|
|
#4261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. VII! ;d
Cytat:
to jak mam gadać z tatą, to chyba lepiej nie zaczynać prosic mamy, bo sie skapnie, nie? Prawdopodobienstwo jest spore, bo wystarczy, że ktoś doda np foto z imprezy na nk, a moja mama czesto tam szpera i sie wyda, że nie byłam u taty.. ![]() o kurde! i co teraz? co gadała? moja by mnie chyba zabiła :/
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
one są boskie
szkoda że średnio trwałe :/ przydałyby mi się o takim zapachu jakieś trwalsze ![]() Black to powiedz może znajomym żeby nie dodawali fot z Tobą, powiedz jaka jest sytuacja No lepiej nie zaczynaj bo się skapnie
Edytowane przez EMdz Czas edycji: 2008-12-06 o 21:06 |
|
|
|
#4263 |
|
Wtajemniczenie
|
a masz z kenzo jakie dokladnie?
![]() trwale? ladne? :d
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
te mam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...kenzo-edt.html
![]() Co do trwałości to cały dzień raczej się trzymają. Co do zapachu to mnie się bardzo podoba Chociaż czasami go nie lubię na sobie, bo mam ochotę na coś słodkiego czy ostrego
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam Bi-ess pretty woman, a już niedługo będę miała rouge z avon
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dostałam z Avonu wode toaletową Pur Blanca..
I mam jeszcze jakieś,które mój brat dostał w firmie dla kobiet Chatier love colection Mireille haha ,ale są średnie;p a takto miałam czerwone z Esprit też...I Adasia różowego też
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#4267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak ten adaś różowy ?
|
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
'zdecydowalam' sie na baby doll lub black xs
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
te świąteczne filmy są takie lekko dobijające nie?
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
ja używam teraz ESCADA PACIFIC PARADISE
![]() a teraz mama ma mi kupic jako prezent na mikołajki i gwiazdę = moschino i love love
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
no troche
dzisiaj oglądałam kawałek takiego o facecie który miał synka i stał się mikołajem
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
niby wszystkie takie wesołe że aż dobijają
|
|
|
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
noo ja nie lubie takich filmów;d
dobra ide spać dobranoc
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
skąd ją wytrzasnęłaś?
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
a siostra mi ja dała kiedys.
a tak szczerze mowiac to zapomnialam ze ja mam, dlatego nie nosilam ;D
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
<zazdrość>
|
#4278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. ;D ;*
O Boże, jaka masakra na tej imprezie. xD Na początku idziemy z koleżankami, już jesteśmy przed domem i jedna spanikowała, to ją wepchnęłam xd. Wchodzimy, wita nas chłopak, niezły nawet (a koleżanka, która nas zapraszała mówiła, żebyśmy się nie nastawiały, bo to brzydale, taa xd.) Moja koleżanka z wrażenia tylko uścisnęła rękę, a ja byłam bardziej przytomna i powiedziałam jak mam na imię xD Wchodzimy, siedzi kilkoro ludzi, no dobra, przedstawiamy się nawzajem iii... siedzimy jak debile, bo nie wiemy o czym gadać. ;p Druga koleżanka ratowała sytuację, bo ich znała, a my siedzimy i włączamy się sporadycznie do rozmowy. W końcu wyciągają wódkę, coś tam jeszcze i jest pytanie jakie kupić nam piwo. ;p Powiedziałam, że obojętnie, ale zaraz pożałowałam, bo mi Żubra przynieśli, ale dobra, nie było złe. W ogóle dałam 4 zyle, oddali mi resztę za jedno piwo i powinnam jedno tylko wypić, a oni mi dali drugie, jeszcze mi wódkę proponowali, rany, ale dobra, jak dają, to biorę. ;D Później mojej koleżance starsza napisała, że ma wracać, no to sobie poszła i zostałam sama, wśród obcego towarzystwa, oprócz mojej koleżanki xd. Z jednego chłopaka nie mogłam, bo co się patrzyłam, to on się patrzył na mnie xd. (miał takie ogromne oczy, że nie mogę ;D) No i po piwie atmosfera się rozluźniła, już gadamy na całego, później przyszła jeszcze jedna gościówka, koleżanka koleżanki i się dołączyła (miała nie pić, ale wiadoomoo ;D). Ale rozmowa rozmową, najlepsze jaja, jak zaczęliśmy tańczyć, omg xD Na początku łapię koleżankę i tańczymy. ;p Cały czas się ziała ze mnie, że musimy iść na dyskotekę, bo mój talent taneczny się nie może zmarnować. ;D Najgorsze (albo najlepsze, lol) się zaczęło, jak mnie odbił gospodarz, był sporo wyższy ode mnie skubany, lol. ;D Ale tańczyło nam się nieźle. Tylko czasem ręce mu szły nie tam gdzie trzeba xd. To ja mu je zdejmowałam grzecznie i tańczyłam dalej. ;p A jak mi się nie chciało tańczyć, to się kładłam na łóżko i odpoczywałam, to ten albo się kładł koło mnie i się uśmiechał, albo mnie brał na ręce i stawiał z powrotem na podłogę, masakra xd. A jak mu mówiłam, żeby mnie puścił, to mnie podnosił jeszcze wyżej, a później puszczał i łapał 5 cm nad podłogą z niewinną miną i mówił 'no przecież chciałaś, żebym cię puścił...' xd. Pod koniec imprezy jak już zaczęłyśmy się zbierać, to się zapytał, gdzie mieszkam, to ja mu mówię, a ten, że mnie odprowadzi. 'No dobra' sobie mówię, niech będzie. ;p I ostatecznie wracaliśmy we czwórkę: ja, on, moja kol i ten chłopak z dużymi oczami. ;D W ogóle co oni odwalali... my otwieramy łazienkę, a tam kol bez bluzki i on... xd. Jej koleżanka się speszyła, gospodarz powiedział, żeby ich zostawić. ;D W ogóle przytulańce tańczyli do szybkich piosenek, eh. ;p Ale wracając: jesteśmy w połowie drogi i koleżanka mówi, że musi się wrócić, bo już nie może, no to tamten chłopak za nią, ja się patrzę na tego 'mojego' a on: 'to idziemy!' i rusza. No to lecę za nim xd. Gadaliśmy sobie przez całą drogę, nawet miło. Jesteśmy pod moim blokiem, to ja mu mówię, zę jak chce, to już może mnie zostawić, poradzę sobie sama, a on, że nie, bo jak już jest tu, to pójdzie i dalej. ;p I odprowadził mnie pod samą klatkę, pożegnaliśmy się i powiedzieliśmy do zobaczenia w szkole xd. Bo on jest z mojej szkoły, z trzeciej klasy. ;D Jak ja się pokażę, lol, chyba kanałami będę chodzić xD Bo chyba naprawdę trochę za ostro wywijałam. ;p I teraz wchodzę, patrzę, zaproszenia na nk i wiadomość od niego o treści jak tam było na imprezce, czy się dobrze bawiłam, żebym podała mu numer gg, to sobie pogadamy i do zobaczenia w szkole. xd. Masakra ogólnie. ;p Wiem, że długie, ale musiałam napisać, no. ;D Cytat:
I nie przejmuj się plotkami, w końcu nie robiliście nic złego. Ja to się powinnam martwić, mnie tam na rękach nosił zupełnie obcy chłopak, nie wiem co mi odje*ało. ;p Nie przejmuj się tym, co powiedzą inni, tylko rób to, co czujesz. Jeśli Was do siebie ciągnie, to szkoda zmarnować.
