|
|
#4261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Przy obniżeniach nastroju trochę pomaga... przy czymś poważniejszym wręcz odwrotnie...
|
#4262 |
|
grozi wypollizowaniem
|
http://www.youtube.com/watch?v=BQHIk...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ex-jn...eature=related miłego dnia
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-13 o 12:25 |
|
|
|
#4263 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, dostałam od koleżanki listę perfum z FM. Wiem, wiem - podróbki, ale zbliżone do oryginału
![]() Mam pytanie. Jeśli któraś z Was wie, jak pachniały perfumy z AVON Extraordinary (takie ostre, pieprzowe), to jakie z tych "znanych" mogłaby mi polecić, zbliżone nutą? Matko, namąciłam - mam nadzieję że ktoś zrozumiał
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Dość karkołomne przedsięwzięcie ![]() To nie lepiej kupić Extraordinary po prostu?
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam nos na kwintę... Kraków bez Euro...
![]() Już podobno były szampany chłodzone, już feta organizowana, a tu taki klops z całkowitego zaskoku. No cóż, gratuluję mieszkankom Poznania, Wrocka, Wawy i Gdańska - udanego eurowania w kuluarach życzę!
|
|
#4266 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
Ekipa była już pewna zwycięstwa
, ale z drugiej strony przecież wszystko szło ok, stadion prawie skończony... Nie rozumiem, sporo kasy dla kraka przejdzie znowu koło nosa. No i szkoda tej atmosfery... Ech!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4268 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Zostaniesz Lisiczką?
![]() Ja właśnie nie wiem, czy przy okazji następnej wizyty ufryzjera się blondzić czy zostawić ten rudzielcowaty kolor, który mam teraz... Big Mamo, czy ta lasencja w awatarze to Ty?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-05-13 o 15:22 |
|
|
|
#4269 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
okazuje sie ze z tym krakowem to była ściema. Uefa nie mogła wybrac Krakowa zamiast któregoś z 4 glównych miast-bo to te 4 złozyły ofertę i taka byla podpisana umowa rządu z uefa. po prostu taka była oferta Polski i została przyjęta. Miasto rezerwowe mogłoby zostać wybrane ewentualnie dodatkowo do tych czterech, ale w żadnym wypadku zamiast któregoś z nich. Gdyby na Ukrainie cos sie porobiło, to kraków mógłby np wskoczyć na to miejsce.
|
|
|
#4270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4272 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
tu znalazłam własnie to o czym pisałam: http://www.sport.pl/sport/12,65025,6...rantowana.html a z tym zaskokiem to chodzi o to ze uef mogła wybrac kraków-dodatkowo, a tego nie zrobiła... poza tym większośc ludzi myslała chyba że to jest tak że z tych 6 ciu miast zostaną wybrane 4 kóre będą najlepiej przygotowane...a to niestety nie tak.. tak czy siak szkoda...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-13 o 16:08 |
||
|
|
|
#4273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niepotrzebna polityczna szopka ![]() Z merytorycznego punktu widzenia to Kraków był najlepiej przygotowany do Euro (w raportach Uefa miał najwyższe oceny), tym bardziej żal...
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-05-13 o 16:19 |
|
|
|
|
#4274 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w każdym razie to wina Polski a nie Uefa ze ni ma krakowa
|
|
|
#4275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahaha wiedziałam że zagmatwam Extraordinary już jest wycofane z oferty, na allegro parę sztuk... A ja nie chcę pachnieć identycznie, ten zapach miał być dla Was drogowskazem jakie NUTY lubię że takie ostre, orientalne ![]() I żebyście mi z tych wysokopółkowych doradzili orientalną nutkę, bo o niektórych (np. o słoniku Kenzo) tylko tu czytałam ![]() btw. Big Mamo co za fota ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Bez Chorzowa też... ![]() Cholera tyle pieniędzy dla całego Śląska przepadło To teraz się posypią inwestycje nie będzie deptaku, ani części usługowo-handlowej
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też byłam za Chorzowem a nie np przereklamowaną i wszędobylską Wawą (sory, wawianki! )A tak poważnie to gdzie Ty się podziewasz? Do baru nie zaglądasz, pić z nami nie chcesz, oj oj oj.
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-05-13 o 16:36 |
|
|
|
|
#4277 |
|
Konto usunięte
|
Kochanie moje, siedzę i walczę z projektami wszelkiej maści i upierzenia
![]() Ty wiesz jakie miałaś zadanie domowe, tak? Laptop dalej pewnie "chory"! ![]() Ehh, mi żal wizerunku moich kochanych Katowic... teraz to już pewnie kompletnie zrujnują Stary Dworzec... a miało być tak pięknie...
|
|
|
|
#4278 | |
|
BAN stały
|
No tak
![]() Cytat:
![]() A inne % to już nie wchodzą w grę? ![]() No właśnie?
|
|
|
|
|
#4279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie zaznałam nigdy tego uczucia ale musi być fajnie cieszyć się tyloma nowymi zapachami ![]() Cytat:
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam wątek, bardzo było interesująco pod moją nieobecność
![]() Oooo, znaczy się niedobre? ![]() Moniu, trzymaj się ciepło Jutro mam wolne, pojadę na zakupy, poczytam, spędzę czas z mężem. Wczoraj się nie widzieliśmy i już się stęskniłam
|
#4281 | |
|
BAN stały
|
wchodzą wchodzą...ale wczoraj ino herbatka (bez prądu)
![]() za to dzisiaj mam karmi....przyszalałam ![]() Cytat:
Dostałam staż na 6 miesięcy...od jutra koniec bezrobocia...leniuchowani a też ![]() Ale zimno.... przyszła próbka Aliena....jednak to miłość jest Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-13 o 18:38 |
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cudowne te Twoje kociaki
Cytat:
Nie rób się na blond Zuziuniu, tak jak dziewczyny - w ciemnym lepiej A mleczna lub gorzka czekolada byłaby chyba idealna dla Ciebie
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-05-13 o 18:45 |
|
|
|
|
#4283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero w przyszłym tygodniu będę mieć dłuższy weekend i jest szansa że małż mnie odwiedzi; nie spodziewałam się że tak szybko Cytat:
i gratulacje z okazji nowej pracy Prawda że Alien cudowny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 |
|
BAN stały
|
Zuzia, to ja tak tylko pro forma poprę dziewczyny - w ciemnym lepiej
![]() Ja z kolei zastanawiam się, czy tej granatowej czerni nie walnąć sobie na stałe. Chyba tak zrobię. Mojego gospodarzenia dzień trzeci. Chyba odkryłam swoje prawdziwe powołanie w kuchni Biorąc pod uwagę moje dwie lewe ręce w tej dziedzinie i wcześniejsze dokonania, to jest to mistrzostwo Komentarz siostry: "Taak, doceniam twój kunszt" ![]() A jutro omlet z brokułami!
|
|
|
|
#4285 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ależ to apetycznie wygląda!
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem wykamana. Dziś wynosiliśmy rzeczy przed totalnym remontem pomieszczeń, kręgosłupa nie czuję, a po wyjściu z pracy skręciłam sobie jeszcze lekko kostkę. Dowlokłam się obolała do domu i mam ochotę albo się upić albo sobie pobeczeć... Chyba wolę pierwszą opcję
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możemy się upić razem (powiedziała ta co pije raz na ruski rok) Moja piosenka dnia Już od godziny słucham http://www.youtube.com/watch?v=H32c1wEDdwQ&NR=1
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tych panów baaaardzo lubię, ale to nie jest dobra piosenka for ju. Zaraz ci coś znajdę![]() Idę się znieczulić brandy. O tu masz puchaty teledysk póki co ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Xgk9ouBuj-4
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-13 o 19:30 |
|
|
|
|
#4289 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() zastanawiam sie tylko czy potrzebnie tak zmasakrowałaś tą bidną cukinke
|
|
|
#4290 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

co za fota 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Biorąc pod uwagę moje dwie lewe ręce w tej dziedzinie i wcześniejsze dokonania, to jest to mistrzostwo