|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
oto co ma facet w mózgu
Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-28 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mysle ze jeszcze kilka butelek piwa powinno tam byc i jakies dobrae zarcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
RACJA WIDAĆ U OLIVKI
OSTUDZENIE STOSUNKÓW ![]() a to trzeba się teraz do roboty brać a nie w pierwszych dniach cyklu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogole nie zaczeli traktowac mnie powaznie ![]() Jutro ma termin @ wedlug tego niemieckiego programu. Obym dostala i jak najszybciej zaczela kolejny cykl. Olivka, moze rzeczywiscie odnalazla sie twoja owulacja? Staraj sie staraj bo nigdy nic nie wiadomo ![]() Madzia z checia zastosowalabym ta twoja dietke tylko gdzie ja tu dostane:twarozek, cukinie (no moze jak bym pojezdzila to bym cukinke znalazla), ogorka kwaszonego czy kiszonego ![]() ![]()
![]() |
#4266 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio to byłam ostatnio tak zmęczona że zasypiałam od razu, M. się trochę wściekał ale cóż...Dobrze że on mi nie odmawia ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jeszcze dziś powalczę. Myślę że jeśli się ma udać to się uda. Bo w ostatnich dniach były przytulanki ![]() Cytat:
![]() A jak ma się zjawić to faktycznie jak najszybciej żebyś znów mogła powalczyć ![]() No czy się znalazła to się okaże w najbliższych dniach. Wiesz moja temp już nieraz pokazała na co ją stać... ![]() Zuzia ile dni do Twojego najdłuższego cyklu bo się już pogubiłam. Popijam gorącą herbatkę. Zaraz się zabieram za pieczenie murzynka ![]() A potem przejdę do stosunków ![]() A jak mi się już uda to prześlę wam za jakiś czas coś takiego..... http://video.interia.pl/obejrzyj,film,93721
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-28 o 16:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez popijam herbatke, zielona ![]() Ciekawe co pokaze twoja tempka jutro??? Prosze napisac cos rano zebym jak wstane tak kolo 10 pewnie mogla ja juz sobie zobaczyc ![]() Ja normalnie to powinnam dostac @ 26 wiec pewnie gdyby nie ten program i beta w polsce juz bym sie wkrecala i testowala a tak czekam sobie spokojnie do jutra (wedlug programu z wykresem). Ciekawe czy sie sprawdzi? Mialam zalozenie nie mierzyc w przyszlym cyklu bo strasznie mnie stresowalo to mierzenie w tym i co zrobilam? Kupilam w polsce termometr owulacyjny ![]()
![]() |
#4270 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
No będzie problem z tym napisaniem. Bo dostępu do neta bardzo nie mam. Ale może jak pojadę do mamy na kawkę to napisze
![]() Zuzia to ![]() ![]() Na poprawę humoru na weekend wrzucę coś jeszcze: http://video.interia.pl/obejrzyj,film,71202 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,103315 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,44428 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,96264
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-28 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
Madziwnia dzięki za zyczenia oby się przyjęcie niespodzanka dla mego mężusia udała. Tobie tez wszystkiego dobrego.
A co do naczyń tuperwarre to są super-kupiłam naczynie gdzie wszystkie produkty wrzuca się surowe i nie przechodzą na wzajem swoimi zapachami i piecze w piekarniku przez ok. 1,5 godziny. Jedzonko wychodzi super, ziemniaczki i mięsko palce lizać, a kapusta niebo w gębie. Wstawiam obiad i mam czas na sprzątanie albo na czytanie książki w zależności na co mam ochotę. Polecam szczególnie jeśli macie dzieci to nie trzeba stać przy obiedzie i go pilnować. Pozdrawiam i zycze udanych ostatków.
#4274 |
Wtajemniczenie
|
Prasowalam 1.5 godziny. Padam
![]() Asia zainteresowalas mnie tymi garnkami. Zaraz wyszukam cos na ten temat w internecie. Olivka dzisiaj juz nie napijemy sie razem. Ty moze owulka, ale ja za to sobie nie odmowie. Robilam to od jakiegos czasu bo mialam nadzieje ale skoro beta niska to sobie jeden kieliszek chlapne ![]() Czy 13mm endo to dobre czy nie bardzo????
#4275 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Syla ja już dziś nie pije. Piłam codziennie od hohoho...
![]() ![]() ![]() 13 endo to dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
To odpowiednie na zagnieżdzenie się fasolki...
