|
|
#4261 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
I tak jak Agula napisała to chyba sprawa prywatna każdegoPoza tym jak ktoś nie pracuje to nie znaczy, że nie kombinuje i nie ma żadnych swoich pieniedzy No i ja należę do osób, które kupią w cenie 1 ciucha 5
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Wtajemniczenie
|
frieda
|
|
|
|
#4264 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
|
|
#4266 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Wtajemniczenie
|
Miśka mi też sie bardzo podoba, lubie jej twarz i makijaze.
Edytowane przez EmilkaZ Czas edycji: 2009-02-17 o 17:24 |
|
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a na allegro są te paletki do brwi które tak zachwalalyscie? Bo szukalam, i nie moglam znalezc
|
|
|
|
#4269 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-17 o 17:35 |
|
|
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
A mi sie okres spoznia i jestem zla
(nie, w ciazy nie jestem)
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
cześć laseczki
![]() Byłam tak strasznie zmęczona po zajęciach i zła ,że na poprawe nastroju kupiłam sobie perfumke moją ulubioną - mexx woman, taki żółty mogę cię nim ciągle perfumowac i nigdy mi sie nie nudzi,od razu mi jego zapach przypomina wakacje , lato i wogule moj ulubiony zapach chociaz ostatnio też mi sie spodobał taki kelvina kleina tylko zapomniałam jak sie nazywa jakos U2Her buahah czy cos w tym stylu... ![]() A wczoraj od biegania na uczelni z zajęć na zajęcia w obcasikach coś mi sie z mięśniem w łydce stało,tak mnie boli jak chodze,pewnie mi sie nadwyrężył i ubrałam te moje niższe obcasiki brązowe,mimo że nie mam tej brązowej torby jeszcze,ale i tak wg mnie wyglądałam fajnie
|
|
|
|
#4273 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie tez spoznia i w ciązy mam nadzieje ze tez nie jestem ..
|
|
|
|
#4274 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4275 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale te z bourjois mają raczej słaby pigment i wychodza jasne na powiece Chyba kupie sobie paletkę promocyjna lancome na allOd dziś ścigacz już jest nasz heheps. nie patrzcie na mój brak make up'a ![]() Ja chcę wiosnę |
|
|
|
|
#4276 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
GratulujeEmilka - jeżeli chodzi Ci o te revlona to ta: http://www.allegro.pl/item559749435_...r_do_brwi.html Tylko, ze ja kupowałam o połowę taniej Pewnei beda niedługo znowu po tańszej cenieEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 18:21 |
|
|
|
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
wooow Misia faaany ten motorek...
ale jakby był różowy to rzeczywiście bardziej by ci pasował hihisama bym takim pośmigała albo mi sie takie 4-kołowce podobają...tak jakby terenowe... chociaz w sumie jakbym miała na takeigo kase wywalic,to bym wolała dołożyć i auto kupić,zawsze to bardziej praktyczny środek lokomocji. Ale motory też kocham ![]() Misia dziękuje przecież będę żyć z samą sobą tyle lat,więc w końcu trzeba sie takim akceptowac i tyle,szkoda czasu na biadolenie i marudzenie,do takich konstruktywnych wniosków doszłam i będe sie tego trzymac
Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-17 o 18:18 |
|
|
|
#4278 |
|
Wtajemniczenie
|
Miska jak Ci on pasuje
|
#4279 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Raczkowanie
|
Zuziunia wyslij mi swoją nk
![]() i jak tam rozwija sie sprawa tego Twojego kolegi ?? chyba że nie chcesz pisac na ten temat,to nie naciskam
|
|
|
|
#4281 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nawet na B nie mam prawka Ale moge się założyć, że TZ bedzie chciał za rok kupić nowy motor, zwłaszcza że naprawdę ostatnio staniały bardzo, więc musze zrobić prawko, a ten motor za rok malnę na różowo (zwłaszcza, ze ścigacze co sezon maluje sie na nowy kolor, wiec to nie problemWyslij mi też link do nk
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Rozeznanie
|
lil coco witamy
Miśka świetny scigacz i bosko sie na nim prezentujesz ![]() dziewczyny często zamawiacie kosmetyki z all ? i jestescie z reguły zadowolone? bo własnie przymierzam sie do tego !! bo w ostatnim czasie wydałam juz dużo za dużo w sephorze i douglasie no a na allegro zawsze taniej
|
|
|
|
#4283 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a co do kolegi...to jakaś porażka totalna, on milczy, ja tym bardziej nie mam zamiaru sie odzywać i włazić mu w du...... po przeczytaniu "czemu mężczyźni kochają zołzy" (za***iste to jest) zauważyłam ze robiłam z siebie cierpiętnice i sierotkę Marysię, dość tego, za fajna że mnie laska żeby za facetami latać, niech oni latają ![]() jak stawia ta sytuacje tak jak stawia...to nie ma to sensu. |
|
|
|
|
#4284 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pękłaś :P super fotki ![]() Cytat:
każda praca jest jakims doświadczeniem i okazja do nawiązywania znajomości któe pomoga w znalezieniu nowej pracy nigdy nic nie wiadomo ![]() ja tez prosze o instrukcje na pw Cytat:
podaj link do tych cudeniek Cytat:
czy sie zajmujesz? Cytat:
miałąm biała i jak dla mnie jest super Cytat:
witamy
|
|
#4285 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zuziunia laska z ciebie jak ta lala ,śliczne masz foty na nk a te jak masz 4 lata normalnie świetne jest,przypomniało mi bajke o "jasiu i małgosi" i ja bym cie widziała w blond jakims balejażu (czy jak to sie pisze) wtedy bys tak słodko wyglądała, chociaz w takich brązowych też ładnie ci było ,bo wyglądałaś poważniej. Nooo ładnemu we wszytkim ładnie
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ide sie malen i do chirurga idziemy ![]() miska za***iscie )
|
|
|
|
|
#4288 |
|
BAN stały
|
To najtańsze jakie znalazłam z revlona
http://www.allegro.pl/item553693928_...865_olive.html http://www.allegro.pl/item553706246_...75_copper.html http://www.allegro.pl/item555433720_...kow_coral.html http://www.allegro.pl/item555434352_...kow_berry.html http://www.allegro.pl/item558555156_...ajacy_roz.html Tylko nie wykupcie mi wszytskich
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 18:44 |
|
|
|
#4289 |
|
BAN stały
|
Podajcie meile to wam wyślę ona jest w pdf dostałam od vadi...przeczytałam w 4 godz
|
|
|
|
#4290 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

I tak jak Agula napisała to chyba sprawa prywatna każdego

mogę cię nim ciągle perfumowac i nigdy mi sie nie nudzi,od razu mi jego zapach przypomina wakacje , lato i wogule moj ulubiony zapach chociaz ostatnio też mi sie spodobał taki kelvina kleina tylko zapomniałam jak sie nazywa jakos U2Her buahah czy cos w tym stylu...