|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Kliwia sto lat sto lat
![]() (no a teraz wyciągaj to winko ![]() Ja ma fryzjera na 11 a makijaż na 12.30 z tym, ze nie muszę nigdzie jechac, bo to na przeciwko mojego bloku, a ślub mam na 17. |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Rozeznanie
|
monia ja bym zostawila ramiaczka, bo ladnie wygladaja te koronkowe, ale jesli masz sie w nich meczyc i maja Cie denerwowac to zdecyduj sie na wersje bez nich, tez bedzie dobrze
![]() anuuula piekna bizu ![]() dlaczego ja nie wiem kto to jest dodomi? ![]() ![]() agnes mi sie tam podoba Twoj welon i wedlug mnie bedzie ok ![]() madzialenka ja mam yorka w domu i faktycznie piszczalka i robie takie ralum ze szok, ale bardzo fajny psiak. tak sobie upodobala mojego tate (ktory zreszta twierdzi, ze to jego pierwsza wnuczka ![]() ![]() my tez bedziemy miec psiaka, ale po slubie dopiero tylko, ze nie yorka, bo TZ powiedzal, ze takiego szczura nie chce ![]() ![]() ![]() takze Madzia puki Twoj TZ chce kupic yorka to korzystaj, zeby sie nie rozmyslil ![]()
#4263 |
Raczkowanie
|
Ja mam fryzjera na 11, makijaz na 12... slub o 15:30
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() znalazłam coś fajnego na nudę http://www.ministerstwogadzetow.com/...utive-jet.html ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam do fryzjera na 10, a kosmetyczka jak wyjdzie, bo to jedna firma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
80 litrów soku 15 litrów pepsi 15 litrów wody co daje 110 litrów czyli napewno z jej wyliczeń nie wychodzi 2 litry na głowe tylko litr i to jeszcze pięc zabraknie bo ja mam 115 osób a litrów 110 głupia ta baba nie wiem czy ona wogóle czasmi sobie zdaje sprawe co mówi aha tekst o wypiciu kieliszka wódki powiedziała jak Tż powiedział że jestem w ciąży dlatego taka zmiana a wtedy ona do mnie że napewno mi nie zaszkodzi. nie wiem jeszcze ile będzie tych napoi ale napewno nie tyle co ona powiedziała tym bardziej ze zaczynaję pomału upały i napewno każdy będzie więcej pił, aha a ja jeszcze mam poprawiny. Ciekawa jestem jaqk ona to liczyła że jej tak wyszlo Nie za dobrze sie dzisiaj czuje , nie dobrze mi , ale jakos się trzymam, najbardziej denerwuje mnie to że cały czas mnie brzuch boli , lekarz powiedział ze to normalne ale ja się martwie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Rozeznanie
|
co do sokow i innych napojow to sie nie wypowiem, bo nie mam zielonego pojecia jak to ma wygladac i ile na osobe wystarcza, ale mysle, ze lepiej 3l zapewnic, zeby nie braklo. u nas jest tak, ze nic nie dajemy do restauracji (tylko alkohol), oni sie wszystkim martwia
kasiaher brzuszek Cie pewnie boli, bo zachodza tam zmiany ![]() TZ gra na kosoli z moim bratem a ja szukam sukienki na allegro na wesele kolezanki, tylko ze chyba wolalabym ja zmierzyc zanim kupie, wiec pewnie jutro wyciagne TZ na zakupy ![]() no i mamusce trzeba cos kupic ![]() a wlasnie - pisalam Wam o urodzinkach tego malucha od TZ wczoraj... byla mama TZ tez, a ze on nie bedzie sie widziec jutro z nia, kupilismy jej bransoletke na dzien mamy i TZ jej dal juz wczoraj.... ucieszyla sie podziekowala mu i.... przyszla do mnie do pokoju... i podziekowala mi tez ![]() ![]() ![]() ![]()
#4269 |
Zadomowienie
|
zlotko ja mojej mamie wysłałam kwiaty bo mieszkamy od siebie 450 km... tzn. zapłaciłam za nie a będą dostarczone jutro
![]()
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
moja kolezanka tez jest na samym poczatku ciązy i mowila mi ze ją bardzo brzuch boli-tak, ze czasem az zęby zaciska. i ma okropne zawroty głowy. byla u lekarza i tez jej powiedzial ze to normalne. wiec glowka do gory ![]() ![]() a ja dzisiaj odebralam reszte zaproszen- bo zdecydowalismy sie kilka dodrukowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.twojekwiaty.pl/ wysłałam taki bukiecik w wersji jak na zdjęciu http://www.twojekwiaty.pl/Bukiet-Kwi...cza-i-998.html
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2009-05-25 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
kliwia Wszystkiego Najlepszego
![]() A ja dzis wykonczona ![]() ![]() monqac no to jest standard w LF jesli nie chcesz zeby suknia wisiala w szafie na dlugo przed slubem.Ja mam cosmobella 7252 a TY? Poza tym za bardzo nie mam wyjscia bo nie ma mnie teraz w Pl ,wiec nie moge wczesniej jej odebrac. Fryzjera mam na 11,makijaz na 12.30 ale moge sie spoznic od fryzjera to wtedy mama bedzie malowana pierwsza.A slub na 17. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-25 o 17:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sliczny ten bukiecik, ktory wyslalas ![]() ja wybralam to: http://www.twojekwiaty.pl/Drzewko-Radosci-i-980.html i do tego bilecik ![]()
![]() |
#4275 | ||
Zakorzenienie
|
Czuję się fantastycznie
![]() ![]() Cytat:
Wszystko będzie pięknie, zobaczysz ![]() Cytat:
Jak chodzi o napoje to kupiliśmy 160 litrów (łącznie z gazowanymi, sokami, wodą mineralną) i też została ponad 1/4 tego wszystkiego. Naprawdę nie ma co przesadzać, bo później się wyrzuca to co zostaje, bo zanim to wypijecie to zdąży się zepsuć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4277 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kliwia sto lat ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() śliczny Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spadliśmy wczoraj z ambony- wszyscy pytają czy jesteśmy cali ![]() Dziś kolejne zaproszenia rozdane, na ten tydzień już dość, następną partię rozdamy 6 i 7 czerwca. Moja rodzina już właściwie cała została zaproszona, odmówiła nam narazie jedna para, ale spodziewaliśmy się tego, ma sie im urodzić dziecko na kilka dni przed naszym ślubem, więc same rozumiecie. W kazdym razie w ich miejsce już kogoś mamy ![]() Byliśmy tez w USC, mamy wszystkie papiery załatwione. Szybko i od ręki |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4279 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | ||
Zakorzenienie
|
Kliwia, wszystkiego, co najlepsze
![]() Kasiu, gratuluję bycia w stanie błogosłwionym ![]() Cytat:
![]() Śliweńka, to możemy się bronić w podobnym czasie ![]() toyotka, pięknie wyglądasz w sukni ![]() ![]() ktosiu ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jestem bardzo zadowolona z mojej biżuterii slubnej ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
dziekuje kochane za mile słowa w sprawie weloniku
![]() heh.... wszystko mnie denerwuje... wygarnelam dzis TZ-owi wszystko, bo juz mnie meczylo.... ostatnio coraz bardziej samotna sie czuje, mimo ze mam go...
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
sas w ciązy....
![]() ![]()
#4284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak właśnie rodza się plotki ![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-05-25 o 20:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliwia sto lat, duo milosci i radosci oraz pelnienia marzen.. Cytat:
wklejam wam dawno obiecane fotki moich zaproszen.. i tak pierwsza fotka jest z lampą zeby pokazac fakture papieru tzn to ze jest taki super blyszczacy a nastepne juz bez lampy... no i srodek... takie cudenka nam wyszly ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj dla Madzialenki i Kliwii
Kurdę zazdroszczę Wam, , że macie już tak poukładane... Jak ja teraz pomyśle o tym co będzie po ślubie u mnie to aż mi się odechciewa wszystkiego... Kurdę największy problem z mieszkaniem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
wow nie wiedzialam
![]() ![]() edit: juz doczytalam ![]() martucha super ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-25 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a juz sie cieszylam, ze bede ciocia kolejnego dzidziusia ![]()
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
dzis zalatwilismy:
- okres ![]() ![]() - chleb na przywitanie, - rozeznalismy sie w cenach sokow itp i paradoksalnie najtaniej wyjdzie w Kauflandzie (cola, 7up, mirinda, wody) i w Biedronce (soki) ![]() - mamy upominki dla rodzicow - kosze slodkosci (kosz 20zł, a w nim kawa, duza bombonierka, czekoladki nadziewane koniakowe, winko, kawusia, ciacha, a dla mam jeszcze ksiazki "jak zostac dobra tesciowa) -jak zloze wszystko do kupy to zapodam fotki - wybralismy piosenke na pierwszy taniec- w zwiazku z ograniczonymi mozliwosciami zespolu bedzie Glenn Medeiros "nothing gonna change my love for you" - jakze prawdziwe ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg bardzo chcialam, by to nie byla "piosenka sezonowa", ale taka ktora latami beda puszczac w radio i za 20 lat powiemy-synu to nasza pierwsza piosenka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja ostatnio uslyszalam, ze moja woalka to... siatka na warzywa... heh. Olewam to, bo to znaczy, ze ludzie swego gustu nie maja i uwazaja, ze u wszystkich ma byc identycznie :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.