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2008-12-07 o 20:22 |
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Av no to ostro
ale on Ci się podoba?
|
|
|
|
#4280 |
|
Wtajemniczenie
|
No, nawet. ;D
Jak tak sobie leżał koło mnie, to fajnie było. ;D Boże, o czym ja myślę, mam tyle nauki. xD Lol, a on mi powiedział, że z trudniejszych lekcji ma tylko fizykę jutro, to niesprawiedliwe. ;p
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Hah no to bierz się za niego
A tam naukaaa Ja się tylko polskiego muszę pouczyć na jutro
|
|
|
|
#4282 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha, łatwo powiedzieć. ;D
Ja się wolę nie nastawiać na nic poważnego, po prostu fajnie było i tyle, co wyjdzie, to zobaczymy. ;D Tylko teraz cały czas myślę o pierdołach, fajno, ciekawe, kto za mnie gegrę zrobi. ;p I chemię. I polski. I angielski. I biologię. xd. Ale trzeba przyznać, że bardzo się swobodnie czułam, a przecież go nie znam w ogóle. Aż się dziwię teraz. ;D
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2008-12-07 o 15:36 |
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
avv- fajna imprezka
![]() bierz sie za niego
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na jutro muszę się nauczyć na gegre i histe i dokończyć czytać "boską komedie"
masakra... dopiero co wrócilam ze zbiórki żywności bo bylam i od rozdawania ulotek mnie nogi tak bola, że masakra... teraz ma Tż wpaść, ale sama nie wiem bo w domu napięta atmosfera jak diabli już mam dość wszystkiego! Wczoraj wieczór z Tż sie udał i było baaardzo miło Niestety od jutra szara rzeczywistość..
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
jezuu spałam dziś do 12
a Łukasz odrazu czy mi się nie podoba i czy chce isc i tak pozno bylo bo kolo 1 ;> to poszlismy do parku o 1 nawet fajnie było ![]() ![]() ogólnie nie wiedziałam że tak będzie xd a przed chwilą byłam w macu z koleżankami ahh jak dawno nie jadłam tych spalonych frytek ohydne były
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Haha o pierwszej do parku?
no Ty to jestes udana! nie wątpie, że było fajnie
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż bałam się trochę, bo ścieżkę otaczały drzewa,
ale z >Ł< [kradzione od jeski ] to wszędzie bezpiecznie ![]() ejj a byłyście kiedyś w lesie w nocy?
|
#4288 |
|
Wtajemniczenie
|
W lesie nie, ale w krzakach gęstych i niebezpiecznych tak. ;D
Ej, w ogóle źle ze mną. Pustyni Namib w Ameryce południowej szukałam, lol. xD Patrzę na tę Amerykę i myślę, kurde, no przecież to jest Afryka. xD Kuurczę. ;p
|
|
#4289 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Pewnie;D witamy ;p Cytat:
![]() Cytat:
U mniepraktycznie nikt znajomymy nie ma planów, bo nikt nie chce robic na chacie , bo wie ze jak sie obudzi rano to nie bedzie kranu, kibla, okien itp. no i wcałe sie nie dziwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tzw moze nie w nocy, ale tak o 23 ;D Z kolezankami i jednej chlopakiem;D i tam czasami ktos chodzi, a cieno jak w du.pie i wyobraźcie sobie jaki to był strach jak ktos sie zbliżał
|
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo tydz temu byłam u cioci i mi dała 300 zł na Mikołaja i przed wczoraj dzwoniła żebym przyjechała bo jej wnuczka będzie a ona mnie kocha
I mi dała jeszcze 200 I na święta też mi da na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tzn. wracałam z imprezy z koleżankami i żeby iść na skróty musiałyśmy przejść przez las który w naszym mieście uznawany jest za 'trochę' niebezpieczny- różne rzeczy się tam dzieją i jeszcze przez tory przebiegać musiałyśmy, a później taką polną dróżką ![]() I też jak ktoś się zbliżał to kupa w majtach
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

W sumie są małe szanse że się wyda.. 
i co teraz? co gadała? moja by mnie chyba zabiła :/

szkoda że średnio trwałe :/ 

i tak pozno bylo bo kolo 1 ;> to poszlismy do parku o 1