|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
No ja też zamówiłam dokładnie ten sam rozmiar, i widzę że opinie tu o nim nie za ciekawe, hmm... zobaczę jak przyjdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Rozeznanie
|
a jakie masz wymiary?
#4263 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Nie szukam konkretnego modelu. Nie chcę tylko, żeby był za fikuśny, i żeby nie był wysoko zabudowany - tak, żeby w odrobinę większych dekoltach go nie było widać. Podobają mi się plunge i half-cupy, ale chyba żadnym nie pogardzę. No i nie mam za dużych funduszy (; |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wielkie dzięki za rady. Właśnie zamówiłam Portia Curvy Kate 40H, Harmony 40H i Tango 42GG. Jak mnie wstyd nie spali to wstawię zdjęcia żebyście mogły ocenić dopasowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Copyraptor
|
No nie wiem. Stówkę? Może trochę więcej, jak mi się stanik spodoba..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Wtajemniczenie
|
Ja niestety w Polsce nie potrafie kupić dobrego stanika, jedyny sklep w którym mi sie to udaje to new look w anglii, maja tam świetne staniki, piersi w nich wyglaaja jak o 2 rozmiary większe i co najwazniejsze sa na swoim miejscu, a ceny sa smieszne w porównaniu z polskimi sklepami z bielizna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja osobiście polecam markę Pour Moi? oraz Ruby Pink, bo mam doświadczenie z nimi. Ale na pewno też reszta brytyjczyków ma się czym pochwalić. Zwłaszcza w naszym rozmiarze. Nie poddawaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, pomóżcie mi...
Poszukuję stanika, który będzie dobrze zbierał i wspomoże mnie z migracją (tj. marzy mi się migracja i powoli zaczynam wierzyć, że to możliwe obserwując dziewczyny o podobnych wymiarach itp.) Potrzeba mi tylko 'narzędzia' [czyt. dobrego biustonosza]. Najlepiej jeszcze, żebym nie zbankrutowała od niego...(tak też ok 100-120) Marzy mi się taka dolinka, albo lepiej - kreseczka... Effuniaki się do tego nadają? Czy lepiej rozglądac się za jakimś panaszkiem czy freyą? Jeśli tak to jakim? (najlepiej jeszcze żeby to było białe albo czarne). Mój rozmiar to 65E (69-71/88 mierzyłam parę biustonoszy w tym rozmiarze milli i były ok; mam już jeden gossarda w tym rozmiarze, ale się do migracji nie nadaje).
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja miałam staniki tej firmy i nie polecam - chyba że ktoś się łapie na rozmiarówkę 'standardową' 70A-B itd (+ kolekcja młodzieżowa 65 chyba mają), ale mają rozciągliwe obwody, wąskie krótkie fiszbiny, miseczki z bazarkowej gąbeczki. i czym tu się zachwycać ![]() ![]() z New Looka mam komplet 75A/ S i jestem bardzo zawiedziona że nic się z nim nie da zrobić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Konto usunięte
|
Wprawdzie jest już na głównej, ale możecie wykopać też - im nas wiecej tym lepiej
![]() http://www.wykop.pl/ramka/216145/95-...ogia-stosowana |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zadomowienie
|
Tak to jest moje 80cm, a stanik to nie push up tylko usztywniony plunge
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
No zacznij zacznij, bo masz śliczny biust, który wcale nie jest taki mały.. Najważniejsza jest samoakceptacja i dobrze dobrany stank!
#4276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Wtajemniczenie
|
Przyszedł do mnie Shock Absorber i Freya Darcey, na razie wklejam Shocka bo nie wiem co z nim zrobić
![]() 30C na moje 68/82 (aktualnie na zdjęciu 68/83-84 bo jestem przed okresem) wydaje mi się za mały w miskach ![]() ![]() Zastanawiam się nad wymianą na 30D, nie wiem czy jest taka możliwość bo kupowałam na ebayu, ale obawiam się, że 30D będzie mieć tylko głębsze miseczki a ja bym potrzebowała żeby były wyższe i szersze. Co mi radzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Kolejny biustonosz Panache musze odeslac;/
kompletnie nie dla mnie może mogłybyście coś poradzić z rozmiaru 60D...? coś taniego poniżej 100zł, bo na samych odsyłkach biustonoszy już zbankrutowalam ![]() chodzi mi o to żeby był ładnie dopasowany, zbieral, i żeby mial głeboki dekold...eh
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co jest nie tak z panache, za szerokie fiszbiny? może jesteś wąskofiszbinowa, spróbuj coś z freyi http://www.allegro.pl/item699417825_...d.html#gallery
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-07-29 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do większej miski, to chyba niekoniecznie tylko głębsza, ale też właśnie szersza powinna być, bo teoretycznie większa miska powinna byc proporcjonalnie większa ![]()
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() juz przeszukalam Milene, w moim rozmiarze są tylko te przezroczyste biustonosze, czy one bylyby dobre do migracji? Panache w fiszybach i w mostku dobrze lezy, tylko z gory odstaje,a jak się schyle to już całkiem więc jest za duży, ale rozmiar mniejszy jest z kolei za mały więc nic sobie nie wybiore ![]() a effuniaki są z jakiego sklepu bo w pierwszym poście ich nie widze? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-07-29 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj są effuniaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli chodzi o miękkie Mileny to one są bardzo ścisłe, szczególnie Flamenco, jeśli masz więcej niż 62-64 pod to się nie dopniesz, Magnolia jest chyba trochę mniej ścisła, ale ja bym Ci radziła spróbować 65B/C. te modele są trochę niedopracowane i w większości brzeg miseczki powiewa - drobna przeróbka krawiecka pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Juz się chyba zdecydowalam
![]() ale chciałabym się jeszcze upewnić w rozmiarowce Mileny bo nigdy nie mialam ![]() pod biustem mam 63cm cm w biuście 75cm (mozliwe że jest czasem większy, bo wczesniej jak mierzylam to mialam 76/77) chcę brac 60D ogolnie 60 mnie bardzo cisna ![]() prosze o rady edit simeri- uprzedzilas mnie z tym o co pytalam ![]() a wiec mam brac 65B albo 65C tak?? Tylko teraz ktore z tych dla moich wymiarow? może mi coś zmigrowac bo w staniku na plecach robia mi sie faudki ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-07-29 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z Milenowej tabelki wychodzi Ci 65AA/60B ![]() a jeśli chodzi o fałdki na plecach to czasami fałdki to tylko fałdki a nie zaginione piersi, można je wymasować żeby je było mniej widać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialabym 612 Soft chyba najmniej z tych wszystkich splaszcza biust? Mierzylam kilka stanikow 60C wszytskie za male, dziweczyny pisaly tutaj że nawet o dwa rozmiary i że powinnam 60DD probowac ale jak mowilam z firmy Milena żadnego biustonosza nie mialam w reku, datego prosze o rade jaki biustonosz powinnam brac? obecnie nie mam zadnego stanika wciaz poszukuje tego pierwszego, teraz w domu mam Cleo Robyn 60DD i ostaje u gory, a Cleo Robyn 60D z tego co mierzylam w sklepie byl za maly (na jedna piers) i fiszyby nie byly tak daleko jak powinny przypomne wymiary 63/75 (76)
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poczytaj komentarze tu http://www.balkonetka.pl/katalog/brand/Milena może niedokładnie zakładasz tego Robyna jeśli odstaje, albo to nie model dla Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
BAN stały
|
Z polskich marek niezły jest Konrad (ale niestety, ma ograniczoną rozmiarówkę). Za to jest ścisły i ma dość duże miseczki. Ładnie podnosi biust model Czekolada, jest półusztywniany, wygodny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesteś pewna że nosisz dobry rozmiar? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.