Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-11, 14:18   #3421
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

za zakupy powyżej 1000 zł w katalogu 17 (Avon Club) będzie można kupić w katalogu 01/2010
Anew Clinical Intensywna kuracja antycellulitowa 150 ml za cenę 10,50 zł.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:23   #3422
Monia M
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny,
Proszę o pomoc bo przez AVON nabawiłam się bólu głowy. Otóż zamówiłam kosmetyki na kwotę ponad 3 tys. Okazało się jednak, że mają braki w związku z czym mój upust z 40% spadł do 35 Dla mnie to normalnie dramat bo moich kosmetyków w tym było na 1300 zł!!! Czy jeżeli teraz domówię jakieś kosmetyki na brakującą kwotę to zwiększą mi ten upust? Chciałam zadzwonić do mojej liderki ale nie mam do niej numeru . Nawet nie wiem jak się nazywa Bardzo proszę o pomoc co mam teraz zrobić żeby jednak naliczyli mi te 40%.
Monia M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:27   #3423
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monia M Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
Proszę o pomoc bo przez AVON nabawiłam się bólu głowy. Otóż zamówiłam kosmetyki na kwotę ponad 3 tys. Okazało się jednak, że mają braki w związku z czym mój upust z 40% spadł do 35 Dla mnie to normalnie dramat bo moich kosmetyków w tym było na 1300 zł!!! Czy jeżeli teraz domówię jakieś kosmetyki na brakującą kwotę to zwiększą mi ten upust? Chciałam zadzwonić do mojej liderki ale nie mam do niej numeru . Nawet nie wiem jak się nazywa Bardzo proszę o pomoc co mam teraz zrobić żeby jednak naliczyli mi te 40%.
Braki musiałaś mieć z netto lub internetowej, bo inne te katalogowe liczą się do upustu. Ja radzę zadzwonić do Wawszawy i poprosić, jak trafisz na kogos sensownego to domowi coś ustaloego z Tobą i przeliczy Ci ten upust. Trzymam kciuki za powodzenie. tylko nie zwlekaj!
Stary 2009-12-11, 14:57   #3424
Iza1801
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny,
Zaszalałaś na 1300 zł to ja przez kilka katalogów nie zrobiłam zamowienia dla siebie :P Ale 3 tyś przeszło...szacunek :P

A z tym domówieniem to nie wiadomo, bo jak ja dzwoniłam w dzień wystawienia faktury, to mi babka powiedziała że od tego są kolejne terminy i nie interesowało ją, że na inne nie da rady...ale pewnie zalezy na kogo trafisz

Edytowane przez Iza1801
Czas edycji: 2009-12-11 o 15:01
Iza1801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 15:10   #3425
Monia M
Raczkowanie

Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź. Udało mi się wszystko załatwić. W związku z tym, że jestem nową konsultantką przyjęto reklamację, jednak jest to możliwość jednorazowa. Idę teraz połknąć tabletkę przeciwbólową, bo niestety ból głowy pozostał No i na koniec jeszcze raz wielkie dzięki za podpowiedź
Monia M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 15:11   #3426
Iza1801
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monia M Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź. Udało mi się wszystko załatwić. W związku z tym, że jestem nową konsultantką przyjęto reklamację, jednak jest to możliwość jednorazowa. Idę teraz połknąć tabletkę przeciwbólową, bo niestety ból głowy pozostał No i na koniec jeszcze raz wielkie dzięki za podpowiedź
To gratuluje
Iza1801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 15:51   #3427
alehcar
Rozeznanie

Jakiś czas temu dyskutowałyście na temat czy i jakie upominki świąteczne dawać swoim klientkom, otóż dostałam dzisiaj zamówienie od swojej konsultantki i ku swojemu zaskoczeniu (bo nie spodziewałam się tego) odkryłam w torebce avonową kartkę z życzeniami oraz migoczący cień do powiek Bardzo mi się miło zrobiło. Gdyby to był jakiś długopis czy notesik z logo pewnie wylądowałby na dnie jakiejś szuflady, albo wśród zabawek dziecka, ale cień szczerze mnie ucieszył i tak sobie myślę, że jakiś drobny kosmetyk (krem do rąk, balsam do ust) to jednak dużo lepszy prezent niż gadżety z logo, ale to oczywiście moje subiektywne zdanie, bo raczej nie chciałabym używać długopisów, kalendarzy i tp. z logo Avonu (ani z jakąkolwiek inną reklamą) - zwłaszcza w miejscu publicznym, uważam, że to obciach. Co innego te bombki, z bombki też bym się pewnie ucieszyła. Ale dostałam cień i super, bardzo ładny zresztą - odcień Fresco Ruby, w katalogu nie wygląda ciekawie ale w rzeczywistości to ładnie połyskujący bakłażan. Jutro może zrobię fotki i wstawię na katalogowy.
Mam też lakier Ruby Slippers - intensywna czerwień z drobinkami, balsam do ust z color trendu Blueberry Frost - lekko perłowy, błękitny z niebieskimi drobinkami, dziwne takie niebieskie drobinki na usta, ale nie wygląda to źle, daje efekt lekko oszronionych, zmrożonych ust, na zimę w sam raz. Przyszło też masło do ciała z minerałami i cienie Smokey Eyes oraz kompaktowa konturówka Smokey Grey dla teściowej
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 16:04   #3428
bleki00
Rozeznanie

Właśnie wystawili mi fakturę- na szczęście obyło się baz braków ale najlepsze
MINIKATALOG SWIATECZNY bezplatny 50 po co mi tyle tego?
Stary 2009-12-11, 16:05   #3429
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Braki musiałaś mieć z netto lub internetowej, bo inne te katalogowe liczą się do upustu. Ja radzę zadzwonić do Wawszawy i poprosić, jak trafisz na kogos sensownego to domowi coś ustaloego z Tobą i przeliczy Ci ten upust. Trzymam kciuki za powodzenie. tylko nie zwlekaj!
A czy produkty z netto sie nie wliczaja do upustu?

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:23   #3430
Y a s m i n e
Rozeznanie

Witajcie!
Czy któraś z Was wie może, cóż takiego Avon rozdaje w prezentach za złożenie zamówienia w K17 z terminie 3??
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:37   #3431
FridaKahlo
Raczkowanie

Wiecie może czy paczki docierają do cok-u szybciej niz do domu? Jeżeli mam składać zam. do wtorku, to w piątek bedzie juz w cok-u? Bo chyba następną paczuchę zamowie juz na cok, bo u mnie w domu nigdy nikogo nie ma, potem sie tylko martwie czy zdaze dotrzec ze szkoly zanim kurier przyjedzie

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:40   #3432
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Dziś wystawiona fv i braki :
42408 ZESTAW 3 BOMBEK - produkcja zakończona

34694 BLACK SUEDE TOUCH EDT 50ML - produkcja zakonczona

ANEW LUKS.KR. NAPRAW. DZIEN - produkcja opóxniona

Ja Malke rozumiem, wiem o czym mówi - jak się chce to i na małej wiosce można mieć spore zamówienia,
ja mam dodatkowe utrudnienie bo jestem osobą chorą a zamówienia mam ... duże
Jak się chce to można, mieszkając w małej wiosce gdzie kokosów nie zarabiają kobitki
Anew luks. kr. naprawczy na dzień już dzisiaj przychodzi,
co prawda alternatywny, ale ważne,że jest, bo co to za zestaw dla klientki jak 1 kremu brakuje.
Stary 2009-12-11, 16:51   #3433
alloffkowa
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie, ponieważ nie mam kogo zapyatć na chwile obecną. Konsultantką jestem od paru dni, zapisał mnie mój facet, w biurze Avon, poniważ akurat nie mogłam być przy tym obecna bo było to w innym mieście, a na spotkanie z liderką jestem umówiona na poniedziałek dopiero;/ Chciałabym wiedzieć jak to wygląda z zamówieniami, bo nie w każdy dzień są one bezpłatne prawda? Czy jak to wygląda? Dziewczyny proszę o odpowiedz!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:53   #3434
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

a ja dziś złożyłam na 2 termin- wzięłam w końcu always dla siebie no i zalapałam sie na prezenty z programu motywacyjnego-będą dla mamy Potem mama przyszła z pracy i przyniosła zamówienie z kat.17- niewielkie bo na 24zł, a ze fakturę juz miałam wystawioną, to dobrałam rzeczy z zamówień klientek z kat. 01 takie które są też w 17-tce żeby mieć kolejne za 50 zł.Najwyzej sobie trochę u mnie poczekają- aż zamówię z 01. Uff, ale to się trzeba nakombinować.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:53   #3435
evuska
Raczkowanie

Na katalogowym wstawiłam zdjęcia torebki Cael, może sie komuś przydadzą,mnie się podoba ta torebeczka w sam raz na Sylwestra do srebrnej biżuterii.Pozdrawiam
evuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 17:12   #3436
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
A czy produkty z netto sie nie wliczaja do upustu?
wliczają się jak dostaniesz je w paczce, w przypadku braku niestety nie wlicza się do bazy upustu.

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Witajcie!
Czy któraś z Was wie może, cóż takiego Avon rozdaje w prezentach za złożenie zamówienia w K17 z terminie 3??
tego jeszcze nie wiadomo

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, ponieważ nie mam kogo zapyatć na chwile obecną. Konsultantką jestem od paru dni, zapisał mnie mój facet, w biurze Avon, poniważ akurat nie mogłam być przy tym obecna bo było to w innym mieście, a na spotkanie z liderką jestem umówiona na poniedziałek dopiero;/ Chciałabym wiedzieć jak to wygląda z zamówieniami, bo nie w każdy dzień są one bezpłatne prawda? Czy jak to wygląda? Dziewczyny proszę o odpowiedz!
w każdej kampanii masz 3 regularne terminy zamówień i dostawy, które są bezpłatne, zamówienia złożone z dostawą do COKu również są bezpłatne - wtedy jedziesz tam i sama odbierasz paczkę, możesz również w każdej chwili trwania kampanii złożyć zamówienie żeby przywiózł je kurier, wtedy kosztuje to 9,90.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 17:18   #3437
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Właśnie parę minut temu dostałyśmy z bratową paczkę a w niej 15 katalogów gwiazdkowych 17/09

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 17:21   #3438
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Właśnie parę minut temu dostałyśmy z bratową paczkę a w niej 15 katalogów gwiazdkowych 17/09
Też dostałam 15. Nie wiem czy rozdać gdzieć z III terminem czy jak...
One nawet palić się za bardzo nie chcą

Zamówiłam torby te papierowe. Całkiem fajne sa Mogłyby troche grubsze byc, bo nie wiem czy wieksze zakupy wytrzymają, ale mi sie podobają. Szkoda, że nie ma czegoś pomiędzy tymi papierowymi A4, a tymi malutkimi foliowymi. Potem to takie wiekie A3 jeśli sie nie mylę
Jedyny minus papierowych - mogłyby byc troche tasze.

Potwierdzam tez brak pędzla do pudru - produkcja zakończona, prosimy nie zamawiać.
Reszta ok (chyba, jeszcze nie sprawdziłam wszystkiego). Torebki same srebrne 2 rodzaje.

Edytowane przez Ewlyn
Czas edycji: 2009-12-11 o 17:25
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 17:58   #3439
czwartek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
za zakupy powyżej 1000 zł w katalogu 17 (Avon Club) będzie można kupić w katalogu 01/2010
Anew Clinical Intensywna kuracja antycellulitowa 150 ml za cenę 10,50 zł.
dzięki za informację
w sumie ciekawe dlaczego te ceny raz 7 zł, potem 7,50 zł, teraz 10,50 zł... od wartości tego kosmetyku to zależy czy jak

Cytat:
że im tak nie szkoda tych panów kurierów co te nasze paczki targają po co im jeszcze makulaturę dokładać to nie wiem
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 18:01   #3440
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Zamówiłam torby te papierowe. Całkiem fajne sa Mogłyby troche grubsze byc, bo nie wiem czy wieksze zakupy wytrzymają, ale mi sie podobają. Szkoda, że nie ma czegoś pomiędzy tymi papierowymi A4, a tymi malutkimi foliowymi. Potem to takie wiekie A3 jeśli sie nie mylę
Jedyny minus papierowych - mogłyby byc troche tasze.
też uważam, że te papierowe są całkiem fajne, trochę drogie ale teraz to już wszędzie się płaci za torby (ostatnio byłam na zakupach świątecznych i w Reserved za torbę płaci się 70gr, w Top Secret 1,99, ale cały dochód idzie na dom dziecka, jedynie w Green Poincie dostałam za free) i musze przyznać, że one są całkiem wytrzymałe, ostatnio wsadziłam do niej dwa płyny 500ml, 2 żele 500ml i jeden 250ml maskę do włosów z oliwką, kurację parafinową i katalog i spokojnie to wszystko utrzymała

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-12-11 o 18:04
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:01   #3441
alloffkowa
Zakorzenienie

a za katalogi oczywiście musicie zapłacić?
Oliwka 21.07.2016
Stary 2009-12-11, 18:05   #3442
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
a za katalogi oczywiście musicie zapłacić?
nie, te dodatkowe, które wrzucają to sa bezpłatne, pozbywają się makulatury
Stary 2009-12-11, 18:06   #3443
alloffkowa
Zakorzenienie

yhym, dobre i to;D ale zgadzam się z tym że palić to się one nie chcą ;/ ;p
Oliwka 21.07.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 18:13   #3444
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
ale zgadzam się z tym że palić to się one nie chcą
To chyba nie kłamali, że poprawiają jakość katalogów

Pójdą na makulaturę, chyba... Choć dużo się pewnie nie dostanie
Btw. Z tego co pamiętam to miało już nie być papierowej NovaTy a my dziś w paczce dostałyśmy

bynajmniej =/= przynajmniej

Edytowane przez tuRmaNIA
Czas edycji: 2009-12-11 o 18:14
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:15   #3445
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
też uważam, że te papierowe są całkiem fajne, trochę drogie ale teraz to już wszędzie się płaci za torby (ostatnio byłam na zakupach świątecznych i w Reserved za torbę płaci się 70gr, w Top Secret 1,99, ale cały dochód idzie na dom dziecka, jedynie w Green Poincie dostałam za free) i musze przyznać, że one są całkiem wytrzymałe, ostatnio wsadziłam do niej dwa płyny 500ml, 2 żele 500ml i jeden 250ml maskę do włosów z oliwką, kurację parafinową i katalog i spokojnie to wszystko utrzymała
No własnie wiem, że wszędzie się płaci. Te papierowe wychodzą za 0,50. Nie tak tragicznie. Tym bardziej, że do nich to tylko duże zakupy.
Zobaczymy jak sie u mnie spiszą ale z tego do piszesz będzie good
Stary 2009-12-11, 18:20   #3446
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
No własnie wiem, że wszędzie się płaci. Te papierowe wychodzą za 0,50. Nie tak tragicznie. Tym bardziej, że do nich to tylko duże zakupy.
Zobaczymy jak sie u mnie spiszą ale z tego do piszesz będzie good
mnie się zdarzało nosić w nich 20 katalogów z COKu a wcale blisko nie mam i to kilka razy wykorzystywałam do tego celu jedną i tą samą torebkę i żyje do tej pory własciwie nienaruszona, no jedynie lekko pomięta miejscami ale poza tym cała także te torebki moim zdaniem są w porządku i nawet te 50gr za sztukę mi nie szkoda, natomiast te foliowe małe zupełnie mi się nie podobają, a ich cena jeszcze bardziej..

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-12-11 o 18:21
Stary 2009-12-11, 18:20   #3447
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba nie kłamali, że poprawiają jakość katalogów

Pójdą na makulaturę, chyba... Choć dużo się pewnie nie dostanie
Btw. Z tego co pamiętam to miało już nie być papierowej NovaTy a my dziś w paczce dostałyśmy
ja teraz z k17 dostałam tez papierową
Stary 2009-12-11, 18:20   #3448
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu dyskutowałyście na temat czy i jakie upominki świąteczne dawać swoim klientkom, otóż dostałam dzisiaj zamówienie od swojej konsultantki i ku swojemu zaskoczeniu (bo nie spodziewałam się tego) odkryłam w torebce avonową kartkę z życzeniami oraz migoczący cień do powiek Bardzo mi się miło zrobiło. Gdyby to był jakiś długopis czy notesik z logo pewnie wylądowałby na dnie jakiejś szuflady, albo wśród zabawek dziecka, ale cień szczerze mnie ucieszył i tak sobie myślę, że jakiś drobny kosmetyk (krem do rąk, balsam do ust) to jednak dużo lepszy prezent niż gadżety z logo, ale to oczywiście moje subiektywne zdanie, bo raczej nie chciałabym używać długopisów, kalendarzy i tp. z logo Avonu (ani z jakąkolwiek inną reklamą) - zwłaszcza w miejscu publicznym, uważam, że to obciach. Co innego te bombki, z bombki też bym się pewnie ucieszyła.
No u mnie to klientki wręcz domagają się długopisów jak im się wypisują Wszyscy strasznie się cieszą jak je dostają i nimi piszą, bo faktycznie fajnie piszą(te starsze, bo te nowsze już wg mnie gorzej). I bombki też dawałam, ale długopisy chyba były bardziej pożądane Ale o gustach się nie dyskutuje
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:31   #3449
Kociaczek30
Przyczajenie

Witam))
Mam ogromną prożbe.jakby ktoras z was mogla wstawic w wątku "Katalogi i zdjecia kosmetykow avonu'' rzeczywiste kolory cieni COLOR TREND to bylabym bardzo wdzieczna.
A w szczegolnosci kolory :Snow storm,blue wave.
Dziekuje
Kociaczek30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:33   #3450
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

cierpiac niestety na brak internetu neimoge byc teraz na bierzaco, tylko czasem chlopak puszcza mi do komputera u siebie ;p powiem wam ze dzis przyszla mi paczka na kwote 1600zł. Ale jezeli chodzi o katalogi 17/09 to nie dostalam zadnego az dziwne. Ale po raz pierwszy zrobilam 'dzien otwarty' i wystwialam wszystkie zamowione kosmetyki i zwolalm sasiadki by obejrzaly i powachaly Chyba musze zrobic tak na wiaksza skale bo kilka dodatkowych rzeczy mi doszlo do zamowienia ^^

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości