|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
bylam ogladac pokoj, warunki srednie ale podobal mi sie ; ) do tego byl tam fajny pies.
ale juz nieaktulne ;] nie ma wodki.
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nad morzem będę do września prawdopodobnie! ![]()
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Tak złego dnia nie miałam dawno, chce mi się plakać.. i wcale się nie nauczyłam na dzisiejsze zaliczenie niestety... jakoś nie wyszło
Mariolciu jak nie teraz to za kolejnym razem, wem,że szkoda pieniędzy no ale innego wyjścia nie ma ![]()
#4264 |
Zakorzenienie
|
Myszka a coś się stało złego czy po prostu masz gorszy dzień?
Mariolciu głowa do góry, na wymuszeniu pierwszeństwa tak często uwalają, że szok ![]() boję się egzaminu ze statystyki... |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez bede do wrzesnia. a potem wlasnie moze sie do katowic wybiore.
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszko : ![]() Mam też okropny dzień dzisiaj, kaca przez którego głowa mnie boli strasznie i w dodatku nie zdałam egzaminu i czeka mnie wrzesień ![]() Do tego obtarłam sobie stopę w butach które mnie nie obcierały i myślałam, że nie dojdę do domu ![]() Zastanawiam się co jeszcze złego się stanie ehh, a nie powinnam tak myśleć. Imprezy z wódką są złeeee, nie piję już wódki, nie, nie i nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Mariolcia
![]() myszka ![]() 2 termin mojego egzaminu z fizyki przypadnie nie na sobotę tak jak miało być na początku tylko najakiś inny dzień tygodnia, z jednej strony to dobrze bo będzie więcej czasu na naukę ale z drugiej to już bym chaiął mieć to za soba i pracy spokojnie poszukać! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny, juz nie chodzi o kase tylko o to, ze sie tylko oczekam:/
poza tym kiedys jak bylam mloda i glupia zalozylam sie z kims tam, ze cos wyniose ze sklepu kosmetycznego zlapali mnie i dostalam mandat, niezaplacilam go a dzis przyszlo do domu pismo z urzedu skarbowego, ojciec mnie strasznie zje*** ze na za duzo mi pozwala, ze cos tam, ze jak przyjade do domu to sobie porozmawiamy, nie dosc, ze nie zdalam prawka to jeszcze to ![]() ![]()
#4269 |
Zakorzenienie
|
Mariolciu i myszko
![]() h2o0 - kiedy masz egzamin? Nie bój się, dasz radę ![]() Chociaż łatwo mówić, trudniej zrobić. Ja mam jutro i płakać mi się chce z nerwów. W ogóle na 28 pytań niby powinnam umieć 18, a 10 przeszło do etapu czytania, bo mylą mi się te cholerrne rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
Dosyć spokojnie tu dzisiaj. Chyba, że tylko mi się wydaje
![]() Jakiś dziwny ten dzień... Wstałam później niż chciałam [ale to pewnie wina wczorajszego grilla], nie moge sie zmobilizować, żeby cokolwiek zrobić, ciągle źle się czuję, nie chce mi się wcale jeść i nie mam zapału żeby się za cos zabrac [jedynie posprzątałam troche]. Wypiję kawe i może mnie otrzeźwi trochę. Przecież mam co robić i czego sie uczyć ![]() nie wiem co jest ;||| jakaś roślina ze mnie :\\\ Dziewczyny pamiętacie wizażanki, których już długo tu nie było? Mnie się dzis przypomniała independent woman...
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2009-06-18 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
egzamin z programowania na 150 osób zdało...16
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
a Ty zdalas Hula? jesli ta to gratki jesli nie, to sama widzisz, ze nie ma sie czym przejmowac;*
mam dosc tego ze ojciec ciagle sie denerwuje i wrzesczy takie rzeczy, zamiast porozmawiac ![]()
#4273 |
Zakorzenienie
|
ni eudało mi się
![]() kolejne podejście jest w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Ale była kolejka w Wordzie w Gliwicach
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Następnym razem zdasz, ja też ![]() Jutro rozmowa w Orange ![]()
![]() |
#4275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i duży buziak dla wszystkich, bo widzę, że nastroje dzisiaj nie za ciekawe ![]()
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
wrocilam ; )
zalatwilam sobie praktyki w finansach od sieprnia. maja boskie biuro, super dyrektora ds rozwoju sieci wlasnej[ on chyba nie ma nawet 25 lat i jest boski <3 ] ogolnie mlodzi ludzie lubiacy ryzyko - bo to przeciez gielda. maja mnie wyszkolic w finansach i mam zobaczyc jak to wyglada od srodka. jest mozliwosc ze mi nawet zaplaca za jakies certyfikaty, a juz na pewno wydadza certyfikat odbytych praktyk. wszystko ladnie pieknie ^^ jak bedzie nie wiadomo. o 20 swietna dziewczyna ze swietnym mieszkanie, z ktora chce mieszkac ma mi dac znac czy mnie chce. sie okaze czy stawiam ta wodke ![]() poki co - musze sie ogarnac i i wziac za mikro ^^
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-18 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykładowca powiedział: myślę, że wszyscy zaliczą, ale nie wiem w którym terminie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
już jest ze mną źle... przeczytalam "idę się ogarnąć i zrobić in vitro" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostalam wiadomosc "no to pomieszkamy razem ; ) ile? zobaczymy ![]() STAWIAM WODKE!!!!
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-18 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż dziwne, nie wyobrażam sobie, żeby moja grupa nie imprezowała razem;P jest u nas tylko 1 osoba, która się odłącza (ale ona jest 4lata starsza i mówi, że jej się już nie chce;P). Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też na 99% pójdę w wakacje ![]() ![]() ledwo żyję, spałam do 18, teraz muszę wstać i iść na kolejne imprezy, mam nadzieję, że w końcu głowa przestanie mnie tak boleć i kac pójdzie sobieee gdzieś. a Wy dziewczyny, głowy do góry!! ![]()
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Vill to kiedy ta wódka
![]() no i powiedz nam coś więcej o tym mieszkaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mieszkanie dwupokojowe, ja bede mieszkac z dziewczyna ktora pracuje i jest ode mnie 4 lata starsza ![]() robi teraz tez licencjat zaocznie ![]() ogolnie kolorowe, bardzo ladne i przytulne, duzy balkon, 2 lustra w przedpokoju, typowe babskie mieszkanie ![]() i do tego super lokalizacja - pod duuuzym przystankiem gdzie jezdzi duzo tramwajow i autobusow, mnostwo tam sklepow jest, nawetmoj bank ![]() a co najwazniejsze - jakies 3/4 minutki pieszo na moja uczelnie ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak imprezowali na poczatku ja bylam zajeta P ![]() a naprawde szkoda. na imprezie grupowej bylam raz -na miescie, i po ekonomaliach na miescie ale tylko z 2 dziewczynami, tez zaluje bo moja najlepsza kumpela z grupy zrezygnowala ze studiow na poczatku tego semestru, a jakis miesiac temu w oogle wyprowadzila sie z wro : ( w grupie mam osob jakies 25 chyba. a program ten sam bo kierunek ten sam, a to nowy kierunek wiec podejrzewam ze jednak jest to jakos troche odgornie ustalane ![]() a godzin praktyk nie wiem, bo mamy ustalic wszystko potem, bo mam je zaczac niby od sierpnia, i jak sie sprawdze maja mnie tam zostawic ![]() tylko ze tam jest wynagrodzenie prowizyjne wiec srednio dot ego podchodze ^^ ale podobno w branzy finansowej / gieldowej to normalka. zreszta to sa takie praktyki.. nie te z uczelni tylko takie o, chociaz sie licza ![]() [wyslalam cv tak z glupia ;x] zobaczymy bo jak na razie za pieknie to wygladalo a ci ludzie mlodzi strasznie ![]() ale ciesze sie ze mam gdzie mieszkac : ) ![]()
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-06-18 o 18:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ile będziesz płąciłą? z tego co opisujesz to fajne miejsce znalazłas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Nija
![]() ![]() Tobie tez zycze powodzenia w wyborach bo ja wiem ze jak sie bardzo chce to sie wszystko da ![]() Cytat:
no wlasnie miejsce bardzo fajne, i bede miala 2 mamusie, bo ta druga dziewczyna ma 30 lat, ale podobno jest fajna strasznie ![]() mam nadzieje ze bedzie fajna choc juz mnie poinformowala ze nie lubi balaganu ; ) wiec bede miala mobilizacje do codziennego sprzatania ![]()
![]() |
#4287 |
Zadomowienie
|
Hula a Ty napisałaś ze chcesz sie zabrac na spokojnie za szukanie pracy. To co z tą herbaciarnią(czy jakoś tak) w ck?
![]() |
#4288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jutro się wybieram hurtowo roznosić Cv, może coś się uda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
no datego ze mieszkanie wynajmowane kilka lat temu [prawdopodobnie nie podnoszony czynsz] i kosztuje 1200 plus oplaty
![]() a wlasnie moja przyszla wspollokatorka jest kierowniczka herbaciarni ![]() i jak tu sie zabrac za mikro, noo jak, ale obiecalam sobie ze posiedzie chociaz 2 godzinki zeby sobie poprzypominac wszystko ^
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szykuję się, jadę do tych głupich Katowic, czekam w kolejce, a on co ![]() ![]() Jeszcze podobno dziadki w pretensjach, że ja dostanę nowy samochód, a moja kuzynka ma używany. Tylko dodatkowo ma gratis wlewaną benzynę, opłacane studia. W ogóle tylko ja z bratem nie dostaje od nich pieniędzy za to, że studiuje, a wszyscy inni wnukowie dostawali co miesiąc. I nawet nie chodzi mi o tą kasę, tylko o to, że jestem gorzej traktowana W H&M są nawet fajne białe rurki na wyprzedaży za 60zł, ale niestety na mnie za krótkie. Pocieszyłam się spodniami z Terranovy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.