![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2008-11-28 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Madzia
![]() masz kobieto siły. Mi by się chyba nie chciało tak ganiać, gotować, cudować. Chyba zaczyna się u mnie powoli nieDOsypianie. Zasnąć ciężko, budzę się 2-3 i nie spie a potem wstaje 6-7 rano. ehhhh kicha |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
Jakie plany na weekend? Moje - znaleźć się jak najszybciej na porodówce! ![]() ![]() Buziaczki! ![]()
#4280 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Laski jakby Tola urodziła dajcie znaka smsem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
TOLa
powiedz mi bolały Ciebie kości (czy może nadal bolą)? W sensie biodra i miednica? Bo mi zaczynają dokuczać, bardziej miednica ehhhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Nie. Mnie boli kręgosłup i kolana. Ale to, że boli miednica i biodra to chyba tez normalne, bo macica się powiększa. Tak mi się zdaje przynajmniej.
#4283 |
Zakorzenienie
|
Mi powiedział lekarz (chirurg), że to dlatego może boleć miednica że się przekręca (im dalej w ciąży) do porodu i układa się bardziej pod kątem i dusi na kręgosłup (dlatego Ciebie może boleć kręgosłup) i może powodować szybkie męczenie nóg i bóle nóg!
Mnie jednak najbardziej boli tyłek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Witam
Na chwilke dzis bo MAxi lotem u babci ale pewnie kolo 12 musze do niego jechac taki los a mam w planach okna posciel i mieszkanko posprzatac wiec ambitnie biore sie do pracy Gabi bole miednicy norma Tola kregoslop czesto tez ja sie nie wypowiadam bo w pierwszej ciazy to mnie kregoslop zaczal bolec ( mimo ze mam chory) dopiero przy porodzie a miedniac wcale ![]() Dzis moje dziece obudzilo mnie w nocy i to nie te starsze ![]() GAbi witam w klubie ja mam tak ze spaniem od dobrych dwoch miesiecy na szczescie kilka ostatnich dni sypiam i to po 12 godzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Matko 12 godzin ................
Ja tyle to spałam pierwszy miesiąc góra do trzeciego! Potem już było tylko gorzej, ale ogólnie jeszcze jako tako przesypiam noce tzn. -kładę się 22.00 i zasypiam po około godzinie -budzę się 2lub3 i tak z godzinkę nie śpie -po czym budzę się 6-7 rano i z godzinę poleże czasem i już wstaje. Pamiętam jak dziewczyny mówiły o spaniu całe dnie, całe noce np. na początku ciąży ... ja absolutnie nie. Ot najdłużej właśnie od 20.00 do 8.00 ![]() A co do budzących kopniaków to A. mówi, że przez taka mamę jak ja nasza dzidzia da nam tak popalić, że masakroza, bo ja nerwus straszny to i ona pewnie też! Ja mało śpie, wiec ona pewnie jeszcze mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Gabi! Doskonale rozumiem Twój ból, bo moje "spanie" to tragedia. Max. śpię 1 godzinę, potem budzi mnie albo zgaga albo ból ręki albo ucisk na pęcherz mobilizujący mnie do odwiedzenia toalety. Tak więc po co najmniej 10 przebudzeniach w nocy jestem mega wyspana! I jeszcze raz usłyszę od kogoś: "Wyśpij się teraz póki możesz, bo później jak będzie dziecko to już się nie wyśpisz" (ostatnio usłyszałam to wczoraj, a w sumie to chyba już ze sto razy!!), to chyba kogoś zabiję!
#4287 |
Zakorzenienie
|
Gabi ja mam podobnie wieczorem padam na twarz klade sie do lozka TŻ 5 min i spi a ja sie krece z boku na bok i nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
No przegielam z tymi 12 godzinami bo norma jest ze ide spac o 21 a o 4 nie spie , potem sie zbiera i przychodza dni ze tak jak ostatnie 3 dni zasypiam o 20 z MAxim wstaje o 4 jak przychodzi maly do nas do lozka robie siku i kaszunie a potem spie ile Bozia da czyli moj syn najczesciej maksymalnie do 7
![]() Oczywiscie to wtedy jak jestem przemeczyona bo normalnie to po kaszunieszlajam se po domu ![]() No i zrobilam ile sie dalo , mieszkanko lsni ja padnieta jestem a jeszcez kozaczki chce isc kupic bo mi lydka sie zwiekszyla i starych dopiac nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Hello ja tak na chwilunię
![]() Temp nadal 36,6 na tej niemieckiej stronie mi nie zaznaczyło owu ale prowadzę też na innej- no i zawsze się pokrywa za tą niemiecką. I na tej mi zaznaczyło:yyy: Co wy o tym myślicie? Idę sprzątać i gotować obiad ![]() A na dziś mamy zaplanowany wypad do szwagierki, dla mnie jedynie winko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyglada mi na to ze odnalazla sie twoja zaginiona owulacja ![]() ![]() Ja dzisiaj termin @ wedlug niemieckiej stronki, narazie ani widu ani slychu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.