|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
dziewczyny, a który pędzel jest w brakach (prod zakończona)? ten ze s.84 do mineralnych czy 75
#4262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja niestety podkładów nie używam więc nie ocenie go pod tym kątem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Rozeznanie
|
Wysłałam maila do avonu z zapytaniem czy ta bransoletka z charmsami co jest w DEMO do katalogu 1 - czy to ta sama co ETERNAL LOVE. Po 2 dniach odpisali mi:
"Informujemy, że Pani zapytanie zostało skierowane do Działu Korespondencji. Na odpowiedź prosimy oczekiwać w oddzielnej korespondencji." Udani są, nie ma co ![]() Ciekawa jestem czy jest wykonana z tego samego ale i tak mi już przeszła na nią ochota bo to zapięcie jest straszne, można fajne kupić srebrne z normalnym zapięciem za ta samą cenę. Jak mi odpiszą czy to ta sama to dam znać, bo widziałam wczesniej, że co niektóre Avonówki sie tym interesowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
a czy oni biora w soboty zamówienia do realizacji??
jestem dzisń C, ale wczoraj około 14 złożyłam zamówienie, żeby jeszcze przed świętami mieć paczkę, no i niestety zamówienie nadal 'czeka' .... zastanawiam się, czy faktycznie przed swiętami mi to płatny kurier dostarczy ![]()
#4266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj składałam zamówienie na 3 termin i oczywiście nie obyło się bez braków: TOREBKA NA PODARUNKI TOREBKA EWELINA INT.KURACJA PRZECIWZM.SPF25(netto) ZALOTKA Zamówiłam sobie promocyjny zestaw z Pur Blancą Blush i dostanę wszystkie 3 prezenty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Dla siebie z 17 wzielam ten krem na zimę na dzień, i dwa lakiery: Viva pink i Cherry Jubilee (ten drugi swietny, ten pierwszy żarówiasty
![]() Z 1 mam zamiar wziąść błyszczyk soczysty z CT (ta cena! - zawsze po 11.9 a teraz ![]() Biorę także mleczko do demakijażu oczu I się zastanawiam nad szamponem...może wziąść z serii Naturals? Stara wersja się słabo pieniła... |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Raczkowanie
|
W wyniku złych warunków atmosferycznych, zamówienia kurierskie z planowaną dostawą na piątek 18.12.2009,
realizowane przez firmę UPS będą miały opóźnienie w dostawie. Firma kurierska UPS podejmuje specjalną akcję, aby dostarczyć paczki do Konsultantek w sobotę i niedzielę. Przepraszamy za niedogodności. tylko ja jak narazie to w raporcie o paczce mam date dostarczenia na 21.12 a to jest poniedziałak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Raczkowanie
|
Gdyby okazało się że paczka zostanie dostarczona do mnie przez firme DHL dopiero w poniedzialek, gdzie moge pisac reklamacje?? Do avonu? czy DHLu??
Nie po to placę prawie 10zl, zeby miec paczkę w normalnym regularnym dniu dostawy :|:| |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
co rok przed swietami maja to samo i nie potrafia wyciagnac konsekwencji i tego poprawic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja jestem bardzo oburzona.Zamawiałam rano 16.12 kurierska na 18.12.Jeszcze pani z Wawy do mnie dzwoniła potwierdzic ,ze juz ,juz wysyłaja.Potem miałam juz numer przesyłki.Wczoraj cały dzien siedziala m i czekałam ,az w koncu zadzwoniłam do UPS i dowiedziałam sie ,ze AVON tylko dla spokoju wydrukował numer przewozowy a paczki jeszcze nie nadal.Zadzwoniłam do AVONU a koles na to ,ze wszystko ok,tylko UPS ma problemy bo snieg na drodze
![]() To są kpiny.Biorą od nas opłate za możliwośc otrzymania paczki kurierskiej i dupa. Ja tam sie będę kłócic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Bardzo długo byłam nie aktywna w Avonie i widze ,ze nadal będę.Mam inf ze paczkę powinnam dostac w poniedziałek.Hmm czyli 3 dni spóźnienia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jak to jest z tymi diamentowymi kartami, widze, ze sa w Novej Ty do wyciecia, ale tam nie ma na nich zadnych numerow, to wystarczy jak powiem klientkom? Czy przy skladaniu zamowien jest cos pozniej wymagane? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() możesz wyciąć, albo poprostu powiedzieć klientkom, żeby brały te tańsze produkty ![]() ![]() ![]() ale generalnie szału nie ma na te promocje ![]() ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-12-19 o 10:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanko:
Czy serum "Źródło energii" rozjaśnia cerę? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
zamówiłam sobie iskrzący błyszczyk pieknie się błyszczy tylko hmm trochę za jasne kolory SUGAR CANE jest biały na ustach przeźroczysty, natomiast DAZZLING DIAMOND bardzo ale to bardzo delikatny róż jednak iskrzą się naprawdę fajnie. Zakupiłam sobie próbki podkładu-chyba z ciekawości bo nie używam,dałam koleżance i jest wprot zachwycona rozświetlająco-antystresowym mówiła że się bardzo fajnie rozsmarowuje i jest fajny.wypróbuje na sylwestra
![]()
#4281 |
Raczkowanie
|
U mnie przed chwilą był kurier z tą paczką z brakami, dziwne, miał być w poniedziałek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
o kurcze jak Ty to teraz spłacisz?? a tak poważnie to mm nadzieje że nie miało być w niej prezentów
#4283 |
Raczkowanie
|
ja już wymiękam.Dostałam wiadomośc ,ze dzisiaj jednak dostanę paczke.Oby to była prawda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() |
#4285 |
Raczkowanie
|
![]()
czy któraś wąchała może nowy perfum ETERNAL MAGIC?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj na szczęście dostałam swoją paczuchę
![]() ![]() dla siebie zamówiłam kosmetyczkę tą za 4,90. Oj myślałam,że będzie większa.. albo przynajmniej szersza,nawet tuszu nie zmieszczę ;D będzie na waciki.. albo na prezent dla klientki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zresztą możesz wziąść sobie te mniejsze opak. i wypróbować czy będzie Ci odpowiadał. Te mniejsze też się mimo wszystko opłacają Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2009-12-19 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
a dziewczyny macie łupież po avonowych szamponach ??? ja mam dziwne włosy bo mam straszny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.