|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza-klasa.pl
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Raczkowanie
|
nie przeciętna jest babka <lol2> ale cóż są ludzie i "ludzie"......
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Wtajemniczenie
|
przypadkiem znalezione :
http://nasza-klasa.pl/profile/22139783
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4265 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Nie przesadzacie trochę. Przecież każdy ma prawo robić to co chcę i wyglądac tak jak chce i robić takie zdjęcia jakie mu się tylko podoba. Ważne żeby ta owa pani nie zachowała się tak w szkole to co robi poza nią i jak się zachowuje to jest jej prywatne życie-nie jest zakonnicą. [tutaj insynuacje na temat jej dorabiania] Jej życie i jej ciało.
To tak jakby powyciągać Wasze profile gdzieś na forum i pisać "ale ona brzydka/stara" itp, troche dystansu.
#4267 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1054098 1]Nie rozumiem tego oburzenia. Po pierwsze to nie koniecznie ta osoba uczy dzieci, uczyc jezyka mozna wszedzie, nawet w szkolach dla doroslych, kursach prywatnych itp. Po drugie obejrzalam ta galerie i nie wiem o co chodzi. Nie ma tam nagosci, obnazania sie, moze bardziej smiale pozy, ubranie mnie nie szokuje, wiekszosc dziewczyn z polskiej ulicy tak wyglada, ze nie wspomne o nocnych klubach
![]() No wybacz, jest wpisana jako nauczyciel klasy w szkole podstawowej. To niech ta większość dziewczyn zacznie uczyć Twojego syna, ciekawe jak będziesz wtedy reagowała. Myszko, trzeba mieć trochę rozsądku i wiedzieć, co gdzie, jak i kiedy pasuje.
#4268 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie nie interesowalo nigdy zycie prywatne moich nauczycieli i mam nadzieje, ze mojego syna tez nie bedzie. A nauczyciele sa tez ludzmi i pozwolmy im sie tak ubierac jak chca, chodzic gdzie chca i robic co chca. Jesli ucza z sercem i sa sprawiedliwi to nie wiem o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1054125 2]Weszlam jeszcze raz na ten profil i nie znalazlam info o tym w jakiej szkole pracuje, ale moze sie myle i jest gdzies to podane
![]() Mnie nie interesowalo nigdy zycie prywatne moich nauczycieli i mam nadzieje, ze mojego syna tez nie bedzie. A nauczyciele sa tez ludzmi i pozwolmy im sie tak ubierac jak chca, chodzic gdzie chca i robic co chca. Jesli ucza z sercem i sa sprawiedliwi to nie wiem o co chodzi ![]() http://nasza-klasa.pl/school/32718/51 Popatrz na zapisanych nauczycieli ![]() Cóż, ja nie chciałabym żeby mój przyszły syn albo córka widzieli, jakie majtki nosi ich nauczycielka ![]()
#4270 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do reszty to podtrzymuje moja opinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Okay,moze nie powinna tego upubliczniac skoro jest nauczycielką,chociaz mi to by nie przeszkadzało nie interesuje mnie co robią nauczyciele/wykładowcy po zajęciach.
Ale tak poza tym uważam za trochę niefajne wyszukiwanie profili na naszej klasie i komentowania w sposób niegrzeczny zdjęć, każdy ma prawo robić to co chce i jak chce i zdjęcia jakie tylko sobie zamarzy.
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie
-DO CZEGO SŁUŻA WIZYTOWKI I GDZIE SĄ WYŚWIETLANE? |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Rozeznanie
|
Wizytówki na nk robi się po to, aby zamieszczać je do ew. blogów, czy stron internetowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Raczkowanie
|
"Mnie nie interesowalo nigdy zycie prywatne moich nauczycieli i mam nadzieje, ze mojego syna tez nie bedzie. A nauczyciele sa tez ludzmi i pozwolmy im sie tak ubierac jak chca, chodzic gdzie chca i robic co chca. Jesli ucza z sercem i sa sprawiedliwi to nie wiem o co chodzi
![]() nauczyciele powinni dawac przykład, szkoła, a w szczególności oni także nas wychowują.... ;/ chcąc niechcąc spędzamy tam połowe życia.... ;/ i na tak małe dzieci (chodzi mi o klasę, którą owa pani uczy) wydaje mi się, że ma ogromny wpływ. nie wierze, że dziewczynki nie widziały jej profilu, jeśli są nią zauroczone, będą próbowały się do niej upodobnic;/ co w efekcie da nam więcej ulicznic i nie szanujących się młodych dziewczyn... taki strój o czymś świadczy i dziewczyny świadomie się tak ubierają....;/ takie jest moje zdanie. Edytowane przez Evellka Czas edycji: 2009-01-19 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4276 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Wtajemniczenie
|
Oj, to chyba zbyt duże uogólnienie. Znam mnóstwo skromnych i dobrze wykształconych nauczycieli z powołania, którym takie komentarze się nie należą. To, że jedna nauczycielka angielskiego gdzieś w Polsce ma takie fotki na NK jeszcze nie świadczy o poziomie nauczycielstwa bo przecież nie jest ona zbyt reprezentacyjną grupą .
Co do samego profilu tej pani. Mimo swojej dużej tolerancji i mimo, że początkowo chciałam jej bronić, to jednak nie potrafię. Wiadomo, nauczyciel pracuje ileś tam godzin w szkole, a później jest takim samym obywatelem jak każdy i może robić co mu się żywnie podoba. Może też zakładać takie profile. Ale... tak jak policjant, polityk, urzędnik w skarbówce, tak samo i nauczyciel jest pracownikiem, który musi reprezentować pewien poziom nie tylko w czasie godzin pracy. Co pomyślicie o policjancie, który jeździ po mieście 130km/h? a jak potraktujecie polityka dającego łapówkę? Założe się, że znacznie straciliby w oczach społeczeństwa bo jaki dają przykład swoim zachowaniem? Żaden. Podobnie jak nauczycielka, która umieszcza w internecie fotki o charakterze JAWNIE erotycznym. Swoją drogą, dziwię się dziewczynie, że ma takie "upodobania modowe" i że jeszcze nikt nie zwrócił jej uwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
są pewne granice... tak to się ubierają dziwki stojące pod latarniami. tak już się utarło i nie zmienisz tego. to Polska. gdy widzisz dziewczyne na ulicy w kabaretkach, kozakach do kolan i krótkich spodenkach ledwo zakrywających dupę, na myśl nasuwa się tylko jedno. i nie mów, że tak nie jest... tym bardziej gorsząca jest ubierająca się w ten sposób nauczycielka..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Raczkowanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1055182 4]A ja mysle, ze tak male dzieci nie powinny miec w ogole profilu na portalu Nk a tym bardziej ogladac zdjec swojej nauczycielki
![]() ![]() mnie to jest obojętne, internet jest dla ludzi, ludzie dla internetu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na koniec dodam,że nauczyciel,jako wychowawca i osoba publiczna nie powinna ubierać się wyzywająco,ani wklejac fotem na otwarty profli.jeśli ma taką ochotę-powinna miec konto zamknięte. jest na to prawo i można zgłaszać takie ooby do dyrekcji,lub kuratorium. dzięki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Wtajemniczenie
|
a mnie zaczyna irytowac takie coś, i na co to komu potrzebne ??
[img=http://images40.fotosik.pl/50/67a5b09b51305789m.jpeg]
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
A Wy to sie chyba nudzicie i wyszkujecie ciekawostek na naszej klasie a potem jakies bulwersacje. Troche dystansu.
#4284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy wiesz, ale w Polsce istnieje coś takiego jak wolnośc słowa - mam prawo mówic i pisac co mi się żywnie podoba i jakie jest moje zdanie. Jest to forum na którym każdy wyraża swoją opinie, moja jest taka, a nie inna i jej napewno nie zmienie, a to czy Ci się podoba czy nie to mam akurat gdzieś. do tego prawo mam takie samo do oceniania jak i inni. stwierdzam tylko fakty. tyle w temacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
napisałam, że tak się ubierają dziwki, a nie że ona jest dziwka - a to jest znaczna różnica. czytac nie umiecie?? co do drugiej Twojej uwagi przyznam Ci racje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i te w stylu: co o mnie sądzisz? maaatko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4288 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]() Amen ![]() Oj mnie to też drażni niemiłosiernie. Albo numerki od 1 do 172 i napisz kim dla Ciebie jestem. Żenada =='. Jedyny łańcuszek, który mi się spodobał, to był zamieszczony rok 2009 i trzeba było zaznaczać swoje urodziny - przynajmniej będą o mnie pamiętać ![]()
Muse ![]() 21.08.2010 Kraków CLMF 28.08.2011 Reading Festival 23.11.2012 Łódź 14.07.2013 Berlin 14.06.2015 Warszawa OWF 21.08.2016 Kraków LMF 22.06.2019 Kraków Edytowane przez mesarka Czas edycji: 2009-01-19 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
no no
![]() ale mnie wnerwia jak ktos ma profil i ani jednego zdjecia tylko te "wspaniałe osoby" "co o mnie sądzisz" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TNZ?żE JEST DZIWKą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.