|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Niunia- przykro mi, że ze stażem wyszło tak a nie inaczej
![]() Słów mi brakuje na polskie urzędy pracy... A próbujesz sama wysyłać CV? Co z tymi studiami, o których kiedyś wspominałaś? Testu nie bałabym się, gdyby nie to, że moja wiedza dotycząca teorii finansów i rachunkowości jest po prostu zerowa. Kończyłam studia z administracji,a do testu się nie przygotowywałam, bo byłam święcie przekonana, że go nie będzie. Oto przyjdzie mi ponieść skutki własnej niefrasobliwości i "jakoś-to-będźstwa". Tak więc to nawet nie jest kwestia braku wiary we własne siły. Po prostu patrzę realnie. Zdam tylko jeśli będę dobrze strzelać ![]() Z drugiej strony tragedii nie ma. Przy studiach zaocznych czy skończę je pół roku w tą czy pół roku w tą to na prawdę nie jest jakaś wielka różnica. A jestem przekonana, że w semestrze letnim konkurencja będzie mniejsza, a ja- jako osoba ucząca się na błędach- będę miała motywację, żeby trochę posiedzieć nad książkami o cyferkach i zjawić się na teście trochę mądrzejsza ![]() Na parapetówę czuj się zaproszona! Wszystkie pozostałe Panie oczywiście też! ![]() Sprawy miłosne leżą i kwiczą. Chyba przyjdzie mi zostać zdziwaczałą starą panną ![]() ![]() Ines- nie mam na Ciebie siły, marudo! 5 kg to świetny wynik, a na zdjęciu w gazecie wyszłaś po prostu przeuroczo! Domyślam się, że nie jest Ci teraz lekko, ale przecież już niedługo ten maraton się skończy, a Ty przynajmniej będziesz bogatsza o parę złotych. Jeśli chodzi o mieszkanie to co sobie pomarzę i pogadam to moje, ale przecież wiadomo, że jednak trochę oleju w głowie mam i nie przepuszczę 200 tysięcy na byle kanciapę. Będę szukać tego wymarzonego aż do skutku ![]()
#4232 |
Zakorzenienie
|
kochane
![]() ![]() przepraszam, ze ostatnio nic nie pisze, ale probuje wrocic do rzeczywistosci ![]() ![]() ![]() ja juz tesknie za ameryka... bylo mi tam tak blogo...zero problemow, tak dobrze... a tutaj zimno i ogolnie nie ma juz tak milo ![]() ![]() co do zlotu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz wracam do roboty ![]()
#4233 |
Zadomowienie
|
Limonko wez nie piernicz głupot...Ty i stara panna
![]() Taaak wiem ze jesteś mądra dziewczynką i nie przepuscisz takiej kasy na byle co... ![]() ![]() Przepraszam poza tym, że marudze ![]() ![]() ![]() ...ale dobra już nic się nie odzywam ![]() Malinn ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Malinnko- witamy w rzeczywistości
![]() ![]() Na spotkanko ja zawsze jak na lato ![]() ![]() Ach! Dajcie mi też proszę tylko chwilę, żebym uporządkowała sytuację ze szkołą i wiedziała, które weekendy mam wolne, a później... jestem do Waszej dyspozycji ![]()
#4235 |
Zakorzenienie
|
Ines...ja tez gapie sie w te ksiazki jak sroka w gnat...i nie wiem co zrobic
![]() Limonko... ja bardzo chetnie ale dopiero pazdziernik jak uporzadkuje moja sytuacje na uczelni ![]()
#4236 |
Zakorzenienie
|
Ines- z wielbicielem z centrum handlowego jednak nie było ciągu dalszego. To jednak totalnie nie mój typ (co pewnie generalnie dobrze o nim świadczy)...
Dziewczyno, mało kto jest tak fotogeniczny jak Ty! Mówię teraz na prawdę serio. Dlatego przestań marudzić, albo się skończy lańskiem na goły tyłek ![]() Pamiętaj, że jako typową, zgorzkniałą starą pannę łatwo mnie wyprowadzić z równowagi ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Malinn- październik mi pasuje. Jeśli się nie dostanę na uczelnię to mogę w sumie we wszystkie weekendy, a jeśli się dostanę co drugi na pewno będę miała wolny. A pozostałe dziewczyny...? Bardzo macie napięte grafiki na październik...? Jejku jejku... I'm so excited!!! ![]()
#4237 |
Zakorzenienie
|
Wywołana przez Limonkę i Niunię napiszę tylko, że spróbujemy terapii ale póki co poza tym bez zmian.
Wybaczcie, ale nie napiszę już nic więcej, godzinę temu skończyłam kursy (od rana), jestem wypompowana, a i humor, oczywiście, nie najlepszy. Za to ściskam Was mocno, mocno ![]()
#4238 |
Zadomowienie
|
Virginio
![]() Ja jestem jak najbradziej za spotkaniem aczkolwiek wstawię się jesli bedzie ono w Wawie...na spotkanie w Krakowie niestety się nie pisze obecnie ![]() Limonko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4239 | ||
Zakorzenienie
|
Hello kobitki
![]() ja tez jakos wracam do rzeczywistosci powakacyjnej... a tez jakos fajnie nie jest, praca zaczyna mnie wkurzac i chyba muszę a nawet napewno musze zaczac szukac czegos nowego ![]() ![]() narazie nic pozatym, że wczoraj bylam z 3 kolezankami we wrocławiu w teatrze na Kiljanie...notabene wogole wczesniej nie wiedziałam kto zacz ![]() ![]() a w czwartek lecimy do kolezanki do niemiec (Kolonia, Bonn, Holandia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tysia - proszę do lekarza i sie tu udzielac wiecej ![]() ![]() joyce - gratukuję bo chyba wczesniej nie mialam okazji kochana 7 kg to naprawde sporo ![]() niunia - przykro mi ![]() ![]() ![]() virginia - trzymam niezmiennie kciuki ![]() ines - jutro biegne po SK i jestem pewna, że wygladasz slicznie i szczupło ![]() ![]() ja w pazdzierniku jak najbardziej tylka mam wolny tylko 3 lub 4 weekend.., listopad narazie caly wolny ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-09-06 o 21:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Wtajemniczenie
|
tylko się witam i pozdrawiam
![]()
#4241 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Jestem n chwilke i dalej ide ogarnac troche mieszkanie TŻta ![]() Co do zjazdu wolałabym zeby był w Krakowie, bo mam blizej ![]() W pazdzierniku na poczatku zaraz mamy wesele z TŻtem, a tydzien po pierwsza rocznice bycia razem ![]() ![]() Chyba żebym znalazła prace ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Mnie osobiscie blizej do krakowa...ale warszawe tez chetnie odwiedze
![]() ![]() Planuje sie tam pojawic za 3 tyg na weekend ![]() ![]() ![]() Dzisiaj bylam na uczelni... nic ze musze napisac baaaaaardzo duzo do przyszlego wtorku... jak dobrze pojdzie to 20 juz bede miec swoja wlasna licencje.. a jak niedobrze to najdalej 27 wrzesnia ![]() I kolejna sprawa zaczelam diete.... Dukan..dzien nr 2.... grzechow.. hmmm pol nalesnika... Nie wiem jak ja dotrwam... ale w tej chwili mam taki nadbagaz, ze nawet nie spogladam w strone lodowki... MUSZE SCHUDNAC ![]()
#4243 |
Zakorzenienie
|
Tak w ogole to gdzie jestescie wszystkie?
#4244 |
Zakorzenienie
|
Tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Ostatnio nie mam czasu na nic ![]() Virgo ![]() ![]() Limonciu, wlasne m ![]() ![]() Niunius ![]() ![]() ![]() Ines, gratuluje straconych kg ![]() Malinn witaj na starych smieciach ![]() ![]() Fiolusiek kiecka fajna ![]() Tysia do lekaza idz i sie nie mecz ![]() Anielka jak dzieciaczki? No dawno nie widzialam tu Oli, Marei, Mrofki i calej reszty cor marnotrawnych ![]() ja ostatnio jak mam chwile to siedze na biochemii i powiem wam ze poleglam, czytam watki po sto pare stron i nie wiem kiedy to wszystko ogarne ![]() ![]() a dieta, no coz jaka dieta - nie znam czlowieka ![]() mala mowi mama, tata, baba, dziadzia, i jeszcze jakies tam swoje slowka, powoli zaczyna chodzic kolo lozka ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Limonciu skrabiki sliczne, a maly to elegancik ale to po tobie ma ![]() ![]() a gdzie znajde wasze zdjecia z nad morza? |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie.... gdzie zdjecia
![]() Mamrotko ![]() ![]() ![]() ![]() Wracam do pisania.... juz mam dosc ![]()
#4247 |
Zakorzenienie
|
Biochemia jest
![]() Mamrotko ale twoja coreczka szybko rosnie jak na drozdzach, pamietam jak sie dopiero urodzila ![]() ![]() Mi jakos podklady Lucy nie leza ![]() ![]() Zamowilam teraz probki z Lumiere i zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Ja juz z biochemia nie szaleje
![]() Przechodzilam juz okres kiedy prawie cala drogeryjna pielegnacje wywalilam z uzytku ![]() ![]() Teraz wrocilam do drogeryjnych... ale zwracam duza uwage na to co pakuje sobie na buzie ![]() ![]() ![]() Dla mnie lucy jest GENIALNA.. z twarzy robi mi doslownie photoshopa ![]() ![]() No i zadne tam cuda wianki z OCC. Original jest najlepsza ![]()
#4249 |
Zakorzenienie
|
Az tak to nie szaleje bo rzeczywiscie trzeba by wywalic cala szafke
![]() Ale teraz pokochalam maseczke aspirynowa ![]() ![]() ![]() Polecalam wam juz maske do wlosow stapiz z ekstraktem z pestek slonecznika i jedwabiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Maseczki i hydrolaty to jednak najlepsze rzeczy
![]() Ja jeszcze lubie sobie swieze owoce polozyc na buzie ![]() ![]() a na wlosy to i tak oleje najlepsze i mow co chcesz fiolusku ale po zadnej odzywce nie mam takich wlosow jak po olejach ![]()
#4251 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gÓpiaś! Żadna z Ciebie stara panna! Pogadamy o tym jak będziesz po 50tce.. ![]() Cytat:
Trzymaj się dzielnie kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Czemu tylko powitanko? Mów co u Ciebie kochana! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja to w czarnej d*pie z depresją ;p Niunia, a wszystko u Ciebie ok? ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie?! Suche fakty nam nie wystarczą, prosimy o dokumentację fotograficzną! ![]() BRY ![]() Kochane, nie mam chęci na nic.... Smutek, marazm i nostalgia ![]() ![]() Moja waga osiągnęła stan krytyczny, naj naj naj naaaaj najkrytyczniejszy odkąd schudłam - 12 ![]() ![]() ![]() Poza tym nic mi się nie chce ![]() Buziam, tulę i całuję babeczki! ![]() ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-09-08 o 14:59 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
No ja nic nie mowie na oleje, bo sama intensywnie romansuje z rycyna i kokosem
![]() Tyska a ty wybierasz sie na zlot do Krakowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Niunius
![]() To niestety polski rynek pracy.. ![]() ![]() przepraszam, ze pytam(mozliwe, ze przeoczylam) pytalas w urzedzie pracy o staze i wolontariaty? Chociaz na ten "martwy" czas? zawsze to doswiadczenie zamiast "niczego" no i pewnie by ci latwiej bylo gdybys wyszla do ludzi i poznala kogos ![]() a dieta jak to dieta... ja wole nie mowic ile teraz waze bo po stanach pobilam zyciowy rekord.... ale jestem tak zmotywowana, ze wroce do wagi wyjsciowej ![]() ![]() Dukan ciezki...ale co zrobic jak dziala.... oby i na mnie podzialal ![]()
#4254 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie idę w następnym tygodniu do urzędu na wizytę, to zapytam o jakieś bezpłatne szkolenia. A staż, o to się cała sprawa rozchodzi, urząd nie ma kasy i nie chce mi finansować żadnego stażu, mimo, że znalzłam świetną placówkę, która z chęcią przyjęłaby mnie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Co za biurokraci....
![]() ![]() ![]() Niunia... leze i kwicze... Twoj podpis mnie rozbroil ![]() ![]()
#4256 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a no mala rosnie, ogladalam ostatnio zdjecia i normalnie nie wierze ze byla taka malutka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niunius no u mnie niby ok, ale czasami zapominam jak sie nazyam ![]() Cytat:
Malliun a stosowalas moze retinoidy? wpadlam na watek o retin i mam ochote na nie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Mamrociu
![]() ![]() Z ha sprobuj inna firme, albo inna forme sa wieloczasteczkowe maloczasteczkowe i mieszane ![]() Moj ha tez z olejem sie nie laczyl ![]() ![]() ![]() Z retioidami nigdy sie nie bawilam...ale jak patrze na to co mam w tej chwili na paszczy to zastanawiam sie czy nie zaczac... ![]() ![]() Mnie tez by sie kokos przydal.. chociaz nawet jak kupuje 1l puszki to i tak mi na dlugo wystarczaja ![]() ![]() Przez wakakcje odstawilam suszare i widze ze moje wlosy w lepszej kondycji obecnie ![]() Maseczke tez musze sobie zaaplikowac szczegolnie na moja strefe T... mam masakre na buzi.. i lepiej zeby sie ludziom na oczy nie pokazywala... ![]() w ogole to kupilam sobie swietna maseczke z say yes to carrots robi cuda na buzi... a uzylam raz i cale opakowanie stoi na polce i czeka az sie za nie zabiore... ![]() Dieta pomijajac male grzechy idzie niezle... mam juz 1,7kg za soba... chociaz to tylko woda to itak jestem szczesliwa ![]()
![]() |
#4258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mialam ha z mazidel, teraz wezme z bu ![]() biore sie za lekture mineralkow ![]() a powiedz mi jeszcze cos co to ta silica i krzemionka ? i w ogole must have mineralowe ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- gratuluje straconych kg ![]() a gdzie kochana kupujesz kokosa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zadomowienie
|
hejo !!! chudnące szkapy
![]() to dziś dałyście czadu z pisaniem, bo ostatnio to pustki były ... ja dziś pierwszy raz byłam na praktykach w ośrodku rehabilitacyjnym....4 godziny ale się wynudziłam strasznie...nie było duzo pacjentów....w zasadzie to musiałam tylko podwieszac pacjetów którzy sami cwiczyli, raz zrobilam zabieg laserem i w zasadzie to wszystko....na masazach jeszcze nie byłam ale wszystko przede mną.... kolezanka narzekała ze przyszła dziś taka konkretna babeczka i niestety musiała się troche z nią namęczyc objetościowo ![]() ![]() poza tym nic nowego ...idę w do ksiązek ![]() ![]()
![]() |
#4260 | ||
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie, gdzie? W kokosanarium? ![]() Po jakiemu Wy tu gadacie, nic nie rozumiem, ![]() ![]() ![]() A zapomniałam wcześniej dodać, Limonko, fotki na poczcie są śliczne! Dzieciaki cudaki, a Ty fajna dziołcha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.