![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
Dzień dobry. Też się nie wyspałam. Zaraz śniadanko i zakupy. a później pewnie będę się wylegiwać w łóżku i kurować.
Airish odpisałam w klubie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Widziałam. Dziękuję
![]() Ja zjadłam już i biorę się za porządki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja siedzę z waxem na głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() byłam wczoraj w Krakau i kupiłam sukienkę na studniówkę ![]() ale mnie jakaś grypa złapała chyba, łamie w kościach, uszy bolą, goraczka ![]() ja też jestem z wami od pierwszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Wtajemniczenie
|
Elo
![]() Eloska pokaz kiecke ![]() Arisha i Suzik gratuluje ![]() Ja zamówiłam sobie X część ![]()
#4266 |
Wtajemniczenie
|
bluzka o której wam kiedyś pisałam i kiecka, tera zmówcie mi czy fajna i jakie dodatki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Raczkowanie
|
dzieki dzieki
![]() eloska slicznaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, właśnie dopijam kawkę
![]() Mi także brakuje Tequili..co się z nią dzieje? ![]() ![]() A mi wreszcie dotarły moje pędzle do makijażu ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem czy tą gabęczke do podkładu to najpierw zmoczyć trochę wodą i dopiero rozcierać podklad? Czy na czysta gąbeczke? Kasiu możesz pomóc? ![]() idę dziś na imieniny i zakładam botki, jeansy i morelową bluzkę..i nie wiem jak sie umalować.. musze poćwiczyć kreskę bo kupiłam eyeliner, chociaż i tak pewnie mi nie wyjdzie, zawsze jakimś cudem pomaluje sobie rzęsy bo mi tak odstają..i zamiast zrobić kreske to wyglada jakbym miala tusz juz na rzęsach ![]() ![]() Eloska śliczna sukienka, ale jesteś pewna, ze chcesz ją założyc na studniówkę? Bo to bardzo jasny kolor, a zazwyczaj idzie sie w ciemnych kreacjach ![]() Kasia super koncert, widzę Cię tam;p sama jestem fanką takiej muzyki i zazdroszczę, że tam byłaś;p
Edytowane przez coolasana Czas edycji: 2009-12-12 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Śliczna ta biała sukieneczka.
Ja sprzątam i sprzaątam, a końca nie widac. Teraz czas na kawunię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
heeej
![]() Airisha no musisz dac rade do nas 25 ![]() ![]() ![]() jutro niestety musze Ci odmowic ![]() ![]() ![]() edit: my wczoraj z Tz'tem zaczelismy tez porzadki ![]() ![]() ![]() ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-12-12 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Rozeznanie
|
kochane pewnie was zameczam ale co zrobic zeby miec wiecej pewnosci siebie;/ja znow siedze i rycze,wydaje mi sie ze tz niewidzi we mnie juz obiektu do starania...niemowie ze mnie nie kocha tylko chyba przez te moje podejrzania,zazdrosc itd stal sie pewny,chcialabym zeby o mnie zabiegal a tu brak silnej woly
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak troszke go osaczasz, ciagle telefony, i jakies pytania , to takie malo fajne dla niego i krepujace ![]() wychodz z domu czesciej, do znajomych, znajdz sobie jakis zajecie, oo a bardzo fajnych zajeciem jest pstrykanie fotek, ![]() nie musza bys przeciez jakies super ![]() ale wiecej czasu spedzalabys poza domem i nie czekala na Tz'ta ![]() do dziela ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- a wiesz dlaczego, wiesz dlaczego, bo mnie nie bylo z Toba ![]() ![]() ![]() zalatw sobie termin na wakacje a pojdzie jak z platka ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- olcia podalam takie zajecie bo nie wymaga wkladu finansowego ![]() wystrczy jakis aparacik i checi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem tylko teraz jakie dodatki, może czarne ![]() Zysia nie martw się, następnym razem będzie lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam z zakupów i zaraz zabieram się za sprzątanie pokoju, a potem jakiś deser zrobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Rozeznanie
|
kurcze wiem ze go osaczam,nawet ostatnio tak myslalam ze on pewnie woli powiedziec mi jakies klamstwo niz sluchac mojego gadania i placzu...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
Eloska śliczna sukienka
![]() Poziomka facet ktory myje okna? chcilabym to zobaczyc ![]()
#4280 |
Raczkowanie
|
Zyskowa, a który to raz?
![]()
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać Eloska świetna sukienka
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
A co do nieodebranych telefonów. Jak pracuje to nie zawsze ma pewnie okazje odebrać i jak widzisz jak mógł to oddzwonił. Czasami tez można nie usłyszeć, albo nie mieć go chwile przy sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() ale wieecie jak teraz znaleźć coś fajnego ![]() idę na obiadek i do wyrka się leczyć na szybkości, bo wieczorem na dżampreskę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no juz, nie martwimy sie ![]() wiecej wiary w siebie Cytat:
![]() chyba jakies wyrzuty mial, bo pogadalismy dwa dni wczesniej ze naciagna moje zaufanie wzgledem siebie ![]() ![]() gdybym wiedziala ze to takie wydarzenie bym bilety sprzedawala na przedstawienie ![]() ![]()
![]() |
#4284 |
Rozeznanie
|
niemam powodu zadnego zeby mu nieufac...ja sama czytajac swoje postu mysle ze to chore ale to prawde,cos jest ze mna nietak..niewiem skad mi sie to wzielo,wydaje mi sie ze kazdy facet predzej czy pozniej skrzywdzi mnie i chyba stad te podejrzenia...wczoraj jak jezdzil to pisalismy smsy itd. a pozniej jak nieodebral tego telefony to znowy zaczelam histeryzowac od wizji wypadkow,po zdrade itd..troche dobija mnie tez sytuacja ze mieszkam w domu wkorym zle sie czuje,jak nie u siebie..chcialabym juz mieszkac z tz wtedy mialabym pewnosci ze wroci do mnie na noc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
moje wy zegareczki
![]() ostatnio byl zastuj w @ tak jak mowilam ze zaczyna sie druga grupa ![]() no i wlasnie dostalam @ ![]() Cytat:
![]() az przypomniala mi sie saga zmierzchu ![]() wlasnie zaglebiam sie w "Przed switem" a wracajac do tematu ale mysle ze jakbyscie zamieszkali razem to nic by to nie zmienilo, o ile by sie nie zaostrzylo , musisz popracowac nad soba ![]() a przede wszystkim nie siedz w domu
![]() |
#4286 |
Rozeznanie
|
dziekuje kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też się moge spodziewać dzisiaj @ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa mozesz nam marudzic, my sobie tez tu marudzimy ![]() i jak dziewczynki jakie plany na dzisiaj ? ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- ![]() hehe w planach @ ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- jajeczka sobie gotuje na sniadanko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4289 |
Rozeznanie
|
rozmawialam z nim przez tel.niewie jeszcze czy pracuje,niepytalam czy przyjdzie..gdzies tam pojechal,troche mi przykro ze moglby ze mna posiedziec a gdzies jezdzi ale z drugiej strony i tak niema co robic,jego pewnie tez meczy ciagle przychodzenie to mnie itd.moze chce sobie sam pobyc,moze pojechal na golfa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.