Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-08, 17:43   #4261
Malinn
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Mamrotko pedzelki to juz chyba tylko allegro teraz... EDM sie wycwanilo i
Co do must have to hmmm co kto lubi...
A krzemionka to taki dobry proszek, ktory porzadnie cie zmatuje ja go dosypuje zazwyczaj do czegos

Kokosa to zazwyczaj w jakims markecie kupuje taki zwykly do smazenia czysty olej kokosowy dziala jak ten z mazidel a tanszy

Inesko widze, ze tez masz sporo na glowie teraz... sily ci zycze
Stary 2010-09-08, 18:45   #4262
ines85
Zadomowienie

Malinn no teraz mam troche na głowie...przynajmniej nie mam czasu na myślenie o głupotach ,....

Limonko fajne fotki

jeszcze miesiac diety mi został w tej całej akcji ale czuje coraz mniej sił na to wszystko.... poza tym brakuje mi czasu zeby sobie robic te wszystkie dania....i obawiam się ze znowu zaczne jesc byle co...a to wpadne do sklepu po bułke by zapchac głód i kupie jogurt czekoladowy ktory uwielbiam
Stary 2010-09-08, 21:46   #4263
Limonka1987
Zakorzenienie

Witam koleżanki sympatyczne

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
a w czwartek lecimy do kolezanki do niemiec (Kolonia, Bonn, Holandia) do wtorku - bilety mamy od kwietnia i wlasciwie juz o tym zapomnialam i...srednio chce mi sie jechac...chociaz napewno bedzie fajnie
No tak... Przecież nasza Kostka-podróżniczka długo w miejscu nie usiedzi
Baw się dobrze i nie zapomnij opowiedzieć nam wszystkiego po powrocie

Cytat:
na sycylię wiesz, że ja chetnie tylko szukam fajnej oferty do czego Ciebie tez zachęcam wiesz jakos dam radę z Toba
Uff! Co za ulga, że jesteś taka skłonna do poświęceń!
Będę szukać

Cytat:
krewetek nie mozesz hodowac bo wszystkie wykonczysz
To już jest podłość!!!

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Mnie osobiscie blizej do krakowa...ale warszawe tez chetnie odwiedze Nawet bardzo chetnie
Planuje sie tam pojawic za 3 tyg na weekend Ale obawiam sie, ze bede sie musiala przyslonic brakiem czasu i innymi okolicznosciami (pewnien przystojniak) tak wiec Limonko bez batow
Cóż... Zdaję sobie sprawę, że z tajemniczym przystojniakiem nie wygram, więc nawet nie planuję się fochać
Oczywiście tylko pod warunkiem,że powiesz mi co to za przystojniak, a później zdasz nam relację ze spotkania. W szczegółach! Żeby nie było wątpliwości!

Cytat:
Dzisiaj bylam na uczelni... nic ze musze napisac baaaaaardzo duzo do przyszlego wtorku... jak dobrze pojdzie to 20 juz bede miec swoja wlasna licencje.. a jak niedobrze to najdalej 27 wrzesnia
Trzeba będzie zrobić jakąś wirtualną imprezę na tę okoliczność
Postawisz coś koleżankom, Malinnka, prawda?

Cytat:
I kolejna sprawa zaczelam diete.... Dukan..dzien nr 2.... grzechow.. hmmm pol nalesnika...
Nie wiem jak ja dotrwam... ale w tej chwili mam taki nadbagaz, ze nawet nie spogladam w strone lodowki... MUSZE SCHUDNAC
Kochana! Z taką motywacją jesteś skazana na sukces i już wkrótce będziesz się mogła pochwalić talią komara!

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
Limonciu, wlasne m trzymam kciuki zebys znalazla wymazone
Dziękuję, skarbie
Wczoraj znów byłam oglądać kolejne, ale okolica była taka, że nie przeszłabym tam sama wieczorem nawet gdyby mi za to płacili. Nie ma lekko...

