Wody toaletowe damskie

Kenzo L´Eau Pour Femme Woda toaletowa 50 ml
KENZO L'Eau Kenzo Pour Femme Woda Toaletowa dla Kobiet 50ml
Kenzo L'Eau Par Pour Femme
Kenzo L Eau Pour Femme Woda toaletowa 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 190 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Przed chwilą
    Świeżość, energia, młodość i lato.
    Bukiet letnich zapachów, orzeźwienia i świeżości. Jeden z moich ulubionych zapachów kilkanaście lat temu kiedy był w starej wersji i nieco innym flakonie. Idealny na lato, nienachalny, wodno-kwiatowy zapach moim zdaniem raczej dla młodszych kobiet. Trwałość średnia, jak to w EDT bywa. Zapach w zasadzie od pierwszych chwil przybiera swój ostateczny kształt. Dość prosty i nieskomplikowany. Uniwersalny na ciepłe dni, taki energetyczny, wakacyjny. Czy na wieczorne wyjścia? Niekoniecznie.
    Zalety:
    • Świeżość
  • 16 lutego 2025 o 11:43
    Orzeźwiający zapach na co dzień
    Kenzo L´Eau par Kenzo to prawdziwy powiew świeżości! Lubię ten zapach za jego lekkość i naturalność. Mrożona mięta dodaje mu orzeźwienia, a nuty kwiatu lotosu i różowego pieprzu sprawiają, że jest jednocześnie delikatny i zmysłowy. Idealny dla kobiet, które cenią prostotę, ale nie rezygnują z elegancji. Flakon jest minimalistyczny, ale bardzo stylowy. To perfumy, które dodają energii i świetnie sprawdzają się na co dzień. Utrzymują się parę godzin na skórze Jednak to kwestia indywidualna skóry . Polecam!
  • 18 lutego 2023 o 16:36
    Trochę dziwny zapach
    Lubię zapachy Kenzo, bo są ciekawe. Najbardziej podoba mi się Amour. Przez jakiś czas testowałam próbkę 2 ml i teraz przechodzę do opisu Zapach Leau par Kenzo kojarzy mi się z kremem, może Nivea, Potem dochodzą nuty świeżych liści. Całość jest długotrwała. Ja czuję jakąś drażniącą nutę i nie mogłabym używać często tych perfum. Ogólnie mówiąc, nie zainteresowały mnie.
    W perfumerii
  • 9 listopada 2022 o 18:26
    Dla miłośniczek świeżości
    Zapach nienowy, ale lubię go tak samo jak przed laty. Jestem miłośniczką zapachów świeżych, owocowych i morskich. Ten jest właśnie dla mnie. Prosty i świeży. Marka gwarantuje jakość,więc jest także trwały. Flakon bardzo poręczny i elegancki w swojej prostocie.
    Zalety:
    • flakon
    W strefie wolnocłowej
    xomaria
    28 lutego 2022 o 10:54
    Przepiękny, letni, wodny zapach
    Mój top topów jeśli chodzi o perfumy, to jedyny zapach do którego ZAWSZE wracam. To delikatne, letnie perfumy, pachną kwiatami wodnymi, bryzą świeżego powietrza. Noszę je cały rok na przemian z innymi zapachami, żadne nie dostają tak wielu komplementów i zapytań co to za zapach. Nie przypadną do gustu wielbicielką mocnych, intensywnych zapachów, ale według mnie są najlepsze.