|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IV
Cytat:
no właśnie koty mają, że tak powiem, wszystko i wszystkich w... nosie. daj jeść, pić, wpuść wieczorem do domu i spadaj koty są świetne, ale chyba nie uznają zasad...
|
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz,że tak dziękuję,że pytasz.Bardzo mi wczoraj poprawiła humor bloomeq
|
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku chcialam wkleic jakies zdjecie Majka z kotkiem, bo kiedys bylo, ale cos znaleźc, to tylko mi sie po niektorych zdjeciach niedobrze zrobilo , wiec nic z tego.---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
pomyslalam po prostu, ze niby tylu mam bliskich, ale w sumie jestem sama....
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Info w klubie, dla dziewczyn, które chcą bokserki!
I sorry,że znów takie litery ![]() Ktoś tu mówił coś o kotach ? Ja jestem specjalistką od kotów, znam ich nature, interesuję się ich psychiką,tzw. kocia psychologia. W końcu miałam ich 12 także coś tam wiem ![]()
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
a to Ty Blue pieskow nie lubisz, a kotki tak ?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słyszałam, że jak kot np. chodzi po szafkach czy robi różne inne psikusy to trzeba go wziąć spojrzeć mu prosto w oczy i 'wytłumaczyć', to prawda? a może znasz jakiś sposób na to żeby odzwyczaić kota od spania na drukarce, monitorze, świeżo uprasowanych ubraniach i stole...? (wiem, rozpuściłam go trochę )
|
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
A co w tym dziwnego?
To chyba normalne jak dla mnie ![]() Ja koty kocham,a psy mogę tolerować ![]() Cytat:
![]() A ile kotek ma lat ?
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-08-19 o 12:51 |
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
a to foto widziałyście
wiem, nie jest śmieszne, ale mnie takie głupoty bawią zrozumcie ![]() z http://www.joemonster.org/art/12194/...e_w_internecie |
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
około 3 (nie wiem dokładnie, bo znaleźliśmy go)
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Kocur czy kotka ?
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- a nic dziwnego Blue, tylko wlasnie mamy podobnie, ja to koty toleruje, a psy kocham ![]() a o pstryczku w nos nie slyszalam
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Psom też takiego pstryczka można 'zasadzić' jak są niegrzeczne
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aj nie bede probowac z tym pstryczkiem, bo psi nos b. wrazliwy, Maksiu kiedys taka miala gleboka rane w nosku, ale jakos sie zroslo. mialam kiedys koty u mamy jak w sklepie pracowala, i niestety samochod jedna kotke przejechal ![]() slucham teraz The Lost Children, piekna
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak kocur, to niestety nie da rady czegokolwiek zrobić,żeby nie spał np. na drukarce itd
one są strasznie uparte.W sumie do około 1 roku życia, da radę czegoś zabronić i nauczyć,że tego się nie robi,ale po 3 roku życia, to już niestety nie da rady, u kocórow szczególnie rozpieściłaś go strasznie ![]() Tak, to wiewiórka jest. Oni mają w USA takie dziwne gatunki
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Zagubione dzieci
Modlimy się za naszych ojców, za nasze matki Życzymy dobrze naszym rodzinom Śpiewamy pieśni dla życzliwych, o tych, którzy całują Ale nie o zagubionych Ref. 1: Więc ta jedna będzie dla zagubionych dzieci Ta jest dla wszystkich zagubionych dzieci Ta jest dla wszystkich zagubionych dzieci, życzę im dobrze I życzę im, by znalazły drogę do domu Gdy siedzicie wygodnie poświęcając się, licząc błogosławionych Odparowując swój czas Gdy kładziecie mnie śpiącego a moje serce szlocha Ponieważ zatrzymuję to miejsce Ref. 2: Dla wszystkich zagubionych dzieci To dla wszystkich zagubionych dzieci Ta jest dla wszystkich zagubionych dzieci, życzę im dobrze I życzę im domu, domu z ich ojcami Bliskie zacisze i ciepło, kochające matki Widzę drzwi na oścież otwarte Ale nikt ich nie umie odnaleźć Ref. 3: Więc módlmy się za wszystkie zagubione dzieci Módlmy się za wszystkie zagubione dzieci Pomyślmy o nich, życzmy pomyślności To dla wszystkich zagubionych dzieci Ta jest dla wszystkich zagubionych dzieci Pomyślmy o nich, życzmy pomyślności I życzmy im domu.
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak każda,a w tej widać Jego troskę o każde dziecko, o każdego człowieka. On sam był cudownym człowiekiem.
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem , ale on jest taki cudowny... |
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jakiego powodu czujesz się samotna
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj wlasnie tak wzielam Bonnie Tyler, bo bardzo tez lubie jej piosenki i teraz bedzie lepiej sie sluchac jednak z sensem zyciowym.---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- nie tyle samotna co sama ze wszystkimi moimi "ulomnosciami", bo wiecie ja uwazam sie za troche nie z tego swiata i nie pasujaca do tego swiata i jest mi nieraz z tym b. ciezko. mam mojego P., ale facet to facet , mama juz daleko i jak tak mam smutki i placze to tak mnie wtedy serce boli i tesknie do niej, ze nie wiem...., a byla moja najlepsza przyjaciolka jednak. Tylko wiem,z e to co teraz sie dzieje, to tez ja by tak bolao, to jej na pewno "tam" lepiej.chyba Mragot to napisala,ze zeby miec prawdziwego przyjaciela, to tez graniczy z cudem, niestety to prawda
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-08-19 o 13:17 |
|
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczynki,załatwiłam już wszystko,na miescie jak zwykle mało co kota (jeżeli o nich mowa
)nie dostałam,w sensie troche innego.Ludzie normalnie nie chodzic nie umią,jak nie po całym chodniku to znowu jakas babcia przede mną idzie i nagle staje raczej nie możliwe.Spytałam i noramalnie cud,nie wierze!W moim "ogromnym" miescie gdzie nie ma nawet sklepu muzycznego dostałam "Moonwalka" Ale sie cieszę,zaraz czytanko
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ash, no to mialas szczescie, ale mi cos wczoraj tesc mowil, ze byli w ksiegarni, a tam pelno ksiazek o MJ, musze normalnie zajrzec
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
też mam kota
znaczy kocicę, ma już 9 lat nigdy nic mi nie zniszczyła i na starość robi się straszna pieszczochamam też dwa psy, jeden lat 11, drugi 7. Ten co ma 7 jest inny i już nie mam na niego siły ![]() co do nocy... śniło mi się, że jestem martwa i widziałam wszystkie zmarłe osoby (ważne w moim życiu) - Michaela tam nie było... |
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj taka uryczana, a w Faktach znow jak ciezko bylo niepelnosprawnym pociagiem jechac i znow ryk, bo tak ciezko tu i zaraz mi sie przypomniala historia tej malej dziewczyny w USA, co nawet prawojazdy zdala.
potem mysle, ze zanim moze u nas beda takie sluzby pomocne zwierzetom, zanim moze sie prawo zmieni, to ja juz bede za stara..... dobra juz pogoda na twarz, bedzie dobrze
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-08-19 o 13:30 |
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętacie kto zwykł ciągle mówić, don't give up? oczywiście, że Majki ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- wracając do samotności, też ostatnio o tym myślałam... tylko, że ja jestem z tych, którym faceci dokopali (urok spotykania się z dużo starszymi i żonatymi facetami) i teraz mam nadzieję, że już nigdy, przenigdy się nie zakocham (jedynymi facetami, na których w moim sercu jest miejsce to Fredek i Majki) - tyle, że to wiąże się z tym, że do końca życia będę sama. No ale trzeba czasem dokonywać wyborów. |
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
groszek
Po części Cię rozumiem, bo aj też sie uważam za trochę niedzisiejszą Z przyjaźnią to racja, niestety ( te od niedzielnego piwa, nawiasem - jeszcze się nei odezwałam od tego czasu ) Zwykłe pierdoły - lubię inne filmy, czytam inne ksiązki, słucham innej muzy, inaczej się ubieram, mam inne zdanie na wiele tematów - to wszystko sprawia, że ja się z nimi nei rozumiem tak jak kiedyś. A one są cięzkie w saensie takim, że to zawsze ja mam ten inny pogląd na cośtam, a one wtedy obie jakby mnie atakowały swoimi i usilnie chciały udowodnić, że co ja *******ę Przyjaźń ciężko znaleźć, bo wymaga bezinteresownego zrozumienia drugiego człowieka, a często nawet najbliższe osoby Cię oceniaja, dosrywają itp. Na szczęście na studiach poznałam dwie cudowne dziewuchy, które kocham nad zycie i rozumiemy się doskonale i w suei mamy podobne patrzenei na świat i to samo nas na nim wkurza ![]() Się rozpisałam ![]() Chciałam jeszcze dodać, ze widziałam dziś kawałek Larry'ego Kinga na CNN i mówili o ty, że pochowaja Majka 29.08 - czyli to już chyba fakt, nie kolejna plotka o pochówku. A miałam sobie jakoś ten cudowny dzien uczcic i poświętowa Majkowe urodziny
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No graniczy z cudem ale jak się już takiego ma to wszystkie troski i radośći dzieli się na dwa
|
|
|
#4289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że zdobyłaś Moonwalka i to takim fuksem w sumie W takim razie czytaj, czytaj bo warto ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Cytat:
Ooo mówisz, ze w księgarniach od zatrzęsienia Ja dizs penwie zahaczę o Empik, po drodze do Świata ksiązki, ale może zalicze jeszcze jakiś punkt księgarniany...suzkam se prezentu na imieniny
|
|||
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

, wiec nic z tego.
)

raczej nie możliwe.Spytałam i noramalnie cud,nie wierze!W moim "ogromnym" miescie gdzie nie ma nawet sklepu muzycznego dostałam "Moonwalka"