Cytat:
mala mowi mama, tata, baba, dziadzia, i jeszcze jakies tam swoje slowka, powoli zaczyna chodzic kolo lozka

Co Ty mówisz? Nasz mały aniołek już mówi i chodzi? Kiedy się z niej zrobiła taka duża panna?
Ani się obejrzymy, a założy sobie własne konto na wizażu

Cytat:
Limonciu skrabiki sliczne, a maly to elegancik ale to po tobie ma No i bardzo ladnie wygladasz kobieto
Dziękuję w imieniu swoim i skarbików

Cytat:
a gdzie znajde wasze zdjecia z nad morza?
Kosteczka wrzuciła kilka na Facebooka, ale szczerze mówiąc mało mamy wspólnych fotek... Nie było czasu na głupoty

Cytat:
Mamrotko planuje zrobic zamowienie z Lucy Minerals na poczatku pazdziernika... teraz sie w to wole nie zaglebiac, z powodu braku czasu... Dla mnie Lucy lepsza niz EDM I podklady leza bajecznie I moze jeszcze Meow zrobie jak trafi sie jakas promocja
Jak będziesz robiła zamówienie pamiętaj o mnie. Kostka tak mi reklamowała minerałki (z resztą dziewczyny na MM też mówią o nich w samych superlatywach), że mam chęć spróbować

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Tak, robię, co mogę. A co do studiów, to kochana, one są płatne i to baaaaaaaaardzo płatne. Muszę na nie najpierw zarobić, a póki co, nie ma dla mnie pracy
Co się odwlecze to nie uciecze

Cytat:
Dajesz, dajesz, nie przestajesz!
Piękny tekst

Cytat:
Kochane, nie mam chęci na nic.... Smutek, marazm i nostalgia Tylko chwile z Tżtem mnie cieszą, fantastycznego mam faceta
Moja waga osiągnęła stan krytyczny, naj naj naj naaaaj najkrytyczniejszy odkąd schudłam - 12 Teraz muszę spaść 10 kg Jedna wielka masakra... Znów zaczęłam dukać, chociaż szczerze nie lubię tej diety, ale daje efekty, no to męczarnia: start.

Poza tym nic mi się nie chce
Niunia, wiem, że nie jest Ci teraz łatwo. Większość z nas przechodziła w swoim życiu przez etap szukania pracy i nie ma się co oszukiwać: jest to jeden z najmniej fajnych okresów w życiu. Ale "człowiek nie koń- wszystko zniesie. Oprócz jajka" jak mawiała moja idolka Violetta Kubasińska. W końcu jakiś mądry ktoś czytający CV dostrzeże jaki skarb ma okazję zatrudnić w swojej firmie, względnie urząd pracy wreszcie zrobi co do niego zależy i znajdzie pieniądze na Twój staż. To wszystko kwestia czasu, I'm siur

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
rehabilitacyjnym....4 godziny ale się wynudziłam strasznie...nie było duzo pacjentów....w zasadzie to musiałam tylko podwieszac pacjetów którzy sami cwiczyli, raz zrobilam zabieg laserem i w zasadzie to wszystko....na masazach jeszcze nie byłam ale wszystko przede mną....
Mówisz, że praktyki bez szału? Może kolejne dni będą lepsze?

Cytat:
A zapomniałam wcześniej dodać, Limonko, fotki na poczcie są śliczne! Dzieciaki cudaki, a Ty fajna dziołcha
Dziołcha dziękuje! Hej!

Cytat:
Limonko fajne fotki
Dzięki, Inesko

Cytat:
jeszcze miesiac diety mi został w tej całej akcji ale czuje coraz mniej sił na to wszystko.... poza tym brakuje mi czasu zeby sobie robic te wszystkie dania....i obawiam się ze znowu zaczne jesc byle co...a to wpadne do sklepu po bułke by zapchac głód i kupie jogurt czekoladowy ktory uwielbiam
Ano niestety... Brak czasu i pośpiech niejedną dietę sprowadziły na manowce...
Wierzę jednak, że będziesz twarda babka i nie dasz się czekoladowym jogurtom
A jeśli brakuje Ci czasu na gotowanie wymyślnych potraw może zastępuj je czymś szybszym? Jakimiś kanapkami z ciemnego pieczywa albo sałatkami?

