Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 21:41   #4261
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

dziewczyny, a który pędzel jest w brakach (prod zakończona)? ten ze s.84 do mineralnych czy 75
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 21:45   #4262
Iza1801
Raczkowanie

Cytat:
zanowna Konsultantko,

Zapewniamy, że podejmujemy działania, aby rozwiązać problem braków.
Zdajemy sobie sprawę, iż opóźnienie w dostawie produktów dla Pani
Klientów mogło wywołać niemiłe wrażenie. Gwarantujemy, że po
uzupełnieniu stanów w magazynie, zamówione wcześniej kosmetyki
dołączymy automatycznie do Pani najbliższego zamówienia. Cena
dostarczonych produktów będzie zgodna z tą, która obowiązywała w
chwili ich zamawiania, oraz zostaną utrzymane wszystkie wypracowane
wówczas promocje i opusty.

Braki produktów niekosmetycznych są dla nas niezwykle trudne do
uzupełnienia. Ze względu na nieprzystosowanie naszej fabryki do produkcji
artykułów niekosmetycznych, zamawiane są one przez nas w innych
fabrykach. Wtedy również niedostępność może być dłuższa,
ponieważ do czasu wyprodukowania dochodzi jeszcze czas transportu.
Jeszcze raz gorąco przepraszamy i zapewniamy, że dołożymy wszelkich
starań, aby poprawić jakość naszych usług i zwiększyć zadowolenie
naszych Konsultantek oraz Klientów.

W celu uzyskania szczegółowych informacji na temat konkretnego produktu
prosimy o podanie jego nazwy oraz numeru katalogowego.
hm...
Iza1801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 21:47   #4263
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Ja też mam ten krem na zimę Solutions na dzień i po pierwsze strasznie nie mogę znieść jego zapachu jest baaaaardzo perfumowany a po drugie roluje mi się na nim podkład,więc ja zadowolona z niego nie jestem i użyłam go raptem 2 razy i teraz zbiera kurz w łazience.A czy dobry jest na mróz? tego niewiem,bo używałam jak jeszcze mrozów nie było i dla mojej raczej suchej cery zbyt mało nawilżający/tłusty niestety.
Może zbyt dużo go nakładasz.. Pamiętam jak jedna z Wizażanek pisała, że trzeba cieniutką warstwę.
Ja niestety podkładów nie używam więc nie ocenie go pod tym kątem.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 22:23   #4264
teteesia
Rozeznanie

Wysłałam maila do avonu z zapytaniem czy ta bransoletka z charmsami co jest w DEMO do katalogu 1 - czy to ta sama co ETERNAL LOVE. Po 2 dniach odpisali mi:

"Informujemy, że Pani zapytanie zostało skierowane do Działu Korespondencji. Na odpowiedź prosimy oczekiwać w oddzielnej korespondencji."

Udani są, nie ma co Napisałam w dziale pytanie o produkty, ja nie wiem kto tam siedzi, że oni nic nie wiedzą.
Ciekawa jestem czy jest wykonana z tego samego ale i tak mi już przeszła na nią ochota bo to zapięcie jest straszne, można fajne kupić srebrne z normalnym zapięciem za ta samą cenę.
Jak mi odpiszą czy to ta sama to dam znać, bo widziałam wczesniej, że co niektóre Avonówki sie tym interesowały
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 07:00   #4265
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

a czy oni biora w soboty zamówienia do realizacji??
jestem dzisń C, ale wczoraj około 14 złożyłam zamówienie, żeby jeszcze przed świętami mieć paczkę, no i niestety zamówienie nadal 'czeka' .... zastanawiam się, czy faktycznie przed swiętami mi to płatny kurier dostarczy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 07:14   #4266
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

bardzo dziękuje
Wczoraj składałam zamówienie na 3 termin i oczywiście nie obyło się bez braków:
TOREBKA NA PODARUNKI
TOREBKA EWELINA
INT.KURACJA PRZECIWZM.SPF25(netto)
ZALOTKA
Zamówiłam sobie promocyjny zestaw z Pur Blancą Blush i dostanę wszystkie 3 prezenty
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 08:07   #4267
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Dla siebie z 17 wzielam ten krem na zimę na dzień, i dwa lakiery: Viva pink i Cherry Jubilee (ten drugi swietny, ten pierwszy żarówiasty)

Z 1 mam zamiar wziąść błyszczyk soczysty z CT (ta cena! - zawsze po 11.9 a teraz)) i się zastanawiam nad kolorem, zawsze miałam Angel i Wink a teraz myslę nad Start ud pink bo już powoli odchodzę od jaśniutkich beżo/róży - ale czy ten Start up pink nie będzie na ustach za bardzo zarówiasty? Na wątku katalogowych jest kolor pokazany na dłoni...
Biorę także mleczko do demakijażu oczu
I się zastanawiam nad szamponem...może wziąść z serii Naturals? Stara wersja się słabo pieniła...
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 08:46   #4268
olamazda
Raczkowanie

W wyniku złych warunków atmosferycznych, zamówienia kurierskie z planowaną dostawą na piątek 18.12.2009,
realizowane przez firmę UPS będą miały opóźnienie w dostawie.
Firma kurierska UPS podejmuje specjalną akcję, aby dostarczyć paczki do Konsultantek w sobotę i niedzielę.
Przepraszamy za niedogodności.

tylko ja jak narazie to w raporcie o paczce mam date dostarczenia na 21.12 a to jest poniedziałak. zapewne firma UPS w weekendy nie pracuje
olamazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 08:59   #4269
UAE
Raczkowanie

Gdyby okazało się że paczka zostanie dostarczona do mnie przez firme DHL dopiero w poniedzialek, gdzie moge pisac reklamacje?? Do avonu? czy DHLu??
Nie po to placę prawie 10zl, zeby miec paczkę w normalnym regularnym dniu dostawy :|:|
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:21   #4270
19patka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
jestem dzisń C, ale wczoraj około 14 złożyłam zamówienie, żeby jeszcze przed świętami mieć paczkę, no i niestety zamówienie nadal 'czeka' .... zastanawiam się, czy faktycznie przed swiętami mi to płatny kurier dostarczy
Ja tez jestem dzien wysyłkowy "C" i ja moge zamówienia składac do poniedziałku droga internetowa a jezeli przez formluarz zamówien to do piatku.I jesli złoze droga internetowa zamówienie np w piatek,sobote czy w niedziele to dopiero zamówienie zostanie pobrane do realizacji w poniedziałek przewaznie tak o 10-11 mi pobieraja i paczka przychodzi przewaznie w czwartek chociaz termin odbioru mam w piatek.
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:22   #4271
olamazda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez UAE Pokaż wiadomość
Gdyby okazało się że paczka zostanie dostarczona do mnie przez firme DHL dopiero w poniedzialek, gdzie moge pisac reklamacje?? Do avonu? czy DHLu??
Nie po to placę prawie 10zl, zeby miec paczkę w normalnym regularnym dniu dostawy :|:|
też tak uważam.Tak jak juz wczesniej pisałam Avon twierdzi ,ze nadał paczkę normalnie a UPS uważa ,ze u nich jest wszystko ok i ,ze to Avon kłamie bo paczki nie nadał.
Stary 2009-12-19, 09:24   #4272
crescent
Zakorzenienie

co rok przed swietami maja to samo i nie potrafia wyciagnac konsekwencji i tego poprawic...
crescent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:32   #4273
olamazda
Raczkowanie

Angry Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Ja jestem bardzo oburzona.Zamawiałam rano 16.12 kurierska na 18.12.Jeszcze pani z Wawy do mnie dzwoniła potwierdzic ,ze juz ,juz wysyłaja.Potem miałam juz numer przesyłki.Wczoraj cały dzien siedziala m i czekałam ,az w koncu zadzwoniłam do UPS i dowiedziałam sie ,ze AVON tylko dla spokoju wydrukował numer przewozowy a paczki jeszcze nie nadal.Zadzwoniłam do AVONU a koles na to ,ze wszystko ok,tylko UPS ma problemy bo snieg na drodze.Dzisiaj na UPS zobaczyłam raport i AVON dopiero 18.12 o godz.23 z minutami wysłał do mnie paczke!!!Gdzie paczka juz dawno powinna byc u mnie!
To są kpiny.Biorą od nas opłate za możliwośc otrzymania paczki kurierskiej i dupa.
Ja tam sie będę kłócic
Stary 2009-12-19, 09:33   #4274
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Ja tez jestem dzien wysyłkowy "C" i ja moge zamówienia składac do poniedziałku droga internetowa a jezeli przez formluarz zamówien to do piatku.I jesli złoze droga internetowa zamówienie np w piatek,sobote czy w niedziele to dopiero zamówienie zostanie pobrane do realizacji w poniedziałek przewaznie tak o 10-11 mi pobieraja i paczka przychodzi przewaznie w czwartek chociaz termin odbioru mam w piatek.
no też tak mam, ale przy presyłce kurierskiej miałam datę 22 grudnia ... no i z tego względu zdecydowałam się na tą formę przesyłki ..... a teraz mam wątpliwości, czy faktycznie tego dnia zdąży przyjść

Stary 2009-12-19, 10:10   #4275
olamazda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
co rok przed swietami maja to samo i nie potrafia wyciagnac konsekwencji i tego poprawic...
Problemy zawsze sie zdarzają ,ale to trzeba sie do nich przyznawac a nie kłamac.Ogólnie jest taka sytaucja ,jakby pocztą polska wysyłali a nie firma kurierska.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Bardzo długo byłam nie aktywna w Avonie i widze ,ze nadal będę.Mam inf ze paczkę powinnam dostac w poniedziałek.Hmm czyli 3 dni spóźnienia.
Stary 2009-12-19, 10:21   #4276
8mmadziaa8
Raczkowanie

GG do 8mmadziaa8

Cytat:
no też tak mam, ale przy presyłce kurierskiej miałam datę 22 grudnia ... no i z tego względu zdecydowałam się na tą formę przesyłki ..... a teraz mam wątpliwości, czy faktycznie tego dnia zdąży przyjść
Mi nawet wczoraj w biurze obslugi powiedzieli, ze jak zloze do polnocy to napewno bedzie 22. Sprawdzalam status, dalej oczekuje, czyli chyba maja wolny weekend bo juz o tej godzinie to faktura zawsze jest

Dziewczyny, jak to jest z tymi diamentowymi kartami, widze, ze sa w Novej Ty do wyciecia, ale tam nie ma na nich zadnych numerow, to wystarczy jak powiem klientkom? Czy przy skladaniu zamowien jest cos pozniej wymagane?

http://www.suwaczek.pl/cache/52360acda8.png

[vichy]369174[/vichy]
8mmadziaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 10:21   #4277
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez olamazda Pokaż wiadomość
Bardzo długo byłam nie aktywna w Avonie i widze ,ze nadal będę.Mam inf ze paczkę powinnam dostac w poniedziałek.Hmm czyli 3 dni spóźnienia.
widzę, że Ty z gdańska; ja jestem z pruszcza i paczke dostałam w czwartek

Cytat:
Napisane przez 8mmadziaa8 Pokaż wiadomość
Mi nawet wczoraj w biurze obslugi powiedzieli, ze jak zloze do polnocy to napewno bedzie 22. Sprawdzalam status, dalej oczekuje, czyli chyba maja wolny weekend bo juz o tej godzinie to faktura zawsze jest

Dziewczyny, jak to jest z tymi diamentowymi kartami, widze, ze sa w Novej Ty do wyciecia, ale tam nie ma na nich zadnych numerow, to wystarczy jak powiem klientkom? Czy przy skladaniu zamowien jest cos pozniej wymagane?
no właśnie - to mamy taką samą sytuację

możesz wyciąć, albo poprostu powiedzieć klientkom, żeby brały te tańsze produkty ja niektórym wycięłam (i o dziwo spotkało się to z zachwytem ), ale jak ktoś nawet w poprzednim katalogu nie miał tego limitu zrobionego, to i tak mówiłam, ze może zamawiać te tańsze
ale generalnie szału nie ma na te promocje myślę, ze gdyby była to zniżka na kolorówkę czy żele to byłoby dla moich klinetek korzystniej

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2009-12-19 o 10:26
Stary 2009-12-19, 10:44   #4278
drotek
Raczkowanie

GG do drotek

Witajcie mam pytanie jakie są prezenty dla nowych konsultantek w styczniu chcę komus zaproponować żeby sie wpisał ale własnie nie wiem kaki dostanie prezent (jeśli zamówi na odpowiednią kwotę)
Stary 2009-12-19, 10:47   #4279
blackamor
Zakorzenienie

Mam takie pytanko:
Czy serum "Źródło energii" rozjaśnia cerę?

blackamor jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 11:08   #4280
drotek
Raczkowanie

GG do drotek

zamówiłam sobie iskrzący błyszczyk pieknie się błyszczy tylko hmm trochę za jasne kolory SUGAR CANE jest biały na ustach przeźroczysty, natomiast DAZZLING DIAMOND bardzo ale to bardzo delikatny róż jednak iskrzą się naprawdę fajnie. Zakupiłam sobie próbki podkładu-chyba z ciekawości bo nie używam,dałam koleżance i jest wprot zachwycona rozświetlająco-antystresowym mówiła że się bardzo fajnie rozsmarowuje i jest fajny.wypróbuje na sylwestra
Stary 2009-12-19, 11:09   #4281
8mmadziaa8
Raczkowanie

GG do 8mmadziaa8

U mnie przed chwilą był kurier z tą paczką z brakami, dziwne, miał być w poniedziałek Paczka mnie rozbawiła, dwie kosmetyczki i faktura na 5,75

http://www.suwaczek.pl/cache/52360acda8.png

[vichy]369174[/vichy]
8mmadziaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 11:17   #4282
drotek
Raczkowanie

GG do drotek

Cytat:
Napisane przez 8mmadziaa8 Pokaż wiadomość
U mnie przed chwilą był kurier z tą paczką z brakami, dziwne, miał być w poniedziałek Paczka mnie rozbawiła, dwie kosmetyczki i faktura na 5,75
o kurcze jak Ty to teraz spłacisz?? a tak poważnie to mm nadzieje że nie miało być w niej prezentów
Stary 2009-12-19, 11:25   #4283
olamazda
Raczkowanie

ja już wymiękam.Dostałam wiadomośc ,ze dzisiaj jednak dostanę paczke.Oby to była prawda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 11:25   #4284
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
,
Robią jeszcze gorsze rzeczy. Ja mam w brakach szminkę Glam z zestawu przy wodzie U by Ungaro dla niej. Szminka ma produkcję zakończoną więc jej nie dostanę. Szminka ta jest w COK-u, ale skoro na fakturze jest pr. zakończona, a nie w brakach oczekujacych to w COK-u mi jej nie dadzą ,choć się należy. To jest obłęd.Przecież powinni dodać inną szminkę o podobnym kolorze, ale najprościej im było wykreślić, a to,że zestaw to mają w d...Ręce opadają.
ankoro, a kup cały zestaw w Coku, a tę "samotną" wodę im zwróć...
Stary 2009-12-19, 11:42   #4285
olamazda
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

czy któraś wąchała może nowy perfum ETERNAL MAGIC?
Stary 2009-12-19, 12:17   #4286
avOniasta
Raczkowanie

ja wczoraj na szczęście dostałam swoją paczuchę godzinne opóźnienie,ale Pan kurier dał rade

dla siebie zamówiłam kosmetyczkę tą za 4,90.
Oj myślałam,że będzie większa.. albo przynajmniej szersza,nawet tuszu nie zmieszczę ;D będzie na waciki.. albo na prezent dla klientki
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:46   #4287
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
wczoraj jak dzwonilam to byla 14;30 i pani mi powiedziala ze jak zloze to zamowienie na kuriera to przyjdzie 23 grudnia bo na 22 przyjmowali tylko do godz14.... oczwiscie na stronie nie ma o tym zadnej info
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 12:52   #4288
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
wczoraj jak dzwonilam to byla 14;30 i pani mi powiedziala ze jak zloze to zamowienie na kuriera to przyjdzie 23 grudnia bo na 22 przyjmowali tylko do godz14.... oczwiscie na stronie nie ma o tym zadnej info
hehe ja mam złożone zamówienie 14:02 dwie minuty spóźnienia w zamówieniu, a paczka dzień później no comment

Stary 2009-12-19, 14:28   #4289
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Dla siebie z 17 wzielam ten krem na zimę na dzień, i dwa lakiery: Viva pink i Cherry Jubilee (ten drugi swietny, ten pierwszy żarówiasty)

Z 1 mam zamiar wziąść błyszczyk soczysty z CT (ta cena! - zawsze po 11.9 a teraz)) i się zastanawiam nad kolorem, zawsze miałam Angel i Wink a teraz myslę nad Start ud pink bo już powoli odchodzę od jaśniutkich beżo/róży - ale czy ten Start up pink nie będzie na ustach za bardzo zarówiasty? Na wątku katalogowych jest kolor pokazany na dłoni...
Biorę także mleczko do demakijażu oczu
I się zastanawiam nad szamponem...może wziąść z serii Naturals? Stara wersja się słabo pieniła...
dawne szmpony z naturalsa dla mnie też były zbyt słabo pieniące i kompletnie nie wydajne i włosy ciężko się rozczesywały , stale więc używalam z advance techniqes tych zwiększających objętość włosów a kiedyś jak myłam włosy u siostry tym nowym naturalsem to byłam mile zaskoczona bo praktycznie niczym nie różnią się jakościowo od tych z advance technicqes i do tego są tańsze teraz kupuję tylko naturals i to w dużym ekonomicznym opakowaniu bo 750ml jest za 11,90 (dla porównania seria at 250ml za 6,90-7,90)
zresztą możesz wziąść sobie te mniejsze opak. i wypróbować czy będzie Ci odpowiadał. Te mniejsze też się mimo wszystko opłacają

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2009-12-19 o 14:29
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:51   #4290
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

a dziewczyny macie łupież po avonowych szamponach ??? ja mam dziwne włosy bo mam straszny
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości