|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
wiecie co tak czytałam o tych waszych problemach kupkowych i się cieszyłam że mnie to nie dotyczy ale chyba by było za dobrze Karolek już 2 dzień nie zrobił kupki
Judi dzięki ale ja też jestem beztalencie i mogę cię pocieszyć że jak dziecko idzie do szkoły to można się z nim uczyć od początku i przypominać sobie stare dobre czasy I te opowiastki - za naszych czasów ........... ![]() Judi dobrze że rehabilitacja przynosi efekty Dudi dobrze że już po i powodzenia w spełnianiu powinności |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Wtajemniczenie
|
dopiero teraz sie kapnelam ze to Jola pisała hehe mylicie mi sie ze wzgl na avatarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Leonkanic nie szkodzi
![]() miało juz nie byc o kupach ale napisze tylko ze nie moge małej dawac marchewki i jabłka bo robi po nich normalne dorosłe klocki ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2008-11-25 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
heloł heloł
![]() Dzis moje dziecie 20.15 usnelo, o 21.05 byl mega ryk wiec wzielam go do sypialni, nie swiecilam swiatla, dalam mu herbatke ktora sobie juz wczesniej przygotowalam, wytrabil cala i jeszcze chcial wiec niewiele myslac dalam mu cyca, trabil trabil az padl, pozniej spal baardzo nerwowo, bo machal jak gupi reka ciagle albo gmeral rekami przy twarzy ![]() ![]() ![]() Ja sama czuje sie jak paralityk, boli mnie pol szyi bo mam migdala powiekszonego bo chyba jakas infekcja we mnie panuje i organizm z tym walczy, hmm niech walczy jakos chora to ja nie chce byc ![]() Wersta, kope lat!!! gdzies ty sie kobieto szlajała tyle?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jowiszowa, prezenty masz dla wszystkich o ranyyyy ![]() ![]() (Wersta nie czytaj) Kristi, nie martw sie kupka Karola, przyjdzie napewno, my tez czekama na giga torpede, juz 48h dryfuje w jelitach Piterka ![]() ![]() ![]() Judi, gratuluje swietnych wyników Tymcia oby tak dalej ![]() Anita, ty to jestes heroska watku ![]() ![]() Dudi, no to nam cie TZ podpieprzyl, no coz jak potrzeba wola to trza leciec ![]() Mała75 chwale za czeste pisanie w watku no i prosze mi juz nie uciekac z wizazu na tygodnie ![]() jeeeerunie jeszcze troche i bede nowa czesc zakladac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piter nadal spi, aciiiiiii ![]()
#4267 |
Wtajemniczenie
|
Hej laski
Tyle znowu naprodukowałyscie, ze nie zdarzyłam wszytsiego nadrobić, normlanie musiałabym być cały czas przy kąpie. Mała ja mam zamiar Małej gotowac bo nie chcę gotowych obiadków kupować, nie stać mnie na to. Na sobotę umowiłam się z kolezankami na wypad do miasta na zakupy, mam nadzieję, ze kupie prezenty ![]() ![]()
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2008-11-25 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dudi trzymaj sie dzielnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
ale to chyba lezy w interesie pracodawcy? wiec powinnam to olac skoro mnie nie wysyłają?
#4270 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz jestem na urlopie i narazie mnie nie wysylaja na zadne badania, pewnie wysla jak wroce do pracy, narazie nic mi na ten temat niewiadomo
![]()
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() taka sobie wiesz co ten znajomy z solarium jak zobaczył jaką masz figurę to nie mógł uwierzyć że urodziłas niedawno dzidziusia ![]() ![]() Anitko wiesz co... ja jak targam kawałek mojego klocka to opadam z sił więc do teraz zastanmawiam się jak Ty te Twoje skarby dotargałaś na miejsce.... ![]() wrrrr kupiłam ten komplet na święta i wiecie co zastanawiam się czy on nie jest na dziewczynkę,,,,,,,,,,,,, jutro cyknę fotkę to mi doradzicie....... jest dwu-częściowy ale zauważyłam na all ze te dla chłopców mają czarny pasek na brzuszku a to moje nie ma i ta góra jest taka trochę rozkloszowana.... hmmmm najwyżej oddam....
Tymek ![]() Juleczek ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2008-11-25 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Kuźwa!! Moje dziecię dopiero usnęło! Obudził się o 22:20 isobie leżał,gadał, śpiewał....no i się pośpieszyłam, dalej nie spi wrrrr
![]() ![]() TZ bedzie gdzies za 45min, robi auto znajomemu i nawet on nie moze mi pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
dzieki Judi ale mnie dowartosciowałaś
![]() zmykam spac bo padam na pysk, musze sie wyspac na zapas, bo juz wiele mi nie zostało
#4274 |
Wtajemniczenie
|
ja też chce do pracy
#4275 |
Zakorzenienie
|
a co Was tyle na pasku...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4276 |
Wtajemniczenie
|
No a ja wlasnie wrocilam z zakupkow mleka kupilam na tydzien i kilka kaszek
![]() ![]() ![]() ![]() A jutro znow rehabilitacja i znow wielkie wyjscie ale nastawie se budzik na 10 co by znow nie zaspac i w popłochu nie szalec bo ja potrzebuje okolo godziny by sie z nimi wygramolic do auta ![]() ![]() ![]() Apropo urlopu musze sprawdzic do kiedy mam bo na dwojke mam troche dluzej cos wiem ze jakos na koniec lutego.A najgorsze jest to ze nie moge isc na wychowawczy...normalnie parodia.Przez to bede musiala dzialalnosc chyba zamknac bo do pracy i tak nie ma jak iscmusialabym se cos nowego poszukac a maluchy niby do zlobka ale dawno po zapisach, tu najlepiej zapisywac jak jeszce dzieci sa w brzuchach albo najlepiej w planach..to jest szansa na jakies miejsce.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
#4278 |
Zakorzenienie
|
A moja nadal nie śpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa... i natknęłam się na wizażu na Judy_21 i w pierwszej chwili myślałam, że to nasza Judi..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z psem. Przed wyjściem Borys jeszcze nie spał. W sumie nie wiem o co kaman, bo w dzień spał 2 razy po 30min., poszedł spać jak zawsze po 19, no i nie chciał teraz zasnąć. Najlepsze, że on nie płacze ani nic, tylko się bawi. Stwierdziłam, ze jak zasnie to zasnie, nie to nie. Wrocilam z psem no i na szczescie spi
![]() Kurcze, moze to dla tego, ze od kilku dni w domu siedzi, nie byl na dworze przez ta pogode, za malo powietrza mu czy co? No ale najwazniejsze, ze wytrwalam i nie wyciagnelam go z lozeczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Hehe, a Twoja co robi jak nie spi? I od dawna tak juz macie? I jak pozniej spi w nocy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Dorbarku,, tak sie wlasnie zastanawiam, czy Twoja Ala zawsze chodzi tak pozno spac? I co ona robi np do 23 jak nie spi? Wogole to moze tak byc, zeby niemowlak tak pozno chodzil spac? Nie wiem wlasnie, jak Ty dajesz rade, bo ja po dzisiejszym wieczorze mam dosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
1 karminie zaliczone, zaraz idziemy spać... moja już 3 dzień zasypia o 19 a budzi się o 4 rano
#4284 |
Wtajemniczenie
|
Bry lasencje
![]() Moja mała od trzech dni wstaje o 6.15 ![]() narzekać... My znowu walczymy z katarem ![]() ![]() Ostatnio was podczytuje w miarę regularnie,ale pisać nie bardzo mi się chce ![]() ![]()
#4285 | |
Zadomowienie
|
Bry Laski!
Wczoraj mnie mały tak wymęczył że wieczorem zapowiedziałam Tżtowi żeby sobie na dziś nic nie planował bo wychodzę na miasto i będę się szlajac po sklepach do wieczora i wydawac kasę.... A co tam! Po takim piekiełku mi się należy! Co do jedzonka to ja na początku nie zamierzam gotowac dla małego. Może gdybym miała swoje warzywka to co innego... Za to na wiosnę trochę sobie posadzę na działce. Cytat:
![]() My się z Mężulem też wczoraj integrowaliśmy ![]() Też chciałam kupic! Specjalnie rodziców namówiłam żeby mnie do tesco zabrali! I co?! Ofkors w moim gópim tesco ciuszków nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
ale się dzisiaj ucieszyłam... chyba mój wygląd jest dobry, bo w poroównaniu z nogami Nataszy... to jestem laska... same zobaczcie
http://www.pudelek.pl/artykul/13895/...dzi_na_scenie/
#4287 |
Zakorzenienie
|
joł ziomy
![]() ![]() Taka sobie ja mam trochę inną sytuację, bo pracuję u tatusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mała teraz ja nawalam za Ciebie - etatowego lesera tego wątku ![]() ![]() Anisiu - ja nadal odpalam kompa w trybie awaryjnym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko właśnie się dusi... wekłada sobie całą pięść do buzi i prawie oddaje śniadanie... ehhh te zabki
#4289 |
Zakorzenienie
|
Hello
Melduje się Kasiulka zombiak! Wczoraj cyyyyyyyyyrk! Młoda padła po 22. Obudziła się o 22:37 jak mamusia zaczynała zasypiać i chciała szamać. Matko świętuchna takie mam cyrki z tym zasypianiem, że coś niesamowitego. Teraz ledwo otwierała oczy, a walczyła jak lwica, żeby nie spać. Na szczęście chrapie. Ciekawe tylko jak długo. Zastrzelę się jak słowo daję ![]() U nas w teskaczu też są takie ciuszki... a jak się wczoraj naoglądałam tych strojów na noworodka to mi się sentymentalnie zrobiło. Taki mini mikołajek ![]() ![]() ![]() ![]() Werstunia jak dobrze Cię widzieć babko ![]() ![]() ![]() Dudi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O 12 ma mnie odwiedzić rodziciel, a jak pomknie do domku to idę z Olcią na spacerek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj jak przyszła teściowa ze szwagierką to Tymcio był grzeczny jak nie wiem co ![]() ![]() ![]() Wersta jak Ci dobrze ![]() Pokazałam mamie tto wdzanko z tesco i powiedziała że wyugląda identycznie jak wdzianko normalnego mikołaja i ze nie wygląda jak dla dziewczynki, wiec zostawiam go sobie ![]() U nas był duży wybór, śliniaki też mu kupiłam świateczne, bo obecnie zaślinione jest wszystko ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.