Dziewczyny, czuję się nieswojo... Znów wszystkie się odchudzacie, tylko ja jak ta czarna owca opycham się jakimiś bombami kalorycznymi
Chyba przyjdzie mi wrócić do diety, bo się będę czuła w wątku mocno nie na miejscu Tylko nie oczekujcie proszę, że będę z Wami dukać! Tak się rozbestwiłam, że nawet MŻ to będzie dla mnie teraz duże wyzwanie!

Poza tym mam dylemat moralny, bo nie wiem czy się zapisać na taniec brzucha czy erotyczny. Napięty grafik nie pozwala mi chodzić na zajęcia z jednego i drugiego, a z żadnego nie potrafię zrezygnować. Mówię Wam: typowa sytuacja z serii "osiołkowi w żłoby dano..."

Buziam Was czule i znikam
Stary 2010-09-08, 22:29   #4264
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:

Po jakiemu Wy tu gadacie, nic nie rozumiem, Wyłapałam tylko kokos i aspiryna hrhrhr
no no no... szanujaca sie sekciarka musi znac jezyk swojej sekty

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Co Ty mówisz? Nasz mały aniołek już mówi i chodzi? Kiedy się z niej zrobiła taka duża panna?
Ani się obejrzymy, a założy sobie własne konto na wizażu
tia konto na wizazu no ale jak sekta to mus

tez bym poszla na taniec brzucha i na erotyczny ech marzenia

tak sobie mysle ze strzele sobie jutro jakies spa
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:42   #4265
Anielllka
Wtajemniczenie

Limonko zazdrosze takich dylematów z tancemoba cudne, ja kiedyś może pojde nas pole dance - tż jak się dowiedział co to za taniec to kazał mi sie odrazu zapisac i nawet poweidział że mnie będzie woził na zajecia

mamrotko dzieciaczki szybko rosną - mój malutki już ma prawie 3 miesaice i się śmieje w głos a ja w nim zakochana

inesia gratuylacje zrzuconych 5kg - zazdraszczam

Malin co wy z tym kokosem robicie? kiedyś czytalam bio ale teraz nie mam czasu i chyba od dziś kwasiora musze zaczac nakladac i poszukac filtra, który mnie nie zapycha

a u mnie w domu szpitalja chora, Weronisia chora i jeszcze do tego Wiktor też chorya dzieci chore to marudne prawie jak faceci

Niuska znakomity podpis

Pochwale się wam jeszcze mam przedszkolaka w domu póki co to chętnie chodzi - ale juz wczoraj mi sie Pani skarzyła że Niśka jej nie słuchamieli z placu zabaw wracać do przedszkola a moj córa jako jedyne dziecko foch i ona nie wracapięknie się zaczyna.....

dieta leży i kwiczy...
Stary 2010-09-08, 23:02   #4266
mamrotka
Wtajemniczenie

Anielciu kokosa to na wlosy daje, po karmieniu mi lecialy jak szalone i kokos pomogl ale znow do niego wracam bo znow mi leca ale teraz stres chyba jest winowajca wypadania
no ja tez jestem na etapie poszukiwania filtra idealnego, chce probki ale u mnie ciezko dostac i dziwnie na mnie patrza w aptece jak pytam o filtry

pokaz swoje szkrabiki male
Stary 2010-09-08, 23:08   #4267
Anielllka
Wtajemniczenie

dzięki Mamrotko za odpowiedz
a to też bede musaiała poprobowac - to dajesz na włosy, owijasz w recznik a póxniej myjesz tak?
a ta maseczka aspirynowa to jest na bazie kwasu salicylowego?

ja tez pytałaam o probki u mnie w aptekach to patrzyli na mnie jak na wariatkemam kilka filtrów tylko nie pamietem, który mnie nie zapychał... napewno to był filtr dla dzieci
Stary 2010-09-08, 23:21   #4268
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
dzięki Mamrotko za odpowiedz
a to też bede musaiała poprobowac - to dajesz na włosy, owijasz w recznik a póxniej myjesz tak?
a ta maseczka aspirynowa to jest na bazie kwasu salicylowego?

ja tez pytałaam o probki u mnie w aptekach to patrzyli na mnie jak na wariatkemam kilka filtrów tylko nie pamietem, który mnie nie zapychał... napewno to był filtr dla dzieci
kokosa klade na nieumyte wlosy na noc lub rano i tak trzymam do wieczora, na glowe czepek lub jednorazowke, turban i spac, jak zmywam to ze 2-3 razy, jak po raz pierwszy nalozylam i nie zmylo mi sie i mialam wlosy tluste to zla bylam strasznie ale kochana Malinnka powiedziala zeby zmyc 2 razy i teraz kocham kokosa niezmiernie

a maseczka aspirynowa to chyba kwas askorbinowy chyba ale pewnosci nie mam trzeba na biochemii sprawdzic ( ja robie tak 4-5 tabletek aspiryny+kropla wody+jogutr naturalny) a salicylowy kwas mam ochote wyprobowac, tylko czekam na pazdziernik

Edytowane przez mamrotka
Czas edycji: 2010-09-08 o 23:25
Stary 2010-09-08, 23:29   #4269
Anielllka
Wtajemniczenie

a to musze poprobowac z tym oliejem - to jest zwykly olej kokosowy tak?

mi się akurat skonczyl zel hialuronowy - bardzo mi pasował

ja mam kwas AHA8% - ponoc lepszy jest własniej salicylowy ale ja karmie piersia i ponoc nie można

dziewczyny dodalam zdjecia dzieciaczkow na maila

a Limonko gdzie są Twoje zdjęcia?

dziewczyny a pamietacie nasza tabelke? moze bysmy wrociły do tego ? mnie to mobilizowała bardzo...

dobra ide spac...

Edytowane przez Anielllka
Czas edycji: 2010-09-08 o 23:38
Anielllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 23:42   #4270
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
a to musze poprobowac z tym oliejem - to jest zwykly olej kokosowy tak?

mi się akurat skonczyl zel hialuronowy - bardzo mi pasował

ja mam kwas AHA8% - ponoc lepszy jest własniej salicylowy ale ja karmie piersia i ponoc nie można

dziewczyny dodalam zdjecia dzieciaczkow na maila

a Limonko gdzie są Twoje zdjęcia?

corcia to caly tatus sliczna dziewuszka i ty kobieto tez ladnie wygladasz, a maly ksiaze jakie wloski ma moja to lysol

ja kupuje zimnotloczony, nierafinowany olej kokosowy, ostatnio mialam z allegro ale teraz mysle gdzie kupic wieksza ilosc bo schodzi w tempie ekspresowych

salicyla jak sie karmi to nie mozna kategorycznie ja aha nie moge bo sie boje o naczynka

wlasnie lukam na mazidlach na peeling antycelulit i jakies serum, moze sie skusze
Stary 2010-09-09, 05:36   #4271
Kostka09
Zakorzenienie

Przyszłam sie pożegnać do wtorku kobitki
mam nadzieję, ze jak wrócę to bedzie tu duuuzo do czytania, bo ostatnio coś ożyłyście
buziaki
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 09:14   #4272
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
mam nadzieję, ze jak wrócę to bedzie tu duuuzo do czytania, bo ostatnio coś ożyłyście
buziaki
milej zabawy
Stary 2010-09-09, 09:25   #4273
Niuniuska
Wtajemniczenie

Bry

Witam z pyszną kawkią

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 09:26   #4274
Malinn
Zakorzenienie

Ja tez sie witam i pisac uciekam

Tylko mysl, ze niedlugo znowu bede miec swiety spokoj sprawia, ze chce to miec z glowy jak najszybciej
Stary 2010-09-09, 09:27   #4275
fiolusiek
Zakorzenienie

hello
wczoraj bylam na babskim spotkaniu

i juz calkiem sie obrailam na pudry Lucy, nie ma roznicy czy uzywam formuly OCC czy org i tak mi sie waza na twarzy bez roznicy co dam pod, czy na sucho.

a tak dalej offtopujac macie jakies sposoby na zaskorniki
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 10:36   #4276
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
to dziś dałyście czadu z pisaniem, bo ostatnio to pustki były ...
ja dziś pierwszy raz byłam na praktykach w ośrodku rehabilitacyjnym....4 godziny ale się wynudziłam strasznie...nie było duzo pacjentów....w zasadzie to musiałam tylko podwieszac pacjetów którzy sami cwiczyli, raz zrobilam zabieg laserem i w zasadzie to wszystko....na masazach jeszcze nie byłam ale wszystko przede mną....
No i dobrze, przynajmniej nie przemęczyłaś się

Cytat:
No bez przesady. Skoro los uśmiechnął się do Ciebie w postaci tej akcji, to nie wypada tego tak zawalić i zapychać się jakimiś słodkimi, kalorycznymi przekąskami! Potem znów będziesz narzekać, żeś taka i siaka.... Jeśli obawiasz się, że nie wyrabiasz na zakrętach, to przygotuj sobie wcześniej zdrowe przekąski i po kłopocie. Będziesz mogła zapchać się nimi w chwilach zwątpienia i nie będzie wytłumaczenia, że nie miałam nic do jedzenia i musiałam zjeść bułę czy batona! Do kupy kochana, do kupy się złożyć!

Cytat:
Niunia, wiem, że nie jest Ci teraz łatwo. Większość z nas przechodziła w swoim życiu przez etap szukania pracy i nie ma się co oszukiwać: jest to jeden z najmniej fajnych okresów w życiu. Ale "człowiek nie koń- wszystko zniesie. Oprócz jajka" jak mawiała moja idolka Violetta Kubasińska. W końcu jakiś mądry ktoś czytający CV dostrzeże jaki skarb ma okazję zatrudnić w swojej firmie, względnie urząd pracy wreszcie zrobi co do niego zależy i znajdzie pieniądze na Twój staż. To wszystko kwestia czasu, I'm siur
Chyba mam swoją idolkę! Viola na prezydenta!
Mam nadzieję, że będzie tak, jak mówisz....

Cytat:
Dziewczyny, czuję się nieswojo... Znów wszystkie się odchudzacie, tylko ja jak ta czarna owca opycham się jakimiś bombami kalorycznymi
Chyba przyjdzie mi wrócić do diety, bo się będę czuła w wątku mocno nie na miejscu Tylko nie oczekujcie proszę, że będę z Wami dukać! Tak się rozbestwiłam, że nawet MŻ to będzie dla mnie teraz duże wyzwanie!
No to zakasaj rękawy i działaj

Cytat:
Poza tym mam dylemat moralny, bo nie wiem czy się zapisać na taniec brzucha czy erotyczny. Napięty grafik nie pozwala mi chodzić na zajęcia z jednego i drugiego, a z żadnego nie potrafię zrezygnować. Mówię Wam: typowa sytuacja z serii "osiołkowi w żłoby dano..."
A na brzucha nie chodziłaś już wcześniej? Stawiam na erotic disco Seksi, fleksi i te sprawy

Cytat:
no no no... szanujaca sie sekciarka musi znac jezyk swojej sekty
SEKSIARKA mówisz?

Cytat:
tak sobie mysle ze strzele sobie jutro jakies spa
Szczel se, szczel, co se będziesz przyjemności żałować!

Cytat:
a u mnie w domu szpitalja chora, Weronisia chora i jeszcze do tego Wiktor też chorya dzieci chore to marudne prawie jak faceci
Ułałaaa, niefajnie. Pewnie zmiana pogody i choroby się napatoczyły. Dużo zdrówka Wam wszystkim życzę! A dzieciaki masz przecudne i samaś też cudnaś dziewczyna!

Cytat:
Pochwale się wam jeszcze mam przedszkolaka w domu póki co to chętnie chodzi - ale juz wczoraj mi sie Pani skarzyła że Niśka jej nie słucha mieli z placu zabaw wracać do przedszkola a moj córa jako jedyne dziecko foch i ona nie wracapięknie się zaczyna.....
Hm... spójrz na to z innej strony, rośnie Ci stanowcza indywidualistka

Cytat:
buziaki
Miłego wyjazdu kochana!

Cytat:
Ja tez sie witam i pisac uciekam

Tylko mysl, ze niedlugo znowu bede miec swiety spokoj sprawia, ze chce to miec z glowy jak najszybciej
Dobry motywator niet? Na pewno raz dwa uwiniesz się z tą pracą! Mi to tak nudno, że jeszcze jedną magisterkę bym strzeliła

Eloo eloooooooo joł joł siema siema to nie ściema

Dziewczyny, w konkursie biorę udział. Poklikać mi trzeba trochę na durnowatą fotkię Kto chętny do pomocy, proszę dać znać

Co by tu dziś nabroić? Macie jakieś pomysły?

Stary 2010-09-09, 10:44   #4277
Anielllka
Wtajemniczenie

Malin kciuki za prace - oby sprawnie sie pisało

fiolusiek jak po wieczorze? co robilyscie?

Niuśka dawaj linka na konkurs

dzięki dziewczyny za komplementy

Czas edycji: 2010-09-09 o 10:46
Stary 2010-09-09, 10:50   #4278
fiolusiek
Zakorzenienie

Gadałysmy, smialysmy sie i pilysmy wino

Lubie takie rzeczy
Stary 2010-09-09, 11:07   #4279
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:

Niuśka dawaj linka na konkurs
Wysłany na PW bo nie wiem, czy oficjalnie tu można podawać

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Gadałysmy, smialysmy sie i pilysmy wino

Lubie takie rzeczy
Ooo, też to lubię Jeszcze chipsy, pizza, lody... i goli faceci. Czzzzaad

Stary 2010-09-09, 11:15   #4280
fiolusiek
Zakorzenienie

Niunia wklej linka do klubu, tam mozna
Stary 2010-09-09, 11:15   #4281
Anielllka
Wtajemniczenie

Niuniuska nie umie sie tam zalogowac - chce wpisac maila i nic sie nie pisze
Stary 2010-09-09, 11:20   #4282
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Niunia wklej linka do klubu, tam mozna
Oo faktycznie Zaraz to zrobię

Edit: zrobione

Cytat:
Niuniuska nie umie sie tam zalogowac - chce wpisac maila i nic sie nie pisze
Hm... najpierw wyskakuje taka stronka z datą urodzenia, potem wciskasz gotowe i pokazuje się e-mail, hasło i pod spodem pewnie nie widać są takie trzy pola "Pamiętaj mnie..." "Wyrażam zgodę..." "Zapoznałem się..." i obok tych słów po lewej trzeba wcisnąć ptaszki i dopiero potem gotowe. Potem na e-maila przychodzi aktywacja, wciskasz, wchodzisz w galerię. ;-)

Aaa, np. mnie za pierwszym razem nie zarejestrowało bo hasło było chyba za krótkie;p Wpisałam 8 literowe i poszło. Może to wina tego?:|

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:28
Stary 2010-09-09, 11:44   #4283
Anielllka
Wtajemniczenie

no pieknie, nie wiem nic o zadnym klubie - czuje sie wykluczona

głos oddany niuska to ty?

Czas edycji: 2010-09-09 o 11:46

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 12:02   #4284
mamrotka
Wtajemniczenie

tak sobie siedze na bu i wrzucam do koszyka potrzebne mi rzeczy, ale kurka chce wszystko i jak tu sie ograniczyc

jaki olej, maslo wyprobowac?
Stary 2010-09-09, 12:35   #4285
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
tak sobie siedze na bu i wrzucam do koszyka potrzebne mi rzeczy, ale kurka chce wszystko i jak tu sie ograniczyc

moze olejek tamanu
Stary 2010-09-09, 12:53   #4286
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
no pieknie, nie wiem nic o zadnym klubie - czuje sie wykluczona
Oj nie płakaj, klub już dawno założony, ale ja nie wiem, jak wysyłać zaproszenia. Chyba fiolusiek, jako założycielka, tylko może?

Cytat:
głos oddany niuska to ty?
Dzięki kochana
Ja Wiem, jak czub wyglądam

Cytat:

Olej roślinny a masło śmietankowe. Pycha

Stary 2010-09-09, 16:10   #4287
ines85
Zadomowienie

Stary 2010-09-09, 16:13   #4288
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
cieść

Stary 2010-09-09, 17:10   #4289
ines85
Zadomowienie

Cytat:
cieść
Stary 2010-09-10, 09:34   #4290
Niuniuska
Wtajemniczenie

Halo! Dzień dobry!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości