|
|
#4171 | ||||||||
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
No, ewentualnie 10, bo w wakacje wcale nie byłam szczupłą, miałam wielki brzuch, boczki i tyłek, a naprawdę raz chciałabym na plaże wejsć jako szczupła (nie chudaCytat:
![]() Cytat:
Głupie szmaty Musisz sie bardziej cenić![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bardziej boję sie, ze się wywalimy i porysuję sobie całe nożki A to zdarza sie każdemu neistety![]() No i po co zyć, jeżeli sie wszystkiego boi i nie realizuje swoich marzeń Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja od wczoraj też się tyram psychicznie, ale tym że nie mam pracy, nikt się nie odzywa, i nawet głupich staży już nie ma Jestem tak zła na siebie, ze wtedy w pażdzierniku nie pojechałam do tego urzędu pracy i nie poszłam na któryś ze staży A tak mam 4 miesiące w dupie Jestem leniwa, ale nienawidzę marnować czasu I nigdy nie miałam takiej przerwy...
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 12:16 |
||||||||
|
|
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
a bo to wiesz u mojej chrzestnej meza praca.z chrzestna nie mam kontaktu prawie al jakos zadzwoniła wczoraj i gadka szmatka i mowi ze jak bym chiała prace na kilka dni to moge własnie przyjsc do nich jakies dane do komputera wprowadzac itd no i ze jakos z kasa sie dogadamy takze super
jade dzisiaj do niej sie dowiedziec co i jak.swoja droa mam tak słaby kontakt z nia widuje ja co 4 lata...jak przyjedzie do mnei na komunie pozneij ja pojechałam do jej syna na komunie i pozneij ona była u mnie na 18 nastce takze widujemy sie co 4 lata...Ona wogole jest bvardzo bogta a na komunie dostałam od niej globus ehhMisia znajdziesz jeszcze prace a moze zalapała bys sie gdzies nawet do sklepu z odzieża tak jak wtedy wiem ze to nie super praca ,ale ja stwierdzam teraz ze wole taka niz siedziec w domu...bo mozna dostac chu** a zawsze jakas kaska wleci i na kosmetyki i ciuszki sie ma. Ja wlasnie powysyłałam cv dzisiaj do sklepow moze mi sie uda załapac chociaz do lipca
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-17 o 12:30 |
|
|
|
#4174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
globus dobra rzecz ![]() [ja swojego ani razu nie uzylam, niedawno wywalilam... -_-' ]
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
|
|
|
#4176 |
|
Raczkowanie
|
ostatnie
|
|
|
|
#4177 |
|
Wtajemniczenie
|
Ladygos nie mow ze ty tez dostałas globus na komunie
![]() No misia to mamy tyle samo do schudniecia ((((((( nie wiem czy sie z tego cieszyc ze ktos chce tyle schudnac co ja czy sie załamac (ach ![]() krokodylku super fotki
|
|
|
|
#4178 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo nie chciałam pracowac w tym wranglerze i nie szukałam pracy w butikach, bo chciałam coś lepszego... A jak pójde do butiku to dla mnie tak jakbym się przyznała, że ostatnie 4 miesiące były bezsensu, a studia to wogóle nie wiadomo po co robiałm ![]() Wkrecę sie na ten staż jeżeli nikt sie nie odezwie, choćbym miała codziennie jeździć do tego urzędu pracy i bic się o te oferty stażu No i od dzis sie odchdzam Trzymajcie kciuki
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 12:35 |
|
|
|
|
#4179 |
|
Raczkowanie
|
Milusia a jak
ale ja od babci... chrzesna bogata tez u mnie i to jak tyle ze nie daje mi kasy a prezenty ;(( zloto mi daje a nie lubie, wole srebro..
|
|
|
|
#4180 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia no niestety tak jest do
a zawsze w pracy patrza na jezyki ale zeby chodzic na kurs trzeba miec kase ![]() Ladygos chyba mamy ta sama chrzestna moja tez mi daje złoto a ja tez nie lubei wolałabym 500 zł na 18 dostałam od niej łancuszek z włoskiego zlota z takim kamieniem zapomniałm jak on sie nazywa takim niebieskim-habrowym.w kazdym razie ten łancuszek troszke kosztował bo widziałam podobny u jubilera (tam gdzie byl kupiony) a ja go na sobie miałam raz...
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-17 o 12:42 |
|
|
|
#4181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4182 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No i dogadać się dogadam, więc czy ja wiem czy warto wydawać kasę (której nie mam ), bo może przyda mi się kiedyś do pracy....Jeżeli bedę miała mozliwość, by wyjechać do mojej siostry do uk to wtedy na pewno podszkole Cytat:
???No, ale zawsze jak się wyżale to mi sie moblizuję i w głowie układa mi sie nowy plan (albo przypomina stary ) Zapiszę sie na razie chociaż na kurs administracyjno-komputerowy w pup(już powinien ruszyc od marca), a jak znajdę prace zawsze mozna zrezygnowac |
||
|
|
|
#4183 |
|
Raczkowanie
|
ooo tak ja na 18stke lancuszek zloty dosc gruby
z wisiorkiem - matka boska ona jest bardzoooooo baaaaaaardzooooooooooo religijna [studiuje teologie] no i .. heh nosze nieraz ale z innym wisiorkiem bo dla mnie takie rzeczy nie maja znaczeia jakos..
|
|
|
|
#4184 |
|
Wtajemniczenie
|
ze znalezieniem pracy to jest przes...ne
![]() Miśka na twoim miejscu szukałabym jednak pracy a nie stażu-nic sie nie nauczysz a bedziesz tyrać za 670zł... i bedą Cie wykorzystywać jeszcze pare miesiecy tez szukałam pracy ( po stażu w CBŚ ), juz byłam tak zdsperowana że chciałam iść gdziekolwiek tylko cos robic i żeby starczało mi na wydatki, jak chcialam isc do sklepu(tez jestem po studiach) to tż mi odradzał i wogóle ze praca w sklepie po studiach to porażka tak samo rodzina, a dla mnie: NIE! lepsze to niz siedzenie w domu i czekanie na cud, jak w administracji tylko po rodzinie załatwiaja stanowiska...
|
|
#4185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no jasne ze idz, zawsze to jakas inwestycja w siebie no i mozna wpisac do cv wiecej a jak znajdziesz jakas prace w trakcie to poprostu zrezygnujesz i tyle, nie masz nic do stracenia
|
|
|
|
|
#4186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głownie dlatego tak ponieważ na eMule można sprawdzić po jakimś czasie co się ściąga i jakby co to zaprzestać a na torrentach już nie Cytat:
Miśka podsumowując moje wywody lepsze jakieś doświadczenie niż żadne w ogóle gdzieś jeszcze pracowałaś, czy tylko we Wranglerze?
|
||
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Ja dziś mam straszny dzień ,czuje się jak brzydula ,ale mówie sobie dość ! Zaraz idę troszkę poćwiczyć i to mi na pewno pomoże ,mam zamiar się dziś porządnie spocić ![]() Co do zazdrości , u mnie w klasie są straszne dziewczyny ,które każdego obgadują ,a mnie najbardziej zwłaszcza taka jedna ,gruba ,nieatrakcyjna... nie potrafie zrozumieć tego jak można w kółko coś na kogoś mówić ,lepiej chyba wziąć się za siebie i postarać się wyglądać najlepiej jak się da. Mam dziś na obiad rybka i od dziś dietkaaa ,musze dobic do 50 kg bo chyba mi sie utyło ze 2 kg ;dedit ; używa któraś z Was Rimmel lasting finish ?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-02-17 o 13:09 |
|
|
|
#4188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i miec optymistyczne nastawienie.Zobaczysz, wszystko sie ulozy, choc moze na razie na to nie wyglada |
|
|
|
|
#4189 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz nie mogę się już doczekac wyjazdu do czech, bo tam są tanie Svarki więc pewnie przyjadę z zapasem na następne kolczyki i zawieszki, oby tylko wena byłaCytat:
lubię też Mexx'a i DavidoffaCytat:
mi niestety nie rosną wtedy, więc nienawidzę go mieć
|
|
#4190 |
|
Wtajemniczenie
|
Miśa widze ze masz poejscie takie jak ja
Na coś trzeba umrzeć .. prawda .. Ale z tymi statystykami to sie nie zgodzę napewno ! Dobrze ze twój Tz ma jakies tm doswiadczenie . A pojenosc 600 to wcaaale nie jest mało mozna niezle "poszalec " . Ja moze patrze teraz inaczej na te motory , no bo mam niemile doswiadczenia i teraz bede sie strasznie bała o Tz choc umie jezdzić . Czasem zawini cos innego niz umiejetnosci i tragedia gotowa Ale oby wam sie nigy nie przydazyło nic złego . Ja dzis mam dzien trolla wygladam okrooopnie zaraz sie chyba malne bo nie wytrzymam bez mejkapu ;/ a dzis mamdzien w domu bo zamierzam sie uczyc i robic inne rzeczy . No i w końcu zamierzam zaczac cwiczyc !! Dziewczyny musicie mnei pochwalic nwetn ie wiecie jie to dla mnei trudne hehe jestem leniem do potęgi entej !!Taa tylko tym razem ten plus jest ze biust wieszy a okresu jeszcze nie maa narazie sie spoznia w sumie jeden dzien ..
Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-17 o 13:19 |
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam dzień trola Super ,że zabrałaś się za ćwiczenia ;d pomyśl sobie jak świetnie Twoje ciało będzie wyglądało w lato ,mnie to zawsze motywuje i spojrzenia dziewczyn ale jednoczesnie duma mojego tż
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez uwazam ze lepsza praca w sklepie niż żadna .. Czasem taa praca prowadzi do sukcesu . MAm takiego znajomego , tory zaczynał w pewnym sklepie , nie chce mowic jakim . Ale cos w stylu obi jako zwykły sprzedawca . Teraz jest dyrektorem tej sieci sklepów w pewnym województwie . Wszysto bez znajomości .. Takze jak widać lepiej robić cokolwiek niz siedzieć w domu i czekać . Pracując w sklepie też mozna szukac innej lepszej pracy i wrazie gdy taka się trafi to mozna zmienić pracę.
messika hehe tak mnie tez motywuje ale na jeden dzien ;] A na nastepny jak mi sie nie chce to mysle sobie no coo przeciez nie jestem gruba ciało mam w sumie ok Ale musze to zmienić !!
Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-17 o 13:30 |
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny używała któraś z Was pudru mineralnego z Essence?
na KWC ma super opinie, ale nie wiem czy taki tani nie będzie do d*** wiem że kosztuje tylko 10zł, ale nawet tych 10zł mi szkoda na jakiś szajs ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...&produkt=21125 |
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam ,że lepsza jakakolwiek praca ,oczywiście bez przegięć niż siedzenie w domu... wiem ,że praca np. za 600 zł/miesiąc nie jest szczytem marzeń żadnej z Nas ,ale np. jeżeli mieszkamy z rodzicami to lepiej mieć te pieniążki na własne wydatki mój brat zaczynał od roznoszenia ulotek, potem zaczął pracę w sklepie AGD ,a teraz jest kierownikiem banku Lukas ,myśle ,że przy zaangażowaniu i pracowitości dużo można zdziałać. Ja oczywiście jeszcze się ucze jestem dopiero w 3 kl. technikum ,ale jakieś tam plany na przyszłość już mam i wiem ,że na początku nie będę zbijać kokosów ,ale przetrwam to ,żeby potem być wymarzoną Panią farmaceutką
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-02-17 o 13:35 |
|
|
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
Katia strone wczesniej moze dwie o tym pisałyśmy
|
|
|
|
#4196 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Heh, mi też tak TŻ gada, nawet rodzina o dziwo nie wygania mnie do pracy, tylko hm... taki luz mi dają , który mnie rozleniwia, no bo po co mam pracować, skoro "nie musze"... Tylko, że po stażu często przyjmują kogoś do pracy, dlztgeo chętnie bym poszła do urzędu miasta czy wojewódzkiego, bo mam tam kilka koleżanke przyętych po stażu ![]() Ogólnie to po prostu mi wstyd, że nie mam pracy Omijam znajomych, których dawno nie widziałam, by nie tłumaczyć się, że jetsem bezrobotna![]() No, ale pocieszyłyscie mnie, że Wam też nie było tak łatwo i z górki znaleźć pracę, więc moze nie jestem maksymalną niedojdą życiową ![]() Katia - też pracowałam dorywczo w markecie. Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 13:42 |
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to teraz marzy mi się praca w wojewódzkim urzędzie pracy w poznaniu, bo mam do niego 50m
i mogłabym wychodzić z domu 7.55 na 8 a nie tak jak teraz 6.55
|
|
|
|
#4198 |
|
Raczkowanie
|
któraś z Was pisała tu o filmie St. Trinians
to go zarzucilam niedawno, niedlugo sie sciagnie
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka84 - to pozostaje mi życzyć znalezienia wymarzonej pracy
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze revlona musze zamówić i kartę doładować... echhhh masakra
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Misia ty jestes wysoka pewna siebie moze masz troszke wiekszy brzuszek ale za to super tyłek i nogi...ktore mozesz wyeksponowac i nikt juz nie patrzy na twoj brzuszek...i ty chcesz tlyko 5 kg schudnac a zeby wygladac tak jak na zdjeciu z wakacji czyli naprawde super...a ja musze conajmniej 10 zeby ten moj wielki brzuch zgubic
Musisz sie bardziej cenić

), juz byłam tak zdsperowana że chciałam iść gdziekolwiek tylko cos robic i żeby starczało mi na wydatki, jak chcialam isc do sklepu(tez jestem po studiach) to tż mi odradzał i wogóle ze praca w sklepie po studiach to porażka tak samo rodzina, a dla mnie: NIE! lepsze to niz siedzenie w domu i czekanie na cud, jak w administracji tylko po rodzinie załatwiaja stanowiska...

i od dziś dietkaaa ,musze dobic do 50 kg bo chyba mi sie utyło ze 2 kg ;d