|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Jak mi głupio po wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Co narobiłaś?
![]() Zgaduję.Napiłaś się i przewróciłaś przy wszystkich? albo rzuciłaś w kogoś sałatką? ![]() Czy gorzej? ![]() Dzisiaj humor mi dopisuje ![]() ![]() ![]()
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli przepiłaś potencjalnego Tżta? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak na jego wernisażu było spokojnie, znaczy nie było tych ludzi ode mnie, K. ciągle udzielał wywiadów, a ja się kręciłam i oglądam obrazy, więc raczej nikt by się nie połapał, że coś jest na rzeczy ![]() ![]() ![]() Ale za to wczoraj poszliśmy na wernisaż profesora z naszej uczelni... I byli tam moi życzliwi znajomi... I niektórym osobom prawie oczy powyskakiwały. Niewątpliwie byliśmy sporą atrakcją tego wernisażu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Poemi, szalejesz kobieto
![]() Cześć poniedziałkowo, ale mi sie nie chce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
hej
ja też mam poniedziałkowego lenia Dori, niezły weekend. Właśnie wczoraj z tż rozmawialiśmy, że już nie pamiętamy weekendu, który oboje mielibyśmy całkowicie wolny i moglibyśmy sobie pozwolić na coś w tym rodzaju. Ja z kolei wynudziłam się jak zwykle na tej "imprezie", odpowiadając po raz setny na wszystkie pytania związane z naszym "odwlekanym ślubem", a tż jakoś tak się wypościł ostatnio, że wczoraj po drodze specjalnie zboczyliśmy z drogi, żeby kupić nakładkę wibrującą, bo tż się tak napalił na to. W efekcie okazało się, że jego to dekoncentruje a dla mnie było całkiem przyjemnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że ta impreza już za Tobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Mi też się nic nie chce. Dorinko, fajny weekend, my byliśmy w sobotę na spontanicznej imprezie, w niedzielę leczyliśmy kaca ![]() ![]() Miśku, zastanawiałam się kiedyś nad tą nakładką, ale w końcu zrezygnowałam. T. martwi się nadal pracą, bo w tej nowej na razie jest tragicznie. Produkty się nie sprzedają kompletnie. Szefowie pewnie myślą, że nie potrzebne im reklamy - wystarczy uparty i zdolny przedstawiciel ![]() Dziś się dowiedziałam, że kobieta w ciąży nie może pracować przy komputerze więcej niż 4 godziny dziennie ![]() ![]() Dziś idę do fryzjera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz niestety pora wracać do pracy. W dodatku muszę w tym tygodniu porobić parę rzeczy na ostatni zjazd, za karę, że nie chodziłam na wszystkie zajęcia. pocieszające dla mnie jest to, że w ten weekend ostatnia nasiadówa - potem "tylko" egzamin końcowy w lutym. Znowu mi się jęczmień na oku robi ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą pracą przed kompem to faktycznie jest taki przepis, oczywiście nie do wyegzekwowania jak piszesz, u mnie po prostu lekarka mówiła, że jak mam dosyć to żebym szła na L4 i tyle. stąd się biorą później zwolnienia w ciązy, bo skoro inaczej się nie da, to co poradzisz ![]() Ja wprawdzie byłam na zwolnieniu z innego powodu, od 5 miesiąca miałam zabronione spędzać więcej niż 4 godziny w pozycji siedzącej więc musiałam leżeć , było ryzyko przedwczesnego porodu, co i tak się nie udało, bo Tomek wyszedł miesiąc wcześniej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Cześć....poniedziałkowo:m ur:
My z TŻ mieliśmy taką niedzielę, jak piszecie-wylegiwanie, guganie, filmy...było cudnie ![]() A w sobotę mieliśmy gości - miała nas być 4 osoby, a było 10...nagotowałam się - robiłam lasagne, calzone, mini bułeczki i tiramisu ![]() Nie wiedziałam, że w ciąży można siedzieć przed kompem tylko 4 godziny...ale to chyba nigdzie nie przejdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szczytem moich możliwości było zrobienie mielonych, chociaż przyznam że wyszły mi smakowicie, mąż był w siódmym niebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my standardowo przywieźliśmy tyle żarcia i co gorsza ciasta, że mamy praktycznie na cały tydzień. Z jednej strony fajnie, bo wracam do domu i mam z głowy, no i lodówka pełna, ale z drugiej niestety będziemy się pewnie niepotrzebnie objadać "bo szkoda wywalić" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
No wiesz Dori, ja to uwielbiam i sprawia mi to wiele radości, jak sobie mogę tak pogotować
![]() ![]() Teraz mi narobiłaś ochoty na pulpeciki ![]() A ja bym się chetnie dziś wbiła na obiad do kogoś, bo taka jestem niewyspana, że pewnie, jak wrócę do domu, to walnę się po koc i zasnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się pochwal tym patentem, z tego co pamiętam, to ja tez mam to urządzenie, tylko jakieś takie no name, w sumie rzadko go używam, bo strasznie ciężko się to dziadostwo myje potem |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bułka ciabata- nalezy ją rozkroić i w środku umieścić wedle uznania -ser żółty, salami, można mozarellę, ser pleśniowy, oliwki, ser i szynka- co kto lubi, to taka podstawa kanapki (nie za grubo żeby nie wypływało wszystko) Wkładamy napełnioną na grilla-zamykamy ją, dociskamy grilla dosłownie na 1 minutę (na rozgrzanym grillu) Następnie wyjmujemy, rozkładamy kanapkę (dlatego nie może być zbyt mocno zgrzana bo się nie otworzy)wkładamy sałatę, pomidora, ogórka, sos czosnkowy, ketchup, zamykamy znowu i rozkoszujemy się smakiem grillowanej kanapki ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-18 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest z tą ciążą, że bez problemu szef mnie może zrobić w balona. Jeśli poszłabym na L4 lub faktycznie wywalczyłabym te 4 h przed monitorem, to bez żenady pewnie dałby mi moje oficjalne 900 zł, bez "reszty" w kopercie
![]() Pracujące ze mną małżeństwo prawie codziennie zostaje po godzinach. Mówili, że w piątek wyszli o 23 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też mam takiego kolegę, który siedzi w pracy po 12,14 godzin dziennie...i reszta wygląda przy nim blado...ale w ogóle się nie przejmujemy i punkt 17 śmigamy do domu...chyba, że faktycznie jest coś megapilnego do zrobienia...ale to raczej rzadko...ale nie zmienia to faktu, że wkurza nas ta pracowitość kolegi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiuk na oni mają rzeczywiście co robić zostając do tej 23 w pracy ?, w sensie czy jest taka konieczność ? Dla mnie to chore jest, później się okaże że wychodząc wcześniej masz się czuć winna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
to u nas na szczęście naprawdę musi być coś pilnego, żeby ktoś został dłużej czy przyszedł w wolny dzień - na szczęście
![]() no ale to lekko chore, że ktoś woli spędzać swój wolny czas w pracy, zwłaszcza jeśli nie ma za to dodatkowo płacone |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ex kończył na Poliechnice Warszawskiej architekturę właśnie - na studiach zarabiał sporo, robił projekty wnętrz- ogłaszał się normalnie w gazetach, teraz masz internet, poza tym udzielał lekcji przygotowujących do egzaminu na architekturę . Teraz założył firmę z kolegą ze studiów to fakt, ale wcześniej nigdy nie narzekał ![]() Czym się różni zrobienie takiego projektu dla kogoś od tego co robisz w pracy ? A co z tymi uprawnieniami, kiedy je osiągniesz ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Asiuk, no co Ty?
Ja nie wiem jakie są realia finansowe wsród architektów...ale kobieto,szukaj nowej pracy. Wkurzasz się na pracę i jeszcze zarabiasz kiepsko. To chyba wystarczające powody, żeby poszukać czegoś nowego! Generalnie to ja w ogóle nie wiem jakie są realia zarobkowe. Dziewczyny, ile np. zarabia pracownik biurowy w W-wie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.