![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
hmm.. przez ta goraczke zakupowa tez mam sporo ochote na zakupy ale rozsadek nakazuje mi jeszcze zaczekac, przynajmniej az dojdzie niedawne zamowienie... a jak tak sie zastanowilam to tyyyle rzeczy by sie chcialo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
a jaki róż będzie podobny do Raspberry Sherbet
![]() a w ogóle to chciałabym coś pasującego do makijażu we fioletach, zimnych raczej |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
przyszły kolejne sample
![]() nie wiem czemu tak się uparłam na perfect (wczoraj tez zamówiłam) skoro bardziej podchodzi mi multitask, no nie wiem ![]() myślałam, ze LHK ma dłuższą rączkę Mariolu a może to nie minerały? może to coś innego, (ja mam takie placki po ciązy), bo to byłaby bardzo, bardzo zła wiadomość.
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-05-07 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
gadmarka czy perfect ma w sobie roz?
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Magdoleno nie wiem czy ma róż bo ja taki trochę kolorystyczny daltonista jestem, szyję mam żółtawą, buzię rózowawą, Pastereczka poleciła mi perfekt, mulltitask, fairly summer i wszystkie mi pasują
![]() ![]() no i nie pomogłam ![]() Mariolu już odpisałam, źle sformułowałam myśl, nie chcaiłam Cię przestraszyć ![]() chodziło mi o to, że byłoby przykro gdyby szkodziły Ci minerały ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-05-07 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Magdolena Perfect ma nutkę różu
![]()
#4271 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dominiko
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4272 |
Rzabbocop
|
Dziewczyny ma moze ktoraz z Was Mixing Jar? Jak on wyglada i jaka ma wielkosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-05-07 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Organizatorka
|
Jeszcze Summer Stroll jest bardziej brzoskwiniowy niz rozowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
dzieki za odp
![]() |
#4276 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() dawno do albumu nie zagladalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Wklejam zdjecie Nanomi ktore znalazlam w albumie, poniewaz mam zapytanie do pędzli, a na tym zdjeciu ładnie widać.
Mianowicie pierwsze dwa z lewej strony i pierwszy z prawej (nie baby kabuki, tylko ten z drugiej strony różu) Może mi któraś z Was podać nazwy tych pędzelków? I polecić taki który będzie najbardziej uniwersany do korektora i cieni (jeżeli w ogóle jest taki) ![]() Widzialam kiedys w watku bardzo ladne zdjecie którejś z Was, wszystkich pędzli (moze nie wszystkich ale kilku na pewno ![]() ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-05-07 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Od lewej:
Poza baby kabuki w zasadzie każdy jest dobry do korektora, nawet ten duży foundation, bo to zależy jak go nakładasz. Ja np. wolę właśnie taki płaski do podkładu. Ale większość poleci Ci dwa pierwsze. Eye kabuki też fajny do korektora, zwłaszcza pod oczy. A fajną fotkę pędzli wklejała kiedyś Vril. Jak nie ma jej w albumie, to poszukaj w zbiorach część I lub II (linki w pierwszym poście).
#4280 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje.
![]() ![]() Frantic, rewelacja dziekuje. ![]() ![]() ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-05-07 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Przyczajenie
|
Coldold ja właśnie wczoraj dostałam swoje ostatnie kity z EDM. Róż snuggle jest przesliczny
![]() Osobiście po otrzymaniu 3 róznych zestawow sampli bezdyskusyjnie preferuję róże z drobinkami (choć normalnie nie znoszę gdy cos mi się swieci na twarzy), matowe jak dla mnie dają zbyt słaby efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już myślałam, że nic nie potrzebuję, a tu jeszcze kuszą mnie 3 rzeczy ![]() Zastanawiam sie nad Fundation Brush. Miałam Flat Topa ale oddałam go, nie sprawdził się u mnie. Kupiłam pędzel za 120zł ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się jeszcze nad korektorem Pearl Beige (kusili! ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2009-05-07 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Raczkowanie
|
Ja dopiero zaczęłam przygode z minerałami, przyszły mi dopiero próbki, ale jestem zachwycona!! wyrzucam wszystkie zwykle podklady i pudry, nastała era EDM ;p;p
dokładnie to zamówilam: Buttered Tan (matte), Perfect (intensive), Golden Medium (matte) i róż Sunday Brunch, korektor Mint ale wydaje mi sie ze Buttered Tan jest dla mnie za ciemny i za żółty, perfect jest jakis taki jasny (aczkolwiek oceniam tylko po kolorze w opakowaniu) no a Golden Medium jest chyba jeszcze bardziej zółty od Buttered Tan.. róz mi w sumie pasuje, taki zimny ciemny róż, chociaz wolałabym jakis bardziej wpadajacy w braz. a korektor bedzie spoczywal w szafeczce, bo przeswituje mi przez podklad i co prawa maskuje czerwone punkciki, ale za to jest od nich bardziej widoczny ;p;p Juz sie nie moge doczekac az zamowie jakis pelnowartosciowy produkt, ale raczej nie mini tylko big ![]() słyszałam że Pastereczka doradza w wybocze odcieni, czy byłaby taka mozliwosc, zeby cos mi podpowiedziec? ![]() jesli tak to gdzie sie zglosic? napisac tu? na PW?
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() wymaluj po kawalku buzi tymi kolorami co masz i zobacz co w nich noe tak i dalej juz Ci powiem w ktorym kierunku isc ![]() Twoj roz jest dosc mocny wiec pewno masz ciemniejsza cere niz wiekszosc tu ale pomaluj sie tez perfectem czy odcien jest dobry a tylko za jasny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Rozeznanie
|
Ostatnio odkryłam zalety Finishing Dust-jako finish faktycznie nieco "mączy", ale jako primer jest bardzo dobry. Matowi, wygładza, jest taki pyłkowy-niewyczuwalny na skórze, a nie taki ziarnisty jak ryżowy. Pod Afterglow spisał się dobrze, dał taki jedwabisty efekt. Dzis zmieszałam go z pudrem perłowym i proszkiem jedwabnym, tez fajnie, dzięki dodatkowi jedwabiu buzia jest jedwabista
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co cieni z tej trójki nadaje się concealer brush i eye kabuki (ten do nakładania cieni bazowych, rozświetlających, na całą powiekę). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
po prostu Łinli
|
bardzo podoba mi się i chciałabym zamówić SPRING COLOR KIT, ale na razie nie mogę (czekam na przypływ gotówki
![]() zastanawiam się, jak ta gotówka już przypłynie, to czy ten zestaw będzie jeszcze dostepny? ![]() ile u nich trwają takie 'promocje' zestawowe? ![]()
#4290 |
Raczkowanie
|
maznęłam sobie kazdym po szyjii i doszłam do szokujacych wnioskow ;p
Buttered Tan - gdzie ja miałam oczy?! on jest tak żółty, w ogóle nie do mojej cery i to nie jest różnica jednego tonu, to po prostu kolor dla zupełnie innej karnacji Goldem Medium - myliłam sie co do niego, jest jasniejszy od Buttered Tan, ale i tak zdecydowanie za żółty.. Perfect - i tu najwieksze zaskoczenie, myslałam ze bedzie jak mąka na mojej cerze, a on jest właściwie prawie idealny, za jasny, ale i tak najbardziej dopasowany do mojej cery ze wszystkich trzech. Pastereczko, mam jasna cere ![]() ale jesli jakis pasowalby do mnie bardziej, to prosze o porade ![]() a teraz zdjecia. Nie moglam znalezc jakis ktore w zupelnosci oddaja to jak wygladam na prawde (wiaodmo ze aparat zawsze troche przeklamuje kolory ;p) ale wyszukałam takie mniej wiecej w miare rzeczywiste i aktualne. ostatnie zdjecia zrobilam przed chwila (telefonem) pomalowana Buttered Tan (koszmar ;p oszczedzcie mnie ;p)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.