcze tylko piątek i może wtorek i też sobie wakacje ogłaszam przynajmniej 1,5 miesiąca wolnego bym chciała mieć a na wrzesień niestety spooooro zostanie

miłego dnia Skarby
Oj ty to masz dobrze umiesz długo spać ja znów tylko do 8.

No to ide zawojować pokój malowaniem i poprawiać wzorki na ścianie a później poczytać książke na słoneczku

Orzeszku jak coś to moja skrzynka wiadomościowa czeka
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-25, 12:27   #4287
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Oj
Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Malinko-
Cytat:
musisz sobie znaleźć Kochana dużo twórczych zajęć, zeby nie zajmować się tęsknotą
Cytat:
Dzięki dziewczyny Ale to nie proste kurde, bo... nie widziałam go od 13 kwietnia... normalnie masakra

Ewusia- nie mogę byczę się odpoczywam po sesji itp. ale kupiłam sobie AB Rocketa to zacznę ćwiczyć tutaj w domu u rodziców A i blender kupiłam i mp3 dostałam $ za sesję więc może coś się uda

Krytia ja tez będę mieć pokój malowany Kumpel ma dostarczyć jakoś niedługo mi obrazy które maluje, tzn. smoka chińskiego i ptaka takiego fajnego Ja już dałam do wywołania 3 samuraji i 2 gejsze I jeszcze tylko miecze chińskie musze zamówić normalnie

PS. Moje wakacje wiszą pod znakiem "?". Siostre się spaliło coś w kompie- miejmy nadzieje, że tak samo jak w kompie (zasilacz) tak samo padło to w monitorze bo tak to 700 zł za sam monitor...

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-06-25 o 19:04
Stary 2008-06-25, 13:03   #4288
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

[quote=malinka_86;7994030]
Cytat:
Oj[/quote]

Dzięki dziewczyny Ale to nie proste kurde, bo... nie widziałam go od 13 kwietnia... normalnie masakra Ehh

Ewusia- nie mogę byczę się odpoczywam po sesji itp. ale kupiłam sobie AB Rocketa to zacznę ćwiczyć tutaj w domu u rodziców A i blender kupiłam i mp3 dostałam $ za sesję więc może coś się uda

Krytia ja tez będę mieć pokój malowany Kumpel ma dostarczyć jakoś niedługo mi obrazy które maluje, tzn. smoka chińskiego i ptaka takiego fajnego Ja już dałam do wywołania 3 samuraji i 2 gejsze I jeszcze tylko miecze chińskie musze zamówić normalnie To mam podobnie po chińsku ale twoje będzie boskie

PS. Moje wakacje wiszą pod znakiem "?". Siostre się spaliło coś w kompie- miejmy nadzieje, że tak samo jak w kompie (zasilacz) tak samo padło to w monitorze bo tak to 700 zł za sam monitor...
Oj może rzeczywiście to zasilacz
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-25, 14:23   #4289
Mercy
Zadomowienie

Cytat:

ja nie mialam przez caly dzien! wrocilam z pracy i godzine siedzialam na telefonie z jakims gosciem co mi tlumaczyl jak zmienic wszsytkie konfiguracje w kompie nie dosc,ze mial taki akcent,ze nie moglam go zrozumiec to jeszcze nie chcialo to dzialac co mowil! na szcescie kryzys jak widac zazegnany i mam neta

mileog dziionka kochane
Ja własnie tez miałam problemy z netem i tez musiałam dzwonic i facet mi kazał konfigurowac cos tam Fajnie ze juz co najgorsze za Tobą-moze jak juz będzie po to wlkeisz jakies zdj?

Cytat:
CzeSC

Jak wrócisz to poopowiadaj co tam u tego gina

Ja gotuje obiad, sprzątam...gorąco.. miłego dnia!!
Stary 2008-06-25, 14:25   #4290
orzeszek01
Zakorzenienie

Jestem, wróciłam cała i nawet zadowolonanawet ...
Nawet, bo przez ten upal to myślałam ze sie zagotuje na dworze przez ten upał, nienawidze lata
Chłodny pokój, zasłonięte rolety , no i Wizaż-to jest to
Najpierw poszłam z siostra do ojca po alimenty bo chciał nas zobvaczyc..wiec poszlysmy...nic sie nie zmienił, pijany w sztok, wczoraj pobalował dzis kaca leczy piwemDobrze ze juz nie musze na to patrzec.
Jedyny plus tego, to to ze dostałam ekstra oprócz alimentów 100 $ tak dolarów, a siostra 100 e i on mówi ze jest biedny
ehh..
no a potem poszłam do lekarza, spoznia mi sie miesiaczka, a w sumie mama nieregularne wiec poszlam do lekarza zrobil mi usg nic tam nie wyszlo, powiedzial ze to napewno ze stresu i nie ma zadnych powodow do zmartwien, nawet mnie nie badał na tym fotelu strasznym co to tam widzialam w gabinecie
Mam ochote isc na spacer z Tz tem na jakies lody, ale on nie wychodzi z taka inicjatywa a ja jestem na niego zła o wczoraj, rozczarowana wiec nawet nie chce mi sie do niego pisac...

Gorącoooo... kto by ciupał w taki upał

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości