Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-23, 21:30   #4141
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez Candy80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak przeglądam wątki ślubne.. sama czekam na mój "Wielki dzień" 22 sierpnia suknię już wybrałam i z niecierpliwością czekam na pierwszą przymiarkę w lipcu wybrałam sobie dość nietypową, bo baardzo ozdobną i teraz mam problem, bo będę musiała chyba zrezygnować albo ograniczyć biżuterię. Widziałam piękny komplet svarowskiego ale niezbyt mi pasował... chyba poszukam czegoś delikatnego z k0lczyków. W środę jade poszukiwać butów i już się boję, że nie znajdę. Na codzień chodze na obcasie więc z tym raczej nie będzie problemu, tylko gdzie szukać butków???
Ps. Twoja suknia ze zdjęcia piękna, lubię takie zdobne świecidełka, sama też mam takich dużo.
Hej ślubujemy tego samego dnia

Toyotka pięknieeeeeeeeeee!!!!

A ja podzielam zmartwienie polegające na braku czasu... dopiero rozdaliśmy niewielka część zaproszeń i nie wiem kiedy reszta chyba pocztą bo ja po prostu nie mam czasu albo nie możemy się zgadać z Tż... bo albo on w pracy albo ja albo się mijamy ...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 22:13   #4142
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
suknia piekna można wiedzieć za ile??i z salonu w Opolu czemu ja do niego nie zaszłam on jest na Eichendorffa?
Dzięki Tak, z Opola na Eichendorffa. Kosztowała 2790, ale teraz podrożała i jest już za 2990.

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość

Toyotka pięknieeeeeeeeeee!!!!
Baaaardzo dziękuję

Edytowane przez toyotka1
Czas edycji: 2009-05-23 o 22:15
toyotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 23:52   #4143
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Ale miło,że ktoś o mnie pamięta-dziękuję Kliwia
Na przymiarce byłam wczoraj i jestem zachwycona. Trzeba tylko zwęzić i skrócić troszeczkę i w środę będzie do odebranie. Poza tym mam już swoje buciki i biżuterię
Nie mogę uwierzyć,że został już tylko tydzień
WOOOWWWW !!!Cudnie
Piękna suknia, świetnie się układa, Ty masz figurkę lux, bizuteria przepiękna, butki superanckie. Ogólnie baaaardzo mnie zachwyciło całe zestawienie - bardzo w moim guście aż chce się patrzeć

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 07:41   #4144
kaska87
Zakorzenienie

witam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 08:00   #4145
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Na przymiarce byłam wczoraj i jestem zachwycona. Trzeba tylko zwęzić i skrócić troszeczkę i w środę będzie do odebranie. Poza tym mam już swoje buciki i biżuterię
pieknie..

bylam wczoraj na slubie u kumpeli wszystko super ksiadz tez... jeden minus.. swiadkowa miala gloe nogi i nic w tym dziwnego gdyny nie to ze na poł piszczeli miala takiego wielkiego strupa.. strasznie to wygladalo nawet moj tz zauwazyl a niepatrzy na takie "pierdoły" i powiedzal patrz swiatkowa ma rozcharatana noge... rozumiemm ze mogla sie skaleczyc czy cos ale przeciez sa plastry o kolorze skory dac je na to rajstopki i nozka super.. a tak.. bardzo sie to rzucalo w oczka...
no ale.. ksiadz strzelil fajne kazanie i potem powiedzial dobra juz niezanudza bo wy penie chcecie juuz przyege skladac it.. super naprawde
Stary 2009-05-24, 10:29   #4146
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
toyotka - po prosty PRZESLICZNIE! Suknia piekna a Ty w niej wygladasz jak prawdziwa ksiezniczka. Bardzo podoba mi sie twoja bizu, tez cos takiego byc chciala - gdzie i za ile ja kupilas ?

anuuula - bardzo spodobal mi sie pomysl winietek ktore pokazalas. A szpilki znalazlam tu:
http://mastershop.kqs.pl/index.php?d=katalog&k_id=8

Ty bedziesz takie robic ? Mysle ze fajnie to bedzie wygladac na stole!

Dziewczyny a ja dalej nie moge sie zdecydowac na welon.... Pokazywalam Wam juz ten z allegro, ktory bym chciala - zalacznik.
I tak - ten a all kosztowalby 100 a w salonie powiedzialy mi ze ok 200 za taki mi policza. I teraz decyzja czy zamowic z allergo... zawsze to jakies ryzyko jaki bedzie na zywo, chociaz sprzedawca ma dobre komentarze. Wezme chyba dlugosc 80cm - mam 167cm wzostu - bedzie mi tak po pupy siegac - czyt nie wziac dluzszego ?? ??
Dodaje jeszcze fotke mojej koronki na sukni i przyblizenie welonu - bedzie to pasować ze sobą ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 592163058.jpg (38,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0153.jpg (49,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wh882.jpg (117,9 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-05-24 o 10:39
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 11:12   #4147
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość

Zrobilam bransoletke jeszcze tylko żyłke musze odciać chociaz zdjecia jakies nie bardzo mi wyszły w rzeczywistosci kryształki ładnie załamuja swiatło tak wyglada moja ślubna biżuteria Co myślicie oceńcie???
bardzo ładnie wyszedł ten komplecik. Bransoletka fajna, proporcjonalna, podoba mi się

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
- a kiedy masz przymiarke pierwsza? bo ja mma dopiero po 20 lipca
Ja mam ślub tego samego dnia co Ty i pierwszą przymiarkę dopiero 31 lipca

Cytat:
Przepiękna suknia i w ogóle cały komplet

Cytat:
Dziewczyny, tak przeglądam wątki ślubne.. sama czekam na mój "Wielki dzień" 22 sierpnia suknię już wybrałam i z niecierpliwością czekam na pierwszą przymiarkę w lipcu wybrałam sobie dość nietypową, bo baardzo ozdobną i teraz mam problem, bo będę musiała chyba zrezygnować albo ograniczyć biżuterię.
Witaj, pokażesz nam swoją suknię?

A my z TŻ właśnie zmieniliśmy zdanie odnośnie naszej sesji zdjęciowej. Miała być nad morzem ale stwierdziliśmy, że do naszego zamysłu całej imprezy i motywu przewodniego - złotej rybki (nie wiem czy pamiętacie) o wiele lepiej będzie pasowała sesja tutaj:
http://www.ozeaneum.de/pl/strona-glowna.html
Jak myślicie? Ja strasznie napaliłam się na ten pomysł (wczoraj na niego wpadłam). Wysłałam właśnie maila do naszej organizatorki, ciekawe co mi odpisze, bo my już w sumie mamy wszystko załatwione i zapłaconą zaliczkę a w tej sytuacji możliwe, że trzeba będzie zmienić fotografa

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 11:25   #4148
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

A my z TŻ właśnie zmieniliśmy zdanie odnośnie naszej sesji zdjęciowej. Miała być nad morzem ale stwierdziliśmy, że do naszego zamysłu całej imprezy i motywu przewodniego - złotej rybki (nie wiem czy pamiętacie) o wiele lepiej będzie pasowała sesja tutaj:
Jak myślicie? Ja strasznie napaliłam się na ten pomysł (wczoraj na niego wpadłam). Wysłałam właśnie maila do naszej organizatorki, ciekawe co mi odpisze, bo my już w sumie mamy wszystko załatwione i zapłaconą zaliczkę a w tej sytuacji możliwe, że trzeba będzie zmienić fotografa
Ja mysle ze i nad morzem i w oceanarium pasuje - i tu i tu motyw złotej rybki sie moze przewijac. Ale przyznam ze taka scenaria w oceanarium byłaby boska !!
Stary 2009-05-24, 11:58   #4149
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a właśnie jak się ułozyło z tym Waszym mieszkankiem, bo jeśli dobrze pamiętam to chcieliście się zamienić z bratem na mieszkania. Doszło to do skutku?
ech...nie doszło, bedziemy mieszkac z tym co rodzice TZ-ta kupili...trudno.... moze akurat nam sie dobrze wszystko ulozy i za kilka lat zmienimy na jakies normalniejsze

We wtorek majster juz przychodzi, wiec dzis demontowalismy to co tam bylo.... Boze ja jeszcze nigdy nie widzialam takiego syfu :/ jak odsunelismy lodowke i plytke to myślalam ze zwymiotuje.... nie da sie opisac tego co tam zobaczylam... az zdjecie zrobilam bo mi nikt nie uwierzy jak opowiem, ale tu wstawiac nie bede, moze ktos akurat po obiedzie zajrzy
ja @ dstalam wiec umierajaca i nie za bardzo TZ pozytek ze mnie mial, wiec odwiozl mnie do domu, a sam kolege wzial i beda wynosic to wszystko..bo ja z 4 pietra to chyba godzine jedna szafke bym dzis znosila

Cytat:
pięknie
wszystko idelanie do siebie psauje i bedziesz naprawde slicznie wylądać

aaa i pochwale sie, ze kupilam w koncu welon taki jak chcialam, na dole z błyszczącymi cyrkoniami czy tam czym... co prawda 300 zl kosztowal, ale przynajmniej mi sie podoba

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 12:05   #4150
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładnie wyszedł ten komplecik. Bransoletka fajna, proporcjonalna, podoba mi się

Ja mam ślub tego samego dnia co Ty i pierwszą przymiarkę dopiero 31 lipca

Witaj, pokażesz nam swoją suknię?

pomysł na sesje super
Odnosnie sukienki nie martw sie .Ja mam pierwsza przymiarke dopiero 9 dni przed slubem

A my znow nie bedziemy dzis robili tej sesji zareczynowej ,bo znow nie ma slonkaKurcze ja sie zalamie,nie mozemy sie zgadac od wrzesnia A slub juz niedlugo...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 13:10   #4151
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc. Nie pisałam chyba juz ze sto lat (ciekawe czy mnie ktos jeszcze pamięta) ale z postami jestem na bieżąco

Przede wszystkim myslami jestem z Małą, mocno trzymam za nią kciuki.
Stokrotko za Twojego tatę, tez się pomodlę.

Kasiaher ogromie gratuluje, i zazdroszczę, ja jeszcze muszę poczekać trzy miesiące. I takie pytanko do jakiego lekarza chodzisz?

Moje przygotowania stoją w miejscu, zapisałam się do fryzjer i do makijażystki, mam problem z kwiatami, w moim małym miasteczku tylko jedna babka robi ładnie, ale już ma zamówienia i się nie wyrobi. Musze szukać kogoś innego.

Suknie idę zamówić w środę. Więc spodziewajcie się fotek

I pytanie z innej beczki. Chciałabym przełożyć egzamin na wrzesień za pomocą zwolnienia lekarskiego Jakie to musi byc zwolnienie? takie zwykłe zaświadczenie?

No i za 2 tyg. zaczynamy chodzić po urzędach, acha pytanie nr dwa czy ja mogę odebrać metrykę TZ, czy musi być osobiście, bo przy tym akcie o braku przeciwskazań to już oboje.

Pozdrawiam i ściskam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 13:29   #4152
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
WOOOWWWW !!!Cudnie
Piękna suknia, świetnie się układa, Ty masz figurkę lux, bizuteria przepiękna, butki superanckie. Ogólnie baaaardzo mnie zachwyciło całe zestawienie - bardzo w moim guście aż chce się patrzeć
Dziękuję Ci bardzo To dopiero pierwsza przymiarka była,więc i tak jeszcze nie leży tak jak powinna, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pieknie..
Baaaaaardzo dziękuję

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
toyotka - po prosty PRZESLICZNIE! Suknia piekna a Ty w niej wygladasz jak prawdziwa ksiezniczka. Bardzo podoba mi sie twoja bizu, tez cos takiego byc chciala - gdzie i za ile ja kupilas ?
Dziękuję-ale jesteście kochane Naprawdę cieszę się,że Wam się podoba
Biżuterię kupiłam w APARCIE-kolczyki 99 zl, zawieszka 49 zl i łańcuszek 44 zl-razem wyszło 192 zl

Cytat:
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
pięknie
wszystko idelanie do siebie psauje i bedziesz naprawde slicznie wylądać
Mam taką nadzieję Dzięki wielkie
Stary 2009-05-24, 13:30   #4153
baja_86
Zakorzenienie

Scio czekamy więc na zdjęcia sukienki
Co do tych papierów to nie wiem, czy możesz sama odebrać Tż akt urodzenia.

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
nie podpisze - musisz dostac rozgrzeszenie
ale dla czego wychodzisz od razu z zalozenia ze nie dostaniesz rozgrzeszenia? bedzie dobrze - jak ksiadz wie, ze to spowiedz przed slubna to calkiem inne ma podejscie
to nie tak, że się odrazu nastawiam na najgorsze Chciałam tylko ciekawość zaspokoić Mam nadzieję, że będzie ok

Cytat:
śliczna suknia, pięknie się mieni, biżu i buty bardzo do niej pasują

Cytat:
Dziewczyny, tak przeglądam wątki ślubne.. sama czekam na mój "Wielki dzień" 22 sierpnia suknię już wybrałam i z niecierpliwością czekam na pierwszą przymiarkę w lipcu wybrałam sobie dość nietypową, bo baardzo ozdobną i teraz mam problem, bo będę musiała chyba zrezygnować albo ograniczyć biżuterię. Widziałam piękny komplet svarowskiego ale niezbyt mi pasował... chyba poszukam czegoś delikatnego z k0lczyków. W środę jade poszukiwać butów i już się boję, że nie znajdę. Na codzień chodze na obcasie więc z tym raczej nie będzie problemu, tylko gdzie szukać butków???
Ps. Twoja suknia ze zdjęcia piękna, lubię takie zdobne świecidełka, sama też mam takich dużo.
Witaj

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Aż miło patrzy się na Wasze przygotowania ślubne Powiem Wam szczerze, że nam aż trudno jest uwierzyc, że to już za nami.
Dziś byłam zawieźć swoją suknię do komisu, prawie się popłakałam w samochodzie, że muszę ja oddać. Z drugiej strony jednak to byloby bez sensu, gdyby suknia miała wisieć w szafie i się kurzyć, więc może chociaż komuś przyniesie tyle szczęścia w dniu ślubu ile przyniosła mi.

P.S. Otrzymałam kilka zaproszeń na n-k. Zaakceptowalam te, które były podpisane, bo przynajmniej później latwiej mi dopasować nazwisko do nicku.W miarę możliwości proszę o info kto jeszcze do mnie pisał
Jak się czujesz jako młoda mężatka?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pieknie..

bylam wczoraj na slubie u kumpeli wszystko super ksiadz tez... jeden minus.. swiadkowa miala gloe nogi i nic w tym dziwnego gdyny nie to ze na poł piszczeli miala takiego wielkiego strupa.. strasznie to wygladalo nawet moj tz zauwazyl a niepatrzy na takie "pierdoły" i powiedzal patrz swiatkowa ma rozcharatana noge... rozumiemm ze mogla sie skaleczyc czy cos ale przeciez sa plastry o kolorze skory dac je na to rajstopki i nozka super.. a tak.. bardzo sie to rzucalo w oczka...
no ale.. ksiadz strzelil fajne kazanie i potem powiedzial dobra juz niezanudza bo wy penie chcecie juuz przyege skladac it.. super naprawde
ksiądz jajcarz

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja dalej nie moge sie zdecydowac na welon.... Pokazywalam Wam juz ten z allegro, ktory bym chciala - zalacznik.
I tak - ten a all kosztowalby 100 a w salonie powiedzialy mi ze ok 200 za taki mi policza. I teraz decyzja czy zamowic z allergo... zawsze to jakies ryzyko jaki bedzie na zywo, chociaz sprzedawca ma dobre komentarze. Wezme chyba dlugosc 80cm - mam 167cm wzostu - bedzie mi tak po pupy siegac - czyt nie wziac dluzszego ?? ??
Dodaje jeszcze fotke mojej koronki na sukni i przyblizenie welonu - bedzie to pasować ze sobą ??
zamów ten z allegro, ja sama kupiłam welon u tego sprzedawcy i jestem zadowolona- był dokładnie taki jak na zdjeciu- z tym, że ja zwykłą mgiełkę mam.

Cytat:
ech...nie doszło, bedziemy mieszkac z tym co rodzice TZ-ta kupili...trudno.... moze akurat nam sie dobrze wszystko ulozy i za kilka lat zmienimy na jakies normalniejsze

We wtorek majster juz przychodzi, wiec dzis demontowalismy to co tam bylo.... Boze ja jeszcze nigdy nie widzialam takiego syfu :/ jak odsunelismy lodowke i plytke to myślalam ze zwymiotuje.... nie da sie opisac tego co tam zobaczylam... az zdjecie zrobilam bo mi nikt nie uwierzy jak opowiem, ale tu wstawiac nie bede, moze ktos akurat po obiedzie zajrzy
ja @ dstalam wiec umierajaca i nie za bardzo TZ pozytek ze mnie mial, wiec odwiozl mnie do domu, a sam kolege wzial i beda wynosic to wszystko..bo ja z 4 pietra to chyba godzine jedna szafke bym dzis znosila

aaa i pochwale sie, ze kupilam w koncu welon taki jak chcialam, na dole z błyszczącymi cyrkoniami czy tam czym... co prawda 300 zl kosztowal, ale przynajmniej mi sie podoba
fajnie, że w ogóle macie swoje 4 kąty, nie wszytscy mają to szczęscie.
Pokaz welonik

Wczoraj rozdaliśmy 9 zaproszeń Oczywiscie u każdego kawka bo inaczej się nie da. Wszyscy bardzo się cieszyli i potwierdzili przybycie. zaskoczeni byli, że sama zrobiłam zaproszenia, myśleli, że je gdzieś zamówiliśmy
Dziś rozdamy kolejne 4 zaproszenia.
troszkę boję się, że nie damy rady się z tym uwinąć, bo praktycznie kazdy weekend mam teraz zajęty przez szkołe, ale jakoś będziemy się musieli zorganizować. Moja rodzina i znajomi są w zasadzie z tej samej miejscowości, więc w środku tygodnia jakoś się do nich będziemy musieli poczłapać. Gorzej z rodziną Tż, ale trudno, najwyżej rozdamy im te zaproszenia w II połowie czerwca. Wychodze z założenia, że jak komuś bardzo zalezy to przyjedzie i tak. Ostatecznie można więcej zaproszeń wysłać pocztą

edit
Kupiłam też bieliznę ślubną. Juz jestem w zasadzie cała ubrana.
wiecie, że był kłopot żeby znalezć bardotke na pasku silikonowym w kolorze ecru. Pytałam w kilku sklepach na starówce, w jednym tylko coś mieli, ale nieciekawe. Potem obleciałam centrum handlowe i dopiero w 4 sklepie coś było.
Cieszę się, że już to mam z głowy

edit 2

Madzialenko sto lat wszystkiego naj naj z okazji urodzin

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-05-24 o 14:19
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 14:19   #4154
Zakorzenienie

Dziewczyny co sądzicie o takim pierwszym tańcu?
http://www.youtube.com/watch?v=tAy4f...ture=rec-HM-r2

Musimy z TZtem zaczac w koncu cos cwiczyc i dzis mi sie to spodobalo...
Stary 2009-05-24, 14:37   #4155
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hehe wklejam welonik tzn dól
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4796.jpg (146,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4797.jpg (147,2 KB, 51 załadowań)

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 14:55   #4156
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

śliczny ten welon.

Dziewczyny lepiej zamówić sukienkę z suwakiem, czy wiązaniem gorsetowym, czy może i tym i tym (bo jest taka możliwość)?

Agatka jest już z nami
Stary 2009-05-24, 15:16   #4157
Candy80
Raczkowanie

GG do Candy80

to zależy jaką masz suknię. Ja nie chciałam wiązania gorsetowego, wybrałam taką z bocznym suwakiem.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090822580113.html
Candy80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 15:19   #4158
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

prosta sukienka typ A.
Myślę, ze wiązanie gorsetowe wydobędzie talie, ale nie wiem, mam straszny problem.

Agatka jest już z nami
Stary 2009-05-24, 15:26   #4159
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
śliczny ten welon.

Dziewczyny lepiej zamówić sukienkę z suwakiem, czy wiązaniem gorsetowym, czy może i tym i tym (bo jest taka możliwość)?
to tez zalezy z jakiego materialu masz suknie...
Ja zawsze chcialam miec wiazanie gorsetowe, a ze mam suknie z koronka to pani mi to odradzily bo nie za ladnie wyglada. I chyba sie z tym zgodze. Wiec jesli suknia jest z gladkiego maerialu tafty, satyny... to wiazanie gorsetowe zrob ! bedzie pewna dodatkowo ozdoba. A jesli masz dosc zdobna suknie i np. z koronka to bym sie zdecydowala na pewnoi na zamek. Ja mam w mojej zamek!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 17:42   #4160
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Czesc wszystkim,duzo mam do nadrabiania
przez weekend bylismy na dzialce i tak rozmawialam z psiapciolka o pierwszych tancach i piosenkach i oto co nam przychodzilo do glowy
FOXTROT :
It Had to Be you - Harry Connick Jr.
The way You Look Tonight - Frank Sinatra
Our Love is Here to Stay - Rod Stewart
They Can't Take that Away from Me - Regis Phelbin
WALC :
Could I Have This Dance - Anne Murray
You Light Up my Life - Joe Brooks
Sunrise Sunset - Fiddler on the Roof
Fascination - Jane Morgan
BLUES/SLOW FOX :
Wonderful World - Louis Armstrong
Unforgettable - Natalie & Nat King Cole
At Last - Etta James or Louis Rawls
Someone to Watch Over Me - Rod Ste
albo cos z tego:
Byłaś Sama Wśród Ludzi
Chcę Tu Zostać
Fale Dunaju
Od Nocy Do Nocy
Moje Jedyne Marzenie
Wiedeńska Krew
Wielka Miłość
Zabiorę Cię Właśnie Tam
Zawsze Tam Gdzie Ty
Zostańmy Razem
Luis Amstrong - What a wonderfull world
Elvis Presley - You were always on my mind
Joe Cooker - You Are So Beautiful
Michael Bolton - When A Man Loves A Woman
Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love
Anna Jantar-Przetańczyć z Tobą chce całą noc
Krajewski Seweryn - Wielka Miłość
Krajewski Seweryn- Czekasz na te jedna chwile
Sumptuastic - Kołysanka
Beata Kozidrak - Myśl i słowa
Krzysztof Kilianski i Kayah - Prócz Ciebie nic
"Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie jutr słodki smak ..." - nie pamiętam zespołu
Bajm - byc z toba
Rh+ - Po prostu Milosc
Farba - Chcę Tu Zostać
Michal Bajor - Moja Milosc Najwieksza
Bajor - na wiele lat
"Sen na pogodne dni" Beaty Bartelik. -malo znana ale ladne slowa
Natalia Kukulska- Zakochani
Krzysztof Krawczyk- O Tobie
Chłopcy z Placu broni- Kocham Cie
Magma- wszytskie chwile
Leonard Cohen Dance me to the end of love
Brian Adams Heven
Glenn medeiros Nothing's gonna change my love for you
Michael Bolton When a man loves a woman

O rany ale tego jest,moze sie komus przyda ,my i tak wybralismy Paulle ale jakie kroki to niewiemy

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Wie ktos moze co z MALA,martwie sie o nia, jestem pelna nadziei ze wyzdrowieje

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

kasiaher-GRATULUJE,uwazaj na siebie jedz duzoi odpoczywaj dbaj o malenstwo

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Bardzp ladny welon taki elegancki

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Mam pytanie do dziewczyn z KRAKOWA-gdzie zamawiacie ciasto i tort?Macie jakies sprawdzone cukiernie?

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 18:39   #4161
Candy80
Raczkowanie

GG do Candy80

Zgadzam się; ja wybrałam dość zdobną i nietypową suknię, więc wiązanie nie pasowało. Jeśli jest gładka, będzie ozdobą.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090822580113.html
Candy80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 19:15   #4162
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo ślicznie wyglądasz w sukieneczce, naprawde super wybór Dodatki super dobrane. Będziesz ślicznie wyglądac w dniu ślubu
Stary 2009-05-24, 19:38   #4163
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
byłam u lekarza , jestem w 5 tygodniu, narzie nic więcej nie moge powiedzieć bo sama nie wiem , ale jest ok w przyszłym tygodniu mam badania krwi i moczu i jakies przeciwciała, dostałam witamny ale kwasu foliowego nie ., mam zdjęcie z USG dobrze widac ale niesety nie pokaże wam bo nie mam skanera.
Super! i nie mogę się doczekać zdjęcia maleństwa

Cytat:
Ślicznie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
...

Wczoraj rozdaliśmy 9 zaproszeń Oczywiscie u każdego kawka bo inaczej się nie da. Wszyscy bardzo się cieszyli i potwierdzili przybycie. zaskoczeni byli, że sama zrobiłam zaproszenia, myśleli, że je gdzieś zamówiliśmy
Dziś rozdamy kolejne 4 zaproszenia.
troszkę boję się, że nie damy rady się z tym uwinąć, bo praktycznie kazdy weekend mam teraz zajęty przez szkołe, ale jakoś będziemy się musieli zorganizować. Moja rodzina i znajomi są w zasadzie z tej samej miejscowości, więc w środku tygodnia jakoś się do nich będziemy musieli poczłapać. Gorzej z rodziną Tż, ale trudno, najwyżej rozdamy im te zaproszenia w II połowie czerwca. Wychodze z założenia, że jak komuś bardzo zalezy to przyjedzie i tak. Ostatecznie można więcej zaproszeń wysłać pocztą

edit
Kupiłam też bieliznę ślubną. Juz jestem w zasadzie cała ubrana.
wiecie, że był kłopot żeby znalezć bardotke na pasku silikonowym w kolorze ecru. Pytałam w kilku sklepach na starówce, w jednym tylko coś mieli, ale nieciekawe. Potem obleciałam centrum handlowe i dopiero w 4 sklepie coś było.
Cieszę się, że już to mam z głowy

edit 2

Madzialenko sto lat wszystkiego naj naj z okazji urodzin
Basiu, jakie macie zaproszenia? bo chyba przegapiłam (albo nie pamiętam...) możesz wkleić zdjęcie?
Ehmm jak rozróżnić tradycyjny biustonosz od bardotki? ale wstyd, jestem kobietą, a nie wiem...

Madzia przyłączam się do życzeń! sto lat!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 19:48   #4164
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Dziewczyny zobaczcie jaka pogoda bedzie http://www.twojapogoda.pl/ tu wejsc na sezonowa
Jak dlamnie sierpien rewelacja oby sie sprawdzilo!!

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 20:09   #4165
Daysy85
Zakorzenienie

Kasiaher... Gratuluję ale się cieszę i zazdroszczę :P

Scio witaj dawno Cię nie było...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 20:18   #4166
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Ładniutki wybrałas sobie welonik, bardzo delikatnie wygląda
Stary 2009-05-24, 20:59   #4167
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
swietny pomysl.. bardzo i sie podoba pasuje do waszej "bajki"

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
"Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie jutr słodki smak ..." - nie pamiętam zespołu
kancelaria - zabiore cie lub wykonanie tomka karolaka

co do wiazan gorsetowych to ja mam suknie z koronka i mam wiazanie gorsetowe i nie wyglada zle..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 21:06   #4168
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Kasiaher... Gratuluję ale się cieszę i zazdroszczę :P

Scio witaj dawno Cię nie było...
Jestem prawie codziennie podczytuje, ale nie piszę bo za bardzo nie mam co
Choc nawet jak napisze to i tak nikt nie zauważa, bo odpowiedzi na moje pytanie nie ma

Suknia jest dosyć prosta, z satyny, przyd ma taką trójkątną warstwę z tiulu z koronką i trochę koronki jest na biuście. tył jest lekko drapowany

Agatka jest już z nami
Stary 2009-05-24, 21:13   #4169
anjadka
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,
ale dzisiaj malutko napisałyście pewno przez to ze weekend byl

My z TŻtem byliśmy na "weekendowym kursie tańca" i było fajnie, teraz wybieramy się kilka razy na indywidualne zeby ulożyć pierwszy taniec
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 21:16   #4170
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
wpadłam na chwilkę, jutro sobie poczytam co napisałyście
scio chodze do DR. Lanckoroński ale przepiszę się albo do chruściela albo do wołowca, nie wiem jeszcze, koleżankę mam co pracuje w aszpitalu na czarnowie i załatwi mi połozna albo na kościuszki

jestem narazie spiąca , najbardziej to mnie piersi bolą , rozmiar sie powieksza coraz bardziej chyba tylko po tym raczej podejrzewała że jestemw ciąży
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości