![]() |
#4261 | |
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wypadania.html Z tej firmy co ty wkleiłaś nie miałam.
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Wax jest świetny ja zawsze będę go zachwalać, ale musisz spróbować sama na swoich włosach
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Moderator
|
Ja miałam jeszcze z innej firmy. Ale nie widzę go na kwc a w moim rodzinnym mieście najczęściej sie z nim spotykałam i tez była bardzo dobry a może nawet lepszy tylko zapach miał gorszy. Był do włosów blond i miał czerwona etykietke z tego co pamietam. Teraz mam z tej firmy co wklejalam i jest bardzo dobry.
Przepraszam za zamieszanie. Moj był tej samej firmy tylko do blond ma troszkę inne opakowanie: http://www.leku.pl/prod/69,9585 Ale producent ten sam. Wiec kupujcie tylko LBiotica
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-04-14 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Wtajemniczenie
|
no organizowanie imprez i ich ocena to miód, ale potem opisywanie tego i całe blablabla to jest problem zwłaszcza, że ostatnią imprezą jaką mam w segregatorze są Andrzejki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aha i mam problem, próbuję ustawić podpis, ale go nie widzę:/ w ustawieniach mam zaznaczone, żeby pokazywało podpisy. Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-14 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Rozeznanie
|
Mess Ty głupolu figurka jest super i jak na moje oko nc nie musisz zmieniać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4269 |
Rozeznanie
|
1.jpg 2.jpg pani001.jpg pani005.jpg pani008.jpg
pani14.jpg panie1.jpg panie2.jpg panie3.jpg panie4.jpg
#4270 |
Wtajemniczenie
|
a poszłam sobie dziś wyrwać brwi, a że zapuściłam niemały busz, to bolało i trochę mi łezki pociekły :P a mi się przypomniał taki kawał że gadają dwie babki i jedna mówi - chciałbym poznać faceta, który jednym dotykiem przyprawi mnie o dreszcze a ta druga na to - ja takiego znam. to mój dentysta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zadomowienie
|
messinka świetna figura!!
![]() co do wymiarów to ja mam biust-87 talia-62 biodra-87 46-47 kg, 169 cm ![]() i jestem za chuda!! ![]() musze umyć włoski, tym razem nie nałożę waxa, bo bym za długo czekała;p a spotykam się dziś z tż, będziemy oglądać moją 18. tylko w co się ubrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam 170 wzrostu.. 54kg wagi.. 52 w udzie ![]() 65 w talii.. 92 w biodrach i zaledwie 82 w biuscie ![]() a co do samooceny to tez niestety nie jest u mnie z tym za ciekawie ;/ od zawsze byłam baaaaaaaardzo krytyczna do swojej osoby, wszelkie komplementy uwazałam i w sumie dalej uwazam za gadanie bzdur czesto niezgodnych z prawda i chec podbudowania mnie... to jest dopiero porycie bani ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-14 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bastka jak zobaczyłam to zdjęcie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1239716305 to skojarzyło mi się ze zdjęciem LiLo, które mi się bardzo podoba. Zdjęcie w załączniku ![]()
![]() |
#4274 |
Zadomowienie
|
zapisalam sie do klaniku na nk
![]() a tymczasem zmykam do tżta.. bede zapewne wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Agnesta jesteś śliczna
![]() Jeśli mogę wiedzieć to z którego jesteś rocznika '90 czy tak jak ja '91? Jeśli zdjęcia są z Twojej studniówki to zapewne '90, zgadłam? W Twoich zdjęciach brakuje mi uśmiechu ślicznotko ![]()
#4277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja lubię szczuplutkie osóbki, ale z fajnym tyłkiem i piersiami (niekoniecznie wielkimi) ale takimi jędrnymi ![]() Cytat:
![]() Czas uwierzyć w siebie ![]() Bardzo mało ważysz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem klusek, ale lubię moje ciałko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka ja przy was gruba jestem ![]()
![]() |
#4282 |
Wtajemniczenie
|
no Jak dobrze wyglądać nago
![]() uwielbiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Przyczajenie
|
hej wszystkim
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej dziewczynki! Nie było mnie troszke ale już wszystko nadrobiobe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Przyczajenie
|
taaaaaa....też o takim myślałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
kurdę
![]() ![]() Sałata - matko święta ! nie ubliżając nikomu on wygląda dla mnie jak połączenie prosiaka z pyzatym szczurem... jest okropnym facetek, który stara się być elokwentny a w dodatku gówienko wie na temat mody. Te jego wypowiedzi... jedno co trzeba mu przyznać, to że ładnie rysuje ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to ja bym przegrała ![]() ![]() ![]() ja też ![]() ale biorę się do roboty ![]()
![]() |
#4289 |
Wtajemniczenie
|
no to sie dorwałam do aparaciku
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Raczkowanie
|
Ja! ja! Ja też jestem blondynką
![]() kurcze cos mi nie wychodzi to wielocytowanie ![]() Kupiłam bokserkę różową ale planuje jeszcze czerwoną bo fajnie wygląda do jasnych jeansow ![]() Zrobiłam dzisiaj grzywke!! ![]() ![]() ![]() Moge poprosić link do nk? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.