|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Mischoko macie już badania nasionek ?
Zuzia zrób jak uważasz, ja jak byłam chora to @ przesunęła mi się o 2 dni, ale nigdy nie o tydzień. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła test, przynajmniej bym wiedziała, czy to wina leków czy "drugiego" serduszka. Zanka doszły już do Ciebie z allegro te kozaki szare i płaszcz ? Bo ja czekam na focie. Domi może lekarz nie odbiera bo ma dyżur w szpitalu, ale jeszcze próbuj dzwonić. Na ostatnim zdjęciu jakie pokazywałaś to wydaje mi się, że masz jeszcze wysoko brzuch, ale z drugiej strony tylko 10 dni do terminu...mi się wydaje, że lekarz karze czekać.
#4262 |
Zakorzenienie
|
Zuzia nie mysl tak o tym poprostu bo co miesiac jest ten sam problem...poprostu zrob jutro rano test i jak beda dwe kreski to go wklej, a tak to Ci sie prawie zawsze spoznia...
Vcelko tez mi sie wydaje, ze mam wysoko...chociaz i tak ngdy nie mialam gigantycznie wysoko, ale napewno mi nie opadl...nic mi tez nie odchodzi a polowie mamuskom odchodzil czop wczesniej i w ogole...Do lekarza zadzwonie po 15 z Tz telefonu, bo z mojego nie odbiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie nie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
domi - pamiętaj, że brzuch NIE MUSI się opuścić
![]() Zresztą mnie też się brzuch nie opuścił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zaraz idę do lekarza po skierowanie do ortopedy i recepte na szczepionkę przeciwko żołtaczce, bo w końcu wypadałoby się zaszczepić.
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Także spoko maroko ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- cudny jest TEN kubek... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Wtajemniczenie
|
Domi rozumiem cie
![]() ![]() Brzuch tez mialam do konca wysoko a czop odszedl mi w dniu porodu jak juz skurcze mialam ![]() Alkamor kubeczek fajny, ciekawe czy dobrze sie z niego pije ![]() ![]() Vcelka a po co ci skierowanie do ortopedy? Cos nie tak?
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a vcelka to chyba z tymi plecami do ortopedy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ci lekarze to tylko obiecuja i wszystkim mowia, ze wczesniej urodza a tu dooopa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie moge wysiedziec, nawet prasowalam na stojaco i niedlugo idziemy na spacer i do mojej mamy, bo mnie energia rozpiera ![]() ![]() ![]() acha- DZWONILAM do lekarza i oczywisce nic konkretnego sie nie dowiedzialam oprocz tego, ze porpostu mam przyjsc do szpitala w dniu terminu porodu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
domi - mojej szwagierce też odeszły wody, ale ona leżała już na patologii bo była po terminie a wcześniej nic nie zapowiadało porodu.
Mnie wody nie odeszły same ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- W sumie niczego innego się nie spodziewałam, że lekarz Ci powie.To całkiem normalne |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ![]() no chyba, ze jest nieczuly i nie chce mnie na ktg wysłac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
no
![]() Ja tam KTG miałam robione dopiero na porodówce |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
witam..
Sylwia, Misia, Domi dzięki za pamięć.. ![]() Magda wstawię te kolczyki jak porobię.. byłam na rozmowie.. w tym tygodniu ma być telefon jeśli moja kandydatura będzie rozpatrzona pozytywnie. a teraz zrobiłam sałatkę z tuńczykiem i chyba film obejrzę jakiś.. troszkę głowa mnie boli Domi.. oby maleństwo było już na święta ![]() Alkamor.. nie fajnie, że tyle dni wstawili tż w grafik..
#4274 |
Zakorzenienie
|
a wogóle to siostra mi na GG pisała, że moja chrześnica (ta co ma 5 lat) zerwała dzisiaj z chłopakiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no popatrz jaka obrotna ![]() Elusia to musza rozpatrzec pozytywnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
heh..te miłości szkolne są najlepsze
![]() Nio zobaczymy..może zadzwonią.. ![]()
#4277 |
Zakorzenienie
|
no tak...tylko to jest romans przedszkolny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie co to znaczy kąpać na sucho?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
ale w jakim kontekście ?? bo może chodzi o kąpanie na sucho dziecka ?? w sensie, że przecieranie tylko chusteczkami... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
tak..to kąpanie na sucho.. to wycieranie chusteczkami nawilżanymi np. aaa podpytałam.. i
po zagojeniu się pępka można stosować w tym miejscu wodę.. a tak to przecierać ciało np. kawałkiem waty lub myjki... nie moczymy bobaska tylko wodę mamy w miseczce i przecieramy ciałko.. można stosować oliwkę po takim 'suchym oczyszczaniu'.. np. stosować przed 2, 3 tygodnie życia niemowlaka.. dziś robię kolczyki pod zamówienie.. kilka zrobić mam nadzieję mi się uda.. ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-12-07 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przecież z powodzeniem można kąpać dziecko normalnie tylko uważać na kikut... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Alkamor, nie wiedziałam, że zamieściłaś przepisy, na pewno skorzystam, ale jak adwent się skończy, bo teraz do świąt chcemy z mężem trochę ograniczyć słodycze
![]() Jagódka, opowiadaj, co u Ciebie ![]() Mnie zaczęło podbrzusze pobolewać więc może w końcu @ przyjdzie. No i humor mam do bani ![]() ![]() ![]() Domi, ja też jakoś myślę, ze blizej Gwiazdki Mała przyjdzie na świat do swoich ciotek wizazowych, ale kto to wie ![]() Blondi, zazdroszcze Krety! Przepiękne miejsce, my byliśmyw Herssonissos, bardzo nam sie podobało ![]()
#4283 |
Zakorzenienie
|
tak ale znajoma miała problemy.. i unikała wody bardzo.. nie pytałam jak długo tak 'kąpała'..
przecież są sposoby inne.. np. wanienka .. a w niej tylko troszeczkę wody.. aby właśnie uniknąć zamoczenia..
#4284 | ||
Zakorzenienie
|
no ja to pisalam wczoraj na Mamusiach moich
![]() Cytat:
![]() albo wacikami w woda przegotowana ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
jaka Ty obcykana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kubie jak odpadł pępek to też się ciutkę "maślił" ale robiłam okłady z Rivanolu i było OK...poza tym smaruje się go spirytusem który jak wiadomo ma właściwości wysuszające.Ja tam jestem zdania, że nie ma co popadać w paranoję...i kąpać normalnie tylko uważnie... ![]() co myślicie o TYCH butach ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Domi..
![]() koleżanka się ostatnio mnie dopytuje a co ty tak oglądasz wózki, karuzele itd.. w ogóle temat o dzieciach poruszyłyśmy.. a ja mówię, że na takim forum jestem- bo ona nie zna tego forum... a ona mówi..tak, jasne.. pewnie dziecko niedługo.. heh... i ciągle mi dogadywała.. cały zjazd.. że jej się wesela pokończyły itd. a i żarty robiła.. Ty Ela za ile można kupić taki wózek..a za ile taki inny... i jak szłyśmy ulicą i zobaczyła wózek to mówi.. Ty a który lepszy ten na 3 kółka czy taki zwykły.. heh ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- nie ma linku ![]()
#4287 |
Zakorzenienie
|
Alka, fajne kozaczki, już nawet sprawdziłam, czy mają mój rozmiar
![]() ![]() ![]() ![]() idę myć głowę ![]()
#4288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Elus trzymam kciuki ![]() ![]() Alkamor butki fajne ![]() ![]() Ja kapalam ze dwa razy Lene na sucho ![]() Niektorzy tez "mydla" dzidzie na przewijaku i tylko splukuja w wanience ![]() Myslalm ze ortopeda jest od zlaman itp. Nie wiedzialam ze od kregoslupa tez ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Jest, kryje sie w slowie "...TYCH.." w poscie Alkamor ![]()
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szukam wózka jak najęta nie wiem co wybrać ![]() ![]() Syla jakie Ty masz wkońcu wózek? Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-12-07 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Sylwia.. nie dziękuję..
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.