|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
![]() Toyotka pięknieeeeeeeeeee!!!! A ja podzielam zmartwienie polegające na braku czasu... dopiero rozdaliśmy niewielka część zaproszeń i nie wiem kiedy reszta chyba pocztą bo ja po prostu nie mam czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Baaaardzo dziękuję ![]()
30.05.2009 14.00 Edytowane przez toyotka1 Czas edycji: 2009-05-23 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piękna suknia, świetnie się układa, Ty masz figurkę lux, bizuteria przepiękna, butki superanckie. Ogólnie baaaardzo mnie zachwyciło całe zestawienie - bardzo w moim guście ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
witam
![]()
#4145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam wczoraj na slubie u kumpeli wszystko super ksiadz tez... jeden minus.. swiadkowa miala gloe nogi i nic w tym dziwnego gdyny nie to ze na poł piszczeli miala takiego wielkiego strupa.. strasznie to wygladalo nawet moj tz zauwazyl a niepatrzy na takie "pierdoły" i powiedzal patrz swiatkowa ma rozcharatana noge... rozumiemm ze mogla sie skaleczyc czy cos ale przeciez sa plastry o kolorze skory dac je na to rajstopki i nozka super.. a tak.. bardzo sie to rzucalo w oczka... no ale.. ksiadz strzelil fajne kazanie i potem powiedzial dobra juz niezanudza bo wy penie chcecie juuz przyege skladac it.. super naprawde ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
anuuula - bardzo spodobal mi sie pomysl winietek ktore pokazalas. A szpilki znalazlam tu: http://mastershop.kqs.pl/index.php?d=katalog&k_id=8 Ty bedziesz takie robic ? Mysle ze fajnie to bedzie wygladac na stole! Dziewczyny a ja dalej nie moge sie zdecydowac na welon.... Pokazywalam Wam juz ten z allegro, ktory bym chciala - zalacznik. I tak - ten a all kosztowalby 100 a w salonie powiedzialy mi ze ok 200 za taki mi policza. I teraz decyzja czy zamowic z allergo... zawsze to jakies ryzyko jaki bedzie na zywo, chociaz sprzedawca ma dobre komentarze. Wezme chyba dlugosc 80cm - mam 167cm wzostu - bedzie mi tak po pupy siegac - czyt nie wziac dluzszego ?? ![]() Dodaje jeszcze fotke mojej koronki na sukni i przyblizenie welonu - bedzie to pasować ze sobą ?? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-05-24 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ślub tego samego dnia co Ty i pierwszą przymiarkę dopiero 31 lipca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my z TŻ właśnie zmieniliśmy zdanie odnośnie naszej sesji zdjęciowej. Miała być nad morzem ale stwierdziliśmy, że do naszego zamysłu całej imprezy i motywu przewodniego - złotej rybki (nie wiem czy pamiętacie) o wiele lepiej będzie pasowała sesja tutaj: http://www.ozeaneum.de/pl/strona-glowna.html Jak myślicie? Ja strasznie napaliłam się na ten pomysł ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
We wtorek majster juz przychodzi, wiec dzis demontowalismy to co tam bylo.... Boze ja jeszcze nigdy nie widzialam takiego syfu :/ jak odsunelismy lodowke i plytke to myślalam ze zwymiotuje.... nie da sie opisac tego co tam zobaczylam... az zdjecie zrobilam bo mi nikt nie uwierzy jak opowiem, ale tu wstawiac nie bede, moze ktos akurat po obiedzie zajrzy ![]() ja @ dstalam wiec umierajaca i nie za bardzo TZ pozytek ze mnie mial, wiec odwiozl mnie do domu, a sam kolege wzial i beda wynosic to wszystko..bo ja z 4 pietra to chyba godzine jedna szafke bym dzis znosila ![]() Cytat:
![]() wszystko idelanie do siebie psauje i bedziesz naprawde slicznie wylądać ![]() aaa i pochwale sie, ze kupilam w koncu welon ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnosnie sukienki nie martw sie .Ja mam pierwsza przymiarke dopiero 9 dni przed slubem ![]() A my znow nie bedziemy dzis robili tej sesji zareczynowej ,bo znow nie ma slonka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
Czesc. Nie pisałam chyba juz ze sto lat (ciekawe czy mnie ktos jeszcze pamięta
![]() ![]() Przede wszystkim myslami jestem z Małą, mocno trzymam za nią kciuki. Stokrotko za Twojego tatę, tez się pomodlę. Kasiaher ogromie gratuluje, i zazdroszczę, ja jeszcze muszę poczekać trzy miesiące. I takie pytanko do jakiego lekarza chodzisz? Moje przygotowania stoją w miejscu, zapisałam się do fryzjer i do makijażystki, mam problem z kwiatami, w moim małym miasteczku tylko jedna babka robi ładnie, ale już ma zamówienia i się nie wyrobi. Musze szukać kogoś innego. Suknie idę zamówić w środę. Więc spodziewajcie się fotek ![]() I pytanie z innej beczki. Chciałabym przełożyć egzamin na wrzesień za pomocą zwolnienia lekarskiego ![]() No i za 2 tyg. zaczynamy chodzić po urzędach, acha pytanie nr dwa czy ja mogę odebrać metrykę TZ, czy musi być osobiście, bo przy tym akcie o braku przeciwskazań to już oboje. Pozdrawiam i ściskam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Baaaaaardzo dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Biżuterię kupiłam w APARCIE-kolczyki 99 zl, zawieszka 49 zl i łańcuszek 44 zl-razem wyszło 192 zl Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4153 | |||||||
Zakorzenienie
|
Scio czekamy więc na zdjęcia sukienki
![]() Co do tych papierów to nie wiem, czy możesz sama odebrać Tż akt urodzenia. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pokaz welonik ![]() Wczoraj rozdaliśmy 9 zaproszeń ![]() ![]() Dziś rozdamy kolejne 4 zaproszenia. troszkę boję się, że nie damy rady się z tym uwinąć, bo praktycznie kazdy weekend mam teraz zajęty przez szkołe, ale jakoś będziemy się musieli zorganizować. Moja rodzina i znajomi są w zasadzie z tej samej miejscowości, więc w środku tygodnia jakoś się do nich będziemy musieli poczłapać. Gorzej z rodziną Tż, ale trudno, najwyżej rozdamy im te zaproszenia w II połowie czerwca. Wychodze z założenia, że jak komuś bardzo zalezy to przyjedzie i tak. Ostatecznie można więcej zaproszeń wysłać pocztą edit Kupiłam też bieliznę ślubną. Juz jestem w zasadzie cała ubrana. wiecie, że był kłopot żeby znalezć bardotke na pasku silikonowym w kolorze ecru. Pytałam w kilku sklepach na starówce, w jednym tylko coś mieli, ale nieciekawe. Potem obleciałam centrum handlowe i dopiero w 4 sklepie coś było. Cieszę się, że już to mam z głowy ![]() edit 2 Madzialenko sto lat ![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-05-24 o 14:19 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co sądzicie o takim pierwszym tańcu?
http://www.youtube.com/watch?v=tAy4f...ture=rec-HM-r2 Musimy z TZtem zaczac w koncu cos cwiczyc i dzis mi sie to spodobalo... |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
hehe wklejam welonik
![]() ![]()
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
śliczny ten welon.
Dziewczyny lepiej zamówić sukienkę z suwakiem, czy wiązaniem gorsetowym, czy może i tym i tym (bo jest taka możliwość)? |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Raczkowanie
|
to zależy jaką masz suknię. Ja nie chciałam wiązania gorsetowego, wybrałam taką z bocznym suwakiem.
#4158 |
Zakorzenienie
|
prosta sukienka typ A.
Myślę, ze wiązanie gorsetowe wydobędzie talie, ale nie wiem, mam straszny problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze chcialam miec wiazanie gorsetowe, a ze mam suknie z koronka to pani mi to odradzily bo nie za ladnie wyglada. I chyba sie z tym zgodze. Wiec jesli suknia jest z gladkiego maerialu tafty, satyny... to wiazanie gorsetowe zrob ! bedzie pewna dodatkowo ozdoba. A jesli masz dosc zdobna suknie i np. z koronka to bym sie zdecydowala na pewnoi na zamek. Ja mam w mojej zamek! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Wtajemniczenie
|
Czesc wszystkim,duzo mam do nadrabiania
przez weekend bylismy na dzialce i tak rozmawialam z psiapciolka o pierwszych tancach i piosenkach i oto co nam przychodzilo do glowy ![]() FOXTROT : It Had to Be you - Harry Connick Jr. The way You Look Tonight - Frank Sinatra Our Love is Here to Stay - Rod Stewart They Can't Take that Away from Me - Regis Phelbin WALC : Could I Have This Dance - Anne Murray You Light Up my Life - Joe Brooks Sunrise Sunset - Fiddler on the Roof Fascination - Jane Morgan BLUES/SLOW FOX : Wonderful World - Louis Armstrong Unforgettable - Natalie & Nat King Cole At Last - Etta James or Louis Rawls Someone to Watch Over Me - Rod Ste albo cos z tego: Byłaś Sama Wśród Ludzi Chcę Tu Zostać Fale Dunaju Od Nocy Do Nocy Moje Jedyne Marzenie Wiedeńska Krew Wielka Miłość Zabiorę Cię Właśnie Tam Zawsze Tam Gdzie Ty Zostańmy Razem Luis Amstrong - What a wonderfull world Elvis Presley - You were always on my mind Joe Cooker - You Are So Beautiful Michael Bolton - When A Man Loves A Woman Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love Anna Jantar-Przetańczyć z Tobą chce całą noc Krajewski Seweryn - Wielka Miłość Krajewski Seweryn- Czekasz na te jedna chwile Sumptuastic - Kołysanka Beata Kozidrak - Myśl i słowa Krzysztof Kilianski i Kayah - Prócz Ciebie nic "Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie jutr słodki smak ..." - nie pamiętam zespołu Bajm - byc z toba Rh+ - Po prostu Milosc Farba - Chcę Tu Zostać Michal Bajor - Moja Milosc Najwieksza Bajor - na wiele lat "Sen na pogodne dni" Beaty Bartelik. -malo znana ale ladne slowa Natalia Kukulska- Zakochani Krzysztof Krawczyk- O Tobie Chłopcy z Placu broni- Kocham Cie Magma- wszytskie chwile Leonard Cohen Dance me to the end of love Brian Adams Heven Glenn medeiros Nothing's gonna change my love for you Michael Bolton When a man loves a woman O rany ale tego jest,moze sie komus przyda ,my i tak wybralismy Paulle ale jakie kroki to niewiemy ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Wie ktos moze co z MALA,martwie sie o nia, jestem pelna nadziei ze wyzdrowieje ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- kasiaher-GRATULUJE,uwazaj na siebie jedz duzo ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Bardzp ladny welon taki elegancki ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Mam pytanie do dziewczyn z KRAKOWA-gdzie zamawiacie ciasto i tort?Macie jakies sprawdzone cukiernie?
#4161 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się; ja wybrałam dość zdobną i nietypową suknię, więc wiązanie nie pasowało. Jeśli jest gładka, będzie ozdobą.
![]()
#4162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ehmm jak rozróżnić tradycyjny biustonosz od bardotki? ale wstyd, jestem kobietą, a nie wiem... ![]() Madzia przyłączam się do życzeń! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zobaczcie jaka pogoda bedzie http://www.twojapogoda.pl/ tu wejsc na sezonowa
Jak dlamnie sierpien rewelacja oby sie sprawdzilo!!
#4165 |
Zakorzenienie
|
Kasiaher... Gratuluję ale się cieszę i zazdroszczę :P
Scio witaj dawno Cię nie było... |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Raczkowanie
|
Ładniutki wybrałas sobie welonik, bardzo delikatnie wygląda
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do wiazan gorsetowych to ja mam suknie z koronka i mam wiazanie gorsetowe i nie wyglada zle..
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choc nawet jak napisze to i tak nikt nie zauważa, bo odpowiedzi na moje pytanie nie ma ![]() Suknia jest dosyć prosta, z satyny, przyd ma taką trójkątną warstwę z tiulu z koronką i trochę koronki jest na biuście. tył jest lekko drapowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
ale dzisiaj malutko napisałyście pewno przez to ze weekend byl ![]() My z TŻtem byliśmy na "weekendowym kursie tańca" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Wtajemniczenie
|
cześć
wpadłam na chwilkę, jutro sobie poczytam co napisałyście scio chodze do DR. Lanckoroński ale przepiszę się albo do chruściela albo do wołowca, nie wiem jeszcze, koleżankę mam co pracuje w aszpitalu na czarnowie i załatwi mi połozna albo na kościuszki jestem narazie spiąca , najbardziej to mnie piersi bolą , rozmiar sie powieksza coraz bardziej chyba tylko po tym raczej podejrzewała że jestemw ciąży
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.