Włosomaniaczki :D - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-18, 15:39   #4261
WweronikawWw
Przyczajenie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Napisałam juz teraz tylko czekanie

aha Joli twoja wiadomosc dostałam

WweronikawWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 15:46   #4262
blonndee
Wtajemniczenie

ojej, przebrnelam. tak to jest jak sie czlowiek zatopi na 2dni w nauce
Ola, przykro mi ale moze to i lepiej? sama chcialas wczesniej konczyc wiec.. teraz sobie nie zaluj!
Dorotko, jak milo, ze ktos o moim imieniu pamieta podziel sie murzynkiem
eh, i ja sie odchudzam, ale cos mi nie idzie wiec poki co mam to w nosie
i moje chemiczne ksiazki nadal nie przyszly nienawidze poczty polskiej!!!!! dzis poszlam z numerem nadania jednej przesylki zeby sprawdzic co sie dzieje, a pani w okienku mi na to rozbrajajaco: 'co, i ja mam pani tej jednej wsrod kilkuset opoznionych teraz szukac?!' no poprostu smiech na sali... i tak ceny polecialy w gore, to co sie w ogole dzieje?!
Stary 2008-04-18, 15:50   #4263
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Ok. Dziewczyny jestem

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 15:59   #4264
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ja mam tego pecha, że mój TŻ uwielbia szpilki Tzn. na mnie, sam nie zakłada Więc molestuje mnie, żebym jak najczęściej je zakładała.... Na szczęście lubi też robić masaż stóp
No powiedz mi gdzie Ty tego masażyste dorwałaś Będę wiedzieć gdzie szukać

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Chciałam dokupić jeszcze tą avocado, tylko franca strasznie droga..., a może któraś chce kupić na pół?? Bo tam była spora ilość, więc połowa mi spokojnie wystarczy, a koszty na pół, już nie będą takie straszne Kosztowała niecałe 30 zł (27 czy 28 jakoś tak).
Ja póki co mam spore zapasy Ostatnio to się bardzo opuściłam jeśli chodzi o dopieszczanie mojej czuprynki Ograniczam się do szamponu i odżywki do spłukiwania - wstyd No ale mam nadzieje, że w weekend sobie odbije

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Uwielbiam angielski
Ja też

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Witam panie!

Marzena, Ola, Mirela, Gosię, Karolinę, Kasię, których nie ma chwilowo, Emilę (Milkę), Emilię (Porcelainnn, której jeszcze nie znam ku swemu niezadowoleniu), Joasię, która jak widzę również lubi mangę o_O I Izę blondynę naszą, którą wcięło! Gdzieś Ty? i Julitę, z tej chemii sobie poradziłam! Aaa, poradziłam!
i wszystkie panie muszę jeszcze zapamiętać imiennie,np. tigresske, bo nie mogę znaleźć gdzie się przedstawiały

Idę ciasto robić. Murzynka, a co!

Dzisiaj samopoczucie straszne. Ale nie będę się użalać, silna Dota, silna

Witaj Smacznego - zjedz też za nas I się nie smutaj, bo nigdy nie jest aż tak źle, żeby nie mogło być gorzej ---> Może marne pocieszenie, ale jakie prawdziwe

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Zerwał ze mną dzisiaj chłopak
Czasem taka przerwa dobrze robi Jeśli nie jest pewny swoich uczuć, to lepiej żeby stało się to (rozstanie) wcześniej niż później - wtedy mniej boli

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Virka
walcze o idelaną figurke
Tylko żeby ta Twoja walka źle się nie skończyła nie ograniczaj się za bardzo, bo jesteś bardzo młodziutka i źle się to może dla Ciebie skończyć - najlepiej postaw na aktywność fizyczną Przyznam się szczerze, że jak zobaczyłam Cię na wątku kopenhaskiej to mi włosy dębem stanęły - mam nadzieje, że nie robisz żadnych głupot

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
eh, i ja sie odchudzam, ale cos mi nie idzie wiec poki co mam to w nosie
i moje chemiczne ksiazki nadal nie przyszly nienawidze poczty polskiej!!!!! dzis poszlam z numerem nadania jednej przesylki zeby sprawdzic co sie dzieje, a pani w okienku mi na to rozbrajajaco: 'co, i ja mam pani tej jednej wsrod kilkuset opoznionych teraz szukac?!' no poprostu smiech na sali... i tak ceny polecialy w gore, to co sie w ogole dzieje?!
Ja (odpukać) nigdy nie miałam żadnych problemów z Pocztą Polską

Mykam się dziś wieczorkiem troszkę odstresować. Nareście jakaś miła odmiana
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 15:59   #4265
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Narek, mi też jest przykro. Czyżby on wychodził z założenia, że w każdej chwili możesz wrócić do niego kiedy zmieni zdanie?

Ah, a ja walczę ze swoim brakiem silnej woli. Nie wiem co się stało, nigdy taka nie byłam. Teraz ciągle myślę, co mogę zjeść, cały czas jestem głodna. A chcę tylko zrzucić kilka kilogramów które zostały po świętach. Wychodzę z założenia, że tłuszczu może trochę być, ale żeby się nie trząsł () Więc stawiam głownie na ćwiczenia.

Za to moja koleżanka, która marzy o figurze modelki (oraz operacji plastycznej zmniejszenia biustu niemal całkowicie, aby się do nich bardziej upodobnić) nieraz chwali mi się, że nie zjadła dziś śniadania, obiad wyrzuci, powie mamie że na kolację nie jest głodna. Co chwilę robi sobie głodówki, nie rozumiejąc że w ten sposób organizm gromadzi jeszcze więcej tłuszczu. Owszem, w ten sposób można stracić na wadze, ale tylko dzięki traceniu wody i mięśni. Dochodzi do tego anemia, niezdrowy wygląd. Nie warto.

Aha, do Mirelki - faktycznie mocno niskokaloryczne diety są niezbyt zdrowe. Sama odchudzałam się u dietetyka w wieku lat 12 - żadnego pogorszenia stanu zdrowia, wręcz przeciwnie, dzięki zdrowej diecie
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 16:04   #4266
Lanessa
Zadomowienie

Ja jestem głupia, ale dostałam takie rewelacyjne spodnie w rozmiarze 34, a mam 36 i chciałabym zacząć ćwiczyć.

Jest tu jakaś panna któa chce popracować nad nogami?

Głupia glupia, głupia jestem, ale moja rodzina głupsza Wariacko jest- bo poszła mama do wróżki, tarot i nie jedziemy do Norwegii Wyszły tak nieprawdopodobne ale prawdziwe rzeczy,żee.. o_O

Witaj Weronika spowroten
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 16:05   #4267
blonndee
Wtajemniczenie

aaa,
zakochalam sie: http://www.youtube.com/watch?v=pCeetupwpPo szczegolnie partia agnieszki...
Mirelko, w wieku 15lat kopenhaska?! a po dupci to chcesz dostac?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 16:19   #4268
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Owszem, w ten sposób można stracić na wadze, ale tylko dzięki traceniu wody i mięśni. Dochodzi do tego anemia, niezdrowy wygląd. Nie warto.

Aha, do Mirelki - faktycznie mocno niskokaloryczne diety są niezbyt zdrowe. Sama odchudzałam się u dietetyka w wieku lat 12 - żadnego pogorszenia stanu zdrowia, wręcz przeciwnie, dzięki zdrowej diecie
Można i stracić na wadze i stracić owłosienie na głowie. Do tego całe to bagno związane z poważnymi zaburzeniami hormonalnymi przy dłuższym dietowaniu - zgadzam się z Enyą nie warto. Zwłaszcza jak dziewczyna jest młoda i może szybko i w zdrowy sposób dzięki ćwiczeniom to i owo sobie wysmuklić

Cytat:
Ja jestem głupia, ale dostałam takie rewelacyjne spodnie w rozmiarze 34, a mam 36 i chciałabym zacząć ćwiczyć.

Głupia glupia, głupia jestem, ale moja rodzina głupsza Wariacko jest- bo poszła mama do wróżki, tarot i nie jedziemy do Norwegii Wyszły tak nieprawdopodobne ale prawdziwe rzeczy,żee.. o_O
36 to malutki rozmiarek. Może warto poszukać innych spodni dopasowanych do naszej budowy, a nie dopasowywać się na siłe kosztem zdrowia do spodni

Nie wierze we wróżki i nigdy w zyciu nikt by mnie nie zaciągnął do żadnej
Stary 2008-04-18, 16:22   #4269
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
a tak jak ja
tez masz wolne we wt i srode?
Cholery jedne Ja sie tu stresuje i próbuje uczyć, a Wy mi takie rzeczy mówicie Nie cieszyc mi sie tak

Cytat:
Za to moja koleżanka, która marzy o figurze modelki (oraz operacji plastycznej zmniejszenia biustu niemal całkowicie, aby się do nich bardziej upodobnić) nieraz chwali mi się, że nie zjadła dziś śniadania, obiad wyrzuci, powie mamie że na kolację nie jest głodna. Co chwilę robi sobie głodówki, nie rozumiejąc że w ten sposób organizm gromadzi jeszcze więcej tłuszczu. Owszem, w ten sposób można stracić na wadze, ale tylko dzięki traceniu wody i mięśni. Dochodzi do tego anemia, niezdrowy wygląd. Nie warto.
Też mam takie koleżanki Co prawda figure modelki ma nie każda, ale żadna z nich nie jest też gruba. Jak ich słucham to mnie normalnie krew zalewa Przymierzały sie nawet do tej kapuścianej diety

Cytat:

Witaj Weronika spowroten
Ja moge nad brzuszkiem popracowac ale niezabardzo mi sie chce
Tym tarotem to sie nie przejmuj bo to same głupoty Mam nadzieje że leczenie przyniesie efekty
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 16:25   #4270
Lanessa
Zadomowienie

Głupoty czy nie,ale raz ignorowała mama gdy poszła z przyjaciółką i skończyło się tragicznie: przepowiedziano utratę dziecka-rzeczywiście, koleżanka poroniła. Nie mówiąc,że po prostu nie wiedząc nic o sytuacji powiedziała takie rzeczy że w głowie mi się nie mieści..

Poza tym praktykowałam Silvę, interesowałam się siłami umysłu, i działa. Niestety działa, ale już nigdy nie powrócę, bo mimo świetnych efektów jest zbyt wielkie zagrożenie.

Ale ja jestem nawiedzona
Stary 2008-04-18, 16:30   #4271
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Głupoty czy nie,ale raz ignorowała mama gdy poszła z przyjaciółką i skończyło się tragicznie: przepowiedziano utratę dziecka-rzeczywiście, koleżanka poroniła.
Może siła sugestii.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 16:39   #4272
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Poza tym praktykowałam Silvę, interesowałam się siłami umysłu, i działa. Niestety działa, ale już nigdy nie powrócę, bo mimo świetnych efektów jest zbyt wielkie zagrożenie.

Ale ja jestem nawiedzona
a co to jest silva?
Stary 2008-04-18, 16:44   #4273
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Dziewczyny moge zmienic temat ?
Jaki film polecacie na sobotnie popoludnie najlepiej jakas komedia bo wybieram sie do wypozyczalni

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-18, 16:44   #4274
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Ok. Dziewczyny jestem
i co było z twoim kontem?

Cytat:
Tylko żeby ta Twoja walka źle się nie skończyła nie ograniczaj się za bardzo, bo jesteś bardzo młodziutka i źle się to może dla Ciebie skończyć - najlepiej postaw na aktywność fizyczną Przyznam się szczerze, że jak zobaczyłam Cię na wątku kopenhaskiej to mi włosy dębem stanęły - mam nadzieje, że nie robisz żadnych głupot
no ba pewnie ze cwicze, stram sie codzinnie godzinke jezdzic na orbitreku i się rozciągam
wiem z tą kopenhanska to głupota była, ale co ty na tym watku robiłas?

Cytat:
a z tą moja dieta to tak dzinie jest, raz jest rewelacyjnie a drugi raz mam dosc i jem to co najbardziej zabronione

Cytat:
Napisane przez Lanessa

ja pracuje nad nózkami
a jaki nosisz rozmiarek spodni ta mówiac o 26, 27, 28, 25, bo ja nie wiem jak te 34 czy 36 wychodzą (nigdy takich nie miałam)
ja bym i tak pojechała
bo zeby przez wrozke rezygnowac z wyjazdu

Cytat:
Mirelko, w wieku 15lat kopenhaska?! a po dupci to chcesz dostac?
to niekatualne

Cytat:
Cholery jedne Ja sie tu stresuje i próbuje uczyć, a Wy mi takie rzeczy mówicie Nie cieszyc mi sie tak
za rok my sie bedziemy stresowac
jak bedziesz znac wyniki to powiesz jakie?
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 16:44   #4275
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Można i stracić na wadze i stracić owłosienie na głowie. Do tego całe to bagno związane z poważnymi zaburzeniami hormonalnymi przy dłuższym dietowaniu - zgadzam się z Enyą nie warto. Zwłaszcza jak dziewczyna jest młoda i może szybko i w zdrowy sposób dzięki ćwiczeniom to i owo sobie wysmuklić

36 to malutki rozmiarek. Może warto poszukać innych spodni dopasowanych do naszej budowy, a nie dopasowywać się na siłe kosztem zdrowia do spodni
A ja jestem przerażona, bo się w 34 przestałam mieścić Ale faktem jest, że przy bardzo niskim wzroście i typie figury ze szczupłymi nogami i pupą (niestety) a większą górą to nie jest to rozmiar anorektyczny

Mam wrażenie, że większość producentów szyje bezkształtne ubrania. Ciężko coś dopasować, jakby kobietę obrastała warstwa tłuszczu wszędzie jednakowej grubości mniejsza u szczuplejszej, większa u pulchniejszej.

Aha, mam ochotę położyć na włosy jakąś naprawdę dobrą odżywkę. To znaczy, raczej domową papkę i posiedzieć do rana. Jakkolwiek by nie pachniała, jakkolwiek nie byłaby tłusta czy spływająca.. poradzicie jakieś składniki, które mogę namieszać?

Naprawdę bardzo motywujący do dbania o włosy i zapuszczania ich jest widok osoby z pięknymi włosami...
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 16:49   #4276
blonndee
Wtajemniczenie

blagam, nie mowcie o tescie gimnazjalnym bo moj to byla totalna porazka! na mat przyszlam na kacu bo oblewalismy dzien wczesniej humana. i wynik byl porazajaco tragiczny. i do mojego super chemicznego LO sie nie dostalam ale co tam, jakos zyje. trauma pozostala
Stary 2008-04-18, 16:51   #4277
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
blagam, nie mowcie o tescie gimnazjalnym bo moj to byla totalna porazka! na mat przyszlam na kacu bo oblewalismy dzien wczesniej humana. i wynik byl porazajaco tragiczny. i do mojego super chemicznego LO sie nie dostalam ale co tam, jakos zyje. trauma pozostala
wazne ze gdziekolwiek sie dostałas

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-18, 16:54   #4278
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
wiem z tą kopenhanska to głupota była, ale co ty na tym watku robiłas?
Na tym wątku udzielałam się od początku jego istnienia i po moim tonie wypowiedzi tam nie trudno zauważyć co ja tam robiłam

Cytat:
A ja jestem przerażona, bo się w 34 przestałam mieścić
Ale przecież rozmiar rozmiarowi nie równy Sama mam w szafie spodnie od rozmiaru 34 do nawet 40 i we wszystkie wchodze I kto mi teraz powie jaki ja rozmiar nosze
Stary 2008-04-18, 16:59   #4279
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
a co to jest silva?
Metoda która ma odblokowywać siłę umysłu. Efekty były rewelacyjne, dużo osiągnęłam siłą pragnienia i metodami (stanem alfa) ale to było niebezpieczne. Po prostu niebezpieczne.

Cytat:
Może siła sugestii.
Hmm, wątpię, ta pani zapomniała o wróżce-nie wierzyła w nią.

Cytat:
A ja jestem przerażona, bo się w 34 przestałam mieścić Ale faktem jest, że przy bardzo niskim wzroście i typie figury ze szczupłymi nogami i pupą (niestety) a większą górą to nie jest to rozmiar anorektyczny

Mam wrażenie, że większość producentów szyje bezkształtne ubrania. Ciężko coś dopasować, jakby kobietę obrastała warstwa tłuszczu wszędzie jednakowej grubości mniejsza u szczuplejszej, większa u pulchniejszej.

Aha, mam ochotę położyć na włosy jakąś naprawdę dobrą odżywkę. To znaczy, raczej domową papkę i posiedzieć do rana. Jakkolwiek by nie pachniała, jakkolwiek nie byłaby tłusta czy spływająca.. poradzicie jakieś składniki, które mogę namieszać?

Naprawdę bardzo motywujący do dbania o włosy i zapuszczania ich jest widok osoby z pięknymi włosami...
Może rycyna, biostymina, miód. Inne trzeba spłukiwać po określonym czasie a nie pareenaascie godzin

Ja miałam zawsze 34/36 i mam 165 wzrostu i 51 kg. Chodzi mi tylko o wymodelowanie sylwetki, zgrabna jestem tylko ,że ja lubię być zadowolona z sylwetki Dumna z niej, jak tak jest naprawdę mam świetne samopoczucie. I dużo większą pewność.

Cytat:
Rozbawiłaś mnie do łez

W tej białej bluzce-w tym stylu noszę się na codzień. Inne to fotki sklepowe Ale mam zamiar wysmuklić uda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg i wciaz ja.JPG (9,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jaaa.JPG (8,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg no ja.JPG (9,0 KB, 17 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 17:00   #4280
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
wazne ze gdziekolwiek sie dostałas
dawno, nieprawda i nie chce mi sie teraz nawet o tym myslec. wazne zeby politechnika gdanska mnie przyjela teraz
Stary 2008-04-18, 17:01   #4281
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

moja matma to etz będzie porazka, a chciałbym doatac sie do liceum któe sobie wymarzyłam
to ile miałas pkt?

Milka19
to ja mysle ze nosisz 36-38
Stary 2008-04-18, 17:02   #4282
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
dawno, nieprawda i nie chce mi sie teraz nawet o tym myslec. wazne zeby politechnika gdanska mnie przyjela teraz
Do Gdańska?! Mojej mieścimy?! Powodzenia

Wybacz, ale super Zawsze to lepiej znać włosomaniaczkę ze swojej mieścimy i dzielić się z nią punktami kosmetycznymi
Stary 2008-04-18, 17:03   #4283
virka
Zakorzenienie

Eyna, ale co ta odżywka ma robić, na co ma działać? I całonocne trzymanie jest zbyteczne, wystarczy kilka godzin i efekty też będę, dłuższe trzymanie nie podniesie efektu jej działania.

Milka
ależ Twoje ciało jest wszechstronne

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 17:08   #4284
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Metoda która ma odblokowywać siłę umysłu. Efekty były rewelacyjne, dużo osiągnęłam siłą pragnienia i metodami (stanem alfa) ale to było niebezpieczne. Po prostu niebezpieczne.
W tej białej bluzce-w tym stylu noszę się na codzień. Inne to fotki sklepowe Ale mam zamiar wysmuklić uda.
o, zaintrygowalas mnie, poczytam o tym
ej, co te fotki takie male, nie mam jak cie podziwiac nawet!
Cytat:

moja matma to etz będzie porazka, a chciałbym doatac sie do liceum któe sobie wymarzyłam
to ile miałas pkt?
a najlepsze jest to, ze z tego mata czulam sie pewniej
nie wiem czy jest sie czym chwalic...
Cytat:
Do Gdańska?! Mojej mieścimy?! Powodzenia

Wybacz, ale super Zawsze to lepiej znać włosomaniaczkę ze swojej mieścimy i dzielić się z nią punktami kosmetycznymi
proste juz moj tatus tam mieszka i wasza polibuda ma fajne kierunki wiec... gdansku [i dorotko], przybywam
Stary 2008-04-18, 17:13   #4285
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

proste juz moj tatus tam mieszka i wasza polibuda ma fajne kierunki wiec... gdansku [i dorotko], przybywam
no to z ciebie niezłe ziółko
ale wiesz te pkt to za rok sie przydadzą jak mi zle pójdzie to zawsze będzie to jakies pocieszenie
Stary 2008-04-18, 17:15   #4286
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
no to z ciebie niezłe ziółko
ale wiesz te pkt to za rok sie przydadzą jak mi zle pójdzie to zawsze będzie to jakies pocieszenie
tzn wiesz, bo to zalezy na ile liczysz ja liczylam na 90, 90pare...
Stary 2008-04-18, 17:15   #4287
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam zamiar wysmuklić uda.
A mi się wydaje, że nie musisz Masz ładną figurkę

Cytat:

Milka19
to ja mysle ze nosisz 36-38
Wolałabym przedział dolny

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Milka
ależ Twoje ciało jest wszechstronne
Uniwersalne i wielorozmiarowe
Stary 2008-04-18, 17:18   #4288
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Mogę dać wieksze, ale nie figury a twarzy, z moim nowym bałaganem na głowie

Nie radzę. Diabelstwo xDDD Może mieć przykre konsekwenkcje- to tak jak ruch New Age i wszystkie inne takie. Zamoczyłam palec i nie ruszę wiecej tego

Cytat:
A mi się wydaje, że nie musisz Masz ładną figurkę

Wolałabym przedział dolny

Uniwersalne i wielorozmiarowe
To pożycz mi ciało swe, bo moje ostatnio mnie irytuje momentami xD

Dzięki
Stary 2008-04-18, 17:20   #4289
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tzn wiesz, bo to zalezy na ile liczysz ja liczylam na 90, 90pare...
uuuu to chyba dobra jestes

Milka19
ja niewiem jakie ty nosisz, tylko wypośrodkowałam numercje
Stary 2008-04-18, 17:23   #4290
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
uuuu to chyba dobra jestes
kiedys bylam teraz jestem len
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości