|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
Stres jest? ![]() My już mamy zespół załatwiony... dogadane wszystko, daliśmy im płytę z piosenkami, ktore napewno chcemy i liste co gdzie ma byc zagrane, co chcemy, co nie chemy.. Jeszcze w czwartek do foto&video
|
|
|
|
|
#4262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaufam im w tej kwestii.. Tylko właśnie chcę ustalić że żadnych zabaw, żadnych podziękowań i ,że mamy naszą piosenkę którą chcemy z płytki na pierwszy taniec i hmm.. właściwie to tyle![]() Stres jest ogromny dzisiaj tym bardziej że siedzi we mnie wciąż ta złość i żal do przyszłej teściowej o tą wieczną krytykę. I tak powoli mam dość, jeszcze ta pogoda.. dużo osób jest chorych mam nadzieję że się wykurują.. dziadek od Tż ma w czwartek urodziny.. więc ogólnie mamy teraz co robić:P
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4264 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomysł z kartecznkami super! Cytat:
Szkoda troche, ale cóż...Aicila, super naklejki!!! Tak chciałam też coś takiego zrobić, ale niestety dziwnym trafem czas strasznie się skurczył i teraz już go nie ma, więc nic takiego nie zrobimy.. A wy drukowaliście to w jakiejś drukarni? Drogo wyszło? Cytat:
) a inni - którzy myślałam, że nie przyjjdą - przychodzą! Co za świat! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwariować można! Zostało 3 dni na załatwianie a mnie wydaje się, że nic nie jest dopięte na ostatni guzik... Nawet też jeszcze biżu nie mam!!!!Ale w koło jest nerwowo... ![]() Ja to mam na zmianę: , , ![]() ![]() , ![]() A mój TŻ powtarza tylko: byle do soboty!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Jaką macie piosenkę dla rodziców?? Bo my oczywiście jeszcze nie wybraliśmy. A ja już mam teraz takiego stresa, że nie umiem normalnie myśleć... ![]() I przeraża mnie ta pogoda. Nawet nie to, jak będzie w sobotę, ale to, że wszyscy dookoła chorzy, ja też trochę. boję się, że jeszcze dużo osób nie da rady dotrzeć, ale ja sama - nie daj Boże - się rozłożę.. Co do teściów , to szkoda marnować nasz czas i nerwy na przejmowanie się nimi. Wiem, że to przykre ale pomyśl, że już za kilka dni będziemy żonami naszych TŻów i to jest najważniejsze! Gdyby nie ta myśl, to ja już chyba bym zwariowała... ![]() Cytat:
|
|
#4265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z góry zapowiedzieliśmy, że nie zyczymy sobie ingerencji w organizację i jak będziemy potrzebować ich pomocy to poprosimy.Są na tyle kulturalni i taktowni, że uszanowali nasza prośbę ![]() Cukierki będziemy rozdawać podczas składania życzeń po mszy Dla każdej pary jeden woreczek biały i jeden czerwony Dla dzieci oczywiście też ![]() Nie mogliśmy rozadawac kiedy indziej bo tylko połowa osób z kościoła będzie w restauracji, a chcieliśmy każdego wyróżnić i podziękować, że przyszedł Ciasta rozdawać nie będziemy, bo nie lubię ciast na weselach i nigdy ich nie zjadam jak dostanę, więc robię to "pod siebie" Jak nie drukowałaś naklejek to już sobie tym głowy nie zawracaj, bez tego świat się nie zawali ![]() Cytat:
Ja będę miała tylko długie kolczyki i nic poza tym. Cytat:
![]() 18 dni
|
|
|
#4266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę że możesz dać do ciasta te karteczki jak najbardziej, a my dajemy te cukierki dla gości, którzy przyjda na ślub. Ci co są na weselu są wyróżnieni samym zaproszeniem a co?! ![]() ![]() ![]() Ale jak Ci się pomysł podoba to czas jeszcze jest, ja też musze kupić nowe woreczki bo te co mam są za małe. Mój Tż obiecał mi wydrukować karteczki więc czwartek będę siedzieć i układać wszystko ![]() A co do humorów to czuje tak samo.. teraz jestem na etapie:
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! do nas ostatnio teściowa wyskoczyła z pytaniem, kto ich będzie wiózł jako rodziców i czy też będą mieli inne tablice rejestracyjne z napisem "rodzice"....... żenada................ może każdemu wydrukujemy.... "śwaidkowie" "rodzeństwo" "kowalscy...z dziećmi" no masakra....
|
|
|
|
#4268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie że nie jestem jedyna, która takich głupot słucha
♥Hania♥ Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2010-09-28 o 12:13 |
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem są to naprawdę głupoty...ale ciśnienie podniosą... ;/ Ale wiecie co... ja nei rozumiem jednej rzeczy.... chcą nie chcąc muszą się pogodzić z tym że będziemy gdzieś tam w ich całym życiu obecne.... to jak one to sobie wyobrażają?? całe życie będą nam tak dawać za przeproszeniem w d... ?! Czy nagle po ślubie staną się wymarzonymi mamusiami...... masakra....
|
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pocieszyłam? ![]() ![]()
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi sie tak wydaję... Pocieszyłas
![]() ![]() I tak bym jej dalej nie trawiła
|
|
|
|
#4272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz nawet nie wyobrażam sobie "podrzucania" dzieci przyszłej babci, bo pewnie by uslyszały kilka przykrych słów na mój temat, bądź ciągle bym słyszała jaką ja jestem kiepską matką. Na razie slysze tylko że ona się obawia tego ślubu bo nie jest pewna czy mój Tż dobrze robi. Znowu jak ja przychodze do niej to mi mówi że jestem jej "córką".. wrr straszne to jest..
|
|
#4273 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A po ślubie nikt się tak nagle nie zmieni. Najlepsze jest tylko, jak zacząć do nich mówić.. mamo...? Cytat:
Cytat:
Ale mnie tym rozbawiłaś, aż się w głos w pracy roześmiałam... Ludzie są niemożliwi!!!!Ja też się cieszę, że nie jestem w tym sama. I miło wiedzieć, że nie tylko ja tak się stresuję. Zawsze jakoś raźniej!
|
|
#4274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:
♥Hania♥ Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2010-09-28 o 12:58 |
|
|
|
|
#4275 | |||
|
Rozeznanie
|
dekoracje samochodu zamówiliśmy w tej samej kwiaciarni co bukiet. jej właścicielką jest sąsiadka Łukasza, więc mamy nadzieję, że trochę "taniej" nas policzy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do stresu, to właśnie wróciłam od fryzjerki, gdzie robiłam sobie pasemka i niezły opierdziel od niej dostałam, że mam się przestać denerwować bo już straciłam połowę włosów i na weselu nie będzie mi miała z czego fryzury zrobić ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() zamówiliśmy je na all: etykiety za 18 zł przyszły 22 zestawy a nie 20 jak w opisie więc jesteśmy mega zadowoleni, bo fajnie będą butelki wyglądać jak je rozdamy na bramach, ewentualnie znajomym, którzy przyjadą pod salę wieczorem złożyć życzenia
A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" Edytowane przez aicila Czas edycji: 2010-09-28 o 13:14 |
|||
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciasta zamówione
Tort: Główny z 5 pięter, na pięknej szklanej paterze smaki jagoda i truskawka oraz malina i cytryna . Cały biały w kropeczki, udekorowany jakimiś sznureczkami przy spodzie, do tego trawki i fantazje czekoladowe 2 Torty dodatkowe: Amaretto z napisem Karolina & Tomek Tiramisu z wiśniami z napisem Szczęść Boże Młodej Parze Ciasta: Sernik szwarwaldzki (czy jakoś tak) z rodzynkami Sero-makowiec na kruchym cieście Gosia (budyniowy z jabłkami) - powiedziała że nie warto brać szarlotki bo to bardzo ciężki ciasto i trzeba wtedy brać go dużo więcej Irysek (to takie karmelowe, bardzo dobre dostaliśmy dpo domu 1 kg do zjedzenia )Torcik karpatkowy (wybłagałam, bo niby za wysoki ale zrobią specjalnie dla mnie niższą wersję Mini rolada kokosowa z galaretkami (podobno hit, była przy nas inna para już po weselu i tak ją zachwalali, że nic nie zostało) Tiramisu Czekoladowa wiśnia Ciasteczka: Mini babeczki malinowe Mini babeczki orzechowe Rurki adwokatowe Koniakówki Mini ptysie Najlepsze było, jak ustalamy te ciasta i pytam się tż czy ma jakieś specjalne życzenia, czy coś mu się mani, a on, tak, weż sobie te rurki zamów co tak lubisz Świetnie potrafi doradzić i odradzić Zaszłam do mojego ulubionego Outletu, gdzie maja buty. Byłam w 2 innych ale nie mieli rozmiarów i w ostatnim znalazłam Kolor beżowy.---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
a księga jest boska Z tymi gośćmi tak jest u mojego tż odmówiło ponad 70 osób Wysłaliśmy jej zaproszenie a ona powiedziała że do niej nie doszło i że w takiej sytuacji to ona musi się zastanowić czy w ogóle przyjdzie Szlak mnie trafia.
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo mamo... nie ma to jak poczta pantoflowa i kochane ciocie!! Nam też lista wiruje teraz jak może... Ci co odmówili, dzwonią, że jednak będą, Ci co powteirdzili, że będą napewno - odmawiają..... no masakra jakaś.... |
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na razie spokój. Za to moja koleżanka powiedziała że jednak prawdopodobnie przyjdzie na mój panieński
|
|
#4280 |
|
Wtajemniczenie
|
jej dziewczyny, ja nie wiem, jak u Was, ale u mnie aura taka paskudna, że zaraz padnę! jestem właśnie w pracy i musiałam oderwać się od mojej robotki , bo przysypiałam i trzasnęłam głową w biurko.. normalnie ciśnienie takie, że nie mam kompletnie siły na myślenie...
widzę, że dziewczyny z pierwszego październikowego rzutu są już po panieńskich mi wczoraj moja świadkowa zaczęła co nieco napomykać o tym. na pewno będzie jakaś imprezka, ale nie wiem jeszcze na jaką skalę zaprosiłam 7 koleżanek - częśc z nich się zna bardzo dobrze, a 3 dziewczyny będą "nowe" w gronie moich wariatek bo to siostra, kuyzynka i bratowa mojego TŻ, ale są spoko więc myślę, że w sumie będzie wesoło jeszcze 40 minut i będzie można iść do domku |
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie aura taka sam
![]()
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co ja zrobie jak będzie tak lało
Mam suknię uszytą na wysoki obcas, a jak bedzie lało, to na sali też będzie pewnie ciapa, jak ja zmienię buty na niskie ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#4284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to już w ogóle staram się nie myśleć co będzie 23 - niech sobie leje, wieje, byle sniegiem nie sypało
![]() ale jak będzie tak jak dziś to wezmę ze soba stojaczek z kroplóweczka i będzie mi kawka do żyłek nieustannie wpływała bo inaczej to niechybnie zasnę... i to nie z nudów, ale ja tak reaguję na niskie i do tego lecące dodatkowo w dółł ciśnienie..chyba dam na tacę żeby akurat jakiś wyż przyszedł
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że czekamy jak na zbawienie na 15.00 !! hehe ja też przysypiam pomału.....
A na prognozy nawet nie patrzę, szkoda się denerwować
|
|
|
|
#4288 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda nerwów faktycznie
a już na prognozy zwłaszcza![]() ale ja to ostatnio w ogóle mam fazy-raz jestem cała w stresie, innym razem jakoś specjalnie się nie przejmuję... taka przedślubna huśtawka nastroju... dzisiaj to juuż w ogóle mam totalnego luzaka.nawet specjalnie mnie nie ruszyło, że moją upatrzoną kwiaciarnię (chciałam tam zamawiać bukiet) gdzieś przenieśli i nie mam pojęcia gdzie... muszę popytać wśród znajomych i może będą znać nową siedzibę, a jak nie to do końca tygodnia trzeba coś innego upatrzyć... no i chyba już wypadałoby zamówić ![]() 15 minut do 15:00 |
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zamiar zamówić wszystko w poniedzialek przed slubem.... A teraz zabieram się za malowaie obrazu na sztalugę do holu domu weselnego z napisem "witamy gości" albo "Witamy" coś takiego...
|
|
|
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

Zakończone: 2
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
NO COMMENTS!!!!! już powiedziałam, ze najpierw wyleję na nią kompot, potem wino, a na koniec wysmaruję buraczkami
zła jestem jak nie wiem...
Szkoda troche, ale cóż...

, 

Ale mnie tym rozbawiłaś, aż się w głos w pracy roześmiałam... Ludzie są niemożliwi!!!!